Jucarii pentru copii

Produse de la 289 până la 336 din 919 total

  • Dinozaur Schleich 15003, Therizinosaurus

    Schleich este bine cunoscut pentru figurinele detaliate de cea mai buna calitate. Fiecare figurina este pictata manual, ceea ce le face aceste jucarii unice. Schleich fabrica figurinele detaliate de mai bine de 75 de ani. Schleich este un brand faimos, copiii iubesc aceste figurine, iar educatorii si invatatorii le folosesc pentru lectii educative. Incercati figurinele Schleich si incurajati-i pe copiii dvs. sa devina tot mai creativi.
    115,00 Lei
  • Figurina urs polar Schleich 14800

    Schleich este bine cunoscut pentru figurinele detaliate de cea mai buna calitate. Fiecare figurina este pictata manual, ceea ce le face aceste jucarii unice. Schleich fabrica figurinele detaliate de mai bine de 75 de ani. Schleich este un brand faimos, copiii iubesc aceste figurine, iar educatorii si invatatorii le folosesc pentru lectii educative. Incercati figurinele Schleich si incurajati-i pe copiii dvs. sa devina tot mai creativi.
    45,00 Lei
  • Figurina Cal Holsteiner mare, Schleich 13858

    Caii Holsteiner au partea posterioara care ii ajuta sa faca sarituri foarte inalte. Deseori castiga la jocurile Olimpice si alte evenimente majore de echitatie. In timp ce un cal obsnuit are 155 cm inaltime, caii Holstein sunt semnificativ mai mari: de obicei 165-175 cm. Stiati ca? Caii Holsteiner si hanoverienii sunt printre cei mai de succes la show-urile de sarituri.
    45,00 Lei
  • Figurina Schleich 42387, Set starter animale salbatice

    Include: un leu, o zebra, un pui de elefant, un cimpanzeu Cu acest set de incepatori copii vor putea sa descopere luma animalelor salbatice. Aceste figurine, vopsite in mare detaliu, au fost create pentru a stimula creativitatea copiilor. Astvel isi vor putea inchipui primele povesti din safari sau salbaticiune.
    125,00 Lei
  • Figurina Schleich 14736, Crocodil

    Aceasta figurina din plastic prinde viata datorita detaliilor si a grijii cu care a fost pictata manual. Gura crocodilului se deschide. Stiati ca: Crocodili sunt cele mai mari reptile din lume si sunt cele mai apropiate rude ale pasarilor (!) alaturi de care se trag din archozauri. Crocodilii de apa sarata sunt cei mai periculosi dintre toti. Acesta este si cel mai mare crocodil. El poate cantari pana la o tona. Majoritatea crocodililor traiesc in rauri si lacuri, dar crocodilul de apa sarata poate sa traiasca si in apa dulce si in apa sarata. In total exista 25 de tipuri de crocodili. Denumire stiintifica: Crocodylia
    45,00 Lei
  • Figurina Schleich 16397, Ciobanesc de Bernese, femela

    Schleich este bine cunoscut pentru figurinele detaliate de cea mai buna calitate. Fiecare figurina este pictata manual, ceea ce le face aceste jucarii unice. Schleich fabrica figurinele detaliate de mai bine de 75 de ani. Schleich este un brand faimos, copiii iubesc aceste figurine, iar educatorii si invatatorii le folosesc pentru lectii educative. Incercati figurinele Schleich si incurajati-i pe copiii dvs. sa devina tot mai creativi.
    30,00 Lei
  • Porsche cu rulota de lux, Siku 2542

    Porsche Macan Turbo va este oferit de marca premium germana SIKU intr-o culoare exclusiva, violet metalizat, in set cu rulota de lux marca Dethleff's Exclusive Emotion (In seturile mai vechi a aparut Porsche Cayenne in loc de Macan). Este in acelasi timp jucarie si macheta.Atat masina cat si rulota sunt metalice (cu piese din plastic), realizate la un nivel de finisare si detalii excelente, rotile sunt din cauciuc avand un profil realist, usile fata ale masinii si usa rulotei se deschid. Acoperisul rulotei se detaseaza astfel incat va puteti juca cu omuletii inclusi atat in rulota cat si in exteriorul acesteia. Detaliile interioare ale rulotei sunt fidel realizate. In set sunt incluse accesoriile de camping: umbrela, 2 scaune, un grill, un sezlong si o masa. Setul este ambalat intr-o cutie cu fereastra transparenta, pe spatele cutiei sunt inscriptionate performantele masinii. Cutia are dimensiunile 25 x 12 x 6 cm. Masina cu rulota are lungimea de 24 cm, latimea de 5 si inaltimea de 4.

