Jucarii pentru copii

Produse de la 625 până la 672 din 909 total

  • Mercedes Benz Sprinter basculabil cu girofar, sofer si accesorii, Bruder 02677

    - Usile se pot deschide. - Figurina si accesorii incluse. - Modul de lumina si sunet integrat, girofarul emite sunete si lumini, la fel ca o masina adevarata. - Rotile sunt din cauciuc. - Bara de tractare detasabila. - Geamurile cabinei sunt realizate din policarbonat transparent de calitate. - Fabricat din material plastic de inalta calitate, cum ar fi ABS. Dimensiuni: 40.8 x 18 x 18.8 cm Scara: 1:16 Fabricat in Germania. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 285,00 Lei

    Pret de vanzare 239,00 Lei

  • Masina de pompieri Mercedes Benz Sprinter, Bruder 02673

    Masina pompieri Mercedes Sprinter cu scara, pompa de apa, lumini si sunet. - Usile se pot deschide. - Rezervorul de apa se poate umple - Roti din cauciuc - Pompa complet functionala - Detalii si functii realistice - Fabricat din material plastic de inalta calitate, cum ar fi ABS. Dimensiuni: 45 x 17,2 x 21,8 cm Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 300,00 Lei

    Pret de vanzare 249,00 Lei

  • Autoplatforma MB Sprinter cu masina Roadster, Bruder 02675
    Top Favorite

    Autoplatforma MB Sprinter cu masina Roadster, Bruder 02675

    - Girofarul emite sunete si lumini, la fel ca o masina adevarata. - Usile se pot deschide. - Geamurile cabinei sunt realizate din policarbonat transparent de calitate. - Setul include troliu si masina Roadster cu acoperis detasabil. - Fabricat din material plastic de inalta calitate, cum ar fi ABS. Dimensiuni: 50 x 17,2 x 18,5 cm Scara: 1:16 Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 330,00 Lei

    Pret de vanzare 259,00 Lei

  • Tractor forestier John Deere Harvester, Siku 1652

    John Deere Harvester 1470E cu 3 axe poate prinde si taia arbori în fiecare minut, chiar și pe terenuri inaccesibile. Modelul este prevăzut cu o macara rotativă și usor manevrabilă. Trunchiurile de copaci pot fi strânse cu gheara macaralei. Se livrează cu trunchiuri de copac de jucărie. Dimensiuni: 17 x 3 x 4 cm. Ambalata într-o cutie cu blister de 19 x 7,5 x 3,5 cm.
    45,00 Lei
  • Cub de sortat din lemn

    Sortarea formelor este o adevarata provocare pentru cei mici si ii ajuta pe acestia sa isi dezvolte latura creativa, gandirea logica contribuind la dezvoltarea motricitatii fine si coordonarii ochi-mana. Formele si culorile vor fi invatate intr-un mod jucaus cu acest cub din lemn. Capacul este usor de deschis si de inchis.

    PRP PRP: 60,00 Lei

    Pret de vanzare 47,00 Lei

  • Pista de curse cu masinute si pompa de alimentare

    Masinute si curse ce poate fi mai minunat pentru baieti. Formeaza pista pune pompa si alimenteaza masinile de cursa, pentru ca urmează marea întrecere. Dezvolta jocul de rol si imaginatia dar si motricitatea grosieră. Pista de curse este amenajată rapid și întrecerea rapidă a celor trei mașini colorate din lemn poate începe. Patru tronsoane curbe, două tronsoane de drum drepte, cinci stâlpi și un marcator de start-finish formează pista pentru cursă. Benzinăria cu furtun detașabil pentru o oprire la pit completează setul de lemn. Acest pachet complet este foarte distractiv pentru toți fanii de vehicule mici și de curse. Aceasta transformă camera copiilor într-o pistă de curse. Care mașină trece prima linia de sosire?

    PRP PRP: 150,00 Lei

    Pret de vanzare 122,00 Lei

  • Trusa cu instrumente de lucru din lemn, Nordic

    Cu această trusa cu instrumente de lucru stabilă din lemn cu design scandinav, tinerii maeștri constructori vor avea întotdeauna la îndemână uneltele lor profesionale! Echipata cu patru unelte și tot felul de accesorii, pot începe imediat construirea. Când este răsturnată, cutia de instrumente funcționează și ca mini-banc de lucru! Faptul că mânerul și accesoriile pot fi montate pe cutia de instrumente după cum se dorește, permite mult spațiu și distracție suplimentară pentru timpul de joacă. Setul este compus dintr-un ciocan, cheie, șurubelniță, cheie pentru țevi, șuruburi, piulițe, piese perforate, cuie și cuburi. Piesele de prelucrat pot fi fixate cu clema mare înainte de asamblare. Schimbarea și construirea antrenează creativitatea și abilitățile motorii fine, încurajând în același timp jocul de rol activ. Această cutie de instrumente multifuncțională face o impresie grozavă cu schema sa modernă de culori, cu mult material lemnos. Este un must-have absolut pentru atelierul de joacă pentru copii și sortimentul de jocuri de rol.

