Jucarii pentru copii

Produse de la 865 până la 872 din 872 total

  • Figurina Ara Hiacint, un papagal magnific, Schleich 14859

    Ara hiacint este o pasăre cu adevărat spectaculoasă, cu penajul său albastru de cobalt. Coada sa este lungă și elegantă, iar când își desfașoară aripile, ajunge la o anvergură de un metru! Este cel mai mare papagal zburător din lume, iar zborul său este o imagine uimitoare. Ara hiacint se prinde cu dexteritate de coaja copacilor. Cu ghearele sale puternice și cu ajutorul ciocului, papagalul urcă rapid pe trunchiul copacului. Unde se grăbește? Ah, a zărit niște nuci delicioase! Nucile sunt preferatele sale. Acest papagal superb are un penaj albastru strălucitor, cu o piele galben-solară în jurul ciocului și ochilor. Contrastul cu penajul este superb!
    30,00 Lei
  • Figurina Tap Angora, Schleich 13970

    Imaginează-ți o creatură magică: un țap Angora cu o blană mătăsoasă, ca o cascadă argintie, ce îi cade pe spate în coade lungi și împletite. Atât de moale și pufoasă este blana lui, încât te invită să o mângâi la nesfârșit! Țapul Angora este un animal blând și sociabil, care adoră să fie în preajma oamenilor. Dar nu te lăsa purtat de aparențe! Sub blănița sa delicată se ascunde un caracter puternic. Țapul Angora este un spirit liber, independent și știe exact ce vrea. Cu o privire energică și o atitudine îndrăzneață, el este gata de aventură în orice moment. Deși se înțelege bine cu ceilalți țapi, nu se sfiește să-și apere teritoriul cu coarnele sale lungi și curbate.
    35,00 Lei
  • Figurina Bivol African, Schleich 14872

    Imaginează-ți un colos negru ca abanosul, cu coarne masive curbate pe frunte: Bivolul African, o creatură magnifică din savana fierbinte. Forța sa este evidentă, de la mușchii puternici la coarnele impunătoare, o avertizare clară pentru cei care ar dori să-l provoace. Dar Bivolul African nu este doar o forță brutală. În cele mai multe momente, el este o ființă calmă, care își petrece zilele pășunând alene sub soarele arzător al Africii. Cu toate acestea, nu te lăsa purtat de falsa impresie de pace.
    45,00 Lei
  • Figurina Schleich 70824, Pui de Unicorn Stormy

    Privește cu uimire cum Puiul de Unicorn Stormy își desfașoară aripile sale mari, de un albastru strălucitor, gata să înfrunte furtuna! Coama sa albastră-turcoaz și coada sclipitoare sunt aranjate de vântul puternic, dar el nu se lasă deranjat. De fapt, se simte în elementul său! Blana sa albă ca zăpada este decorată cu un tatuaj delicat în formă de iederă verde, o completare perfectă pentru natura sa energică. Cine este gata să exploreze Bayala alături de acest spirit liber?
    45,00 Lei
  • Figurina Dragon de Junglă, Schleich 70791, Eldrador

    Imaginează-ți o creatură magnifică: Dragonul de Junglă, cu solzi verzi ca smaraldul și aripi uriașe decorate cu spini ascuțiți, ce domină cerul deasupra Eldrador®. Forță și ferocitate: Cu un rânjet fioros, dezvăluie colți ascuțiți ca brici, gata să sfâșie orice amenințare. Coada sa puternică, înarmată cu spini veninoși, este o armă redutabilă ce ține la distanță chiar și cei mai curajoși intrusi. Un stăpân al aerului: Aripile sale masive, cu spini fioroși, îl poartă deasupra junglei, unde tronează ca un rege neînfricat. Nimeni nu îndrăznește să-i conteste supremația în tărâmul verde.
    125,00 Lei
  • Expeditie in Antarctica, Figurina Schleich 42558

    Imaginează-ți o călătorie uimitoare: Alătură-te lui Ranger Tom și husky-lor săi loiali într-o expediție palpitantă prin Antarctica, tărâmul gheții și al zăpezii. Călătorie pe tărâmul înghețat: Cu sania trasă de husky curajoși, Ranger Tom explorează peisajul rece și bătut de vânt. Ce descoperiri îl așteaptă în această regiune fascinantă? Un iglu primitor: Setul include un iglu cu acoperiș detașabil, perfect pentru a admira stelele polare după o zi plină de aventuri. O cană cu ceai fierbinte și pături călduroase așteaptă în interior pentru a te încălzi după o expediție epuizantă. O poveste creată de tine: Fie că e vorba de căutarea unui pinguin pierdut, descoperirea unui pasaj secret sau o simplă ieșire la cafea, povestea expediției este la latitudinea ta!
    150,00 Lei
  • Autospeciala de interventie Mercedes-Benz Sprinter, utilizat de politie, Bruder 02683
    Noutate

    Masina de politie Mercedes-Benz Sprinter, Bruder 02683

    Experimentează emoția misiunilor polițienești cu Autospeciala de intervenție Mercedes-Benz Sprinter, o jucărie detaliată și funcțională de la Bruder. Pregătește-te pentru a combate infracționalitatea și a menține ordinea în orașul tău imaginar! Funcționalitate captivantă: – Replică fidelă a modelului real Mercedes-Benz Sprinter, utilizat de poliție. – Geamuri transparente din plastic rezistent și uși care se deschid. – 2 uși spate pentru acces facil la spațiul interior. – Ușă laterală glisantă cu funcție de blocare. – Figurină bworld polițist cu echipament complet pentru o joacă realistă. – 4 balize pentru a marca zona de intervenție. Combină autospeciala cu Secție de poliție (Art.-Nr. 62732) pentru a crea un scenariu de joacă complet. Scara: 1:16 Dimensiuni: 43,5 x 16,3 x 18,5 cm

    PRP PRP: 330,00 Lei

    Pret de vanzare 279,00 Lei

  • Cultivator LEMKEN Koralin 9, Bruder 02228
    Noutate

    Cultivator LEMKEN Koralin 9, Bruder 02228

    Experimentează inovația agricolă cu Cultivatorul LEMKEN Koralin 9, o replică detaliată și funcțională la scară 1:16 de la Bruder. Pregătește-te să explorezi lumea fascinantă a agriculturii și să descoperi soluții moderne pentru o agricultură sustenabilă! – Replică fidelă a modelului real LEMKEN Koralin 9, utilizat de fermieri pentru a combate seceta și a menține solul sănătos. – Detalii precise, incluzând discuri, elemente cu colți și role funcționale. – Comutarea ușoară între modul de transport și modul de lucru prin intermediul unui levier situat pe șasiu. – Două elemente laterale rabatabile cu discuri și colți detaliate pentru o configurare realistă. – Role funcționale care imită perfect modul de acțiune al utilajului real. – Compatibil cu tractoarele Bruder din seriile 3000 și 4000 pentru o experiență de joacă completă. Scara: 1:16, Dimensiuni: 49,2 x 45,8 x 7,2 cm

    PRP PRP: 215,00 Lei

    Pret de vanzare 189,00 Lei

Pagina:
  1. 1
  2. ...
  3. 15
  4. 16
  5. 17
  6. 18
  7. 19