    PRP PRP: 145,00 Lei

    Pret de vanzare 135,00 Lei

  • Service Auto Siku World 5507

    Este nevoie de un auto service pentru masinutele folosite des! Siku va ofera un produs premium, o jucarie care ofera aceleasi facilitati ca un service adevarat: cladire (atelier), elevator, carucior cu 4 roti de rezerva (aceleasi ca la masinutele Mercedes G Class), doua masinute incluse: un microbuz si o masina de tractare, un stalp cu reclama. Sunt incluse si abtibildele pentru decorarea sevice-ului. Usile atelierului se deschid. Pentru prima data Siku ofera noua constructie modulara cu acest set: cladirea se poate construi in diferite moduri: in forma de L, de U sau cu etaj - creativitatea este stimulata cu acest nou concept. Placa Siku World se poate integra in alte seturi Siku World sau se poate folosi ca atare deoarece ofera o rampa pe care masinile intra lin de pe covor sau parchet pe placa, in parcare.
    215,00 Lei
  • Mercedes Benz G class Politie, Siku 2308, 1:50

    Spectaculosul Mercedes-Benz G class este acum oferit de Siku la scara 1:50 ca masina de politie. Detaliile sunt foarte bine realizate, acest G este in acelasi timp si jucarie si masina de colectie. Caroseria este integral realizata din metal. Pe sasiu se vad tevile caracteristice acestui model si sunt inscriptionate performantele masinii, usile fata si usa spate se deschid iar farurile sunt aplicate, din plastic. O inovatie Siku care apare pentru prima data: rotile cu profil realist din cauciuc sunt interschimbabile, acestea se pot demonta/monta astfel incat joaca sa poata sa includa o pana sau un accident. Rotile sunt prinse pe o osie din otel cu suport din plastic. Masinuta are dimensiunile: Lungime 9 x latime 4 x inaltime 4 cm, este ambalata intr-o cutie eleganta avand dimensiunile 15,5 x 7,5 x 6,5 cm
    80,00 Lei
  • Brat hidraulic spate, cu graifer si cupa, Bruder 02338

    Acest accesoriu pentru jucariile Bruder este complet functional si poate fi transformat intr-un dispozitiv de prindere din spate. Picioarele de sprijin rabatabile asigura stabilitatea. Se potriveste tuturor tractoarelor Bruder. Dimensiuni: 29 x 18 x 24 cm Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.
    55,00 Lei
  • Camion Tank-Container Mercedes Arocs, Siku 3922, scara 1:50

    Camion transcontainer Mercedes Arocs la scara 1:50 cu cabina si sasiu metalice, remorca metalica avand un container din plastic. Rotile sunt din cauciuc, cabina se rabateaza si ofera acces la motor. Containerul se poate pozitiona individual pe remorca in trei pozitii: avansat, la mijloc sau in spate. Acest container are o trapa care se deschide astfel incat acesta poate fi umplut cu apa. Se pot folosi si containerele de la camionul cu codul 3921. Remorca se poate fixa in stationare ca in realitate, separat de camion cu ajutorul pilonilor mobili. Remorca se ataseaza / detaseaza la camion cu ajutorul unui levier - inovatie traditionala Siku. Este ambalat intr-o cutie eleganta avand dimensiunile: 34 x 11 x 6,5 cm. Lungime camion + remorca: 28 cm. Anvelopele cauciucate garanteaza o tractiune solida astfel incat manevrabilitatea ofera multa placere!

    PRP PRP: 170,00 Lei

    Pret de vanzare 159,00 Lei

  • Camion MAN TGS cu barca, Siku 2715, scara 1:50

    MAN TGS 18.340 realizat detaliat la scara 1:50 de Siku este un camion pregatit pentru operatiuni de transport speciale. Va oferim acest camion in varianta de transport barci de mare viteza cu un nivel de calitate si finisare premium. Este aproape in intregime din metal, iar pe structura realizata din plastic se poate monta / demonta o barca de mare viteza realizata la scara 1:50 dupa modelul real Frauscher Mirage 747. Barca poate pluti pe apa. Rotile camionului sunt din cauciuc. Dimensiunile camionului (Lungime / Inaltime / latime): 21 / 7 / 6 cm. Este ambalat intr-o cutie eleganta avand dimensiunile (Lungime / Inaltime / latime): 25,50 / 9,70 / 6,60 cm. Pe cutie sunt inscriptionate atat performantele camionului adevarat cat si ale barcii reale. Atentie: recomandat numai copiilor peste 3 ani deoarece contine piese mici care pot fi inghitite! Dimensiuni cutie: 97 x 255 x 66 mm Scara: 1:50 Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.
    135,00 Lei
  • Camion de pompieri MAN TGS, Siku 2114, scara 1:50

    MAN TGS 18.340 realizat detaliat la scara 1:50 de Siku este un camion pregatit pentru operatiuni de stingere a incediilor la inaltime. Va oferim acest camion in varianta autoscara. Este aproape in intregime din metal, iar pe structura din spate realizata din plastic are montata o scara modulara si un cos pentru pompierii care lupta la inaltime. Scara se poate extinde manual si se roteste la 360 de grade iar pozitia cosului se poate ajusta manual. Rotile camionului sunt din cauciuc. Dimensiunile camionului (Lungime / Inaltime / latime): 24 / 8 / 6 cm. Pe cutie sunt inscriptionate performantele camionului real. Atentie: recomandat numai copiilor peste 3 ani deoarece contine piese mici care pot fi inghitite! Dimensiuni cutie: 105 x 260 x 70 mm Scara: 1:50 Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 145,00 Lei

