Jucarii pentru copii

Produse de la 673 până la 720 din 918 total

  • Figurina Barza, Schleich 13936

    Schleich este bine cunoscut pentru figurinele detaliate de cea mai buna calitate. Fiecare figurina este pictata manual, ceea ce le face aceste jucarii unice. Schleich fabrica figurinele detaliate de mai bine de 75 de ani. Schleich este un brand faimos, copiii iubesc aceste figurine, iar educatorii si invatatorii le folosesc pentru lectii educative. Incercati figurinele Schleich si incurajati-i pe copiii dvs. sa devina tot mai creativi.
    30,00 Lei
  • Figurina Berbec, Schleich 13937

    Berbecul nostru de la Schleich FARM WORLD poate inghesui cu usurinta orice cu coarnele sale mari. Animalul cu copite prefera sa sara prin camerele colorate ale copiilor si peste masina mamei cu prietenii sai.
    30,00 Lei
  • Figurina Ogar afgan, Schleich 13938

    Ogarul nostru de la Schleich FARM WORLD este masina sport printre caini. Cand este singur, insa, prefera sa o ia mai usor, ca tractorul. Cainii isi folosesc urechile cu parul lung pentru a asculta cand cineva striga ''aduceti!'' Apoi accelereaza la fel de repede ca o masina pe autostrada. WOW! L-ai vazut plecand?
    30,00 Lei
  • Figurina Armasar ponei islandez, Schleich 13943

    Armasarul nostru ponei islandez de la Schleich HORSE CLUB trebuie doar sa arunce o privire rapida la coama lui in oglinda. El este simbolul calmului, probabil pentru ca nu are dusmani in patria sa, Islanda.
    45,00 Lei
  • Figurina Armasar Oldenburg, Schleich 13946

    Armăsarul Schleich Horse Club Oldenburg este un cal talentat la dresaj și sărituri. Se simte bine în vârful podiumului și are un corp puternic și musculos, care este, de asemenea, excelent pentru a trage trăsuri. Fie pe ringul de sărituri sau doar în corral, figura de armăsar Oldenburg vă oferă încrederea unui campion. Creat cu detaliile minunate și bogate care fac faimoasele figurine Schleich celebre în întreaga lume.
    45,00 Lei
  • Figurina Iapa Criollo Definitivo, Schleich 13948

    apa Criollo Definitivo de la Schleich HORSE CLUB este simbolul calmului si deosebit de relaxata atunci cand ii faci o impletitura eleganta dimineata. Ea este originara din stepele de iarba din Argentina.
    45,00 Lei
  • Figurina Manz Criollo Definitivo, Schleich 13949

    Manzul nostru Criollo Definitivo de la Schleich HORSE CLUB gestioneaza cu usurinta cursa cu obstacole, chiar si la o varsta frageda. Poneiul are picioarele foarte sigure si este aventuros din prima zi. Dar numai in timpul zilei. Noaptea, ii place sa doarma unde caldura il face sa viseze la patria sa, Argentina.
    30,00 Lei
  • Figurina Flamingo, Schleich 14849

    Schleich este bine cunoscut pentru figurinele detaliate de cea mai buna calitate. Fiecare figurina este pictata manual, ceea ce le face aceste jucarii unice. Schleich fabrica figurinele detaliate de mai bine de 75 de ani. Schleich este un brand faimos, copiii iubesc aceste figurine, iar educatorii si invatatorii le folosesc pentru lectii educative. Incercati figurinele Schleich si incurajati-i pe copiii dvs. sa devina tot mai creativi.
    30,00 Lei
  • Figurina Castor, Schleich 14855

    Castele din lemn, sezlonguri sau creioane. Castorul nostru de la Schleich WILD LIFE poate construi orice din lemn. Dintii sai pot face la fel de mult ca o intreaga cutie de scule.
    30,00 Lei
  • Figurina Mandril, Schleich 14856

    Uu uu aa aa este chemarea Mandrillului nostru de la Schleich WILD LIFE. Este acasa in padurea tropicala, unde gaseste o multime de alimente delicioase: frunze, insecte si ciuperci.
    45,00 Lei
  • Figurina Scorpion imparat, Schleich 14857