    PRP PRP: 175,00 Lei

    Pret de vanzare 159,00 Lei

  • Set de vesela pentru bucatarie "Tasty"

    Acest set modern de joaca de bucatarie cu farfurii de supa, farfurii plate, cesti si tacamuri din lemn ofera exact ceea ce au nevoie copiii pentru ore lungi de joaca in bucataria lor! Discurile din lemn colorate diferite simbolizează băuturi diferite. Acest set de vesela include covorașe ilustrate cu dragoste și seturi de masă cu care cei mai mici copii pot învăța cum să pună masa corect. Cu combinația sa răcoritoare de culori de albastru scandinav și roșu, acest set de veselă se armonizează perfect cu orice bucatarie din lemn precum și cu alte accesorii de bucătărie. Vasele robuste care sunt construite pentru a rezista jucăuș îi sprijină pe copii in dezvoltarea abilităților motorii fine și a coordonării ochi-mână, încurajând în același timp interacțiunea socială. Marginile rotunjite și formele netede oferă o experiență de joc sigură.

    PRP PRP: 135,00 Lei

    Pret de vanzare 115,00 Lei

  • Camion cu macara, Siku 1326

    Macarale din metal si componente din plastic cu lift mobil si carlig pentru apucare usoara. Anvelopele din cauciuc va permit sa va deplasati pe diferite suprafete. Datorita designului stabil si reflectarii vehiculului real, macaraua va diversifica magnific orice distractie a constructorilor mici.
    25,00 Lei
  • Volkswagen T5 Politie, blister, Siku 1350

    Acest microbuz de politie aduce rutina misiunilor zilnice in lumea jucariilor sau machetelor SIKU la scara 1:55. Datorită reproducerii fidele si solide a componentelor usa de la spate a microbuzului se deschide, structura este complet metalica iar pentru evidentierea detaliilor farurile sunt din plastic aplicat. Detaliile fine ale microbuzului la scara 1: 55 sunt realizate pe baza mașinilor VW realizate in uzinele din Germania. De exemplu detaliile interiorului sunt foarte bine redate. Anvelopele cauciucate garantează o tracțiune solidă astfel incat manevrabilitatea ofera multa placere! Dimensiuni produs: Lungime: 7,5 cm / inaltime: 3,5 cm / latime: 3 cm
    25,00 Lei
  • Fiat 500, siku 1453

    O mașină de life-style cu o istorie inconfundabila. Noul Fiat 500 actual se integrează perfect în schema de design retro a producătorului auto din Torino. Acest model compact are uși care se deschid si dezvăluie interiorul detaliat. Jantele sport cu pneuri cauciucate alcatuiesc o potrivire perfectă. Datorita detaliilor impresionante se adreseaza atat copiilor, cat si adultilor.
    25,00 Lei
  • Jaguar F-Type, Blister, Siku 1520

    Siku va ofera in miniatura, ambalat blister si realizat detaliat, modelul sportiv F-Type. In versiunea reala motorul V8 de 5 litri oferă 550 CP puntii spate. Acest Jaguar își scoate la iveală performanțele si in lumea miniaturala: jante sport negre și anvelope de cauciuc late cu secțiune joasa. F-Type R atinge 100 km / h în 4,1 secunde, iar viteza maximă este de 300 km / h. Farurile încorporate arată că este pregătit pentru următorul sprint. Ușile largi te invită să urci și să pleci. Dimensiuni: 7,7 / 3,4 / 2,3 cm.
    25,00 Lei
  • Porsche 911 cabriolet, Blister, Siku 1523

    580 CP ofera versiunea Cabriolet S a 911-lui Turbo. In realitate acesta ajunge la 330 km / h impins de motorul boxer din spate. In lumea miniaturala anvelopele din cauciuc, late ale modelului SIKU se prind literalmente în podea și chiar în curbele rapide și strânse sfidează forțele de accelerație transversală ale mașinii sport din Zuffenhausen. Farurile aplicate ale vehiculului SIKU conferă Porsche-ului un aspect agresiv chiar și atunci când staționează. Masinuta este realizata din metal, la interior este realizata detaliat dupa modelul real. Dimensiuni: 8 / 3,3 / 2,2 cm
    25,00 Lei
  • Porsche 911 Politie, Blister, Siku 1528