    Pret de vanzare 135,00 Lei

  • Combina de recoltat furaje Claas Jaguar 980, Bruder 02134

    Oferă un cadou memorabil care va inspira joacă creativă și productivă! Claas Jaguar 980 este jucăria perfectă pentru a descoperi fascinanta lume a agriculturii. Caracteristici: - Geamurile cabinei soferului este realizata din policarbonat transparent de calitate. - Utilajul este complet funcțional. - Puntea spate controlata. - Osie oscilantă pe teren. - Rotile din fata sunt detasabile, utilizand cheia inclusa in kit. - Capacul lateral se poate ridica pentru a vedea motorul. Dimensiuni: 51.3 x 44.5 x 23.1 cm Scara: 1:16 Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 375,00 Lei

    Pret de vanzare 305,00 Lei

  • Figurina Dinozaur Acrocanthosaurus, Schleich 14584

    Schleich este bine cunoscut pentru figurinele detaliate de cea mai buna calitate. Fiecare figurina este pictata manual, ceea ce le face aceste jucarii unice. Schleich fabrica figurinele detaliate de mai bine de 75 de ani. Schleich este un brand faimos, copiii iubesc aceste figurine, iar educatorii si invatatorii le folosesc pentru lectii educative. Incercati figurinele Schleich si incurajati-i pe copiii dvs. sa devina tot mai creativi.
    99,00 Lei
  • Amestecator furaje Strautmann Verti-Mix 1050, Bruder 02127

    Descoperă funcționalitatea impresionantă a amestecătorului de furaje Strautmann Verti-Mix 1050 de la Bruder. Cu un design autentic și caracteristici realiste, acest vehicul miniatural este echipat cu un sistem de amestecare rotativ, o bandă de transfer funcțională și un sertar de descărcare ajustabil. Poate fi combinat cu tractoarele din seria Profi pentru o experiență de joc completă. Dimensiuni: 35.3 x 14.1 x 17.6 cm Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 165,00 Lei

    Pret de vanzare 155,00 Lei

  • Motocicleta Ducati Desert Sled cu figurina motociclist, Bruder 63051

    Pentru multi oameni mari si mici, motocicletele sunt o atractie instanta, iar Ducati dezvolta pasiuni pana si celor mici, datorita modelelor create. Motocicleta Ducati Desert Sled este creata cu detalii ce imita perfect modelul original, cu pilot si accesorii care ii vor da celui mic, multe moduri de joaca si exploatare. - O motocicleta Ducati Desert Sled cu super detalii, fabricat din plastic de inalta calitate, precum ABS - Stand cu picior - Directie asistata furca fata - Figurina pilot cu echipament stylish, casca de protectie si manusi. Dimensiuni: 14.5 x 6.5 x 8.5 cm Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 130,00 Lei

    Pret de vanzare 115,00 Lei

  • RAM 2500 Pickup si motocicleta cu figurina motociclist, Bruder 02502

    Descoperă pasiunea pentru motociclism cu combinația atrăgătoare RAM 2500 Power Wagon și Ducati Desert Sled de la Bruder. Această jucărie oferă o experiență captivantă în lumea off-road-ului și a motocicletelor. Dimensiuni: 40 x 17 x 15 cm Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 350,00 Lei

    Pret de vanzare 295,00 Lei

  • Avion de pompieri, Siku 1793

    Avionul de stins incendii este produs de Siku la scara 1:87 iar acesta, exact ca in realitate desfasoara in cele mai dificile conditii actiuni in munti sau terenuri greu accesibile. Cu ajutorul butonului metalic actionat manual, echipele de salvare sunt capabile sa stinga incendiile eliberand apa din interior. Avionul poate fi umplut cu apa printr-un orificiu plasat in coada. Rotile sunt escamotabile manual. Pachetul are dimensiunile: 29 x 29 x 12 cm si contine avionul, un copac si foc stilizat din plastic.

    PRP PRP: 145,00 Lei

    Pret de vanzare 135,00 Lei

  • Elicopter de transport, Siku 2527, scara 1:50

    Elicopterul SAR este produs de Siku la scara 1:50 iar acesta, exact ca in realitate desfasoara in cele mai dificile conditii actiuni de salvare pe mare si in munti. Pachetul contine o targa cu un pacient care poate fi ridicata cu troliul. Elicopterele sunt de asemenea desfasurate in zone de criza pentru transportul bunurilor grele. Pentru aceasta, usile laterale si clapeta din spate a elicopterului SIKU pot fi deschise manual. Clapeta din spate este atat de mare incat un vehicul SIKU sau de alta marca poate intra si iesi. La fel ca si originalul, elicopterul de transport SIKU este vopsit in culoarea gri, iar numai cele doua usi laterale mari sunt portocalii fluorescente. Rotoarele elicopterului pot fi rotite si elicea mare poate fi extinsa. Troliul de cablu este ridicat automat de elice daca aceasta este invartita in timpul manevrelor de salvare. Rotile sunt escamotabile manual. Dimensiunile elicopterului: 35/9/10 cm. Este ambalat intr-o cutie eleganta transparenta avand dimensiunile 41x10x13 cm. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.
    180,00 Lei
  • LEGO DUPLO, Tren cu aburi, 10874, 59 piese

