LEGO DUPLO, Remiza de pompieri 10593

269,99 Lei

Disponibilitate: Stoc terminat

Pregateste-te pentru actiune la Remiza de pompieri LEGO® DUPLO®! Construieste remiza si parcheaza masinile de pompieri stralucitoare si rosii pe locurile lor, gata de plecare. Condu un antrenament practic si stinge micul incendiu din curtea remizei. Cand suna clopotul de incendiu, ajuta pompierii sa-si ocupe locurile in camionul de pompieri si in masina de pompieri, si demareaza sa dai ajutor! Acest set ii va distra pe micii pompieri in efortul lor de a stapani abilitatile de constructor incepator, bucurandu-se de joaca palpitanta cu vehiculele si joaca pe roluri. Foloseste acest set pentru a-i vorbi copilului tau despre ce fac pompierii si despre importanta prevenirii incendiilor. Caramizile DUPLO sunt viu colorate si concepute special pentru siguranta manutelor mici. Include 2 figurine pompier LEGO DUPLO. Combina cu 10591 Salupa de stins incendii si 10592 Camion de pompieri pentru si mai multe aventuri de salvare din incendii.

Specificatii

Cod produs 10593
Vârstă recomandată 2 - 5 ani
Colectie LEGO® DUPLO
Numărul pieselor în cutie: 105
Avertisment! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs.
Garanția de originalitate a produsului

Toate produsele oferite de Scamp.ro sunt originale și provin direct de la producători sau distribuitori verificați.

Livrarea produselor

Produsele achizitionate pe scamp.ro sunt livrate prin firma de curierat rapid GLS, in 1-3 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii *.

GLS Romania

Valoarea comenzii Taxă de livrare (*)
0 – 349 lei 19.99 lei
Peste 349 lei Gratuit

Pentru detalii complete privind livrarea si plata va rugam sa accesati pagina Livrare