LEGO Creator, Dragon de foc 31102

109,99 Lei

Disponibilitate: Stoc terminat

Care este lucrul cel mai grozav dacă ai un dragon de foc? Comoara! Umple cufărul, ascunde-l sub aripile dragonului, scoate un răget pentru a-i înspăimânta pe căutătorii de comori, apoi ia-ți zboară și adună mai multe obiecte strălucitoare. După ce ai adunat toate obiectele de preț, reconstruiește dragonul într-un tigru feroce cu dinți sabie, un scorpion înfricoșător, sau ceva nou! Te descurci cu creaturile din acest incredibil set 3 în 1?

Descriere

Sporește iubirea copiilor pentru creaturile epice și creativitatea acestora cu setul LEGO® Creator 3in1 31102 Dragon de foc! Copiii vor adora să se joace cu acest dragon înfricoșător care scuipă foc, cu cap, fălci, picioare, coadă, aripi și gheare articulate. Dragonul păzește un cufăr de comori cu diverse accesorii care se deschide. Copiii au parte de 3 experiențe diferite de construcție cu acest set LEGO Creator 3in1! Odată ce au construit dragonul de foc, aceștia îl pot reconstrui într-un tigru cu colți sabie articulat sau un scorpion articulat. Iar cu și mai multă imaginație, acest set poate fi reconstruit și într-un model complet nou! Această jucărie construibilă se potrivesște cu diverse pasiuni datorită opțiunilor de construcție 3in1 și reprezintă un cadou excelent pentru orice ocazie. Seturile LEGO Creator 3in1 le oferă copiilor modele detaliate și realiste și încurajează joaca creativă. Modelele oferă oportunități nelimitate de joacă și construcție și îi ajută pe tinerii de toate vârstele să își dezvolte imaginația.

Specificatii

Cod produs 31102
Vârstă recomandată 7 ani +
Colectie LEGO® Creator
Numărul pieselor în cutie: 234
Cod de bare 5702016616286
Avertisment! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs.
Garanția de originalitate a produsului

Toate produsele oferite de Scamp.ro sunt originale și provin direct de la producători sau distribuitori verificați.

Livrarea produselor

Produsele achizitionate pe scamp.ro sunt livrate prin firma de curierat rapid GLS, in 1-3 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii *.

GLS Romania

Valoarea comenzii Taxă de livrare (*)
0 – 349 lei 19.99 lei
Peste 349 lei Gratuit

Pentru detalii complete privind livrarea si plata va rugam sa accesati pagina Livrare