Jucarii pentru copii

Produse de la 529 până la 576 din 929 total

  • Camion DHL cu remorca, Siku 1694

    Pachetele sunt transportațe intre orase folosind camioane cu remorca, o combinatie furnizata de Siku si in seria entry level Blister 16: Camionul stilizat Scania dotat cu o remorca cu 2 axe. Acest set este practic și face ca manevrabilitatea sa fie distractiva! Camionul cu trei axe este din metal, vopsit in culoarea tipica DHL si are suprastructura din plastic rezistent. Remorca tandem este cu sasiu metalic si o suprastructura din plastic rezistent. Usile spate de dimensiuni mari se deschid ca o rampa pentru a usura incarcarea. Dimensiunile camionului cu remorca montata: 15,2 x 2,8 x 3,5 cm. Este ambalat intr-o cutie tip blister de 21 x 3 x 5 cm.
    45,00 Lei
  • Chevrolet Corvette ZR1 Politie, Siku 1545

    Siku va ofera in miniatura, ambalat blister si realizat detaliat, modelul sportiv Chevrolet Corvette ZR1 de politie, Blister15 cod Siku 1545. Reteta americana a fost mereu aceeasi in materie de masini sport: motor V8, pozitie joasa si un pret rezonabil in comparatie cu alte supermasini: aceasta a fost mereu reteta succesului pentru Chevy Corvette. Este echipat cu roti sport negre avand anvelope late din cauciuc si o culoare specifica masinilor americane de politie. Capota metalica se poate deschide oferind o imagine detaliata a motorului. Dimensiuni: 8,5 / 3,2 / 2,2 cm.
    25,00 Lei
  • MS Silja Serenade, Siku 1729

    MS Silja Serenade este in realitate o combinatie intre un vapor de croaziera si un feribot pentru transportul masinilor avand 200 de metri si o capacitate de 2852 pasageri si 450 masini. Este operat de Tallink Cruises in Marea Baltica avand o nava sora Silja Serenade. Vaporul la scara 1:1000 este realizat de Siku din metal si plastic rezistent si are dimensiunile de 21 x 2,9 x 5,4 cm. Este ambalat intr-o cutie eleganta cu fereastra transparenta avand dimensiunile 26 x 4,8 x 7,5 cm.
    80,00 Lei
  • BMW i8 de politie, Siku 2303, scara 1:50

    Spectaculosul i8 este acum oferit de Siku la scara 1:50 in varianta masina de politie. Siku face accesibil acest model copiilor si colectionarilor, detaliile la scara sunt foarte bine realizate, acest dream car este in acelasi timp jucarie si masina de colectie. Caroseria este integral realizata din metal iar inscriptionarile sunt de foarte buna calitate, cu vopsea. Pe sasiu se vad elementele caracteristice acestui model iar usile se deschid exact ca la masina adevarata, intr-un mod unic, patentat de Siku. O alta inovatie Siku care a aparut pentru prima data: rotile cu profil realist din cauciuc sunt interschimbabile, acestea se pot demonta/monta astfel incat joaca sa poata sa includa o pana sau un accident. Rotile sunt prinse pe o osie rezistenta care permite schimburi repetate. Masinuta are dimensiunile: Lungime 9,4 x latime 4,5 x inaltime 2,7 cm si este ambalata intr-o cutie eleganta avand dimensiunile 15,5 x 7,5 x 6,5 cm.
    60,00 Lei
  • Tractor Fendt 1050 Vario, Scara 1:32, Siku 3287

    Tractor SIKU Fendt 1050 Vario, replica fidela a tractorului original la scara 1:32. Este realizat din metal iar cabina detasabila este din plastic. Este dotat cu sisteme de cuplare a accesoriilor fata-spate (accesoriile sunt prezentate ca exemplu si nu sunt incluse, se pot comanda separat). Rotile sunt realizate din cauciuc si respecta designul original. Oglinzile sunt rabatabile, rotile fata cotesc iar capota fata se ridica. Este ambalat intr-o cutie pe care sunt specificate performantele tractorului real. Se recomandă copiilor peste 3 ani. Dimensiunile produsului: 197 x 98 x 118 mm

