Jucarii pentru copii

Produse de la 769 până la 816 din 909 total

  • Figurina Gazela Thomson, Schleich 14861

    Gazela lui Thomson este una din cele mai cunoscute specii de gazele. Puteți recunoaște gazela Thomson după culoarea sa distinctivă a hainei, cu dungi albe și negre pe burtă și față. Cele mai izbitoare, însă, sunt coarnele sale magnifice, curbate. Gazela Thomson privește atentă peste deșertul larg Serengeti. Există un ghepard ascuns în iarbă? Ar prefera să nu-i ia în cale!
    35,00 Lei
  • Dinosaur Tarbosaurus, Schleich 15034

    Tarbosaurus are un cap uriaș și dinți ascuțiți, așa că arată foarte înfricoșător. Cu siguranță nu vreți să vă faceți un dușman din el. Poate chiar să își deschidă și să își închidă falca mobilă, așa că aveți grijă să nu vă lăsați un deget în ea. Din fericire, acest dinozaur preferă să mănânce alți dinozauri.
    110,00 Lei
  • Dinosaur Monolophosaurus, Schleich 15035

    Când acest dinozaur își încleștează fălcile mobile, nu mai există scăpare. Un monolophosaurus de vânătoare nu trebuie deranjat. Dar cu siguranță îi puteți urmări vânătoarea de la o distanță sigură.
    80,00 Lei
  • Dinosaur Gastonia, Schleich 15036

    Gastonia arată destul de vioi cu armura sa osoasă și solzoasă. Coloanele vertebrale mari de pe spatele lui sunt înfricoșătoare, așa că nu-l înfuriați. Gastonia este de fapt destul de docilă și îi place să stea cu prietenii săi oriunde merge. Pentru că este un erbivor, este inofensiv.
    85,00 Lei
  • Dinosaur Edmontosaurus, Schleich 15037

    Cu pieptenele ăla izbitor de cocoș pe cap, Edmontosaurus este cu adevărat drăguț. Dar să-și satisfacă foamea nu este atât de ușor. Cântăresc patru tone și se hrănesc doar cu plante. Nu vă gândiți la o modalitate de a-l satura cât mai repede posibil? Cu o înălțime de 13 metri, Edmontosaurus este un adevărat gigant. Dar este și serios prietenos. Puteți vedea asta la prima vedere. Edmontosaurus este, de asemenea, destul de frumos. Are un pieptene de cocoș și un gât lung. Ceea ce îi place cel mai mult este să meargă încet prin pădure și poieni și să ciugulească tufișurile de acolo. Dar pentru că este atât de mare, durează o veșnicie să se umple de frunze și crenguțe. Nu vrei să-i ții companie?
    110,00 Lei
  • Volkswagen T6 California, Siku 1922, scara 1:50

    VW T6 California la scara 1:50. Reproducere fidela si solida a componentelor, macheta si jucarie in acelasi timp. Este dotat cu accesorii de camping: o masa cu doua scaune in miniatura. Capota din spate se deschide, structura este complet metalica iar pentru evidentierea detaliilor farurile sunt din plastic transparent, aplicat iar inscriptionarile sunt realizate cu vopsea de inalta calitate: siglele VW actuale fata-spate, inscriptionarea "California" in spate. Detaliile fine ale T6-ului la scara 1: 50 continua si la nivelul vopselei in doua tonuri sau la detaliile interiorului foarte bine redate. Este dotat cu un carlig de remorcare. Trapa de pe acoperis se deschide ca in realitate. Anvelopele cauciucate garantează o tracțiune solidă astfel incat manevrabilitatea ofera multa placere! Recomandat copiilor peste 3 ani. Dimensiuni microbuz: Lungime: 10,4 x 6,6 x 4,5 cm. Este ambalat intr-o cutie eleganta cu fereastra avand dimensiunile: 15,5 x 8,5 x 5 cm.