    580 CP ofera versiunea S a 911-lui Turbo. In realitate acesta ajunge la 330 km / h impins de motorul boxer din spate. In lumea miniaturala anvelopele din cauciuc, late ale modelului SIKU se prind literalmente în podea și chiar în curbele rapide și strânse sfidează forțele de accelerație transversală ale mașinii sport din Zuffenhausen. Farurile aplicate ale vehiculului SIKU conferă Porsche-ului un aspect agresiv chiar și atunci când staționează. Ușile extra-largi facilitează intrarea sau ieșirea. Curse ilegale pe autostradă. O sarcină pentru Porsche-ul 911 de la Poliției Autostrăzii. Cu marcaje de poliție și girofar stilizat, modelul SIKU este pregătit pentru urmariri. În operațiunile majore, echipa Poliției Autostrăzilor poate fi susținută de ofițeri care avansează în aceste vehicule: VW T5 Poliție SIKU (1350), mașină de patrulare SIKU (1401), mașină de patrulare a poliției (1504). Dimensiuni: 8 / 3,3 / 2,7 cm
    25,00 Lei
  • Tramvai, Siku 1615

    Nu este nicio problemă pentru copii și colecționarii SIKU să treacă la transportul public - acum tramvaiul este inclus și în catalogul Siku! O caracteristică specială a acestui model metalic extrem de detaliat Siku la scara 1:120 sunt accesoriile de conexiune față și spate. Acestea fac posibilă conectarea mai multor trenuri printr-un click și extinderea tramvaiului cu inca o rama, după dorință. Este ambalat intr-o cutie tip blister avand dimensiunile 21 x 3 x 5 cm. Dimensiuni: 17,5 x 2,4 x 4 cm.
    45,00 Lei
  • Niesmann+Bischoff camper, Blister, Siku 1671

    De lux si de înaltă calitate dar se potrivește perfect în buzunarul pantalonilor! Camper-ul „Arto” cu 3 axe de la brandul de lux Niesmann & Bischoff este remarcat pe orice loc de campare datorită designului si a culorii sale specifice. Si miniatura realizata de Siku este la fel, de inalta calitate si realizata din metal. Distracția creativă care trebuie sa apara in timpul jocului este asigurată datorită ușii laterale care se deschide și a cuplajului remorcii. Dimensiuni: 12,8 x 3,9 x 4,2 cm. Ambalata într-o cutie tip blister de 21 x 4 x 4.2 cm.
    45,00 Lei
  • Excavator draglina Liebherr, scara 1:87, Siku 1891
    Top Favorite

    Excavator draglina Liebherr, scara 1:87, Siku 1891

    Draglina Liebherr scara 1:87 de la Siku este in acelasi timp o macheta dar si o jucarie. Siku va propune un excavator detaliat realizat la scara 1:87. Excavatorul metalic cu brat solid din plastic ajustabil manual pe inaltime are senile din cauciuc si se roteste la 360 grade. Bratul poate fi urcat sau coborat iar cupa este actionata manual cu ajutorul unui cursor care o fixeaza la inaltimea dorita (ridicare, coborare). Recomandat copiilor peste 3 ani. Dimensiuni produs: Lungimea / latimea / inaltimea: 19,7 / 5,5 / 20 cm

    PRP PRP: 145,00 Lei

    Pret de vanzare 135,00 Lei

  • Set cadou pompieri, Siku 6330

    Un apel de urgență este primit de către centrul de control: Este incendiu în spital! Pompierii se pregătesc de acțiune. Acest nou set de pompieri de la siku combină trei vehicule unice de urgență. Camionul cu trei osii cu cabina de sofer metalica este echipat cu o platforma aeriana de salvare care poate fi rotita la 360 de grade si are trei articulatii. Acest lucru permite ca scara cu coșul atașat să fie ridicată la o înălțime impresionantă și coșul aliniat corespunzător. Acest lucru face salvările de la mari înălțimi mult mai ușoare. Acesta este sprijinit de mașina de pompieri, care preia lupta împotriva incendiului la fața locului. Ambele vehicule au roți de mare viteză, care le permit să conducă rapid la locul unei urgențe. Pentru transport și supraveghere aeriană este, de asemenea, inclus un avion cu tema pentru mașini de pompieri. Cu aripi pliabile și o elice rotativă, acest vehicul de salvare aerian este un partener esențial pentru misiunile dificile. Setul include, de asemenea, stâlpi și șlepuri pentru a izola amplasamentul. Pentru a fi cât mai realist posibil, micii fani ai pompierilor pot aștepta cu nerăbdare flăcări. De acum înainte, acest set de pompieri nu ar trebui să lipsească din nici un centru de control de salvare!
    79,00 Lei
  • Microbuz politie Mercedes Sprinter, Siku 2301, scara 1:50