    Daca nu cunosti acest scorpion, s-ar putea sa te sperii. Dar Scorpionul nostru Imparat de la Schleich WILD LIFE aproape ca nu isi foloseste coada otravitoare pentru a intepa. Este mai probabil sa fie folosit ca protectie solara intr-o zi fierbinte. Se relaxeaza cel mai bine in timp ce face plaja pe fata de masa cu flori. De asemenea, armura sa straluceste deosebit de frumos la soare.
    30,00 Lei
  • Figurina Dinozaur Amargasaurus, Schleich 15029

    In timp ce Amargasaurus de la Schleich pare ca ar fi in flacari, intr-adevar arde doar pentru carti. Este un adevarat iubitor de carti in corpul unui dinozaur adevarat. Gigantul a trait in ceea ce este astazi America de Sud, acum 130-123 de milioane de ani. De aceea multe dintre cartile sale sunt in spaniola. Ce povesti ai vrea sa citesti cu prietenul tau dinozaur?
    85,00 Lei
  • Figurina Dinozaur Parasaurolophus, Schleich 15030

    Creasta osoasa a Parasaurolophus de la Schleich Dinozaurii poate face multe: Regleaza temperatura corpului, emite sunete de dinozaur si functioneaza ca un carlig pentru ca dinozaurul sa se atarne pe marginile mesei.
    99,00 Lei
  • Figurina Dinozaur Styracosaurus, Schleich 15033

    Styracosaurusului nostru de la Dinozaurii Schleich® îi place să arunce inele pe cornul său mare. Le poate arunca perfect cu gura lui ca un cioc, pe care o foloseste și pentru a mânca plante tari, fibroase.
    75,00 Lei
  • Figurina Sunrise Pegasus, bayala, Schleich 14584

    Miros! Nările lui Sunrise Pegasus din lumea Schleich® BAYALA® îi conferă un excelent simț al mirosului și o lasă să diferențieze toate cele două mii de ciuperci magice prin miros. Și când nu adulmecă, nu zboară sau își curăță aripile frumoase, își va fermeca prietenii cu o ploaie sclipitoare. Woohoooo.
    85,00 Lei
  • Figurina armasar unicorn curcubeu, bayala, Schleich 70725

    Dacă cauți din nou sfârșitul curcubeului, unicornul nostru Rainbow Love Unicorn din lumea Schleich® BAYALA® te poate ajuta. Cu o coada și o coama colorată, unicornul colorat poate evoca semne în aer și te poate ghida. De asemenea, unicornului colorat îi place să picteze mandale. Mai ai ceva de colorat?
    75,00 Lei
  • Figurina iapa unicorn, Rainbow Love, bayala, Schleich 70726

    Iepei noastre Rainbow Love Unicorn din lumea Schleich® BAYALA® îi place să facă drumeții. Cu coada ei in culoarea curcubeului, ea aduce culoare oriunde merge, fie la munte, fie la mare. Apropo, cornul iepei începe să strălucească când descoperă ceva deosebit de frumos. Iar copitele iei lasă urme de sclipici peste tot. Asta înseamnă că nu se pierde niciodată.
    75,00 Lei
  • Figurina manza Unicorn, bayala, Schleich 70727

    Woohooo! Mânzei nostre Rainbow Love Unicorn din lumea Schleich® BAYALA® nu-i place nimic mai mult decat să-și lase coama colorată să bată în vânt în timp ce coboară un tobogan. De asemenea, calul magic poate colora totul prin coada sa unica.
    35,00 Lei
  • Ambulanta Mercedes Benz Sprinter cu paramedic, Bruder 02676
    Top Favorite

    Ambulanta Mercedes Benz Sprinter cu paramedic, Bruder 02676

    Experimentează emoția misiunilor de salvare cu ambulanța Mercedes-Benz Sprinter, o jucărie detaliată și funcțională, perfectă pentru micii medici și paramedici. – Toate usile se pot deschide. – Modul de lumina si sunet integrat, girofarul emite sunete si lumini, la fel ca o masina adevarata. – Paramedic si targa incluse. – Rotile sunt din cauciuc. – Acoperisul se poate scoate. – Bara de tractare detasabila. Oferă un cadou memorabil micului tău salvator! Ambulanța Mercedes-Benz Sprinter este jucăria perfectă pentru a descoperi fascinația misiunilor medicale. Dimensiuni: 45.5 x 17 x 22 cm Scara: 1:16 Fabricat in Germania. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 325,00 Lei