    Trenul cu aburi LEGO® DUPLO® (10874 – Steam Train) este acum mai usor de controlat de catre copilul tau si ii ofera si mai multe posibilitati de interactiune. Copiii pot deveni chiar conductorul trenului cu motorul Push & Go – o impingere usoara ori inainte, ori inapoi porneste trenul, care se opreste cand il apuci ferm sau il ridici de pe sina. Ajuta-i sa plaseze cele cinci caramizi colorate cu actiuni pe calea ferata pentru a face trenul sa claxoneze, sa isi aprinda sau stinga farurile, sa realimenteze, sa schimbe directia si sa se opreasca oriunde si-ar dori ei. Cu o gara, o basculanta cu carbuni, doua figurine DUPLO, o figurina animal si o sina de tren simpla, prescolarii se vor putea bucura de o joaca distractiva cu trenuri. Descarca aplicatia optionala pentru a descoperi si mai multe posibilitati de joaca, precum functia de control de la distranta si alte activitati distractive pe care le poti completa alaturi de copilul tau!

    PRP PRP: 319,99 Lei

    Pret de vanzare 249,00 Lei

  • Combina Claas Jaguar 950, Siku 1993, scara 1:50

    Combina Claas aduce rutina agriculturii zilnice in lumea jucariilor sau machetelor SIKU Farmer la scara 1:50. Datorită reproducerii fidele si solide a componentelor vehiculului, dispozitivul frontal de recoltare este complet mobil. De asemenea tubul lateral culiseaza pentru descărcare. Detaliile fine ale combinei la scara 1: 50 sunt realizate pe baza mașinilor agricole reale Claas realizate in uzinele din Harsewinkel – Germania. De exemplu: baza este metalica, cabina din plastic imita perfect cabina reala, detaliile interiorului sunt foarte bine redate. Anvelopele cauciucate garantează o tracțiune solidă astfel incat manevrabilitatea ofera multa placere!

    PRP PRP: 145,00 Lei

    Pret de vanzare 136,00 Lei

  • Tractor Claas Xerion 5000, Siku, scara 1:32

    Tractor SIKU Claas Xerion 5000, replica fidela a tractorului original la scara 1:32. Este realizat din metal iar cabina detasabila este din plastic. Este dotat cu sisteme de cuplare a accesoriilor fata-spate (accesoriile sunt prezentate ca exemplu si nu sunt incluse, se pot comanda separat din gama Siku). Design-ul este foarte detaliat. Rotile sunt din cauciuc si respecta designul original. Oglinzile sunt rabatabile, farurile sunt aplicate, rotile fata cotesc iar capota se ridica. Este ambalat intr-o cutie pe care sunt specificate performantele tractorului real. Lungimea tractorului: 20 cm. Cutia in care este ambalat are dimensiunile urmatoare: lungimea: 25 cm / latimea 10 cm / inaltimea 15 cm. Dimensiuni cutie: 171 x 316 x 125 mm Scara: 1:32 Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 200,00 Lei

    Pret de vanzare 188,00 Lei

  • Tractor John Deere 8430, Siku 1:50

    Tractor John Deere 8430 realizat de Siku la scara 1:50 din metal si cabina din plastic, incarcator frontal din metal. Incarcatorul frontal este compus din piese metalice rezistente (cupa fiind din plastic rezistent), acesta este mobil si se actioneaza manual exact ca in realitate. Cabina tractorului se detaseaza. La spate exista un carlig care permite cuplarea unei remorci. Remorca nu este inclusa. Rotile sunt din cauciuc si au profil realist. Lungime tractor: 16 cm Dimensiuni cutie: 115 x 195 x 66 mm Scara: 1:50 Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 119,00 Lei

    Pret de vanzare 109,00 Lei

  • Tractor Claas 5000 Xerion cu semanatoare Amazone, Siku 1826, 1:87

    Acest tractor specializat este un model popular printre utilajele agricole: Claas Xerion și semănătoarea de înaltă performanță Amazone Cayenna 6001 completează tractoarele agricole Siku miniaturale la scara 1:87. La fel ca la versiunea reala, unitățile de semanat pot fi coborâte in stânga și în dreapta pentru a lucra câmpul. Clapeta de umplere de la semănătoare este de asemenea concepută să se deschidă. Amazone Cayenna 6001 și Claas sunt surprinzătoare impreuna datorită culorilor tipice și designului atrăgător. Dimensiuni: 18 cm x 15 cm x 4,6 cm. Anvelopele cauciucate garanteaza o tractiune solida astfel incat manevrabilitatea ofera multa placere!
    105,00 Lei
  • Tractor Claas Axion 950, Siku 1:32

    Tractor SIKU Claas 950, replica fidela a tractorului original la scara 1:32. Este realizat din metal iar cabina detasabila este din plastic. Este dotat cu sisteme de cuplare a accesoriilor fata-spate (accesoriile sunt prezentate ca exemplu si nu sunt incluse, se pot comanda separat din gama Siku). Design-ul este foarte detaliat. Rotile sunt din cauciuc si respecta designul original. Oglinzile sunt rabatabile, farurile sunt aplicate, rotile fata cotesc iar capota se ridica. Este ambalat intr-o cutie pe care sunt specificate performantele tractorului real. Lungimea tractorului: 20 cm. Dimensiuni: 151 x 250 x 102 mm Scara: 1:32 Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 200,00 Lei

