LEGO Creator, Magazin de jucarii si bacanie 31036

169,99 Lei

Disponibilitate: Stoc terminat

Deschide o lume a aventurilor cu acest palpitant Magazin de jucarii si brutarie 3 in 1. Serveste-ti clientii cu fructe si legume proaspete, un ziar de dimineata sau bauturi delicioase la bacania prietenoasa, ori viziteaza magazinul de jucarii din apropiere care are de vanzare un robot de jucarie super! Apoi arunca o privire in jur, cumpara un mar rosu gustos sau vezi cum functioneaza viu coloratul automat de vanzare de guma de mestecat! Acest magazin general minunat poate fi extins pentru a permite accesul la interiorul sau detaliat, sau pentru a crea o fatada colorata de strada principala cu 2 magazine: un magazin de jucarii si o bacanie, fiecare cu firma sa unica. Balconul magazinului de jucarii si bacaniei se transforma intr-o frumoasa pasarela de legatura care uneste 2 apartamente confortabile la etajul intai. Adauga-ti propriile creatii LEGO® pentru a prelungi strada principala! Ce fel de magazin vei construi in continuare? Poti de asemenea reconstrui setul pentru a crea un oficiu postal sau un chiosc de ziare —acesta e adevaratul 3 in 1!

Specificatii

Cod produs 31036
Vârstă recomandată 8 - 14 ani
Colectie LEGO® Creator
Numărul pieselor în cutie: 466
Avertisment! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs.
Garanția de originalitate a produsului

Toate produsele oferite de Scamp.ro sunt originale și provin direct de la producători sau distribuitori verificați.

Livrarea produselor

Produsele achizitionate pe scamp.ro sunt livrate prin firma de curierat rapid GLS, in 1-3 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii *.

GLS Romania

Valoarea comenzii Taxă de livrare (*)
0 – 349 lei 19.99 lei
Peste 349 lei Gratuit

Pentru detalii complete privind livrarea si plata va rugam sa accesati pagina Livrare