    Pret de vanzare 259,00 Lei

  • Set maturator municipal si camion de gunoi, Siku 1687

    Doua camioane municipale, unul de aspirat/curatat cu licenta Faun VIAJET, celalalt de gunoi. Ambele sunt realizate din metal (cabina si sasiu) cu structura spate realizata din plastic. Sunt prezentate in seria Siku 16, ambalate blister. Structura de lucru este basculabila la ambele camioane. In interiorul structurii camionului de aspirat si pe sasiul acestuia se pot observa detaliile aspiratorului. La spate camioanele sunt prevazute cu un carlig de remorcare. Dimensiunile fiecarui camion: 8 x 3,2 x 4 cm.
    45,00 Lei
  • VW Beetle roz, Siku 1488

    Acest VW aparține catalogului Siku pe parcursul multor generatii și a fost un clasic popular încă din primele zile ale modelelor die-cast. VW Beetle vă invită să vă bucurați de o croazieră relaxată în fiecare zi. Rozul VW The Beetle este o culoare foarte specială. Mai multe flori strălucitoare pe o foaie de autocolante sunt incluse in pachet. Atunci când decorați modelul cu florile incluse, fantezia este cea care va conduce. Modelul are calitatea dovedită SIKU, uși care pot fi deschise și faruri integrate. Colorarea roz a caroseriei metalice împreună cu jantele sport de culoare neagră, conferă modelului aspectul său dinamic. Dimensiuni: 7,8 / 3,6 / 2,7 cm
    25,00 Lei
  • Nissan GT-R Nismo, Siku 1579

    Siku va ofera in miniatura, ambalat blister si realizat detaliat, modelul sportiv Nissan GT-R Nismo, Blister15 cod Siku 1579. GT-R este o masina cult in lumea pasionatilor realizata de designer-ul Nissan Shiro Nakamura. Fostul director Nissan Carlos Ghosn a decis ca modelul GT-R produs incepand cu 2007 sa fie vandut in toata lumea, nu numai in Japonia, acesta fiind o emblema a marcii Nissan ce trebuie sa fie accesibila tuturor pasionatilor. Masina sport japoneza este oferita in miniatura de SIKU avand ca model editia 2017 GT-R Nismo, cu roti sport avand anvelope largi din cauciuc si o culoare tipica versiunii Nismo, inscriptionarea fiind realizata cu vopsea de inalta calitate. Pe sasiu sunt inscriptionate performantele masinii reale. Detaliile precise continua cu eleronul spate si existenta numerelor de inmatriculare. Dimensiuni: 8 / 3,4 / 2,5 cm
    25,00 Lei
  • Tractor New Holland, Siku 1544

    Tractor solid realizat din metal, New Holland Blister15 cod Siku 1544, in seria 15, ambalat blister, cu roti din cauciuc rezistent, cabina din plastic demontabila si brate fata mobile actionate manual. Un palet este inclus. Dimensiuni 9,8 x 3,6 x 4,3 cm.
    25,00 Lei
  • Masina de politie RAM 2500 Pickup cu remorca si barca, Bruder 02507
    Transport gratuit

    Masina de politie RAM 2500 Pickup cu remorca si barca, Bruder 02507

    Bruder aduce în poliția sa o nouă echipă de intervenție pe apă. Setul include un camion pick-up 4x4 al poliției, o barcă și un scafandru. Vehiculul de intervenție, bazat pe modelul RAM 2500, are modul de sunet și lumină montat pe acoperiș și cabină cu 4 uși ce pot fi deschise. Suspensiile pe ambele axe asigură confort și manevrabilitate pe teren accidentat. Barca de poliție este flotantă și prevăzută cu lumină rotativă. Setul include și 2 figurine bworld: o polițistă și un scafandru. Caracteristici: uși deschise pe cabină, volan suplimentar stocat, hayon deschis. Conținut: modul de sunet și lumină, remorcă de transport cu troliu, scafandru echipat, modul de lumină, polițistă cu echipament complet.

