LEGO DUPLO, Tren cu aburi, 10874, 59 piese

PRP PRP: 319,99 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

Pret de vanzare 279,00 Lei

Disponibilitate: Stoc terminat

Trenul cu aburi LEGO® DUPLO® (10874 – Steam Train) este acum mai usor de controlat de catre copilul tau si ii ofera si mai multe posibilitati de interactiune. Copiii pot deveni chiar conductorul trenului cu motorul Push & Go – o impingere usoara ori inainte, ori inapoi porneste trenul, care se opreste cand il apuci ferm sau il ridici de pe sina. Ajuta-i sa plaseze cele cinci caramizi colorate cu actiuni pe calea ferata pentru a face trenul sa claxoneze, sa isi aprinda sau stinga farurile, sa realimenteze, sa schimbe directia si sa se opreasca oriunde si-ar dori ei. Cu o gara, o basculanta cu carbuni, doua figurine DUPLO, o figurina animal si o sina de tren simpla, prescolarii se vor putea bucura de o joaca distractiva cu trenuri. Descarca aplicatia optionala pentru a descoperi si mai multe posibilitati de joaca, precum functia de control de la distranta si alte activitati distractive pe care le poti completa alaturi de copilul tau!

Descriere

- Include un mecanic de tren si un copil LEGO® DUPLO®, plus o figurina veverita. - Setul contine o locomotiva construibila Push & Go cu lumini si sunete, un vagon de pasageri, cinci caramizi cu senzor de culoare, o gara, o basculanta cu carbuni, un copac si 16 sine. - Printre accesorii se numara o canistra de realimentare, o valiza, paine si o lopata. - Orice copil poate porni trenul cu o impingere usoara inainte sau inapoi, si il poate opri punand mana ferm pe locomotiva. - Arata-i copilului tau cum sa plaseze si sa mute cele cinci caramizi colorate cu actiuni, pentru a da instructiuni trenului sa claxoneze, sa isi aprinda luminile, sa realimenteze, sa isi schimbe directia sau sa se opreasca. - Dezvolta imaginatia si abilitatile timpurii de joaca pe roluri ale copilului tau folosind figurinele LEGO® DUPLO® si creeaza calatorii si aventuri nesfarsite. - Extinde posibilitatile de joaca ale acestui set LEGO® DUPLO® descarcand aplicatia gratuita cu functie de control de la distanta si activitati distractive. - Trenul si sinele incluse in acest set sunt compatibile cu colectia copilului tau de trenuri LEGO® DUPLO®. - Descarca aplicatia optionala de pe App Store, Google Play Store sau Amazon Kindle Store. Afla mai multe pe LEGO.com/devicecheck. - Produsele LEGO® DUPLO® sunt concepute special pentru a fi distractive si sigure in maini mici. - Acest produs necesita baterii (se achizitioneaza separat). Verificati ambalajul produsului pentru tipul si cantitatea de baterii necesare. - Combina cu 10872 Pod si sine de cale ferata, 10875 Marfar si 10882 sine de cale ferata pentru si mai multe combinatii de sine si distractie cu trenuri LEGO® DUPLO®. - Trenul cu aburi masoara peste 10 cm inaltime, 30 cm lungime si 7 cm latime. - Gara masoara peste 15 cm inaltime, 12 cm lungime si 6 cm latime.

Specificatii

Cod produs 10874
Vârstă recomandată 2 - 5 ani
Colectie LEGO® DUPLO
Numărul pieselor în cutie: 59
Cod de bare 5702016117264
Avertisment! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs.
Garanția de originalitate a produsului

Toate produsele oferite de Scamp.ro sunt originale și provin direct de la producători sau distribuitori verificați.

Livrarea produselor

Produsele achizitionate pe scamp.ro sunt livrate prin firma de curierat rapid GLS, in 1-3 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii *.

GLS Romania

Valoarea comenzii Taxă de livrare (*)
0 – 349 lei 19.99 lei
Peste 349 lei Gratuit

Pentru detalii complete privind livrarea si plata va rugam sa accesati pagina Livrare