Jucarii pentru copii

Produse de la 361 până la 420 din 1026 total

 • Semanator Amazone D8-30 Super, Bruder 02330
  Fabricat din material plastic de inalta calitate, cum ar fi ABS. Se potriveste cu toate tractoarele Bruder. Dimensiuni: 16 x 25.5 x 9.5 cm Scara: 1:16 Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

  PRP PRP: 72,00 Lei

  Pret de vanzare 59,00 Lei

 • Distribuitor de ingrasaminte Amazone, Bruder 02327
  Pentru a activa procesul de imprastiere, gura de iesire poate fi deschisa si inchisa din nou. Discurile de imprastiere sunt actionate timpul deplasarii pentru distribuirea optima a ingrasamantului. Distribuitorul de ingrasaminte Amazone ZA-M MAX este potrivit pentru toate tractoarele din seria Profi (acestea nu sunt incluse). Dimensiuni: 13 x 14 x 10 cm Scara: 1:16 Fabricat in Germania. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

  PRP PRP: 63,00 Lei

  Pret de vanzare 59,00 Lei

 • Cultivator Lemken Smaragd, Bruder 02329
  Dimensiuni: 21 x 20 x 12 cm Scara: 1:16 Fabricate in Germania. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

  PRP PRP: 65,00 Lei

  Pret de vanzare 59,00 Lei

 • Motostivuitor Linde, Siku 1722, scara 1:50
  Motostivuitor Linde realizat de Siku la scara 1:50. Pachetul include 2 paleti din plastic la scara 1:50. Motostivuitorul este metalic avand structura superioara neagra realizata din plastic. Realizarea detaliata permite miscarile tipice ale stivuitorului cu ajutorul pistonaselor pe orizontala, cadrului mobil care culiseaza pe verticala si furcilor mobile pe verticala. Lungimea totala cu furcile pozitionate jos: 9 cm. Inaltime in pozitie de mers 6 cm. Inaltime cabina 4,5 cm
  59,00 Lei
 • Figurina muncitor constructii cu accesorii, Bruder 62130
  Extinde setul tau Bruder cu figurine! Toate membrele figurinei sunt mobile. Accesorii incluse: matura, lopata, roaba. Inaltime figurina: 10,7 cm Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

  PRP PRP: 72,00 Lei

  Pret de vanzare 59,00 Lei

 • Figurina agricultor cu accesorii, Bruder 62610
  Extinde setul tau Bruder cu figurine! Toate membrele figurinei sunt mobile. Accesorii incluse. Inaltime figurina: 10,7 cm Fabricat in Germania. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