    Pret de vanzare 188,00 Lei

  • Masina de pompieri MACK Granite cu pompa de apa, Bruder 02821
    Transport gratuit

    Masina de pompieri MACK Granite cu pompa de apa, Bruder 02821

    Masina de pompieri cu pompa de apa de la MACK este o replica fidela a modelului la scara reala. O mini-cisterna poate fi umpluta cu apa, care poate fi stropita cu furtunul masinii. Scara de pompieri este extensibila si se roteste la 360°. Pentru mai multa stabilitate a masinii, cele patru picioare alb-gri rabatabile pot fi plasate pe sol. Masina este dotata si cu un carlig ca de macara, care se poate bloca la lungimea dorita. Girofarul emite sunete si lumini, la fel ca o masina adevarata. - Rotile sunt de cauciuc - Oglinzi rabatabile - Usile se pot deschide, compartiment de stocare la care se pot deschide usile - Picioare stabilizatoare - Capota se poate deschide - Pompa functionala - Rezervorul se poate umple cu apa - Sirena este inclusa si are urmatoarele functii: Auto-inchidere dupa aproximativ 18 secunde, sunetul sirenei poate fi schimbat din versiune europeana si versiune americana cu ajutorul butonul din compartimentul bateriilor, 4 functii diferite: claxon, zgomot de motor, lumini de tip flash si sunet sirena, fiecare dintre acestea activata din compartimentul bateriilor. Dimensiuni: 63 x 20 x 26.5 cm Scara: 1:16 Fabricat in Germania. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 550,00 Lei

    Pret de vanzare 505,00 Lei

  • Basculanta Volvo Dumper A60H, Bruder 02455
    Transport gratuit

    Camion basculanta Volvo Dumper A60H, Bruder 02455

    - Fabricat din material plastic de inalta calitate, cum ar fi ABS. - Rotile sunt din cauciuc - Basculanta este mobila si poate fi ridicata pana la 45°. - Ferestrele cabinei sunt transparente, fiind fabricate dintr-un policarbonat de inalta calitate Dimensiuni: 68 x 22.5 x 22.5 cm Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 415,00 Lei

    Pret de vanzare 355,00 Lei

  • Set Ambulanta si Elicopter, Siku 1850, scara 1:87

    Ambulanta metalica Mercedes Benz Sprinter este propusa de Siku intr-un set impreuna cu un elicopter. Aceste doua produse de calitate ambalate impreuna sunt realizate de Siku la scara 1:87, in detaliu fiind reproduse miniaturizat si fidel dupa vehiculele originale. Rotile ambulantei sunt din cauciuc. Elicopterul este din metal iar elicea sa este din plastic. Dimensiuni Elicopter: Lungimea: 13 cm / latimea 4 cm / inaltimea 4 cm. Dimensiuni Ambulanta: Lungimea: 7 cm / latimea 4 cm / inaltimea 4 cm. Sunt ambalate intr-o cutie avand dimensiunile Lungimea: 25 cm / latimea 6 cm / inaltimea 7.5 cm.
    80,00 Lei
  • Tractor Steyr 6300 Terrus CVT, Bruder 03180

    - Orientare cu ghidon suplimentar prin acoperis - Greutate frontala detasabila - Usile se pot deschide. - Roti din cauciuc. - Capota se poate deschide iar motorul este fidel reprezentat. - Dotat cu carlig pentru atasarea diferitelor accesorii. - Fabricat din material plastic de inalta calitate, cum ar fi ABS. Dimensiuni: 34.5 x 18 x 20.5 cm Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 225,00 Lei

    Pret de vanzare 195,00 Lei

  • Camion MACK Granite UPS cu container si stivuitor portabil, Bruder 02828
    Transport gratuit

    Camion MACK Granite UPS cu container si stivuitor portabil, Bruder 02828

    Camion Bruder MACK Granite cu container este dotat cu sase roti imense, iar in spate are atasat un stivuitor pentru incarcarea - descarcarea marfii. - Geamurile cabinei sunt realizate din policarbonat transparent de calitate - Rotile sunt de cauciuc - Motostivuitorul dispune de brat pivotant pe inaltime si sistem de directie functional. - Containerul se deschide in partea din spate. - Usile se pot deschide - Oglinzi exterioare rabatabile. - Capota se poate rabata pentru a vedea motorul. - Fabricat din material plastic de inalta calitate, cum ar fi ABS. Dimensiuni: 59.5 x 18.5 x 26.5 cm Scara: 1:16 Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 495,00 Lei

