LEGO DUPLO, Laboratorul Super Heroes 10921

149,98 Lei

Disponibilitate: Stoc terminat

Apel către toți micuții super eroi! Iron Man, Omul Păianjen și Căpitanul America au nevoie de ajutor în atelierul-laborator al lui Iron Man. Folosește uneltele și echipamentul super pentru a repara motocicleta Căpitanului America. Ridică încărcăturile grele cu macaraua. Prinde cârligul de motocicletă și trage-l pe Omul Păianjen! Atenție - acesta își lansează pânza! Orice se poate întâmpla când super eroii lucrează împreună în laboratorul lui Iron Man.

Descriere

Stimulează creativitate și inspiră imaginație cu această jucărie cu super eroi pentru preșcolari 10921 Laboratorul Super Eroilor! Acest set distractiv include personaje Marvel Avengers cunoscute, echipament și vehicule bestiale, toate având beneficii în dezvoltarea copiilor. Aceștia se pot distra cu Iron Man, Spider-Man și Captain America în laboratorul lui Iron Man. Folosind o macara, o masă rotativă, o cheie și un panou de control, micuții super eroi vor putea repara motocicleta lui Captain America, sau ridica și muta diverse greutăți. Cu acest set, micii constructori își vor dezvolta gândirea cognitivă, creativitatea și abilitățile motorii fine, Seturile de joacă LEGO DUPLO combină teme cunoscute, locații familiare, personaje faimoase și cărămizi destinate copiilor mici pentru a stimula dezvoltarea preșcolarilor cu distracție creativă. Pe măsură ce joaca progresează de la a recrea scene simple la a inventa povești proprii, părinții pot interveni pentru a împărtăși momente prețioase alături de copiii lor.

Specificatii

Cod produs 10921
Vârstă recomandată 2 ani +
Colectie LEGO® DUPLO
Numărul pieselor în cutie: 30
Numărul minifigurinelor în set: 3
Cod de bare 5702016618112
Avertisment! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs.
Garanția de originalitate a produsului

Toate produsele oferite de Scamp.ro sunt originale și provin direct de la producători sau distribuitori verificați.

Livrarea produselor

Produsele achizitionate pe scamp.ro sunt livrate prin firma de curierat rapid GLS, in 1-3 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii *.

GLS Romania

Valoarea comenzii Taxă de livrare (*)
0 – 349 lei 19.99 lei
Peste 349 lei Gratuit

Pentru detalii complete privind livrarea si plata va rugam sa accesati pagina Livrare