  PRP PRP: 72,00 Lei

  Pret de vanzare 59,00 Lei

 • Mercedes-Benz E class 4x4, Siku 2349, scara 1:50
  Mercedes E class 4x4 Siku scara 1:50, cod 2349, in versiunea 4x4 la puterea a doua aduce performanta in lumea jucariilor sau machetelor SIKU la scara 1:50. Datorită reproducerii fidele si solide a componentelor vehiculului capotele din fata si cea din spate se deschid, structura este complet metalica iar pentru evidentierea detaliilor farurile sunt din plastic aplicat. Este dotat cu un carlig de remorcare. Detaliile fine ale E-ului la scara 1: 50 sunt realizate pe baza mașinilor Mercedes Benz adevarate. De exemplu: caroseria este identica cu cea adevarata, detaliile interiorului sunt foarte bine redate, inclusiv portbagajul. Usile sunt solide, realizate din metal. Anvelopele cauciucate garantează o tracțiune solidă astfel incat manevrabilitatea ofera multa placere! Rotile se pot demonta in cazul in care reparati o pana sau faceti o revizie, aceasta inovatie SIKU a pregatit terenul pentru un auto-service aparut in 2018 ca extindere la gama SIKU World.
  59,00 Lei
 • Masina Mercedes-Maybach Vision Siku 2357, scara 1:50
  Spectaculosul Mercedes-Benz Maybach Vision 6 este acum oferit de Siku la scara 1:50. Maybach Vision 6 a fost expus pentru prima data la concursul de eleganta Pebble Beach din California, SUA. In realitate este un prototip, o masina electrica avand 738 CP si o autonomie de 322 Km. Siku face accesibil acest model copiilor si colectionarilor, detaliile la scara sunt foarte bine realizate, acest dream car este in acelasi timp jucarie si masina de colectie. Caroseria este integral realizata din metal. Pe sasiu se vad elementele caracteristice acestui model si sunt inscriptionate performantele masinii iar usile tip gull-wing se deschid. O inovatie Siku care apare pentru prima data la o jucarie: rotile cu profil realist din cauciuc sunt interschimbabile, acestea se pot demonta/monta astfel incat joaca sa poata sa includa o pana sau un accident. Rotile sunt prinse pe o osie rezistenta care permite schimburi repetate. Masinuta are dimensiunile: Lungime 11 x latime 4 x inaltime 2,6 cm, este ambalata intr-o cutie eleganta avand dimensiunile 15,5 x 7,5 x 6,5 cm.
  60,00 Lei
 • BMW i8 LCI, Siku 2348, scara 1:50
  Spectaculosul model i8 este acum oferit de Siku la scara 1:50, realizat detaliat din metal. Siku face accesibil acest model copiilor si colectionarilor, detaliile la scara sunt foarte bine realizate, acest dream car este in acelasi timp atat o jucarie solida cat si o masina de colectie. Caroseria este integral realizata din metal. Pe sasiu se vad elementele caracteristice acestui model si sunt inscriptionate performantele masinii iar usile tip gull-wing se deschid intr-un mod unic, patentat de Siku. O alta inovatie Siku care apare pentru prima data la o jucarie: rotile cu profil realist din cauciuc sunt interschimbabile, acestea se pot demonta/monta astfel incat joaca sa poata sa includa o pana sau o schimbare de roata. Rotile sunt prinse pe o osie rezistenta care permite schimburi repetate. Masinuta are dimensiunile: Lungime 9,4 x latime 4,5 x inaltime 2,7 cm si este ambalata intr-o cutie eleganta avand dimensiunile 15,5 x 7,5 x 6,5 cm
  60,00 Lei
 • Set scule pentru gradinarit cu gentuta
  Cu această geantă de grădinărit de înaltă calitate, care include o lopată, o greblă și o cazma, toți grădinarii tineri pot fi mobili în grădină și gata de lucru. Geanta poate fi curățată cu ușurință și oferă suficient spațiu pentru trei unelte de grădină care sunt necesare pentru plantarea florilor și îngrijirea patului de flori. Uneltele sunt realizate din lemn robust și metal și se potrivesc bine în mâinile copiilor. Hai, mergem în grădină!

  PRP PRP: 75,00 Lei

  Pret de vanzare 60,00 Lei

 • BMW i8 de politie, Siku 2303, scara 1:50
  Spectaculosul i8 este acum oferit de Siku la scara 1:50 in varianta masina de politie. Siku face accesibil acest model copiilor si colectionarilor, detaliile la scara sunt foarte bine realizate, acest dream car este in acelasi timp jucarie si masina de colectie. Caroseria este integral realizata din metal iar inscriptionarile sunt de foarte buna calitate, cu vopsea. Pe sasiu se vad elementele caracteristice acestui model iar usile se deschid exact ca la masina adevarata, intr-un mod unic, patentat de Siku. O alta inovatie Siku care a aparut pentru prima data: rotile cu profil realist din cauciuc sunt interschimbabile, acestea se pot demonta/monta astfel incat joaca sa poata sa includa o pana sau un accident. Rotile sunt prinse pe o osie rezistenta care permite schimburi repetate. Masinuta are dimensiunile: Lungime 9,4 x latime 4,5 x inaltime 2,7 cm si este ambalata intr-o cutie eleganta avand dimensiunile 15,5 x 7,5 x 6,5 cm.
  60,00 Lei
 • Corvette Stingray, Siku 2359, scara 1:50
  Spectaculosul Corvette Stingray este acum oferit de Siku la scara 1:50. Siku face accesibil acest model copiilor si colectionarilor, detaliile la scara sunt foarte bine realizate, acest dream car este in acelasi timp jucarie si masina de colectie. Caroseria este integral realizata din metal. Pe sasiul din plastic rezistent se vad elementele caracteristice acestui model si sunt inscriptionate performantele masinii iar usile si capota spate se deschid. O alta inovatie Siku: rotile cu profil realist din cauciuc sunt interschimbabile, acestea se pot demonta/monta astfel incat joaca sa poata sa includa o pana sau un accident. Rotile sunt prinse pe o osie rezistenta care permite schimburi repetate. Cu modelul C8 Stingray, etalonul masinilor sport din SUA, Chevrolet creează o adevărată revoluție: pentru prima data în traditia de aproape 70 de ani a vehiculului motorul nu mai este in fata, ci este instalat central, coboarand centrul de greutate – coupé-ul devine astfel semnificativ mai agil. Modelul real are un motor V8 de 500 CP care accelereaza de la 0 la 100 km/h in aproximativ trei secunde, iar acul vitezometrului urca la 312 km/h. Masinuta are dimensiunile: Lungime 9,2 x latime 3.9 x inaltime 2,5 cm si este ambalata intr-o cutie eleganta avand dimensiunile 15,5 x 7,5 x 6,5 cm.
  60,00 Lei
 • Xilofon colorat, 8 tonuri
  Acest xilofon colorat din lemn este un instrument muzical ideal pentru a incuraja creativitatea muzicala, aptitudinile artistice, pentru a dezvolta coordonarea mana-ochi si ritmul copiilor. Muzica este o componenta foarte importanta a vietii copiilor si nu trebuie sa lipseasca in viata de zi cu zi.