    PRP PRP: 80,00 Lei

    Pret de vanzare 78,00 Lei

  • Corvette Stingray, Siku 2359, scara 1:50

    Spectaculosul Corvette Stingray este acum oferit de Siku la scara 1:50. Siku face accesibil acest model copiilor si colectionarilor, detaliile la scara sunt foarte bine realizate, acest dream car este in acelasi timp jucarie si masina de colectie. Caroseria este integral realizata din metal. Pe sasiul din plastic rezistent se vad elementele caracteristice acestui model si sunt inscriptionate performantele masinii iar usile si capota spate se deschid. O alta inovatie Siku: rotile cu profil realist din cauciuc sunt interschimbabile, acestea se pot demonta/monta astfel incat joaca sa poata sa includa o pana sau un accident. Rotile sunt prinse pe o osie rezistenta care permite schimburi repetate. Cu modelul C8 Stingray, etalonul masinilor sport din SUA, Chevrolet creează o adevărată revoluție: pentru prima data în traditia de aproape 70 de ani a vehiculului motorul nu mai este in fata, ci este instalat central, coboarand centrul de greutate – coupé-ul devine astfel semnificativ mai agil. Modelul real are un motor V8 de 500 CP care accelereaza de la 0 la 100 km/h in aproximativ trei secunde, iar acul vitezometrului urca la 312 km/h. Masinuta are dimensiunile: Lungime 9,2 x latime 3.9 x inaltime 2,5 cm si este ambalata intr-o cutie eleganta avand dimensiunile 15,5 x 7,5 x 6,5 cm.
    60,00 Lei
  • Tractor John Deere 8R 370, Siku 3290, scara 1:32

    Siku 3290 Tractor John Deere 8R.370, replica fidela a tractorului original la scara 1:32. Este realizat complet din metal cu exceptia cabinei detasabile, din plastic de calitate. Cabina este realizata avand ca exemplu tractorul real, fiind dotata si cu doua girofare realizate stilizat din plastic transparent. Inscriptionarile sunt realizate integral cu vopsea, fiind redate clar detalii ca numarul de inmatriculare, limitarea de viteza, faruri-stopuri, elementele tipice marcii John Deere. Este dotat cu sisteme metalice de cuplare a accesoriilor fata-spate. La partea din fata elementul de cuplare poate fi inlocuit cu o greutate fata, aceasta este inclusa, fiind realizata din plastic si imita forma greutatii din realitate. Inlocuirea se face manual cu ajutorul unui cursor aflat sub partea din fata a tractorului. Rotile sunt realizate din cauciuc si respecta designul original. Oglinzile sunt rabatabile, rotile fata cotesc manual antrenand si volanul iar capota fata se ridica facand posibila observarea detaliilor stilizate ale motorului. Suspensia fata penduleaza exact ca in realitate. Este ambalat intr-o cutie pe care sunt specificate performantele tractorului real. Nu se recomanda copiilor sub 3 ani. Dimensiunile produsului: Lungime / inaltime / latime: 20 / 11 / 9 cm

    PRP PRP: 200,00 Lei

    Pret de vanzare 188,00 Lei

  • LEGO City - Masina unitatii de pompieri 60374, 502 piese

    Aprinde scânteia jocului de-a pompierii a copiilor cu setul LEGO® City Camion de pompieri (60374). Acest camion de jucărie bogat în detalii vine cu un centru de control detașabil, o dronă de foc și o dronă terestră. Copiii pot lansa diferite elemente din camion și din drona de foc pentru a recrea acțiunea de stingere a focului cu apă și spumă. Adaugă locațiile cu pădurea și orașul cuprinse de flăcări și cele 3 minifigurine pentru ore întregi de joacă incendiară. Acest set de construcție LEGO include un ghid de construit printat și ilustrat pas cu pas și aplicația LEGO Builder - un ghid de construit interactiv cu unelte intuitive de mărit și rotit permite copiilor să vizualizeze fiecare model din toate unghiurile pe măsură ce îl construiesc.

    PRP PRP: 279,99 Lei

    Pret de vanzare 229,00 Lei

  • Set cotet de gaini, Schleich 42572

    Setul de joacă include un cocos, o găina exclusivi care nu sunt disponibile în altă parte, plus coteț de găini, un pui și chiar câteva ouă mici.
    110,00 Lei
  • Autospeciala service mobil RAM 2500 cu macara, Bruder 02509
    Noutate

    Autospeciala service mobil RAM 2500 cu macara, Bruder 02509

    Brandul RAM se bucură de o înaltă reputație, nu doar în sectorul de agrement. Acest pick-up este, de asemenea, folosit ca bază pentru un număr mare de vehicule comerciale, deoarece acest model a fost dezvoltat de RAM ca un „camion de serviciu greu”. Camionul de service RAM este cea mai recentă adăugare în segmentul vehiculelor comerciale. Este utilizat atunci când măsurile de reparații și service trebuie efectuate pe mașini mari, de exemplu, în agricultură sau pe șantiere. În acest scop, este echipat cu o macara de asamblare rotativă și extensibilă. Uneltele și piesele de schimb necesare pot fi depozitate în numeroasele compartimente. Sunt disponibile și funcții obișnuite, cum ar fi extensia volanului și axele cu arc, precum și o lumină universală pentru a proteja vehiculul. Mecanicul bworld (nr. articol 62100) și setul de șantier bworld (nr. articol 62007) completează acest vehicul versatil pentru și mai multă distracție.

