LEGO Disney Princess, Palatul exotic al Jasminei 41061

119,99 Lei

Disponibilitate: Stoc terminat

Bun venit la Agrabah, un tinut al misterului si al vrajii, caminul printesei Jasmine. Joaca-te cu printesa si cu tigrul sau Rajah in curtea palatului! Ce vor hotari sa faca azi? Se vor odihni poate la fantana, sau vor merge intr-o calatorie palpitanta pe un covor fermecat, sus deasupra dunelor valurite ale regatului? Ar putea merge sa viziteze piata plina de viata pentru a vedea imblanzitorul de serpi in actiune. Apoi Rajah ar putea lua lampa fermecata pentru a-si pune dorinta sa petreaca dupa amiaza rontaind copane, iar apoi sa traga un pui de somn la umbra unui palmier inalt. Totul depinde de tine! Distreaza-te construind palatul si joaca-te in acelasi timp! Include figurina minipapusa printesa Jasmine si tigrul Rajah.

Specificatii

Cod produs 41061
Vârstă recomandată 5 - 12 ani
Colectie LEGO® Disney Princess
Numărul pieselor în cutie: 143
Avertisment! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs.
Garanția de originalitate a produsului

Toate produsele oferite de Scamp.ro sunt originale și provin direct de la producători sau distribuitori verificați.

Livrarea produselor

Produsele achizitionate pe scamp.ro sunt livrate prin firma de curierat rapid GLS, in 1-3 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii *.

GLS Romania

Valoarea comenzii Taxă de livrare (*)
0 – 349 lei 19.99 lei
Peste 349 lei Gratuit

Pentru detalii complete privind livrarea si plata va rugam sa accesati pagina Livrare