LEGO Minecraft, Fortareata din Nether 21122

449,99 Lei

Disponibilitate: Stoc terminat

Proviziile iti sunt pe terminate si Overlord nu-ti poate oferi mai mult ... lumineaza portalul de obsidian si treci prin el pentru a ajunge la Fortareata din Tartar! Aceasta constructie amenintatoare este aparata de o multime de mobi ostili. Ajuta-l pe Alex sa-l infranga pe Blaze care pazeste fortareata. Ia-ti tarnacopul de diamante si extrage piatra luminoasa ca sa-ti luminezi calea, dar fii atent sa nu declansezi un flux de lava! Construieste un punct de acces pentru a strapunge zidul fortaretei, ia-ti sabia de diamant si lanseaza un atac surpriza asupra lui Pigman Zombie. Infrunta-l pe Ghast cu ochii rosii care lanseaza sfere de foc, pentru a obtine cufarul ce contine 2 diamante si o sabie de aur, culege ciuperci si paparuga de Tartar, si extrage minereu de cuart de Tartar. Asa arata ziua de lucru a unui erou LEGO® Minecraft™! Reconstruieste setul pentru mai multe creatii LEGO® Minecraft™! Include 3 minifigurine cu arme si accesorii asortate: Steve, Alex si un Zombie Pigman, plus un blaze si un ghast.

Specificatii

Cod produs 21122
Vârstă recomandată 8 - 14 ani
Colectie LEGO® Minecraft
Numărul pieselor în cutie: 571
Avertisment! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs.
Garanția de originalitate a produsului

Toate produsele oferite de Scamp.ro sunt originale și provin direct de la producători sau distribuitori verificați.

Livrarea produselor

Produsele achizitionate pe scamp.ro sunt livrate prin firma de curierat rapid GLS, in 1-3 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii *.

GLS Romania

Valoarea comenzii Taxă de livrare (*)
0 – 349 lei 19.99 lei
Peste 349 lei Gratuit

Pentru detalii complete privind livrarea si plata va rugam sa accesati pagina Livrare