    PRP PRP: 299,00 Lei

    Pret de vanzare 265,00 Lei

  • Autospeciala de pompieri RAM 2500, Bruder 02544
    Noutate

    Autospeciala de pompieri RAM 2500, Bruder 02544

    Brandul RAM este foarte apreciat, nu numai în sectorul de agrement. Acest pick-up este, de asemenea, folosit ca bază pentru un număr mare de vehicule comerciale, deoarece acest model a fost dezvoltat ca un pick-up robust de către RAM. Camionul de pompieri RAM este cea mai recentă adăugare la gama de vehicule pentru servicii de urgență. Datorită axelor încărcate cu arc și extensiei volanului, acest vehicul de pompieri este ideal pentru utilizarea in off-road. Cu noul sistem de rezervoare, care include tunul de apă montat, poate ajunge la incendii greu accesibile. Pentru alte surse de incendiu, un al doilea furtun poate fi conectat la rezervorul de apă. Uneltele și stingătoarele necesare pot fi depozitate în numeroasele compartimente. Acest vehicul detaliat include și un modul de lumină și sunet. Această mașină de pompieri poate fi completată cu pompierul bworld (nr. articol 60100) sau cu stația de pompieri bworld (nr. articol 62702).

    PRP PRP: 330,00 Lei

    Pret de vanzare 259,00 Lei

  • Microbuz Mercedes-Benz Sprinter cu sofer, Bruder 02681

    Sprinter Transfer deschide posibilități de aplicare aproape nelimitate cu o multitudine de variante. De la autobuze școlare sau cu echipaj la transferuri eficiente de la aeroport și autobuze interurbane confortabile. Acest Sprinter oferă flexibilitate maximă. Acest nou model al Sprinterului poate fi acum găsit și în gama Bruder. Usa soferului, a pasagerului, usa glisanta si portbajul pot fi deschise. Un punct culminant special este ușa glisantă recent dezvoltată pe partea pasagerului. Interiorul este conceput pentru a fi flexibil. Rândurile de scaune din spate pot fi utilizate în direcții de vizionare diferite sau complet extinse. Din gama largă Bruder, toate figurile bworld și Bruder Roadster (nr. Articol 03481) sunt potrivite pentru acest vehicul.

    PRP PRP: 285,00 Lei

    Pret de vanzare 235,00 Lei

  • Betoniera Man TGA, Bruder 02739
    Noutate

    Camion betoniera Man TGA, Bruder 02739

    Învață prin joacă cu betoniera Man TGA Bruder. Această jucărie de construcție impresionantă oferă copiilor experiența autentică a unei betoniere reale. Cu funcții de amestecare prin rotire, cabina rabatabilă și roti din cauciuc, copiii pot crea propriul lor șantier și se pot bucura de momente pline de distracție și creativitate. Betoniera Man TGA Bruder este o alegere excelentă pentru copiii pasionați de construcții și îi va ajuta să-și dezvolte abilitățile motorii și imaginația în timp ce se distrează. Dimensiuni: 49 x 18 x 25,5 cm Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 245,00 Lei

    Pret de vanzare 215,00 Lei

  • Camion MAN TGA cu platforma joasa si Manitou MLT 633, Bruder 02774
    Noutate

    Camion MAN TGA cu platforma joasa si Manitou MLT 633, Bruder 02774

    - Setul include rampa de incarcare cu sistem de fixare pentru excavator. - Rotile sunt din cauciuc. - Cabina soferului se poate rabata. - Fabricat din material plastic de inalta calitate, cum ar fi ABS, imita perfect modelul real. Incarcator telescopic Manitou MLT 633 inclus: - Bratul telescopic este extensibil. - Inaltimea se poate ajusta cu ajutorul unui maner. - Capota motorului se poate deschide. - Roti sunt din cauciuc. Dimensiuni: 86 x 18 x 24 cm Scara: 1:16 Fabricat in Germania. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 435,00 Lei

    Pret de vanzare 348,00 Lei

  • Masina de gunoi MAN TGA, Bruder 02772
    Noutate

    Masina de gunoi MAN TGA, Bruder 02772

    Oferă un cadou memorabil micului tău ecologist! Camionul de gunoi MAN TGA este jucăria perfectă pentru a descoperi importanța protejării mediului înconjurător. – Are un sistem de maruntire a gunoaielor si de golire a containerului prin basculare – Include 2 pubele de gunoi. – Rotile sunt de cauciuc. – Cabina rabatabila a camionului MAN ofera o vedere a blocului motor. – Cosul de deseuri poate fi golit din nou prin deschiderea hayonului. – Fabricat din material plastic de inalta calitate, cum ar fi ABS. Dimensiuni: 52 x 18 x 25,8 cm Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 300,00 Lei