    PRP PRP: 490,00 Lei

    Pret de vanzare 419,00 Lei

  • Barca de politie cu girofar, 2 figurine si accesorii, Bruder 62733

    Poliția Bruder este întărită și își extinde aria de operațiuni la apă. Pentru a putea opera pe viitor pe orice tip de apă, personalul de urgență Bruder va fi suplimentat de o barcă cu scafandru de urgență. Datorită manevrabilității și versatilității sale, barca poliției cu consolă de comandă este un ajutor important în viața de zi cu zi a poliției. Pentru ca micutii să poată relua aceste misiuni cât mai aproape de realitate, barca poliției Bruder este bineînțeles pneumatica și dotată cu o lumină universală. Două figurine bworld completează acest set cuprinzător. În timp ce ofițerul de poliție este desemnat să controleze barca, scafandru de poliție complet echipat se ocupă de operațiunile în apă.

    PRP PRP: 230,00 Lei

    Pret de vanzare 195,00 Lei

  • Grajd pentru vaci cu fermier, Bruder 62611

    Noul set tematic bworld pentru vaci și viței include un grajd modern pentru vaci cu jgheab și perii de masaj. Un mini grajd pentru viței cu găleată pentru băut este inclus pentru acomodarea în siguranță a vițelului. Ambele animale sunt bine îngrijite de fermier, care este și el inclus, care folosește roabe și accesorii atât pentru a hrăni, cât și pentru a curăța grajdul. Cu noile seturi tematice te poți scufunda și mai adânc în lumea Bruder. Elementele de perete imprimate cu picioruse reglabile ușor de montat creează acum fundalul pentru un joc și mai realist, iar noul sistem de rafturi permite interacțiunea cu elementele.

    PRP PRP: 205,00 Lei

    Pret de vanzare 179,00 Lei

  • Baloti rotunzi, 4 bucati, Bruder 02345

    Dimensiuni: 9 x 6,6 x 6,6 cm Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.
    40,00 Lei
  • Van Transport Valori, Siku 1926, scara 1:50

    Rheinmetall Survivor la scara 1:50, metalic. Transportorul de numerar Rheinmetall Survivor este in realitate un vehicul special destinat transportului de marfuri deosebit de valoroase sau sensibile. Cabina din otel blindat, un sasiu puternic de camion 4x4 si cea mai recenta tehnologie de protectie. Fie ca este vorba despre bancnote, bijuterii, opere de arta importante sau documente – incarcatura exclusiva este protejata 100% in cabina din otel blindat. Transportorul de bani in miniatura de la siku este si el realizat din metal. Exteriorul este vopsit in albastru metalic iar suprafetele laterale sunt inscriptionate cu vopsea de calitate - sigla „Global Security”. Usile fata si cea din spate pot fi deschise. Vehiculul poate fi decorat suplimentar si cu autocolantele incluse, de exemplu cu informatiile „Transport numerar și valori” și „Monitorizat prin GPS” în diferite limbi: de exemplu Germana, Engleza, Italiana. Pentru distractie deosebit de realista, setul include si patru lingouri mici care imita aurul si doua foi de carton cu elemente de joc suplimentare. Aceste elemente se desprind din rama cartonata si prezinta diverse încarcaturi, cum ar fi saci de bani, casete de bani, tablouri sau certificate. Elementele preimprimate pot fi desprinse cu usurinta din foile de carton si depozitate in transportor. Un amanunt creativ: Colile de carton sunt in dublu exemplar - o coala de carton este deja imprimata, a doua arata doar contururile, astfel incat elementele individuale sa poata fi colorate in mod creativ de catre copii.
    95,00 Lei
  • Cisterna Joskin, Siku 2270, scara 1:50

    Cisterna Siku este o machete din metal si plastic, robusta dar totodata si foarte realistica, construita in detaliu dupa modelul original. Scara: 1:32
    205,00 Lei
  • Camion American Freightliner Cascadia, Siku 2717, 1:50