  PRP PRP: 74,00 Lei

  Pret de vanzare 63,00 Lei

 • Dinosaur Schleich 15019, Ceratosaurus
  Ceratosaurus de la Schleich® DINOSAURS a fost un dinozaur carnivor care a trait aproximativ acum 150 milioane de ani in perioada jurasica tarzie. Avea doua cornite la ochi si un corn masiv pe nas, iar acestea erau formate din oase. Acestea erau folosite ori in lupta, ori pentru a descuraja rivalii. De asemenea, pe spatele lui mai avea numeroase oase in forma de tepi. Datorita numerosilor tepi a si primit denumirea Ceratosaurus, care inseamna „soparla cu tepi”. Stiati ca? Coada ceratozaurului era pe jumatate din lungimea corpului sau.

  PRP PRP: 85,00 Lei

  Pret de vanzare 63,00 Lei

 • Grapa rotativa Pottinger Lion 3002, Bruder 02346
  Grapa rotativa Pottinger Lion 3002 este conceputa pentru cultivarea solului, dar este utilizata in primul rand pentru pregatirea patului de seminte inainte de insamantare. Avand adaptorul specific de la BRUDER, grapa rotativa poruder. Permitandu-le sa ridice si sa coboare unitatea, mecanismul de ridicare integrat permite copiilor sa simuleze cu precizie modulele de transport si de lucru din lumea reala. Cand este pusa in modulul de lucru, rola de presiune rotativa a grapei lucreaza solul, in timp ce numeroase detalii suplimentare adauga la efectul vizual al vehiculului, permitand copiilor sa se joace cu el intr-un mod si mai realist. Dimensiuni: 14 x 20 x 10 cm Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

  PRP PRP: 75,00 Lei

  Pret de vanzare 64,00 Lei

 • Figurina ciclist cu bicicleta de curse, Bruder 63110
  Clismul este foarte popular. Pentru multi oameni, acest sport inseamna relaxare in afara naturii. Figurina nou dezvoltata bworld intr-o tinuta de bicicleta moderna de top este sportiva pe noua bicicleta de curse Bruder. Setul contine ciclistul cu echipament de protectie si bicicleta de curse. Inaltime figurina: 10,7 cm Fabricat de Bruder Germania. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

  PRP PRP: 85,00 Lei

  Pret de vanzare 64,00 Lei

 • Figurina ciclista cu bicicleta de munte, Bruder 63111
  Clismul este foarte popular. Pentru multi oameni, acest sport inseamna relaxare in afara naturii. Figurina nou dezvoltata bworld intr-o tinuta de bicicleta moderna de top este sportiva pe noua bicicleta de munte Bruder. Setul contine ciclistul cu echipament de protectie si bicicleta de munte. Inaltime figurina: 10,7 cm Fabricat de Bruder Germania. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

  PRP PRP: 85,00 Lei

  Pret de vanzare 64,00 Lei

 • Cifre colorate magnetice, din lemn
  Acest set contine 40 de piese cu numerele de la 0 la 9 pe lemn laminat colorat, magnetizat. Numerele magnetice pot fi stocate convenabil in cutia din lemn inclusa. Acesta este modul in care copiii pot crea si rezolva propriile ecuatii matematice. Numerele pot fi atasate la orice suprafata magnetica si vor asigura o distractie placuta pentru joc, care ajuta la construirea unei intelegeri a numerelor. O idee de cadou minunata.

  PRP PRP: 75,00 Lei

  Pret de vanzare 64,00 Lei

 • Cositor frontal Claas Disco 3050 FC Plus, Bruder 02324
  Compatibil cu toate tractoarele Bruder. Dimensiuni: 19 x 15.5 x 9 cm Scara: 1:16 Fabricat in Germania. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

  PRP PRP: 77,00 Lei

  Pret de vanzare 65,00 Lei

 • Tanc Leopard Siku 1867, scara 1:87
  Tanc realizat la scara 1:87 dupa modelul Leopard din metal, senile mobile din cauciuc si teava mobila din plastic. Turela este mobila 360 de grade. Pachetul contine un tanchist si steaguri pentru decorare din noua tari. Dimensiuni tanc: 11,3 x 4,3 x 3,8 cm. Este ambalat intr-o cutie eleganta cu fereastra de dimensiunile 15 x 4,8 x 7,5 cm. Recomandat copiilor peste 3 ani.