    Pret de vanzare 255,00 Lei

  • Masina de gunoi MAN TGS, Bruder 03760
    Noutate

    Masina de gunoi MAN TGS, Bruder 03760

    Jucariile de la Bruder se remarca prin atentia la detalii, ceea ce face ca aceste jucarii sa imite perfect modelul real. - Rotile sunt de cauciuc. - Are sistem functional de evacuat gunoiul. - Usile se deschid, iar oglinzile sunt rabatabile. - Geamurile cabinei sunt realizate din policarbonat transparent de calitate. - Contine 1 tomberon galben si 1 tomberon albastru. - Fabricat din material plastic de inalta calitate, cum ar fi ABS. Dimensiuni: 62 x 18,5 x 26,4 cm Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 390,00 Lei

    Pret de vanzare 335,00 Lei

  • Statie de pompieri cu figurina, Bruder 62702

    Setul contine: figurina de pompier, centrul de operațiuni, pat, echipamente de stingere a incendiilor, stalp, pereti imprimati pe doua fete. Toate accesoriile bworld pot fi combinate între ele. Scara: 1:16 Varsta recomandata: potrivit de la 4 ani in sus pentru a juca in interior si exterior. Fabricat din material plastic de inalta calitate, cum ar fi ABS. Fabricat de Bruder

    PRP PRP: 255,00 Lei

    Pret de vanzare 219,00 Lei

  • Camion basculanta, Dumper XD 5000, Bruder 03420
    Noutate

    Camion basculanta, Dumper XD 5000, Bruder 03420

    Micii constructori din lumea Bruder au nevoie să transporte moloz sau să aducă nisip, pietriș de diferite dimensiuni și alte materiale din când în când, iar aici este utilă această basculantă Bruder XD 5000 03415. Modelul detaliat, cu puntea față directoare și caroseria pliabilă, va fi un ajutor extraordinar nu numai în groapa de nisip, dar micii constructori îl vor folosi cu siguranță și pe șantier. Luați Bruder 03420 Dumper XD 5000 împreună cu alte ajutoare de construcții la îndemână, cum ar fi încărcătorul pe roți 03412 sau excavatorul pe roți 03413 și bucurați-vă de și mai multă distracție din lumea constructorilor Bruder. Dimensiuni: 42,5 x 17,5 x 20,4 cm Made by Bruder

    PRP PRP: 165,00 Lei

    Pret de vanzare 139,00 Lei

  • Excavator de constructii XE 5000, Bruder 03413
    Top Favorite

    Excavator de constructii XE 5000, Bruder 03413

    Excavator XE 5000 Bruder confectionat din plastic de cea mai buna calitate. - Dotat cu sistem de operare cuva - poate sapa, ridica si varsa pamant. - Cuva poate fi detasata. - Lama de impins in spatele incarcatorului. - Baza fixa ce permite pivotarea corpului. - Rotile sunt din cauciuc. Dimensiuni: 44 x 17 x 27 cm Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 2 ani.

    PRP PRP: 160,00 Lei

    Pret de vanzare 139,00 Lei

  • Incarcator frontal articulat, Bruder 03412
    Noutate

    Incarcator frontal articulat, Bruder 03412

    Descoperă fascinația șantierului de construcții cu Încărcător Frontal Articulat de la Bruder, o jucărie detaliată și funcțională. Pregătește-te să muți munți de nisip și pietriș în imaginația ta! – Brațul încărcătorului se ridică, se coboară. – Cupa se înclină pentru a facilita încărcarea și descărcarea materialelor. – Roțile profilate oferă stabilitate și tracțiune pe teren accidentat. – Articularea direcției permite manevrabilitate excelentă în spații strâmte. Dimensiuni: 46 x 17,5 x 22,0 cm Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 2 ani.