    Camion American Freightliner Cascadia la scara 1:50, metalic. Acest camion este in realitate un vehicul greu destinat transportului de marfuri cu semiremorci. Cabina din otel, un sasiu puternic pe 3 axe si cea mai recenta tehnologie. Camionul in miniatura de la siku este si el realizat din metal. Exteriorul este vopsit in albastru iar detaliile laterale sunt inscriptionate cu vopsea de calitate, neagra. Parasolarul, aripile spate bara fata si grila fata sunt cromate. Capota fata poat fi deschisa iar detaliile motorului sunt realizate stilizat. Rotile sunt din cauciuc rezistent. Remorca nu este inclusa. Se poate folosi orice semiremorca Siku la scara 1:50. Remorca se poate atasa cu ajutorul unei manete care o blocheaza pe saua camionului, ca in realitate, aceasta fiind o veche inovatie Siku. Pe cutie sunt inscriptionate performantele camionului. Dimensiuni camion: 18 x 6,5 x 8,2 cm. Dimensiuni cutie: 23,5 x 7 x 11 cm
    119,00 Lei
  • Aston Martin DBS Superleggera, Siku 1582

    Siku va ofera in miniatura, ambalat blister si realizat detaliat, modelul Aston Martin DBS Superleggera, Blister15 cod Siku 1582. Reteta a fost mereu aceeasi in materie de masini sport elegante: motor puternic, pozitie joasa si design exclusiv. Masina sport britanica este oferita in miniatura de SIKU cu roti sport avand anvelope largi din cauciuc si o culoare tipica, inscriptionarea este realizata cu vopsea de calitate. Usile se deschid. Pe sasiu sunt inscriptionate performantele masinii reale. Detaliile precise continua cu existenta numerelor de inmatriculare, inscriptionarea cu vopsea fina a siglelor Aston Martin si plafonul in culoarea neagra. Dimensiuni: 7,7 / 3,2 / 2,1 cm
    25,00 Lei
  • VW T5 Multivan, Siku 1070

    VW T5 face-lift la scara 1:55 este disponibil acum și in gama de masinute Seria 10 SIKU. Designul masiv si structura metalica este completat de jantele cu roți late din cauciuc, sigla VW si design-ul tipic al microbuzelor germane. Grila radiatorului este realizata detaliat punand in evidenta aspectul tipic VW împreună cu farurile integrate. Ușa spate care poate fi deschisa ușurează scoaterea bagajelor din masina. Un cuplaj de remorcă aflat in spate nu lasă nicio dorință neîmplinită pentru sarcinile de transport. Dimensiuni: 8,5 / 3,5 / 3,6 cm
    20,00 Lei
  • Porsche Carrera GT, Siku 1001

    Masinuta Porsche Carrera GT Blister10 cod Siku 1001, metalica, usile se deschid, rotile sunt din cauciuc cu profil si design similar rotilor adevarate, cu licenta oficiala, ambalata blister in grupa de produse Siku Seria 10, realizata in conditii de calitate premium, scara 1:55, lungimea 8 cm, latimea 3,3 cm, inaltimea 2 cm.
    20,00 Lei
  • Camion cu semne de circulatie, Siku 1322

    Camion stilizat Scania, de intretinere drumuri, realizat din metal (cabina si sasiu) cu structura din spate realizata din plastic si 8 semne de circulatie, in seria 13, ambalat blister. Semnele se poate scoate si pozitiona manual la locul de joaca deoarece au o baza circulara. In camion acestea stau fixate cu ajutorul unui suport tip sina. Dimensiuni 8 x 2,8 x 3,9 cm.
    25,00 Lei
  • Camion Volvo, Siku 1627, scara 1:87

    Camion Volvo FH16 750HP realizat de Siku la scara 1:87 din metal (cabina-sasiu) cu roti din cauciuc si remorca cu sasiu metalic echipata cu cisterna din plastic. Remorca are rotile din cauciuc si se poate detasa de camion, este inscriptionata detaliat la fel ca in realitate. Usile spate se deschid. Lungime: 18,5 cm, latime 3 cm, inaltime 4,5 cm. Este ambalat intr-o cutie tip blister avand dimensiunile 21 x 3 x 5 cm.
    45,00 Lei
  • Camion cu platforma, Siku 1610