    PRP PRP: 215,00 Lei

    Pret de vanzare 199,00 Lei

  • Figurina Schleich 70593, Sirena Feya pe unicornul subacvatic

    Transformate de catre un magician in sirene, frumoasa si jucausa elfa, Feya cu parul sau auriu si prietena sa cea mai buna, Eyela, printesa coroanei cu cel mai mare rang, se scufunda la prietenele lor sirene. Scufundarea ca sirene e foarte distractiva pentru amandoua. Pentru a sarbatori vizita lor, printesa sirena, Isabelle da o mare petrecere. Stiati ca? Feya inoata atat de rapid si de bine, ca si cum ar fi fost o sirena din totdeauna.
    100,00 Lei
  • Figurina elf pe leu inaripat, Schleich 70714

    Cu mult inainte de a vedea zana si leul sclipitor, locuitorii din bayala® simt magia lor in timp ce zboara gratios in aer. De acolo, de sus, zana saluta prietenoasa locuitorii. Decoratiunile de pe penele leului, impodobite cu sclipici din belsug lucesc in lumina soarelui. Varfurile aripilor reflecta bronzul. Împreuna cu zana, creatura magica zboara delicat peste vastele campuri de flori colorate din bayala. Odata ajunse acolo, acestea sunt intampinate cu curiozitate de celelalte zane. Întelepciunea si delicatetea acestei creaturi magice sunt cunoscute prin regatul zanelor. Stiati ca? Ocazional, zana le permite locuitorilor sa zboare impreuna cu leul sclipitor.
    155,00 Lei
  • Figurina taur Black Angus, Schleich 13879

    Taurii Black Angus sunt frumosi si au, intr-o oarecare masura, picioarele mai scurte. De regula, aceste animale nu au coarne - au fost crescuti in asa fel incat bovinele sa nu se raneasca unele pe altele. Acest aspect este extrem de important mai ales pentru taurii grei si puternici. Taurii Black Angus nu sunt foarte pretentiosi, de aceea sunt foarte iubiti de fermieri.
    45,00 Lei
  • Cal Schleich 13890, Manz Knapstrupper

    Manjii Knapstrupper au din nastere pe spate petele negre specifice. Dar nu toti manjii Knapstrupper arata la fel. Desi majoriatea se nasc cu blanita alba pe sub petele negre, la unii modelul este schimbat, avand petele albe pe fundal negru.
    30,00 Lei
  • Manz din Padurea Neagra, Schleich 13899

    Manzul Black Forest din gama Schleich FarmWorld are o blana castanie fermecatoare! Coama si coada sunt inca scurte dar mai tarziu vor creste conform speciei. Aceasta rasa este rara si are originea in Padurea Neagra din sudul Germaniei.
    30,00 Lei
  • Figurina Ied Virginian, Schleich 14820

    Iezii Virginieni au pe blana lor o multime de pete mici si albe. Acestea servesc pe post de camuflaj, din moment ce punctele ii fac mai greu de zarit in iarba inalta. Atunci cand mama iedului este plecata in cautare de hrana, iedul virginian se ascunde in iarba inalta. Se intinde plat pe pamant, culcandu-si pana si gatul si capul pe jos. Stiati ca? Iedul Virginian se poate ridica in picioare dupa doar 20 de minute dupa nastere si dupa doar 5 zile, este mai rapid decat un om.
    25,00 Lei
  • Set Schleich 41466, Fuga pe ATV pentru a scapa de velociraptor