    PRP PRP: 165,00 Lei

    Pret de vanzare 139,00 Lei

  • Camion Mercedes Benz Arocs forestier, cu macara, Bruder 03669
    Noutate

    Camion Mercedes Benz Arocs forestier, cu macara, Bruder 03669

    Camionul forestier Mercedes Benz Arocs cu macara este cel mai nou utilaj de transport, conceput sa parcurga cu usurinta distante mari de drum. - Usile cabinei se pot deschide. - Macaraua este functionala pentru incarcarea sau descarcarea bustenilor. - Platforma rabatabila. - Rotile sunt din cauciuc. - Picioare-suport pentru stabilitate. - Fabricat din material plastic de inalta calitate, cum ar fi ABS. Dimensiuni: 55,0 x 18,5 x 28,5 cm Scara: 1:16 Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 375,00 Lei

    Pret de vanzare 319,00 Lei

  • Cub cu activitati motrice, Lumea din Ocean

    Cu două labirinturi de mărgele, un joc care se potrivește formei, un labirint alunecat și un joc de întoarcere a plăcilor pe cinci suprafețe jucabile, acest cub de activitate motorie nautică realizat din lemn robust este o adevărata atractie atunci când vine vorba de joc, învățare și descoperire! Cubul de activitate cu culori moderne și lemn natural antrenează înțelegerea formelor și a culorilor, promovează dezvoltarea dexterității și a abilităților motorii fine, îmbunătățește coordonarea ochi-mână și inspiră imaginația. Culorile puternic contrastante si o oglinda stimuleaza simtul vizual si auto-recunoasterea copiilor. Capacul detașabil poate fi depozitat în interiorul cubului pentru a economisi spațiu. Acest cub de activitate motorie, cu elementul său central de design al mării și al locuitorilor săi, impresionează prin detaliile sale vesele, prietenoase pentru copii și este o adevărată atracție decorativă prin schema sa modernă de culori și cantitatea mare de material din lemn natural care aduce un fler nautic. Încurajează curiozitatea prin motivele sale subacvatice repetate care însoțesc tinerii exploratori pe toate părțile cubului și oferă divertisment de lungă durată.

    PRP PRP: 210,00 Lei

    Pret de vanzare 135,00 Lei

  • Etajera cu prajituri din lemn, cu 22 de piese colorate

    Ei bine, asta arată delicios! Aceasta superba etajera din lemn este un punct de atracție pe măsuța de cafea. Aici pot fi expuse brioșe, prăjituri și tot felul de dulciuri.. Continand 22 de piese viu colorate, este un must-have grozav pentru jocul de rol în bucătăria celor mici!

    PRP PRP: 160,00 Lei

    Pret de vanzare 139,00 Lei

  • Lantisor pentru suzeta, din lemn, Lotta

    Sunt tovarăși de zi cu zi pentru mulți bebeluși – designul potrivit pentru copii și materialele de înaltă calitate se numără printre proprietățile care sunt importante pentru părinți atunci când aleg șnurul potrivit. Lemnul masiv și culorile pastelate la modă definesc lanțisorul de suzeta cu micuța oaie Lotta pe el. Este rezistent la salivă, iar diferitele forme de pe el pot fi explorate cu mâinile și ochii, ceea ce antrenează abilitățile motorii și inspiră curiozitatea! Lotta, oaia care visează cu ochii deschiși, însoțește bebelușii pe tot parcursul zilei și nopții.

    PRP PRP: 50,00 Lei

    Pret de vanzare 36,00 Lei

  • Lantisor pentru suzeta, din lemn, Ludwig

    Designul potrivit pentru copii și materialele de înaltă calitate se numără printre proprietăți care sunt importante pentru părinți atunci când selectează șnurul corect. Lemnul solid și culorile pastelate la modă definesc lanțul de suzetă, cu capra Ludwig pe el. Este rezistent la salivă și diferite forme pe el pot fi explorate cu mâinile și ochii, care antrenează abilitățile motorii și inspiră curiozitate!

    PRP PRP: 50,00 Lei

    Pret de vanzare 36,00 Lei

  • Bucatarie compacta pentru copii, din lemn, cu accesorii

    O bucatarie din lemn pentru jocul de rol. Dimensiunile compacte (36 x 17 x 37) o fac perfecta pentru micii bucatari si pentru spatiile limitate din camera copilului. Include toate accesoriile: tigaie, oala cu capac, recipiente de sare si piper, lingura, furculita, spatula. Atenţie! A se folosi sub stricta supraveghere a unei persoane adulte!