    Camion stilizat tip Scania realizat de Siku din metal (cabina-sasiu-remorca) cu elicopter metalic. Remorca cu sasiu metalic este echipata cu rampa de acces. Remorca se poate detasa de camion. Dimensiuni: 15,8 x 4,7 x 4,4 cm Este ambalat intr-o cutie tip blister avand dimensiunile 21 x 3 x 5 cm.
    45,00 Lei
  • Gumpert Apollo, Siku 1444

    Gumpert Apollo a fost fabricat de producătorul german de automobile Gumpert din Germania până în 2013. A fost proiectat de Marco Vanetta. Totul a început în anul 2000, când Roland Gumpert a propus o nouă generație de mașini sport. Unul dintre principalele criterii pentru acest autoturism a fost ca acesta să fie legal pe sosele, dar totuși pregătit pentru circuite. Rezultatul: o mașină sport superbă in clasa de lux. Gumpert Apollo este o mașină de curse 100%, cu aprobare oficială pe drum. Acest model Siku fabricat din metal rulează pe anvelope foarte largi, iar ușile sale tip fluture îl fac special. Caroseria metalică cu spoiler asigură stabilitatea potrivită pentru acest model, a cărui versiune originală reală atinge viteze de peste 300 km / h. Dimensiuni: 8,1 / 3,6 / 2,3 cm
    25,00 Lei
  • Porsche 918 Spyder, Siku 1475

    O mașină sport superbă din clasa de lux. Porsche 918 Spyder este o mașină supersportiva de lux, hibrida. Acest model rulează pe anvelope cu dimensiuni foarte largi, iar dotarea cabrio îl face special. Caroseria metalică cu aerodinamică sofisticată asigură stabilitatea potrivită pentru un model, a cărui versiune inițială atinge viteze mult peste 300 km / h. Dimensiuni: 8,1 / 3,3 / 2,3 cm
    25,00 Lei
  • Lamborghini Veneno, Siku 1485

    O mașină unica in clasa de lux, Lambo Veneno este supersportiva suprema. Acest model rulează pe anvelope cu dimensiuni foarte largi, iar designul sau îl face special. Caroseria metalică cu aerodinamică sofisticată asigură stabilitatea potrivită pentru un model, a cărui versiune inițială atinge viteze mult peste 300 km / h. Dimensiuni: 8,1 / 3,3 / 2,1 cm
    25,00 Lei
  • Tractor New Holland, Siku 1396

    Tractor solid realizat din metal, New Holland Blister13 cod Siku 1355, in seria 13, ambalat blister, cu cabina din plastic demontabila si cupa mobila actionata manual. Dimensiuni 9,3 x 3,5 x 4,2 cm.
    25,00 Lei
  • LEGO Friends - Salvarea animalelor salbatice cu Mia 41717, 430 piese

    Lărgește orizonturile copiilor cu setul Misiunea lui Mia în Sărbăticie (41717) unde micii constructori de 7+ ani pot îngriji animalele rănite. Copiii i se alătură personajului LEGO Friends Mia în misiunea ei de a lucra la un centru de salvare de animale. Primești un mesaj prin walkie-talkie despre o zebră care este rănită, așa că prietenii fug să o ajute. Înapoi la centrul de salvare, copiii ajută doctorul să își folosească trusa medicală pentru a examina animalul și a căuta răni. Acest set creativ este un cadou minunat pentru copiii care adoră jucării cu animale de safari, deoarece include o zebră, un scorpion și o girafă. Setul include și 3 mini-păpuși. Acest set include un ghid ilustrat de construcție și instrucțiuni digitale interactive care oferă funcții de zoom și rotire pentru a vizualiza modelul din orice unghi în timp ce construiești. Poți chiar să și salvezi cât ai progresat cu construcția în caz că vrei să iei o pauză. E disponibil în aplicația gratuită LEGO Building Instructions pentru telefon și tabletă.