    Microbuz politie Mercedes Sprinter din generatia a III-a (model 2019) realizat de Siku la scara 1:50, echipat pentru munca de comunicare a informatiilor de la fata locului. Este din metal, toate usile sunt metalice si se deschid: cele doua usi din fata, cele doua usi din spate, usa laterala si o capota laterala. Rotile sunt din cauciuc, pe spate are roti duble. Farurile si girofarele sunt din plastic aplicat si arata ca in realitate. Este inscriptionata cu vopsea de inalta calitate, sigla Mercedes Benz este bine redata in fata. Pe acoperis este o antena realizata stilizt din plastic, aceasta se poate plia si roti manual. Acoperisul se poate detasa pentru acces la interior. Este ambalat intr-o cutie eleganta avand dimensiunile: 17 x 9 x 6 cm. Pe cutie sunt inscriptionate performantele masinii reale. Dimensiunile masinii: Lungime 12,4 cm, latime 4,7 cm; inaltime 5,5 cm. Nerecomandat copiilor sub 3 ani.
    90,00 Lei
  • Mercedes E class 4x4, Siku 2302, scara 1:50

    Mercedes E class 4x4 Siku scara 1:50, cod 2302, in versiunea 4x4 de politie la scara 1:50. Capotele din fata si cea din spate se deschid, structura este complet metalica iar pentru evidentierea detaliilor farurile sunt din plastic aplicat. Este dotat cu un carlig de remorcare. Detaliile fine ale E-ului la scara 1: 50 sunt realizate pe baza mașinilor Mercedes Benz adevarate. De exemplu: interiorului bine redat, inclusiv portbagajul, usile sunt solide, realizate din metal. Anvelopele cauciucate garanteaza o tractiune solida astfel incat manevrabilitatea ofera multa placere! Rotile se pot demonta in cazul in care reparati o pana sau faceti o revizie. Include abtibilde cu care se poate decora. Este dotat cu un girofar stilizat pe care se poate monta o placuta (inclusa). Placuta se poate inscriptiona cu abtibildele din pachet. Nerecomandat copiilor sub 3 ani. Dimensiuni produs: Lungime: 10,4 cm / inaltime: 3,5 cm / latime: 4,4 cm. Este ambalat intr-o cutie eleganta avand dimensiunile: Lungime: 15,5 cm / inaltime: 7,5 cm / latime: 6,5 cm.
    60,00 Lei
  • Incarcator Claas Torion 1914, Siku 1524

    Anvelopele sunt confecționate din cauciuc de calitate. Caroseria metalica este prevăzuta cu o cupa mobila. Detaliile fine precum și logo-ul stilizat rotunjesc imaginea acestui model SIKU. Dimensiuni: 8,5 / 3,0 / 3,2 cm
    25,00 Lei
  • Ford GT, Blister, Siku 1526

    Ford GT: elementele de stil ale clasicului GT 40 sunt combinate impresionant cu cea mai modernă tehnologie și o aerodinamică sofisticată. Propulsia mașinii sport cu o putere de 656 CP o impinge până la 348 km / h. Vitezometrul arată 100 km / h după numai 2,8 secunde. Cu jantele sale sport cu cauciucuri largi din cauciuc, Ford GT este impresionant si in lumea miniaturala Siku. Farurile flush și vopseaua în două culori, cu dungi distincte, fac o impresie uriașă chiar și atunci când staționează. Dimensiuni: 7,7 x 3,3 x 1,9 cm
    25,00 Lei
  • Chevrolet Corvette Politie, Blister Siku 1525

    Siku va ofera in miniatura, ambalat blister si realizat detaliat, modelul sportiv Chevrolet Corvette ZR1, Blister15 cod Siku 1534. Reteta americana a fost mereu aceeasi in materie de masini sport: motor V8, pozitie joasa si un pret rezonabil: de mai bine de 50 de ani, aceasta a fost si rețeta succesului pentru Chevy Corvette. Mașina sport americana este ultima produsa dupa aceasta reteta, noua generatie avand motor central. SIKU va ofera acest model cu roti sport avand anvelope largi din cauciuc si o culoare tipica pentru masinile de politie, inscriptionarea este realizata cu vopsea de calitate. Capota metalica se poate deschide, pe acoperis este prevazut un girofar stilizat. Pe sasiu sunt inscriptionate performantele masinii reale. Detaliile precise continua cu eleronul spate si existenta numerelor de inmatriculare atat in fata cat si in spate. Dimensiuni: 8,1 x 3,6 x 2,5 cm
    25,00 Lei
  • Jeep cu barca, Blister, Siku 1658