  PRP PRP: 70,00 Lei

  Pret de vanzare 65,00 Lei

 • Xilofon colorat, 8 tonuri, lemn
  Acest xilofon colorat din lemn este un instrument muzical ideal pentru a incuraja creativitatea muzicala, aptitudinile artistice, pentru a dezvolta coordonarea mana-ochi si ritmul copiilor. Muzica este o componenta foarte importanta a vietii copiilor si nu trebuie sa lipseasca in viata de zi cu zi. Produs in Germania, din lemn calitativ, vopsit in culori non-toxice.

  PRP PRP: 90,00 Lei

  Pret de vanzare 66,00 Lei

 • Set 2 figurine Bluey, Bingo si Bluey, Pool time
  Bluey și Bingo sunt îmbrăcați în costume de baie gata de distracție în piscină. Imbracati-va si infrumusetati-va figurinele cu accesorii. Toate figurinele sunt articulate la trunchi si la brate. Setul include 2 figurine: Bluey si Bingo, 2 perechi de ochelari detasabili.
  66,00 Lei
 • Set 3 figurine Bluey, Bingo, Muffin si Socks
  Acest pachet conține cei trei veri ai lui Bluey, Bingo, Muffin si Socks. Imbracati-va si infrumusetati-va figurinele cu accesorii. Toate figurinele, cu exceptia Socks sunt articulate Setul include: 1 x figurina Muffin; 1 x figurina Bingo; 1 catel Socks.
  66,00 Lei
 • Set 2 figurine Bluey, Bingo si Bluey cu accesorii
  Imbracati-va si infrumusetati-va figurinele cu accesorii. Toate figurinele sunt articulate la trunchi si la brate. Setul include: 1 x figurina Bluey; 1 x figurina Bingo; accesorii.
  66,00 Lei
 • Set 2 figurine Bluey, Bandit si Bluey cu skateboard
  Imbracati-va si infrumusetati-va figurinele cu accesorii. Toate figurinele sunt articulate la trunchi si la brate. Setul include: 1 x figurina Bluey; 1 x figurina Bandit; 1 x skateboard.
  66,00 Lei
 • Figurina triceratops, Schleich 15000
  Schleich este bine cunoscut pentru figurinele detaliate de cea mai buna calitate. Fiecare figurina este pictata manual, ceea ce le face aceste jucarii unice. Schleich fabrica figurinele detaliate de mai bine de 75 de ani. Schleich este un brand faimos, copiii iubesc aceste figurine, iar educatorii si invatatorii le folosesc pentru lectii educative. Incercati figurinele Schleich si incurajati-i pe copiii dvs. sa devina tot mai creativi.

  PRP PRP: 75,00 Lei

  Pret de vanzare 67,00 Lei

 • Dinozaur Dracorex, Schleich 15014
  Dracorex, un dinozaur mic, ierbivor care a strabatut america de nord in perioada cretacica.

  PRP PRP: 75,00 Lei

  Pret de vanzare 67,00 Lei

 • Cal andaluzian cu accesorii, set Schleich 42431
  Sofia are un talent cu adevărat unic: crearea de accesorii minunate pentru cai! Cu o mulțime de dragoste, creativitate și răbdare, ea transformă accesorii practice pentru cai, cum ar fi halterele și păturile, în articole de design unice. Îi place să facă cele mai bune lucruri pentru Andaluzieni! Creațiile ei sunt atât de populare încât sunt afișate și vândute în cafeneaua din Hazelwood. Continut pachet: 1x armasar Andalusian, 1x paturica pentru cai, 1x foarfeca

  PRP PRP: 75,00 Lei

  Pret de vanzare 67,00 Lei

 • Figurina Dinozaur Styracosaurus, Schleich 15033
  Styracosaurusului nostru de la Dinozaurii Schleich® îi place să arunce inele pe cornul său mare. Le poate arunca perfect cu gura lui ca un cioc, pe care o foloseste și pentru a mânca plante tari, fibroase.

  PRP PRP: 75,00 Lei

  Pret de vanzare 67,00 Lei

 • Dinosaur Monolophosaurus, Schleich 15035
  Când acest dinozaur își încleștează fălcile mobile, nu mai există scăpare. Un monolophosaurus de vânătoare nu trebuie deranjat. Dar cu siguranță îi puteți urmări vânătoarea de la o distanță sigură.