    Pret de vanzare 429,00 Lei

  • Camion MACK Granite cu macara Liebherr, Bruder 02818
    Transport gratuit

    Camion MACK Granite cu macara Liebherr, Bruder 02818

    - Fabricat din material plastic de inalta calitate, cum ar fi ABS, imita perfect modelul real. - Usile cabinei se pot deschide. - Oglinzile exterioare se pot plia - Ferestrele cabinei sunt transparente, fiind fabricate dintr-un policarbonat de inalta calitate. - Rotile sunt din cauciuc. - Are picioare se stabilizare. - Macara cu sistem de pivotare, cu brat extensibil pana la 1,3 m si posibilitate ridicare sau coborare carlig. Dimensiuni: 66 x 18.5 x 27 cm Scara: 1:16 Fabricat in Germania. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 550,00 Lei

    Pret de vanzare 505,00 Lei

  • Utilaj de amenajat partia de schi Pisten Bully, Siku 1:87

    Utilaj de amenajat partia de schi Pisten Bully realizat de Siku la scara 1:87 din metal cu senile din cauciuc. Lama fata si utilajul din spate sunt mobile in plan vertical si se pot roti usor. Lungimea: 12 cm. Scara: 1:87 Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.
    80,00 Lei
  • Autobuz urban Man, Siku 3734, 1:50

    Autobuz urban MAN Siku 1:50 cod 3734. Model de autobuz foarte detaliat, dupa designul original MAN Lions City la scara 1:50. Roți de cauciuc, 2 osii, al doilea ax cu anvelope duble. Cele 2 uși se deschid. Capacul motorului se deschide în spate. Geamuri fumurii. Oglinda retrovizoare separată și grila radiator integrat. Lămpi din față și spate din plastic, realizate realist. Acoperiș cu aer condiționat. Recomandat copiilor peste 3 ani. Dimensiuni produs: Lungime / inaltime / latime: 25 / 6 / 6 cm. Este ambalat intr-o cutie eleganta avand dimensiunile: Lungime / inaltime / latime: 29 / 9,7 / 6,5 cm.

    PRP PRP: 170,00 Lei

    Pret de vanzare 160,00 Lei

  • Set Siku 6323, masinute sport

    Set 3 masinute premium Siku in culori speciale. Rotile masinutelor sunt din cauciuc, farurile si stopurile sunt realizate din plastic aplicat pe metal contribuind la aspectul original al masinutelor. Toate trei sunt ambalate intr-o cutie eleganta. Pe sasiu sunt inscriptionate tipul masinii si performantele acesteia. Lungimea unei masinute: 7 - 8 cm. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.
    94,00 Lei
  • Camioneta Dodge RAM Siku 3505, 1:50

    Dodge RAM cu picamer scara 1:50, cod 3505. Camioneta americana Dodge Ram 1500 este acum oferita de Siku la scara 1:50 in versiunea de utilitara pentru constructii, avand atasata un generator si un picamer. Pentru ca asemanarea cu realitatea sa fie cat mai fidela sunt incluse un muncitor si elemente de avertizare specifice constructiilor iar picamerul este racordat la generator printr-o sfoara rezistenta care imita cablul. Remorca generator se cupleaza/decupleaza cu usurinta, manual, iar carligul masinii are un element care face decuplarea mai rezistenta astfel incat sa nu se decupleze remorca usor in timpul jocului. Detaliile sunt foarte bine realizate, camioneta Dodge RAM 1500 este in acelasi timp si jucarie si masina de colectie, caroseria fiind realizata integral din metal, faruri aplicate din plastic, sasiu din plastic. Pe sasiu se vad tevile caracteristice acestui model si sunt inscriptionate performantele masinii, usile fata, capota si oblonul spate spate se deschid. Motorul are detaliile foarte bine realizate. Este prevazuta cu carlig de remorcare. O inovatie Siku care apare pentru prima data: rotile cu profil realist din cauciuc sunt interschimbabile, acestea se pot demonta/monta astfel incat joaca sa poata sa includa o pana sau un accident. Rotile sunt prinse pe o osie din otel cu suport din plastic. Masinuta fara remorca are dimensiunile: Lungime 12 x latime 4,5 x inaltime 4 cm. Cu remorca cuplata lungimea ajunge la 20 cm. Este ambalata intr-o cutie eleganta cu fereastra avand dimensiunile 22x6,5x7,5 cm. Rotile care se pot demonta in cazul in care reparati o pana sau faceti o revizie reprezinta o inovatie SIKU care a pregatit terenul pentru un auto-service care a aparut in 2018 ca extindere la gama SIKU World (cod 5507). Dimensiuni produs: Lungime: 12 cm camioneta si 20 cm camioneta + remorca / inaltime: 4 cm / latime: 4 cm. Este ambalat intr-o cutie eleganta avand dimensiunile: Lungime: 23 cm / inaltime: 7,5 cm / latime: 6,5 cm

    PRP PRP: 190,00 Lei

    Pret de vanzare 175,00 Lei

  • Remorca Rolly Toys 122202, rollyMega Trailer Fendt

    Remorca functionala pentru tractoare cu pedale fabricata de Rolly Toys in Germania, pentru copii peste 3 ani. Atentie: este interzis transportul copiilor in remorca. 2 axe, obloanele se dechid, basculare pe 3 parti. Se livreaza demontat impreuna cu o descriere completa a modului de asamblare (inclusiv cu poze).
    745,00 Lei
  • Tractor cu pedale Rolly Toys 611256, New Holland cu incarcator frontal