    Un velociraptor periculos pândește în tufișuri și îl atacă pe Kylo micul ankylosaurus. Ce bine că Flynn ajunge repede pe patul său și îl poate salva. Setul Quad de la Velociraptor din Schleich® Dinosaurs oferă o mulțime de oportunități pentru distracție rapidă de joc!
    175,00 Lei
  • Set Schleich 42467, Trasura la spectacolul ecvestru

    Trasura pentru spectacolul de cai Schleich® Horse Club este impodobita cu dragoste cu soprani, potcoave si fluturi. Clara a adaugat, de asemenea, decoratiuni frumoase la halterul poneiului ei Connemara. O patura moale pentru picnic si un cos de picnic bine aprovizionat sunt depozitate pe raftul practic. Clara se poate aseza confortabil pe patura in timpul spectacolului de cai, poate sa-si aline catelusul Chihuahua si sa se bucure de niste gustari de picnic.
    208,00 Lei
  • Figurina Schleich 42511, Vultur de foc

    Ochii lui atenti nu rateaza nimic! Deasupra vulcanilor, vulturul vegheaza majestic! Schleich este bine cunoscut pentru figurinele detaliate de cea mai buna calitate. Fiecare figurina este pictata manual, ceea ce le face aceste jucarii unice. Schleich fabrica figurinele detaliate de mai bine de 75 de ani. Schleich este un brand faimos, copiii iubesc aceste figurine, iar educatorii si invatatorii le folosesc pentru lectii educative. Incercati figurinele Schleich si incurajati-i pe copiii dvs. sa devina tot mai creativi.
    128,00 Lei
  • Set Schleich 42543, Excursie cu carucior

    Cu setul Excursie cu carucior de la Schleich® FARM WORLD, Sarah Farm World si catelusul ei, Bello, au o gramada de aventuri cool. Acestia se plimba pe pajisti cu flori colorate, peste campuri de grau si apoi prin livada unei ferme. Aici hotarasc sa se odihneasca, sa se bucure de aerul proaspat si sa asculte ciripitul pasarilor. Setul acesta este completarea perfecta setului Farm World, 42408 Aventura Casei din Copac. Stiati ca? Bello adora sa fie plimbat in carucior!
    75,00 Lei
  • Figurina Unicorn Pegas impodobit, manz, Schleich 70575

    Exista foarte multe creaturi magice in bayala, dar mare parte din ele sunt foarte timide si abia le poti trage o privire daca esti suficient de norocos. Cele mai frumoase animale sunt, fara indoiala, caii zburatori si unicornii. Intr-un luminis din padure, nu departe de orasul elfilor, Soleyas, locuieste o familie foarte speciala: un Pegas, o iapa unicorn si puiul lor. Micutul unicorn inaripat este unul dintre cele mai minunate creaturi din intreaga bayala. Acesta are un corn rasucit si magic si aripi ca ale tatalui sau. Micutul zburda in imprejurimi toata si ziua si invata cum sa zboare. Acesta este mult mai curajos decat iar placea tatalui Pegas. Acesta risca chiar sa faca si scheme in zbor extrem de periculoase. Manzului ii mai place si sa fie mangaiat de elfi si poarta cu mandrie decoratiunile lor. Ti-ar placea sa faci o cursa in zbor cu elfii si micutul manz? Stati ca? Nu stie nimeni inca ce magie surprinzatoare se ascunde in acest micut unicorn zburator.
    45,00 Lei
  • Excavator pe senile Caterpillar, Bruder 02483

    Acest excavator mare Caterpillar are o serie de elemente funcționale, care oferă cea mai bună experiență de joc. Excavatorul are șenile mobile și un braț mobil complet funcțional cu cupă. Cabina se rotește la 360°, ușile se pot deschide pentru a așeza în cabină o figurină din ediția bworld. Capota excavatorului CAT se deschide în două locuri. - Cabina si bratul excavatorului se pot roti complet. - Bratul excavatorului este perfect functional si poate fi operat cu o sigura mana. - Capota motorului poate fi deschisă. - Usile cabinei se pot deschide. - senile mobile - Fabricat din material plastic de inalta calitate, cum ar fi ABS. - Imita perfect modelul real. Dimensiuni: 63 × 20 × 28 cm Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 330,00 Lei