  PRP PRP: 75,00 Lei

  Pret de vanzare 67,00 Lei

 • Remorca basculabila, Bruder 02019
  Rotile sunt din cauciuc. Are sintem de prindere la tractor. Remorca are un carlig in spate permitand atasarea inca unei remorci. Se potriveste cu toate tractoarele Bruder. Fabricat din material plastic de inalta calitate, cum ar fi ABS. Dimensiuni: 32.5 x 14.8 x 10.8 cm Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

  PRP PRP: 78,00 Lei

  Pret de vanzare 68,00 Lei

 • Figurina unicorn mare, Bayala, Schleich 70570
  In fantastica lume subacvatica din Meamare, traieste o familie de unicorni bine ascunsi in adancuri. Parintii au grija de micul lor unicorn. Uita-te doar ce model minunat de scoici le impodobeste haina de blana si cum cozile si coama lor sclipesc in lumina soarelui.

  PRP PRP: 75,00 Lei

  Pret de vanzare 68,00 Lei

 • Figurina Unicorn Armasar, Schleich bayala 70571
  In fantastica lume subacvatica din Meamare, traieste o familie de unicorni bine ascunsi in adancuri. Parintii au grija de micul lor unicorn. Uita-te doar ce model minunat de scoici le impodobeste haina de blana si cum cozile si coama lor sclipesc in lumina soarelui.

  PRP PRP: 75,00 Lei

  Pret de vanzare 68,00 Lei

 • Set Schleich 42468, Spectacolul armasarului Paso Fino
  Schleich este bine cunoscut pentru figurinele detaliate de cea mai buna calitate. Fiecare figurina este pictata manual, ceea ce le face aceste jucarii unice. Schleich fabrica figurinele detaliate de mai bine de 75 de ani. Schleich este un brand faimos, copiii iubesc aceste figurine, iar educatorii si invatatorii le folosesc pentru lectii educative. Incercati figurinele Schleich si incurajati-i pe copiii dvs. sa devina tot mai creativi.

  PRP PRP: 75,00 Lei

  Pret de vanzare 68,00 Lei

 • Joc educativ potrivire forme, din lemn, roti
  Small Foot este un brand german ce produce si comercializeaza jucarii exclusiv din lemn. Construit cu iubire si respect pentru copii si cu o experienta de peste 30 de ani pe piata de profil, brand-ul ofera solutii ingenioase si de calitate pentru cei mici. Jucariile din lemn nu sunt doar frumoase si rezistente in timp, ci stimuleaza creativitate, emotiile si simtul tactil. Design-ul si functionalitatea lor sunt alese cu grija si responsabilitate, iar jucariile Small Foot sunt sigure, non-toxice si educative. Iar cum grija si consideratia pentru copii sunt parte din ideologia brand-ului, Small Foot foloseste exclusiv lemn din surse sustenabile, pentru o planeta curata si sanatoasa si un viitor cat mai bun pentru cei mici.

  PRP PRP: 84,00 Lei

  Pret de vanzare 68,00 Lei

 • Figurina Schleich 70578, Unicorn Selenar Mascul
  Acest armasar mandru, este un unicorn selenar si isi tine mereu ochii pe familie - manzul cu stea cazatoare si iapa cu stea in frunte. Chiar daca el este la fel de timid si misterios ca ceilalti unicorni, ii poti simti puterea si temperamentul de armasar care isi accepta rolul de protector cu trupul si sufletul. Stiati ca? Mandrul unicorn stelar este un protector curajos si este foarte vizibil acest lucru.

  PRP PRP: 75,00 Lei

  Pret de vanzare 68,00 Lei

 • Figurina Schleich 70717, Mandala unicorn femela
  Unicornul Mandala Iapa atrage multe priviri uluite in bayala® din cauza faptului ca este o creatura magica si colorata. Tatuajul ei frumos cu mandala este un cerc magic, care este un semn al orginii sale mistice. Tatuajul unicornului mandala iapa este roz misterios in mijloc. Iapa are un aspect foarte elegant. Inima sa calduroasa o face mamica perfecta pentru manzul sau unicorn mandala. Noua familie de unicorni mandala colorata poate fi recunoscuta dupa tatuajele lor unice cu mandale. Acestia locuiesc impreuna, izolati in vastele dealuri mandala colorate din bayala. Stiati ca? Datorita culorilor iapei, aceasta se imbina perfect printre dealurile mandala, prin urmare se poate ascunde. Are tatuaj magic in forma de mandala!

