LEGO DUPLO, Laboratorul Super Heroes 10921

Preţ normal: 149,98 Lei

Promotie 122,00 Lei

Disponibilitate: Stoc terminat

Apel către toți micuții super eroi! Iron Man, Omul Păianjen și Căpitanul America au nevoie de ajutor în atelierul-laborator al lui Iron Man. Folosește uneltele și echipamentul super pentru a repara motocicleta Căpitanului America. Ridică încărcăturile grele cu macaraua. Prinde cârligul de motocicletă și trage-l pe Omul Păianjen! Atenție - acesta își lansează pânza! Orice se poate întâmpla când super eroii lucrează împreună în laboratorul lui Iron Man.

Descriere

Stimulează creativitate și inspiră imaginație cu această jucărie cu super eroi pentru preșcolari 10921 Laboratorul Super Eroilor! Acest set distractiv include personaje Marvel Avengers cunoscute, echipament și vehicule bestiale, toate având beneficii în dezvoltarea copiilor. Aceștia se pot distra cu Iron Man, Spider-Man și Captain America în laboratorul lui Iron Man. Folosind o macara, o masă rotativă, o cheie și un panou de control, micuții super eroi vor putea repara motocicleta lui Captain America, sau ridica și muta diverse greutăți. Cu acest set, micii constructori își vor dezvolta gândirea cognitivă, creativitatea și abilitățile motorii fine, Seturile de joacă LEGO DUPLO combină teme cunoscute, locații familiare, personaje faimoase și cărămizi destinate copiilor mici pentru a stimula dezvoltarea preșcolarilor cu distracție creativă. Pe măsură ce joaca progresează de la a recrea scene simple la a inventa povești proprii, părinții pot interveni pentru a împărtăși momente prețioase alături de copiii lor.

Detalii produs

Cod produs 10921
Vârstă recomandată 2 ani +
Colectie LEGO DUPLO
Numărul pieselor în cutie: 30
Numărul minifigurinelor în set: 3
EAN 5702016618112
Avertisment! Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Livrarea produselor

Produsele achizitionate pe scamp.ro sunt livrate prin firma de curierat rapid DPD sau GLS, in 2-4 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii *.

DPD GLS Romania

Valoarea comenzii Taxă de livrare (*)
0 – 249 lei 15.99 lei
Peste 249 lei Gratuit

Pentru detalii complete privind livrarea si plata va rugam sa accesati pagina Livrare