    Pret de vanzare 285,00 Lei

  • Sectie de politie, set Bruder 62732

    Bucură-te de aventurile pline de acțiune în lumea jocului Bruder cu secția de poliție. Cu elemente de fundal decorate, figurine de polițiști, birou, motocicletă de poliție și multe altele, acest set oferă o experiență realistă și distractivă. Poate fi combinat cu alte seturi tematice Bruder pentru o experiență joc amplă și interactivă.

    PRP PRP: 200,00 Lei

    Pret de vanzare 165,00 Lei

  • Magazin si atelier de biciclete, Bruder 63120

    Un nou set tematic bworld- magazin și service de biciclete (bike shop), cu tot ce așteptați să ofere un magazin de biciclete modern. Bicicletele pot fi reparate complet în atelierul bogat echipat. Standurile de montaj și bancurile de lucru, inclusiv scule, sunt disponibile în acest scop. În magazin, puteți vedea rafturile și puteți căuta accesorii noi sau chiar biciclete complete. Figurina, inclusă în set, vă va oferi consultanță profesională. Setul Bworld Bikeshop este simplu de combinat cu alte seturi tematice Bworld. Caracteristici: - setul include o bicicletă de șosea și una MTB - atelier de reparat biciclete, cu multe dotări și scule - magazin de biciclete cu numeroase echipamente - tejghea cu casă de marcat Scara: 1:16 Fabricat de Bruder Germania. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 155,00 Lei

    Pret de vanzare 129,00 Lei

  • Oficiu Curierat UPS, set Bruder 62250

    Oficiile de curierat UPS oferă clientilor posibilitatea de a accesa oferte precum servicii de imprimare, cutii postale si, desigur, soluții de livrare UPS în întreaga lume. BRUDER își îmbogateste acum oferta cu un magazin UPS dotat cu echipamente si caracter (Angajat al magazinului de pachete UPS) . Aici puteti ridica si expedia coletele, cumpăra cutii de transport și puteti utiliza si alte servicii. Angajatul inclus în set va fi bucuros să vă ajute. Magazinul UPS este completarea perfectă a vehiculelor UPS de la Mercedes (nr. Articol 02538), Mack (nr. 02828) si Scania (nr. 03581) deja prezente în gama BRUDER. Continut: Oficiu de pachete cu ghiseu si casier, Scala colet, cutie grila si colete, Angajat al Oficiului de pachete UPS, Dulap de perete cu monitor, sertare si suporturi, Toate accesoriile bworld pot fi combinate între ele. Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 115,00 Lei

    Pret de vanzare 99,00 Lei

  • Excavator Wacker Neuson ET65, scara 1:50, Siku 3559

    Compact, manevrabil si totusi puternic: excavatorul pe senile Wacker Neuson ET65 este echipamentul general pe santier. Excavator Siku marca Wacker Neuson ET65 la scara 1:50. Sasiul, bratul, cupa, corpul excavatorului sunt din metal. Senilele sunt din cauciuc de calitate si ruleaza ca in realitate. Detaliile sunt realizate foarte bine iar acest excavator este in acelasi timp o jucarie si o macheta. Este ambalat intr-o cutie eleganta avand dimensiunile 13,9 x 4 x 6,6 cm. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.
    80,00 Lei
  • Figurina Pinguin, Schleich 14841