  PRP PRP: 75,00 Lei

  Pret de vanzare 68,00 Lei

 • Figurina Unicorn Impodobit, Iapa, Schleich bayala 70573
  Exista o multime de creaturi magice in bayala, dar mare parte din ele sunt foarte timide, prin urmare le poti trage o privire scurta, doar daca esti foarte norocos. Cele mai frumoase animale sunt fara indoiala, caii zburatori si unicornii. Intr-un luminis din padure, nu departe de orasul elfilor, Soleyas, locuieste o familie foarte speciala: un pegas, o iapa unicorn si puiul lor. Iapei unicorn ii place sa isi priveasca manzul zburdand imprejur si zburand. Ei ii mai place, aproape la fel de mult, atunci cand prietenii sai elfi o viziteaza pentru a-i pieptana coama si sa o impodobeasca cu flori si pietricele. Chiar si printesele elf o viziteaza regulat, privesc frumusetea ei, se joaca cu puiul sau, si o si calaresc din cand in cand. Este magie absoluta. Nu ti-ar placea sa calaresti si tu pe un unicorn intr-o zi? Stiati ca? Fiecare unicorn magic are puteri magice. Unii pot indeplini dorinte, altii pot vedea viitorul.

  PRP PRP: 75,00 Lei

  Pret de vanzare 68,00 Lei

 • Set Schleich 42426, Picnic
  Figurinele Schleich® sunt deosebit de detaliate, pictate cu drag si permit copiilor sa se joace si sa invete in acelasi timp. Astazi este ziua de nastere a lui Sarah si gazduieste un picnic. Ea a primit deja un cadou mare, colorat. Setul include 1 figurina umana, 3 animale dragute si o multime de accesorii.

  PRP PRP: 75,00 Lei

  Pret de vanzare 68,00 Lei

 • Figurina armasar unicorn curcubeu, bayala, Schleich 70725
  Dacă cauți din nou sfârșitul curcubeului, unicornul nostru Rainbow Love Unicorn din lumea Schleich® BAYALA® te poate ajuta. Cu o coada și o coama colorată, unicornul colorat poate evoca semne în aer și te poate ghida. De asemenea, unicornului colorat îi place să picteze mandale. Mai ai ceva de colorat?

  PRP PRP: 75,00 Lei

  Pret de vanzare 68,00 Lei

 • Figurina iapa unicorn, Rainbow Love, bayala, Schleich 70726
  Iepei noastre Rainbow Love Unicorn din lumea Schleich® BAYALA® îi place să facă drumeții. Cu coada ei in culoarea curcubeului, ea aduce culoare oriunde merge, fie la munte, fie la mare. Apropo, cornul iepei începe să strălucească când descoperă ceva deosebit de frumos. Iar copitele iei lasă urme de sclipici peste tot. Asta înseamnă că nu se pierde niciodată.

  PRP PRP: 75,00 Lei

  Pret de vanzare 68,00 Lei

 • Figurina armasar unicorn marshmallow, bayala, Schleich 70722
  Specialistul în dulciuri: armăsarul unicorn din lumea Schleich® bayala®. Chiar și coama lui este dulce, colorată și împletită în mod ideal. Ați încercat să-i mângâiați blana? Este moale ca un puf. Dar când este cald, poate fi puțin lipicios. Așadar, este o idee bună să vă spălați pe mâini după o cursă lungă.

  PRP PRP: 75,00 Lei

  Pret de vanzare 68,00 Lei

 • Figurina iapa unicorn marshmallow, bayala, Schleich 70723
  Superba iapă unicorn de bezea din lumea lui Schleich® bayala® are o haină de curcubeu inconfundabil de colorată. Pare că atinge norii! Are pietre prețioase în formă de potcoavă pe corp.

  PRP PRP: 75,00 Lei

  Pret de vanzare 68,00 Lei

 • Leoaica cu pui, Set figurine Schleich 42505
  Toate figurinele Schleich sunt pictate manual cu dragoste cu modelare detaliata, lucru ce permite copiilor sa invete cat mai multe informatii despre animale si cum sa se joace cu acestea. Familie jucausa de lei albi!

  PRP PRP: 75,00 Lei

  Pret de vanzare 68,00 Lei

 • Figurina Schleich 42361, Manz cu patura
  Fetita este vrajita de manzul ei pursange Englez care zburda in pasune. Ea este nespus de mandra ca poate sa ii dea de mancare din sticla si sa-l inveleasca in patura sa calda in fiecare zi. Cei doi sunt deja prieteni foarte apropiati. Fata viseaza ca manzul ei va fi cel mai rapid cal din lume atunci cand va creste mare.

  PRP PRP: 75,00 Lei

  Pret de vanzare 69,00 Lei

 • Figurina Schleich 42360, Pursange englez cu patura
  Caii Pursange Englezi sunt farte zvelti si rapizi, descendenti ai cailor arabi, ei sunt folositi in principal la curse. Acesti cai sunt vulnerabili la frig si au nevoie de o patura mare si groase pentru caldura chiar si atunci cand se afla in grajd.