    PRP PRP: 259,99 Lei

    Pret de vanzare 188,00 Lei

  • Tractor John Deere 7R 350 cu incarcator, Bruder 03151

    Tractorul John Deere 7R 350 cu incarcator va fi jucaria preferata a copiilor care isi imagineaza ca lucreaza pe un santier sau intr-o ferma. Bratul extensibil este dotat cu un incarcator, care poate fi deschis si inchis, pentru a permite deplasarea incarcaturii dintr-o parte in alta. - Fabricat din material plastic de inalta calitate, cum ar fi ABS. - Orientare cu ghidon suplimentar prin acoperis - Greutate frontala detasabila - Capota se poate deschide iar motorul este fidel reprezentat. Dimensiuni: 44 x 17,5 x 20,5 cm Scara : 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 255,00 Lei

    Pret de vanzare 225,00 Lei

  • Buldozer Cat pe senile, Bruder 02422

    Buldozerul Cat® pe senile, modelul Bruder 02422, este o jucărie captivantă și distractivă pentru copii. Această jucărie imită un buldozer real și este perfectă pentru orele de joacă pline de aventură. Jucăria este prevăzută cu o lamă mobilă, care poate fi reglată în înălțime și înclinată, pentru a oferi copiilor o experiență realistă de operare. Senilele adaugă stabilitate și facilitează deplasarea jucăriei pe diferite suprafețe. Dimensiuni: 40 x 18 x 19,5 cm Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 185,00 Lei

    Pret de vanzare 155,00 Lei

  • Set Schleich Horse Club 42439, Doctorita veterinar pe teren

    Veterinarul conduce cât de repede se poate la locul unei urgențe urgente: o mânză hanoveriană a fost rănită! Ea examinează animalul cu aparatul mobil cu raze X pe care la transportat în mașina sa spațioasă. Pentru a se asigura că mânzul se va insanatosi rapid, îi dă o injecție cu medicamente din sacul medical și apoi înregistrează diagnosticul pe laptop. Continut pachet: 1 x masina, 1 x veterinar , 1 x manz Hanoverian , 1 x trusa mediala, 1 x stetoscop, 1 x seringa, 1 x sticula cu medicamente, 1 x laptop, 1 x aparat cu raze X, 1 x bandaj violet, 1 x capastru , 1 x mar verde, 1 x masa, 1 x scaun, 1 x reteta medicala , 1 x pachet plasturi, 1 x coala cu stickere, 1 x instructiuni de asamblare
    265,00 Lei
  • Set de joaca Schleich 42593, Caravana pentru intalniri secrete

    Caravana este locul secret de intalnire al Hannahei, Lisei, Sofiei si Sarahei, pentru Horse Club. Continut: 1 x caravana, 1 x figurina fata, 1 x armasar si multe accesorii
    325,00 Lei
  • Aventura cu rucsac in Australia, set Schleich 42623

    Cu seria Schleich Wild Life, copiii pot pleca într-o aventură cu rucsac. Sălbăticia este plină de animale interesante - de exemplu, o mamă cangur și micuțul ei în marsupiu. Îmbrăcămintea confortabilă, rucsacul, cana, binoclul și un însoțitor fidel sunt esențiale pentru călătorie. Accesorii: 1 Ranger Tom aventurier, 1 mamă cangur, 1 pui de cangur, 1 câine, 1 rucsac, 1 binoclu, 1 cană, 1 trunchi de copac.
    125,00 Lei
  • Set Cadou, Siku 6332

    Setul este format din trei modele de vehicule și diverse accesorii. Un VW Beetle cu inscripția internațională „Ambulanță”, livre roșie și o bară de lumină albastră pe acoperiș acționează ca o ambulanță de urgență. Ușile vehiculului pot fi deschise. Un Mercedes Sprinter galben strălucitor, cu tipărire complexă și multicoloră a semnalului și inscripționare verde „Ambulanță” pe suprafețele laterale, se grăbește în ajutorul său ca ambulanță. Un elicopter este folosit și pentru sprijinul aerian. Palele rotorului său sunt pliabile, iar elicea poate fi rotită. Pentru a securiza locul accidentului, setul conține și două balize de avertizare și două stâlpi portocalii și albi. Dimensiuni cutie: 29 x 11 x 4,8 cm.
    79,00 Lei
  • Figurina figru de gheata, Schleich 70147

    Brrrr, e frig. Tigrul nostru de gheață din lumea tematică Schleich® Eldrador poate sufla nori de gheață, ceea ce face multe surprize reci. Cristalele de gheață de pe coloana vertebrală îl protejează de atacurile din spate. De asemenea, acestea pot îngheța un adversar în timp. Această pisică sălbatică se poate furișa în liniște deplină.
    65,00 Lei