    Tractor cu pedale, fabricat in Germania de compania Rolly Toys. Face parte din gama rollyFarmtrac, modelul New Holland pentru copii peste 3 ani, greutatea maxima de utilizare este de 40 kg. Tractiunea se face pe o singura roata, rotile sunt din plastic si au benzi de cauciuc pentru atenuarea zgomotului si pentru o aderenta mult mai buna. Lantul este complet integrat in tractor. Scaunul este reglabil cu ajutorul pozitionarii suruburilor de fixare. Este dotat cu o cupa rollyTrac Lader care se poate monta/demonta usor astfel incat se poate folosi si fara cupa, ca un tractor simplu. Cupa se actioneaza manual. Se livreaza demontat impreuna cu o descriere completa a modului de asamblare (inclusiv cu poze). Pentru montarea acestui produs, necesita o minima experienta in asamblare si putina indemanare.
    1.195,00 Lei
  • Excavator cu roti Rolly Toys 421015, Caterpillar

    Excavator functional pentru copii fabricat de Rolly Toys in Germania cu licenta originala Caterpillar realizat din plastic rezistent. Se adreseaza copiilor depeste 3 ani si inaltimea cuprinsa intre 104-140 cm. Este o jucarie utila si indragita de copii deoarece functioneaza ca in realitate. Dezvolta functiile de coordonare (rotatie 360 grade si doua manete care se pot actiona simultan). Manevrarea excavatorului se face cu cele doua manete caracteristice excavatoarelor astfel incat copii pot actiona atat bratul (ridicare pe verticala, pozitionare) cat si cupa (incarcare / descarcare). Manevrele diferite si rotatia excavatorului, toate se pot face separat sau in acelasi timp. Atentie! Nu se recomanda copiilor mai mici de 3 ani deoarece contine piese mici care pot fi inghitite. Se livreaza demontat impreuna cu o descriere completa a modului de asamblare (inclusiv cu poze). Pentru montarea acestui produs, necesita o minima experienta in asamblare si putina indemanare.
    445,00 Lei
  • Excavator cu roti Rolly Toys 421152, Volvo EW160

    Excavator functional pentru copii fabricat de Rolly Toys in Germania cu licenta originala Volvo realizat din plastic rezistent. Se adreseaza copiilor depeste 3 ani si inaltimea cuprinsa intre 104-140 cm. Este o jucarie utila si indragita de copii deoarece functioneaza ca in realitate. Dezvolta functiile de coordonare (rotatie 360 grade si doua manete care se pot actiona simultan). Manevrarea excavatorului se face cu cele doua manete caracteristice excavatoarelor astfel incat copii pot actiona atat bratul (ridicare pe verticala, pozitionare) cat si cupa (incarcare / descarcare). Manevrele diferite si rotatia excavatorului, toate se pot face separat sau in acelasi timp. Atentie! Nu se recomanda copiilor mai mici de 3 ani deoarece contine piese mici care pot fi inghitite. Se livreaza demontat impreuna cu o descriere completa a modului de asamblare (inclusiv cu poze). Pentru montarea acestui produs, necesita o minima experienta in asamblare si putina indemanare.
    445,00 Lei
  • Camion cu pedale Rolly Toys, Volvo Dumper 881000

    Camion cu pedale, fabricat in Germania de compania Rolly Toys. Face parte din gama rollyTruck, modelul Volvo pentru copii peste 3 ani, greutatea maxima de utilizare este de 40 kg. Tractiunea se face pe o singura roata, rotile sunt din plastic si au benzi de cauciuc pentru atenuarea zgomotului si pentru o aderenta mult mai buna. Lantul este complet integrat in tractor. Scaunul este reglabil. Se livreaza demontat impreuna cu o descriere completa a modului de asamblare (inclusiv cu poze). Pentru montarea acestui produs, necesita o minima experienta in asamblare si putina indemanare.
    1.245,00 Lei
  • Masina Mercedes G Pompieri, Siku 2306, 1:50

    Spectaculosul Mercedes-Benz G class este acum oferit de Siku la scara 1:50 in versiunea utilitara de masina comandantului de pompieri. Detaliile sunt foarte bine realizate, acest G este in acelasi timp si jucarie si masina de colectie. Caroseria este integral realizata din metal. Pe sasiu se vad tevile caracteristice acestui model si sunt inscriptionate performantele masinii, usile fata si usa spate se deschid iar farurile sunt aplicate, din plastic. O inovatie Siku care apare pentru prima data: rotile cu profil realist din cauciuc sunt interschimbabile, acestea se pot demonta/monta astfel incat joaca sa poata sa includa o pana sau un accident. Rotile sunt prinse pe o osie din otel cu suport din plastic. Masinuta are dimensiunile: Lungime 9 x latime 4 x inaltime 4 cm, este ambalata intr-o cutie eleganta avand dimensiunile 15,5x7,5x6,5 cm
    79,00 Lei
  • Set logistica UPS, Siku 6324