  PRP PRP: 75,00 Lei

  Pret de vanzare 69,00 Lei

 • Figurina Schleich 14567, Dilophosaur
  Dilophosaurul a trait acum 200-192 de milioane de ani, in prima perioada a Jurassicului. Acesta avea 6 m lungime si era unul dintre cei mai mari carnivori din preistorie. Dupa Compsognathgus si Velociraptor, Dilophosaurus era unul dintre cei mai rapizi dinozauri. Acesta cantarea doar 500 kg si avea picioare lungi si puternice. Dimensiuni: 11.5 x 15.5 x 8.5 cm Aceasta figurina din plastic prinde viata datorita detaliilor si a grijii cu care a fost pictata manual. Contine: O figurina dinozaur

  PRP PRP: 75,00 Lei

  Pret de vanzare 69,00 Lei

 • Micro excavator JCB 8010 CTS, Bruder 62003
  Setul contine micro excavatorul JCB 8010 CTS Bruder 62003. - realizat din plastic de calitate ABS, - functii si detalii realistice, - model in miniatura. Dimensiuni: 13.5 x 6.3 x 13.5 cm Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

  PRP PRP: 73,00 Lei

  Pret de vanzare 69,00 Lei

 • Set Schleich 42469, Spectacolul calului din muntii stancosi
  Schleich este bine cunoscut pentru figurinele detaliate de cea mai buna calitate. Fiecare figurina este pictata manual, ceea ce le face aceste jucarii unice. Schleich fabrica figurinele detaliate de mai bine de 75 de ani. Schleich este un brand faimos, copiii iubesc aceste figurine, iar educatorii si invatatorii le folosesc pentru lectii educative. Incercati figurinele Schleich si incurajati-i pe copiii dvs. sa devina tot mai creativi.

  PRP PRP: 75,00 Lei

  Pret de vanzare 69,00 Lei

 • Turnir de calarie cu iapa Trakehner, Schleich 42456
  Iepele Trakehner sunt foarte bune saritoare si cai de dresaj si adesea sunt folosite la spectacole. Dar pentru ca au un temperament sensibil si sunt usor distrase de zgomote, ele poarta in spectacole un "val" peste urechi. Acesta le ajuta sa se concentreze mai bine la sarituri si exercitiile de dresaj.

  PRP PRP: 75,00 Lei

  Pret de vanzare 69,00 Lei

 • LEGO DUPLO, Camion si excavator pe senile 10931, 20 piese
  Cu 2 figurine de muncitori constructori, un camion basculant si un excavator cu cabina rotativa si cupa mobila, acest set formidabil de santier ofera copilasilor si parintilor tot necesarul pentru a termina treaba. Copiii isi dezvolta abilitatile pe masura ce manevreaza vehiculele pentru a indeplini diferite sarcini. Scoate un bolovan si pune-l in spatele camionului basculant. Dar atentie, bolovanul se poate despica usor!

  PRP PRP: 99,99 Lei

  Pret de vanzare 69,00 Lei

 • Set Schleich 42543, Excursie cu carucior
  Cu setul Excursie cu carucior de la Schleich® FARM WORLD, Sarah Farm World si catelusul ei, Bello, au o gramada de aventuri cool. Acestia se plimba pe pajisti cu flori colorate, peste campuri de grau si apoi prin livada unei ferme. Aici hotarasc sa se odihneasca, sa se bucure de aerul proaspat si sa asculte ciripitul pasarilor. Setul acesta este completarea perfecta setului Farm World, 42408 Aventura Casei din Copac. Stiati ca? Bello adora sa fie plimbat in carucior!

  PRP PRP: 75,00 Lei

  Pret de vanzare 69,00 Lei

 • Figurina Schleich 70715, Mandala unicorn mascul
  Unicornul mandala uimeste orice locuitor din bayala® care il vede cu pata lui de culoare si atitudinea sa mandra . Frumoasa lui mandala dezvaluie un triunghi misterios care este un semn al puterii magice. Tatuajul albastru din mijloc straluceste la fel de intens ca si culoarea cerului. Armasarul este o creatura respectuoasa si in acelasi timp un tata dragostos si delicat care adora sa se joace cu manzul sau mandala. Noua familie mandala de unicorni poate fi recunoscuta dupa tatuajele lor cu mandale. Acestia locuiesc impreuna, retrasi in vastele dealuri colorate cu mandale din bayala. Stiati ca? Asezat in fata unui cer albastru, armasarul abia este vizibil. Manzul sau se loveste de el din cand in cand atunci cand fuge.

