LEGO Minecraft, Avanpostul din desert 21121

349,99 Lei

Disponibilitate: Stoc terminat

Mobii ostili rasar ca niciodata pana acum, iar desertul devine un loc infricosator ... e timpul sa construiesti Avanpostul din desert! Ajuta-l pe Alex sa construiasca casa si turnul de veghe, construieste un zid de protectie si inconjoara fortareata cu un inel de torte aprinse. Pune lupul imblanzit sa stea de paza in timp ce mesteresti un pat, o masa, usi, scara si o barca, apoi iesi cu barca in cautarea plantelor de cultivat in spatele zidurilor avanpostului. La lasarea intunericului, pe orizontul desertului apar siluetele scheletelor care se apropie. Ia-ti armele, incarca lansatorul TNT, si pregateste-te de lupta! Reconstruieste setul pentru mai multe creatii LEGO® Minecraft™! Include 2 minifigurine cu arme si accesorii asortate: Steve si Alex, plus un lup si 2 schelete.

Specificatii

Cod produs 21121
Vârstă recomandată 8 - 14 ani
Colectie LEGO® Minecraft
Numărul pieselor în cutie: 519
Avertisment! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs.
Garanția de originalitate a produsului

Toate produsele oferite de Scamp.ro sunt originale și provin direct de la producători sau distribuitori verificați.

Livrarea produselor

Produsele achizitionate pe scamp.ro sunt livrate prin firma de curierat rapid GLS, in 1-3 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii *.

GLS Romania

Valoarea comenzii Taxă de livrare (*)
0 – 349 lei 19.99 lei
Peste 349 lei Gratuit

Pentru detalii complete privind livrarea si plata va rugam sa accesati pagina Livrare