    Camioanele de livrari UPS brune fac parte din scena străzii de zeci de ani. Curierii sar din vehiculele lor și se grăbesc cu pachetul către client. Dar cum ajunge pachetul curier? Odată cu setul logistic UPS oferit de Siku, logistica complexă a livrării pachetelor devine ușor de înțeles și reprezintă un subiect de joc interesant. Setul constă intr-un motostivuitor metalic, un palet, cutii mici din plastic, un camion metalic cu 3 axe, o remorca cu sasiu metalic si 2 axe, o dubă de livrare metalica - toate în schema tipică de culori UPS. Cadrul de ridicare al motostivuitorului Linde poate fi mișcat pe verticala, iar cutiile pot fi astfel încărcate cu ajutorul paletului. Pentru aceasta, usile din spate ale camionului si remorcii pot fi deschise. Pentru copiii cu vârsta peste 3 ani Dimensiunea cutiei: 24 x 7 x 10 cm. Dimensiunile masinilor: Van 8,2 x 3 x 3,4 cm; Stivuitor: 7,1 x 2,8 x 4,6 cm; Camion și remorcă: 15,2 x 3 x 3,5 cm
    100,00 Lei
  • Set de masini cabrio, Siku 6314

    Primele raze de soare pe cer: șoferii pasionați abia așteaptă momentul. Desigur, acest lucru este și mai frumos atunci când există trei masini decapotabile din care să aleaga: Mercedes SLK, Audi R8 Spyder și BMW 645i. Trei vehicule cu caracter diferit realizate din metal de Siku. Mercedes-ul este roadster-ul sportiv. Culoarea verde și cele două dungi subliniază ambițiile sale. Audi R8 este un antrenor fără compromis. Acest lucru este accentuat prin culoarea roșie și cele două dungi. Motorul cu 10 cilindri accelerează 313 km / h în cazul masinii din Neckarsulm. BMW 645i este complet diferit: în ciuda motorului său generos V8 și a 333 CP, de fapt alunecă lin - dar la fel de bine până la 250 km / h. In cazul BMW-ului albastru deschis, soft top-ul negru poate fi îndepărtat cu usurinta dar este realizat bine astfel incat sa nu cada singur. Toate rotile sunt din cauciuc iar profilul imita foarte bine anvelopele reale, BMW-ul are chiar si jenti realizate conform originalului. Dimensiunile cutiei: 17 x 5,7 x 10 cm. Dimensiunile automobilelor: Audi: 8,1 x 3,3 x 2,3 cm / Mercedes 7 x 3,3 x 2,3 cm / BMW 8,7 x 3,7 x 2,5 cm
    99,00 Lei
  • Tractor Massey Ferguson cu incarcator frontal si remorca forestiera, Bruder 02046
    Lichidare stoc!

    Tractor Massey Ferguson cu incarcator frontal si remorca, Bruder 02046

    Acest set Bruder 02046 include un tractor Massey Ferguson 7480 detaliat, un încărcător frontal funcțional, o remorcă pentru transport lemn și 3 bușteni. Setul oferă o experiență de joacă completă și realistă pentru copiii pasionați de agricultură și silvicultură. - Orientare cu ghidon suplimentar prin acoperis. - Capota se poate deschide iar motorul este fidel reprezentat. - Greutate frontala detasabila - Roti din cauciuc. Setul contine: remorca si 3 busteni. Remorca are un carlig in spate permitand atasarea inca unei remorci.

    PRP PRP: 265,00 Lei

    Pret de vanzare 219,00 Lei

  • Boxa pentru cai cu accesorii, set Bruder 62506

    Grajdul bworld vine echipat cu accesorii variate pentru o experiență completă: un set de echipament pentru grajd, echipament de călărie, ușă pivotantă pentru boxa de cai, raft de perete cu suporturi, elemente de fundal imprimat pe ambele părți, călăreț cu cască și bici, precum și un cal. Toate acestea pot fi combinate cu ușurință cu alte elemente de fundal bworld, oferind posibilitatea de a crea scenarii diverse de joacă. Scara: 1:16 Fabricat in Germania. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 180,00 Lei

    Pret de vanzare 155,00 Lei

  • Tractor John Deere 6920 cu remorca basculabila, Bruder 02057

    - Orientare cu ghidon suplimentar prin acoperis - Greutate frontala detasabila - Capota motorului se poate ridica - Include si remorca. - Rotile sunt din cauciuc. - Fabricat din material plastic de inalta calitate, cum ar fi ABS. Dimensiuni: 67 x 16,5 x 17,7 cm Scara: 1:16 Fabricate in Germania, din plastic ABS. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 255,00 Lei

    Pret de vanzare 225,00 Lei

  • Cleste pentru incarcator frontal baloti, cu un balot, Bruder 02332

    Cleștele pentru încărcător frontal baloți, modelul Bruder 02332, este echipat cu un sistem simplu de deschidere și închidere, realizat prin rotirea ușoară a roții superioare. Cleștele pentru baloți se potrivește pe toate încărcătoarele frontale Bruder pentru tractoare, toate telehenderele Bruder, precum și pe încărcătoarele Hoflader Schäffer și încărcătoarele compacte Cat. Scara: 1:16 Fabricat in Germania. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.
    45,00 Lei