  PRP PRP: 75,00 Lei

  Pret de vanzare 69,00 Lei

 • Mercedes-Benz Sprinter UPS, Siku 1920, scara 1:50
  Aceast microbuz de livrari UPS aduce rutina livrarilor zilnice in lumea jucariilor sau machetelor SIKU la scara 1:50. Datorita reproducerii fidele si solide a componentelor vehiculul este in acelasi timp o jucarie sau o macheta. Este realizat din metal. Toate usile sunt metalice si se deschid: usile fata, spate si laterale, structura este complet metalica, sasiul este din plastic rezistent iar pentru evidentierea detaliilor farurile sunt din plastic transparent, aplicat astfel incat arata ca cele adevarate. Detaliile fine ale microbuzului la scara 1: 50 sunt realizate pe baza mașinilor Mercedes Benz. De exemplu: caroseria metalica este inscriptionata cu vopsea de inalta calitate, sigla Mercedes este evidentiata clar, rotile spate sunt duble, detaliile interiorului sunt foarte bine redate. Duba are un capac detasabil care ofera acces la interior. Anvelopele cauciucate garantează o tracțiune solida astfel incat manevrabilitatea ofera multa placere! Nerecomandat copiilor sub 3 ani. Dimensiuni produs: L=12,7/l=5,5/h=5 cm. Este ambalat intr-o cutie eleganta avand dimensiunile: L=17,5/l=5,8/h=8,6 cm

  PRP PRP: 90,00 Lei

  Pret de vanzare 69,00 Lei

 • Familia de gorila, set de figurine Schleich 42601, Wild Life
  Familia de gorilă se distrează de minune în pădure. Se plimbă printre copaci uriași și uneori se opresc pentru a juca și savura ceva delicios. Copii pot juca aventuri minunate cu aceste figurine speciale, sau pot decora rafturile colecționarilor.

  PRP PRP: 75,00 Lei

  Pret de vanzare 69,00 Lei

 • Figurina vaca elan cu vitel, Schleich 42603
  Schleich este bine cunoscut pentru figurinele detaliate de cea mai buna calitate. Fiecare figurina este pictata manual, ceea ce le face aceste jucarii unice. Schleich fabrica figurinele detaliate de mai bine de 75 de ani. Schleich este un brand faimos, copiii iubesc aceste figurine, iar educatorii si invatatorii le folosesc pentru lectii educative. Incercati figurinele Schleich si incurajati-i pe copiii dvs. sa devina tot mai creativi.

  PRP PRP: 75,00 Lei

  Pret de vanzare 69,00 Lei

 • Jucarie de tras, dragonul Merlin
  Aceasta jucarie de lemn, ruleaza pe roti, segmentele mobile fiind tinute impreuna de benzi de cauciuc. Cand balaurul este tras de cei mici dupa ei, intregul corp al acestuia se misca, spre incantarea copiilor mici.

  PRP PRP: 83,00 Lei

  Pret de vanzare 72,00 Lei

 • Carusel din lemn, Spring Dream
  Carusel din lemn colorat in culori vesele ce poate fi agatat oriunde cu ajutorul snurului. Materialul folosit este lemn pictat cu vopsele ecologice.

  PRP PRP: 83,00 Lei

  Pret de vanzare 72,00 Lei

 • LEGO DUPLO, Trenul animalelor 10955, 15 piese
  Micii fani ai animalelor vor adora sa se joace cu elefantul, tigrul, girafa si panda. In timp ce copilasii construiesc si reconstruiesc, aliniaza vagoanele, aseaza si scot animalele si le stivuiesc unele peste celelalte, ei isi dezvolta abilitati motrice fine si descopera o lume magica a jocului pe roluri. Caracteristicile inovatoare, precum gatul oscilant al girafei, ofera bucurie jocului de invatare.

  PRP PRP: 89,99 Lei

  Pret de vanzare 72,00 Lei

 • Caiac cu figurina femeie, Bruder 63155
  Astazi, caiacul este un simbol al distractiei sportive pe apa. Acest echipament sportiv combina avantajele antrenamentului de fitness holistic cu o apropiere deosebita de natura. Acesti insotitori pe apa va permit sa ajungeti pe insule pe care alti pasionati de sporturi nautice nu le pot atinge. BRUDER a descoperit, de asemenea, acest sport versatil si prezinta noul caiac bworld in lumea sa tematica de agrement. Figurina care vasleste este protejata cu o casca si o vesta de salvare. Caiacul plutitor este echipat cu o protectie anti stropire detasabila si are un suport pentru vasla dubla (inclusa).

  PRP PRP: 90,00 Lei

  Pret de vanzare 72,00 Lei