    Pinguinul de la Schleich® WILD LIFE este cea mai mare si mai grea specie de pinguini. Acesta este de asemenea unic din cauza faptului ca traieste departe in Sudul Antarticii. Pinguinii Imperiali nu isi construiesc cuiburi, in schimb clocesc direct pe gheata. Dupa ce depun un ou, femela se intoarce la vanat de peste in mare, lasand oul in grija masculului. Masculul plaseaza oul intre picioarele sale si il incubeaza sub cuta abdominala. Stiati ca? Atunci cand pinguinii ies din apa fac o saritura arcuita si inalta pe gheata.
    30,00 Lei
  • Figurina Viezure, Schleich 14842

    Viezurele de la Schleich® WILD LIFE este un pradator nocturn din familia jderilor. Blana neagra cu alb, botul lung, corp indesat si picioarele scurte si robuste sunt alte caracteristici ale acestui animal. Viezurii traiesc in zonele deluroase si impadurite ale Europei si se hranesc cu rame, insecte, rozatoare, cereale si fructe de padure. Viezurii isi folosesc labutele puternice pentru a sapa tunele ramificate sub pamant, pe care le folosesc de-alungul a mai multor generatii. Stiati ca? In ciuda picioarelor lor scurte, viezurii pot alerga cu o viteza de pana la 30 km/h pentru portiuni scurte.
    30,00 Lei
  • Figurina Porc alergator, Schleich 14843

    Porcul alergator de la Schleich® WILD LIFE este un mamifer care traieste in Africa si care in mod normal mananca radacini, tuberculi si fructe de padure. Sub ochi, deasupra nasului are niste ridicaturi in forma de negi. În realitate, aceia nu sunt negi, ci mai degraba piele foarte groasa care-l protejeaza de rani serioase in timpul unei lupte. „Negii” sunt folositi pentru aparare impotriva leilor, hienelor, leoparzilor si a cainlor salbatici africani. Stiati ca? Pentru a sapa, porcii alergatori nu isi folosesc coltii, ci nasul si copitele.
    30,00 Lei
  • Dinosaur Schleich 15019, Ceratosaurus

    Ceratosaurus de la Schleich® DINOSAURS a fost un dinozaur carnivor care a trait aproximativ acum 150 milioane de ani in perioada jurasica tarzie. Avea doua cornite la ochi si un corn masiv pe nas, iar acestea erau formate din oase. Acestea erau folosite ori in lupta, ori pentru a descuraja rivalii. De asemenea, pe spatele lui mai avea numeroase oase in forma de tepi. Datorita numerosilor tepi a si primit denumirea Ceratosaurus, care inseamna „soparla cu tepi”. Stiati ca? Coada ceratozaurului era pe jumatate din lungimea corpului sau.
    100,00 Lei
  • Dinosaur Schleich 15024, Pachycephalosaurus

    Pachycephalosaurus de la Schleich® DINOSAURS este cel mai mare dinozaur erbivor cu cioc descoperit vreodata. A crescut la aproximativ 4-5 m lungime, 450 kg in greutate, se misca pe doua picioare si a trait in perioada cretacee tarzie in nordul Americii. Craniul lui puternic avea 20-25 cm grosime. Oamenii de stiinta cred ca pachycephalosaurusul isi folosea craniul pentru a-si izbi sau impresiona rivalii. Pachycephalosaurus inseamna „soparla cu cap gros”. Stiati ca? Din cauza formei dintilor sai, pachycephalosaurus se hranea cu frunze, seminte si fructe.
    85,00 Lei
  • Dinosaur Schleich 15025, Kaprosuchus

    Kaprosuchus de la Schleich® DINOSAURS a fost numit dupa dintii si forma capului sau: numele lui inseamna „crocodil vier”. Acest animal a trait in perioada cretacee tarzie, probabil in mare parte pe teren unde vana animale mici. Pana in prezent un singur craniu s-a gasit in Sahara, prin urmare oamenii de stiinta pot doar ghici aspectul lui. Se estimeaza ca dinozaurul avea in jur 6 m lungime. Stiati ca? Datorita botului lung si picioarelor scurte se presupune ca kaprosuchus arata similar unui crocodil.
    85,00 Lei
  • Figurina Schleich 70715, Mandala unicorn mascul