    Jeep Wrangler din metal, decapotabil cu barcă (aceasta pluteste) si remorcă. Acest set îmbină activitățile distractive și de agrement, cu o notă de senzație din California. Remorcarea ambarcațiunilor cu motor către următorul port de iahturi sportive cu remorca din metal turnat este un lucru ușor pentru acest Jeep solid! Dimensiuni totale: 16,7 x 3,3 x 4,2 cm. Este ambalat într-o cutie cu blister de 21 x 3 x 5 cm.
    45,00 Lei
  • VW Beetle cu rulota, Blister, Siku 1629

    O mașină de life-style cu o istorie importanta, VW Beetle actual s-a integrat perfect în schema de design retro a producătorului auto din Wolfsburg. SIKU integrează, de asemenea, acest Beetle în actuala serie Blister. Fiind realizat din metal, acest model compact cabrio dotat cu carlig de remorcare si faruri integrate isi dezvăluie interiorul detaliat. Jantele sport cu pneuri cauciucate fac o potrivire perfectă. Rulota este realizata cu sasiu metalic si structura din plastic rezistent. Dimensiuni: 16,4 x 3,6 x 4,1 cm
    45,00 Lei
  • Camion containere, Blister, Siku 1695

    Moloz sau gunoi - aceste camioane sunt de baza pe fiecare santier. Camionul stilizat Volvo din metal este dotat cu o remorca metalica si cu doua containere basculabile/detasabile din plastic rezistent. Remorca metalica este dotata cu 2 axe. Containerele pot fi încarcate cu ajutorul excavatoarelor SIKU si a incarcatoarelor frontale cu roti. Dupa ce am ajuns la locul de descarcare, containerele pot fi descarcate manual cu ajutorul dispozitivului care functioneaza ca in realitate. Remorca se poate detasa. Dimensiuni: 15.2 x 3.5 x 4.7 cm. Ambalata intr-o cutie tip blister de 21 x 3 x 5 cm.
    45,00 Lei
  • Camion cu remorca si barca, blister, Siku 1613

    Camion stilizat tip Scania realizat de Siku din metal (cabina-sasiu-remorca) cu barca de agrement. Barca pluteste. Remorca cu sasiu metalic este echipata cu rampa de acces. Remorca se poate detasa de camion. Dimensiuni: 15,8 x 4,7 x 4,4 cm. Este ambalat intr-o cutie tip blister avand dimensiunile 21 x 3 x 5 cm.
    45,00 Lei
  • Jeep Wrangler cu remorca, blister, Siku 1651

    Jeep Wrangler din metal, decapotabil cu remorcă si cal. Remorca are licenta originala Bokmann. Acest set îmbină activitățile distractive și de agrement. Remorcarea cailor către următorul hipodrom cu remorca avand baza din metal turnat este un lucru ușor pentru acest Jeep solid! Acoperisul remorcii se poate scoate iar o trapa aflata in partea din spate ajuta la coborarea calului inclus in pachet. Dimensiuni totale: 14,6 x 3,8 x 4,2 cm. Este ambalat într-o cutie cu blister de 21 x 3 x 5 cm.
    45,00 Lei
  • Volkswagen T5 Multivan, blister, Siku 1338

    Acest microbuz aduce rutina transporturilor in lumea jucariilor sau machetelor SIKU la scara 1:55. Datorită reproducerii fidele si solide a componentelor usa de la spate a microbuzului se deschide, structura este complet metalica iar pentru evidentierea detaliilor farurile sunt din plastic aplicat. Detaliile fine ale microbuzului la scara 1: 55 sunt realizate pe baza mașinilor VW realizate in uzinele din Germania. De exemplu detaliile interiorului sunt foarte bine redate. Anvelopele cauciucate garantează o tracțiune solidă astfel incat manevrabilitatea ofera multa placere!
    25,00 Lei
  • Jeep Wrangler, blister, Siku 1342

    Legendarul Jeep Wrangler își face acum și el loc în gama SIKU la scară mică. Caroseria metalică unghiulară asociată cu roți mari de teren, cu un aspect cool, conferă acestui model caracterul său natural.
    25,00 Lei
  • VW Amarok ADAC, blister, Siku 1469