    PRP PRP: 215,00 Lei

    Pret de vanzare 196,00 Lei

  • Set Camion MAN TGS cu container basculant și încărcător Schäffer, Bruder 03767
    Noutate

    Camion MAN TGS cu container Abroll, cu incarcator Schaffer, Bruder 03767

    Camion Mercedes-Benz Arocs cu incarcare container Abroll este confectionat din plastic de cea mai buna calitate, imita perfect modelul real. - Usile se pot deschide. - Geamurile cabinei sunt realizate din policarbonat transparent de calitate - Oglinzi exterioare rabatabile - Containerul poate fi coborat Incarcator compact Schaffer 2034 Bruder are brat articulat. - Cuva poate fi inlocuita cu alte accesorii (ex.: 02332) - Brat de incarcare articulate si complet functional. - Roti din cauciuc. Dimensiuni camion: 53,5 x 18,5 x 22,5 cm, incarcator Schaffer: 29.5 x 9.6 x 15.7 cm Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 355,00 Lei

    Pret de vanzare 295,00 Lei

  • World of Tanks, Battlegrounds, 1-4 jucatori, Joc de societate

    World of Tanks. Battlegrounds - o varianta unica cu plansa pentru jocul World of Tanks Jocul este in limba Romana si maghiara. Timpul de joc este de aproximativ 15-30 de minute. Numarul de jucatori 1-4 Jocurile online bat de mai mult timp recordurile de popularitate in randul copiilor si adolescentilor. Oare ar fi la fel daca regulile ar fi fost usor schimbate si daca am crea un joc de societate pe baza popularului joc online? Oare ar fi posibil sa ii indepartam pe cei mai tineri de la calculatoare? Aceasta sarcina a fost asumata de producatorul jocului World of Tanks. Battlegrounds, care, inspirat de unul dintre cele mai la moda jocuri, a creat versiunea sa cu plansa de joc.

    PRP PRP: 150,00 Lei

    Pret de vanzare 109,00 Lei

  • Minecraft - Builders & Biomes, Jocuri de societate Ravensburger

    O aventura complet noua in lumea Minecraft este la indemana! Colecteaza blocuri rare si construieste constructii spectaculoase, dar fereste-te de pericole: multimi si dusmani conspirati. Fie ca cel mai curajos si mai inteligent mestesugar sa castige! Jocul de la reputata companie Ravensburger este o alta dimensiune a Minecraft, care a fost transferata cu succes intr-un joc de societate! - Numar de jucatori: 2-4 - Durata medie de joc: 30-60 de minute - Jocul este destinat copiilor cu varste mai mari de 10 ani. - Instructiuni bine detaliate in limba romana. Jocul contine: 64 x blocuri de lemn; 64 x carti de cladire si monstru; 35 de jetoane de arme; 4 x placi de jucator; 4 x markeri de experienta; 4 x piei de personaje; 4 x standuri pentru pioni; 12 x carduri de inspectie; 1 x baza de bloc; 1 x structura de sustinere; Instructiuni in limba romana.
    238,00 Lei
  • Set 2 figurine Bluey, Bingo si Bluey, Pool time

    Bluey și Bingo sunt îmbrăcați în costume de baie gata de distracție în piscină. Imbracati-va si infrumusetati-va figurinele cu accesorii. Toate figurinele sunt articulate la trunchi si la brate. Setul include 2 figurine: Bluey si Bingo, 2 perechi de ochelari detasabili.
    66,00 Lei
  • Set 3 figurine Bluey, Bingo, Muffin si Socks

    Acest pachet conține cei trei veri ai lui Bluey, Bingo, Muffin si Socks. Imbracati-va si infrumusetati-va figurinele cu accesorii. Toate figurinele, cu exceptia Socks sunt articulate Setul include: 1 x figurina Muffin; 1 x figurina Bingo; 1 catel Socks.
    66,00 Lei
  • Set 2 figurine Bluey, Bingo si Bluey cu accesorii

    Imbracati-va si infrumusetati-va figurinele cu accesorii. Toate figurinele sunt articulate la trunchi si la brate. Setul include: 1 x figurina Bluey; 1 x figurina Bingo; accesorii.
    66,00 Lei
  • Set 2 figurine Bluey, Bandit si Bluey cu skateboard

    Imbracati-va si infrumusetati-va figurinele cu accesorii. Toate figurinele sunt articulate la trunchi si la brate. Setul include: 1 x figurina Bluey; 1 x figurina Bandit; 1 x skateboard.
    66,00 Lei
  • Set 4 figurine Bluey, Prietenii lui Bluey

    Adu acea distracție și creativitate în casa ta cu figurinele Bluey! În acest set veți găsi 4 figurine direct dintr-un basm, fiecare cu inaltimea de aproximativ 7 cm, cu părți mobile ale corpului. Sunt perfecte pentru preșcolari, oferindu-le posibilitatea de a recrea povești din basme sau de a crea noi aventuri Bluey. Pachetul include 4 figurine: Bluey, Snickers, Coco si Honey.
    119,00 Lei
  • Set 4 figurine, Bluey la scoala, 13052