    Îngerul galben de pe soselele germane apare ca un pick-up puternic! Noul VW Amarok a fost modelul acestui vehicul nou excepțional de la Siku, cu design ADAC. Anvelopele sunt confecționate din cauciuc de înaltă aderență pozitionate jante sport. Caroserie metalica prevăzuta cu uși metalice avand deschidere larga. Farurile fine detaliate, precum și girofarul stilizat rotunjesc imaginea acestui model SIKU. Dimensiuni: 8,6 / 3,5 / 3,1 cm
    25,00 Lei
  • Mercedes Benz Sprinter UPS cu sofer si accesorii, Bruder 02678

    Masina Mercedes Benz Sprinter de transportat colete UPS, cu ridicator operat manual, confectionata din plastic de cea mai buna calitate, imita perfect modelul real. - Figurina si accesorii incluse. - Toate usile se deschid. - Rotile sunt din cauciuc. - Bara de tractare detasabila. - Geamurile cabinei sunt realizate din policarbonat transparent de calitate. - Fabricat din material plastic de inalta calitate, cum ar fi ABS. Dimensiuni: 45.5 x 17 x 22 cm Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 300,00 Lei

    Pret de vanzare 269,00 Lei

  • Masina de transport animale MB Sprinter, jucarie Bruder 02674

    Masinuta transport animale Sprinter este perfecta pentru micul fermier! Masinuta poate transporta maxim 2 animalute. - Usile cabinei se pot deschide. - Rampa se rabateaza pentru urcarea si coborarea cailor - Usa laterala se deschide in 2 puncte - Setul include si o figurina cal - Poate fi completat cu alte figurine și accesorii Bruder (se achiziționează separat). - Jucarie fabricata din plastic de calitate ABS, fara suruburi si adezivi. Dimensiuni: 45,5 x 17 x 22 cm Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 275,00 Lei

    Pret de vanzare 225,00 Lei

  • Remorca basculanta, Bruder 02211

    Haionul se deschide automat atunci când prin basculare remorca este înclinata în sus. Bena se potriveste cu toate tractoarele Bruder. Remorca are un carlig in spate permitand atasarea unei remorci suplimentare. Dimensiuni: 39 x 17 x 14,5 cm Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 110,00 Lei

    Pret de vanzare 99,00 Lei

  • Tractor Fendt 942 cu cupa, Siku 1990, scara 1:50

    Fendt 942 Vario "Blackline" cu incarcator frontal, cod Siku 1990. Acest tractor aduce rutina agriculturii zilnice in lumea jucariilor sau machetelor SIKU Farmer la scara 1:50. Reproducere fidela si solida a componentelor, incarcatorul frontal este complet mobil ca in realitate, se poate manevra manual. De asemenea, cupa culiseaza pentru incarcare si descarcare. Cuplajele (carligele) fata si spate ale acestui tractor sunt de asemenea, pe deplin compatibile cu remorcile agricole Siku la scara 1:50. Detaliile continua cu baza tractorului realizata din metal, cabina din plastic detasabila ce imita perfect cabina tractorului real, interiorul bine redat. Bratele cupei sunt solide, realizate din metal. Anvelopele cauciucate realizate cu profil original agricol garanteaza o tractiune solida astfel incat manevrabilitatea ofera multa placere! Neecomandat copiilor sub 3 ani. Dimensiuni produs: Lungime: 15 cm / inaltime: 7 cm / latime: 5,5 cm. Este ambalat intr-o cutie eleganta avand dimensiunile: Lungime: 19,5 cm / inaltime: 11,5 cm / latime: 6,5 cm

    PRP PRP: 119,00 Lei

    Pret de vanzare 109,00 Lei

  • Dodge RAM 1500, Siku 2358, scara 1:50

    Dodge RAM in versiunea Siku avand roti mari si suspensii arcuite aduce performanta in lumea jucariilor sau machetelor SIKU la scara 1:50. Reproducere fidela si solida a componentelor, caroserie metalica. Usile fata, capota de la motor si oblonul din spate sunt metalice si se deschid, farurile sunt din plastic aplicat, detaliile camionetei la scara 1:50 fiind realizate pe baza mașinilor Dodge realizate in uzinele din FCA din SUA. Pe sasiul masinii dar si pe cutie sunt inscriptionate performantele masinii reale. Caroseria metalica este decorata cu flacari pe lateral si cu sigla RAM pe capota, acestea fiind vopsite. Detaliile interiorului sunt foarte bine redate, inclusiv bena dotata cu roll-bar. Anvelopele cauciucate si suspensia arcuita garantează o tracțiune solidă astfel incat manevrabilitatea ofera multa placere! Rotile se pot demonta / remonta in cazul in care reparati o pana sau faceti o revizie, aceasta fiind o inovatie SIKU (se trag afara si se remonteaza manual). Recomandat copiilor peste 3 ani. Dimensiuni produs: Lungime: 12 cm / inaltime: 6,3 cm / latime: 5,6 cm. Este ambalat intr-o cutie eleganta avand dimensiunile: Lungime: 17,5 cm / inaltime: 8,5 cm / latime: 6,5 cm

    PRP PRP: 90,00 Lei

    Pret de vanzare 85,00 Lei

  • Set cadou, masini de curse, Siku 6331

    Noul set “Race” este format din trio-ul de succes Mercedes-AMG GT4, Audi RS 5 Racing si BMW M4 Racing, toate fiind realizate din metal si vopsite in culori originale sub licenta marilor producatori germani. Setul contine si 6 jaloane cu inaltimea de 2.8 cm. Audi RS5 Racing. Propulsia mașinii sport reale cu o putere de 460 CP o impinge la viteze ametitoare in lumea reala a circuitelor DTM. Cu jantele sale sport cu cauciucuri largi din cauciuc, RS5 este impresionant si in lumea miniaturala Siku. Farurile și vopseaua cu elemente distincte realizate exact ca in realitate, fac o impresie uriașă chiar și pe raftul cu jucarii. Dimensiuni: 8,1 / 3,3 / 2,1 cm. BMW M4: cea mai modernă tehnologie și o aerodinamica sofisticata, in miniatura. Propulsia mașinii sport reale asigura o putere de 480 CP. Cu jantele sale sport cu cauciucuri largi din cauciuc, M4 Racing este impresionant si in miniatura. Farurile și vopseaua cu elemente distincte M realizate exact ca in realitate. Dimensiuni: 8 / 3,4 / 2,3 cm. AMG GT4 in miniatura, realizat de Siku. Propulsia mașinii sport reale ofera 510 CP. Avand jante sport cu cauciucuri largi din cauciuc, AMG GT4 este impresionant. Farurile flush și vopseaua cu elemente distincte realizate exact ca in realitate. Dimensiuni: 8 / 3,7 / 2,2 cm Dimensiunile cutiei in care sunt ambalate: 26 x 11 x 4.6 cm
    79,00 Lei
  • Tractor John Deere, Siku 1395

    Tractor solid realizat din metal, John Deere 6215R cod Siku 1395, in seria 13, ambalat blister, cu cabina din plastic demontabila si cupa mobila actionata manual. Dimensiuni 9,2 x 3,6 x 4,5 cm.
    25,00 Lei
  • Lamborghini Aventador, Siku 1449

    O mașină sport superbă din clasa de lux, Aventador LP700-4 este o super-sportiva. Acest model rulează pe anvelope cu dimensiuni foarte largi, iar designul sau îl face special. Caroseria metalică cu aerodinamică sofisticată asigură stabilitatea potrivită pentru un model, a cărui versiune inițială atinge viteze mult peste 300 km / h. Dimensiuni: 8 x 3,4 x 2,1 cm
    25,00 Lei
  • Tractor Fendt cu tambur de irigare, Siku 1677

    Tractor Fendt Vario realizat de Siku din metal in seria entry level Blister 16 cu remorca - set irigatii. Aceasta are sasiu metalic echipata pentru un mosor cu un furtun plasat pe o bobina care se poate roti. Dimensiuni: 13,7 x 3,9 x 4,2 cm. Este ambalat intr-o cutie tip blister avand dimensiunile 21 x 3 x 5 cm.
    45,00 Lei
  • Masinuta Lotus Elise, Siku 1531

    Siku va ofera in miniatura, ambalat blister si realizat detaliat, modelul sportiv Lotus Elise. Secretul britanic a fost mereu acelasi in materie de masini sport: dimensiuni compacte, construcție inteligentă ușoară, un motor mediu si un pret rezonabil: de mai bine de 20 de ani, aceasta a fost si rețeta succesului masinii Lotus Elise. Mașina sport britanica se desprinde de mașinile mult mai puternice: 100 km / h se ating după numai 4,1 secunde. SIKU va ofera acest model cu roți sport negre cu anvelope largi din cauciuc si o culoare dinamica. Dimensiuni: 7,1 / 3,4 / 2,2 cm
    25,00 Lei
  • Masinuta Apollo IE, Siku 1527