    Set de 4 figurine, Bluey’s School Pack. Toate figurinele sunt articulate la trunchi si brate. Alatura-te lor in toata distractia din clasa. Setul este format din 4 figurine (Bluey, Cloe, Rusty, Calypso).
    119,00 Lei
  • Set de joaca Bluey, Locul de joaca al lui Bluey

    Creati lumea lui Bluey cu mini-seturile de joaca. Toate figurinele sunt articulate la trunchi si brate. Setul de joaca Park include: 1 x Figurina Bluey, 1 x Tobogan compatibil cu toate figurinele articulate, 1 x Leagan functional compatibil cu toate figurinele, 1 x Vagon mobil cu manere rotative compatibile cu toate figurinele.
    123,00 Lei
  • Set de joaca Bluey, Camera de joaca a lui Bingo

    Creati lumea lui Bluey cu mini-seturile de joaca. Toate figurile sunt articulate la trunchi si la brate. Setul include: 1 x figurina Bingo; 1 x banca; 1 x covor Kiwi; 1 x xilofon; 1 x gheare; 1 x stetoscop.
    123,00 Lei
  • Set de joaca Bluey, Gratar in curte

    Creati lumea lui Bluey cu mini-seturile de joaca. Toate figurile sunt articulate la trunchi si la brate. Setul include: 1 x figurina Bandit; 1 x masa; 2 x banci; 1 x gratar; 2 x piese de mancare.
    123,00 Lei
  • Set de joaca Bluey, Masina familiei, cu figurina inclusa

    Luati familia intr-o calatorie. Deschideti partea superioara a vehiculului pentru a putea introduce figurinele in interior. Se potriveste perfect pachetului de 4 figurine de familie. Suport pentru placi de surf incorporat. Placile de surf sunt compatibile cu toate figurinele. Foaia de autocolant include lucruri care stau pe bancheta din spate si prietenii de plaja pentru a decora masina. Continut: 1 x figura, 1 x vehicul, 2 x placi de surf, 1 x foaie de autocolante.
    193,00 Lei
  • LEGO City - Camion de reciclare 60386, 261 piese

    Acest set LEGO® City Camion de reciclare (60386) pentru vârstele 5+ prezintă o mulțime de trăsături realiste, inclusiv un centru de reciclat cu 3 containere. Camionul are o platformă de înclinare pentru a goli containerele și o platformă cu ridicare pentru descărcare. Adaugă cele 3 minifigurine și figurina pisicii și distracția e gata să înceapă. Include un ghid de construit ilustrat și ușor de urmărit, laolaltă cu aplicația LEGO Builder - un ghid digital de construit cu unelte intuitive de mărit și rotit care permite copiilor să vizualizeze modelul finalizat din toate unghiurile pe măsură ce construiesc.

    PRP PRP: 169,99 Lei

    Pret de vanzare 119,00 Lei

  • LEGO Friends - Casuta mobila 41735, 785 piese

    Aventurile creative sunt ușor de construit cu acest set LEGO® Friends Căsuța mobilă (41735) pentru copiii în vârstă de 7+ ani. Mașina tractează căsuța mică și are 3 locuri pentru cele 3 mini-păpuși. Casa se deschide pentru a dezvălui baia, bucătăria și dormitoare și vine cu accesorii - inclusiv un foc de tabără - pentru a ajuta copiii să interpreteze propriile povești de campat. Copiii vor adora să descopere personajele și pasiunile lor. Leo a adus gustări făcute în casă și Liann abia așteaptă să deseneze toate animalele de companie în frumoasa pădure. Paisley și-a adus iepurașul în excursie și abia așteaptă să compună versuri de melodii în acest loc plin de inspirație. Lasă aplicația LEGO Builder să-i ghideze pe micuți într-o aventură de construit intuitivă, care le permite să mărească și să rotească modelele în 3D, să salveze fișiere și să monitorizeze progresul.