    Apollo IE înseamnă Intenza Emozione. Este fabricat incepand cu anul 2019 de către producătorul german de automobile Apollo și proiectat de șeful lor de design, Joe Wong, pe baza fluxului de aer și a unor elemente din natura, în special insecte și animale marine. Numele în sine înseamnă „emoție intensă” în italiană. Acesta este primul vehicul fabricat de Apollo de la modelul Apollo Gumpert care a intrat în producție cu 14 ani înainte. La pornire, un motor de aspirație V12 cu 730 CP creează o mulțime de vibrații și accelerează Apollo IE până la 334 km / h. Mașina in culoarea negru mat pare ca vine de pe alta planeta: contururi proiectate puternic, un spoiler uriaș spate acoperit de o aripă mare deportanta. De asemenea, în miniatură, mașina Siku este realizată din metal, iar ușile tip fluture cu deschidere largă ofera imaginea interiorului atent studiat care este complet roșu. Dimensiuni: 8,3 / 3,3 / 2 cm
    25,00 Lei
  • Tractor Deutz cu distribuitor universal, Siku 1673

    Jucaria premium realizata de catre producatorul german Siku reprezinta unicul tractor Deutz de clasă superioară care, in realitate, este folosit la pregatirea campurilor. Vehiculul trage cu putere împrăștiatorul universal de gunoi de grajd Strautmann pe câmpurile proaspăt pregătite. Dispozitivul de împrăștiere cu 2 axe are o clapetă spate care se deschide și detine o supapă spate flexibilă care este reglabilă.
    45,00 Lei
  • Figurina Schleich 13925, Ponei iapa calarie german

    Poneiul iapa German Riding de la Schleich Horse Club are o blana castanie. Impletiturile din coama sa sunt legate cu elastice mici si dragute. La turneuri acesti ponei atrag privirea in mod deosebit. Poneii German Riding sunt animale foarte prietenoase si sunt crescute in mod special pentru calarie pentru copii si tineret. Acestia arata ca niste cai in miniatura si sunt potriviti atat pentru dresaj cat si pentru sarituri. Dimensiune figurina: 11.6 x 3.5 x 9.2 cm
    45,00 Lei
  • Figurina ponei de calarie german, Schleich 13926

    Poneiul German Riding Castrat de la Schleich Horse Club are o coama frumos impletita. In ciuda inaltimii lui mici, acesta arata totusi ca un cal de marime normala. Asta este o caracteristica foarte speciala a acestei rasei de ponei. Ei au picioare lungi, subtiri si un fizic de elefant. Acest lucru ii diferentiaza de alti ponei care au picioare mai scurte, groase si un corp mai indesat. Poneiul German Riding mai este de asemenea cunoscut ca un warmblood in miniatura. Dimensiune figurina: 12 x 3.8 x 8.5 cm
    45,00 Lei
  • Figurina pisica Bengaleza, Schleich 13918

    Pisica Bengaleza de la Schleich FARM WORLD arata ca un leopard in miniatura. Dar „haina” acesteia nu este singurul lucru neobisnuit la ea; ea are, de asemenea, un caracter unic. Pisica Bengaleza este plina de viata, si-ar putea petrece toata ziua catarandu-se si sarind peste tot prin jur in timp ce priveste tot ce se intampla cu multa curiozitate si indrazneala. Este, de asemenea, una dintre putinele rase de pisici careia ii place sa se joace cu apa. Dimensiune figurina: 8.5 x 1.5 x 4.6 cm
    25,00 Lei
  • Figurina Schleich 14847, Vultur

    Vulturul de la Schleich WILD LIFE este un vultur plesuv matur. Aceste traieste peste tot in Europe, nordul Africii si Asia. Pasarea de prada prefera sa traiasca in campuri deschise, pe stanci sau in chei. Vulturul are penaj maro roscat, aripi gri-negre si un gat aproape golas cu un inel de puf alb in jurul acestuia. Vulturii sunt in mod special importanti pentru ecosistem. El mananca animale moarte, care altfel ar putea raspandi boala. Dimensiune figurina: 6,1 x 3,7 x 6,8 cm
    35,00 Lei
  • Figurina Schleich 70145, Demonul de lava

    Demonul de lava de la Schleich Eldrador Creatures radiaza atata caldura ca mai nimeni nu indrazneste sa se apropie de el. Fiindca pradatorii stiu ca orice atinge gigantul de lava arde in flacari.Trupul masiv este format din stanca de lava topita si o coama de foc care se intinde pe capul sau. In ciuda marimii, Demonul de lava este extrem de agil, acest lucru facandu-l un oponent diabolic. Posibilitatea de a-si roti complet partea superioara a corpului indica faptul ca nu rateaza nici cea mai mica miscare. Oricine se apropie de el este detectat imediat. El apuca inamicii cu bratele sale mobile si ii scutura foarte tare. Demonul de lava poate sa-si miste si falca: imediat ce isi deschide gura scanteiatoare, respiratia aprinsa si arzatoare ii scapa - si nu doar ca miroase a stanca arsa, e si incredibil de fierbinte!
    110,00 Lei