    PRP PRP: 329,99 Lei

    Pret de vanzare 272,00 Lei

  • Purcelus Piggly interactiv, Little Live Pets - My Pet Pig

    Piggly este un porcusor interactiv, electronic, pe care il puteti avea pe post de animal de companie. Copiii il pot scoate la plimbare prin simpla apasare a unui buton. Hraneste-l din sticla lui speciala si urmareste-l cum isi clatina nasul si urechile. Piggles are mai mult de 25 de sunete si reactii si le permite copiilor sa afle cand este un porc fericit. Piggly are pielea super moale si urechile catifelate care se zguduie cand se misca. Piggly vine cu o lesa de plimbare detasabila, o sticla, o brosura de instructiuni si bateriile sunt incluse, astfel incat sa fie gata sa se joace cu tine!
    219,00 Lei
  • Jucarie interactiva Little Live Pets - Gotta Go Turdle

    De la cioc pana la picioare, Shelbert este cea mai amuzanta si mai indragita testoasa Little Live Pets! Dar ai grija! Nu te vei putea opri sa razi si sa canti impreuna cu el. Ii place sa repete ceea ce spui! Doar inregistreaza si asculta in timp ce el repeta frazele tale amuzante. Hraneste-l pe Shelbert cu mancarea sa preferata pentru testoase magice, apoi urmareste-i gatul miscandu-se si clatinandu-se in timp ce o inghite. Pur si simplu deschide-i gura, toarna „mancarea magica Turdle"" pe gat, apoi inchide gura si urmareste! Gatul i se misca si se clatina in timp ce mancarea coboara, apoi asculta si rade in timp ce vei canta impreuna cu el atragatorul sau „Uh Oh, Gotta Go!"". Acest animal de companie hilar si interactiv invata modele de joaca si „de cauza si efect” intr-un mod distractiv, de la hranire la ""caca"", plus inregistrare si redare! Priviti cu uimire cum curatati „caca”, scoateti si scurgeti aceste granule magice, pe masura ce se usuca instantaneu in fata ochilor vostri inapoi la „hrana pentru broaste testoase”. Reutilizati din nou si din nou! Include tot ce aveti nevoie pentru a avea grija de animalul dvs. de companie interactiv. Setul include: testoasa Shelbert, toaleta, lingurita pentru hranire, „hrana pentru testoase” reutilizabila, plus 3 x baterii demonstrative AA, instructiuni.
    246,00 Lei
  • LEGO Friends - Salon de coafura 41743, 401 piese

    Copiii în vârstă de 6 ani și mai mari vor adora să exploreze setul LEGO® Friends Salon de coafură (41743) cu Paisley și Olly. Acest set spune povestea timidei Paisley, care e îngrijorată că nu știe ce stil ii se potrivește mai bine. Dar bunul ei prieten Olly este acolo pentru a o liniști. Copiii pot juca pe roluri scenarii mergând cu Paisley la salonul de coafură a lui Nadia pentru o schimbare de stil. Sunt multe de descoperit, printre care zone de spălat și coafat, o mașină de gume, o zonă pentru parcat scootere și o bancă de exterior. Când Pasiley e pregătită, copiii pot învârti părul și figura pentru a-i dezvalui noul stil.

    PRP PRP: 229,99 Lei

    Pret de vanzare 175,00 Lei

  • LEGO Friends - Centru de salvare pentru caini 41727, 617 piese

    Micii iubitori de câini, in vârsta de 7 ani si mai mari, se vor distra de minune inventând propriile povești cu căței cu aceast LEGO® Friends Adăpost pentru câini (41727). Setul include tot ce au nevoie copiii pentru a îngriji cațelusii care așteaptă să fie adoptați. Iubitoarea de animale Autumn știe că și prietenul ei Zac adoră cățeii, așa ca l-a invitat și pe el. Copiii vor adora să ajute personajele să spele, pieptene și să hrănească puii. Conține și multe zone de joacă, inclusiv o zonă de exercițiu și un tobogan. Stilul modular permite copiilor să rearanjeze celulele și clădirea de recepție pentru a-și crea propriul adăpost.

    PRP PRP: 299,99 Lei

    Pret de vanzare 235,00 Lei

  • Set Hey Clay, pasari, lut modelabil

    Setul Hey Clay contine 18 cutii si codul de acces pentru a deschide caracterele prezentate in acest set si in aplicatie. Culorile sunt selectate intr-un mod care permite crearea creaturilor din set. Cantitatea totala de lut este suficienta pentru a crea toate cele 6 creaturi. Se usuca in 24 de ore. Recomandat copiilor cu varste de peste 3 ani.
    109,00 Lei
  • Set Hey Clay, dinos, lut modelabil

    Setul Hey Clay contine 18 cutii si codul de acces pentru a deschide caracterele prezentate in acest set si in aplicatie. Culorile sunt selectate intr-un mod care permite crearea creaturilor din set. Cantitatea totala de lut este suficienta pentru a crea toate cele 6 creaturi. Se usuca in 24 de ore. Recomandat copiilor cu varste de peste 3 ani.
    109,00 Lei