    Unicornul mandala uimeste orice locuitor din bayala® care il vede cu pata lui de culoare si atitudinea sa mandra . Frumoasa lui mandala dezvaluie un triunghi misterios care este un semn al puterii magice. Tatuajul albastru din mijloc straluceste la fel de intens ca si culoarea cerului. Armasarul este o creatura respectuoasa si in acelasi timp un tata dragostos si delicat care adora sa se joace cu manzul sau mandala. Noua familie mandala de unicorni poate fi recunoscuta dupa tatuajele lor cu mandale. Acestia locuiesc impreuna, retrasi in vastele dealuri colorate cu mandale din bayala. Stiati ca? Asezat in fata unui cer albastru, armasarul abia este vizibil. Manzul sau se loveste de el din cand in cand atunci cand fuge.
    75,00 Lei
  • Figurina Mandala unicorn manz, Schleich 70716

    Unicornul mandala manz atrage privirea imediat oricarui locuitor din bayala®, din cauza faptului ca este colorat, jucaus, si isi baga nasul peste tot din curiozitate. Frumosul lui tatuaj este un cerc magic care emana puterea pozitiva a bine dispunerii sale. Tatuajul manzului unicorn este roz magic in mijloc. Micutul manz ii tine pe parintii sai pe varful copitelor pentru distractie. Uneori se uita dupa nori frumosi si incearca sa ii prinda. Prin urmare sare fericit in aer. Noua familie colorata de unicorni mandala se pot recunoaste dupa tatuajele lor unice cu mandale. Acestia locuiesc impreuna, izolati in vastele dealuri mandala din bayala. Stiati ca? Manzul iubeste sa se joace de-a v-ati ascunselea si deseori adoarme intre dealurile mandala. Are tatuaj magic in forma de mandala!
    35,00 Lei
  • Figurina Schleich 70717, Mandala unicorn femela

    Unicornul Mandala Iapa atrage multe priviri uluite in bayala® din cauza faptului ca este o creatura magica si colorata. Tatuajul ei frumos cu mandala este un cerc magic, care este un semn al orginii sale mistice. Tatuajul unicornului mandala iapa este roz misterios in mijloc. Iapa are un aspect foarte elegant. Inima sa calduroasa o face mamica perfecta pentru manzul sau unicorn mandala. Noua familie de unicorni mandala colorata poate fi recunoscuta dupa tatuajele lor unice cu mandale. Acestia locuiesc impreuna, izolati in vastele dealuri mandala colorate din bayala. Stiati ca? Datorita culorilor iapei, aceasta se imbina perfect printre dealurile mandala, prin urmare se poate ascunde. Are tatuaj magic in forma de mandala!
    75,00 Lei
  • Pui de bufnita care ies din oua, Schleich 42525

    Cu toboganul si copacul, joaca cu dragutii pui de bufnita poate incepe! Copacul asigura o casa grozava pentru puii de bufnita si poate fi decorata frumos cu flori si fructe de padure! În bayala® se poate auzi un ciripit incantator, deoarece puii de bufnita proaspat iesiti din ou se joaca bucurosi in copac. Cele doua pasarele mici, proaspat iesite, zburda libere in cuibul lor calduros din care cad pene. Copacul frumos, care este decorat cu flori, fructe de padure si frunze se scutura din cand in cand. Pana si o stea se leagana de pe una din crengi, iar la baza copacului se afla un cristal magic. Micutii pui de bufnita au un tobogan de pe care le place sa se dea in jos in timp ce ciripesc cu veselie. Acest cuib nu devine plictisitor niciodata iar acest lucru se poate auzi de la distanta. Puii de bufnita arata adorabil atunci cand se joaca si inveselesc intregul regat al zanelor. Stiati ca? Puii de bufnita nu pot zbura inca, dar deja isi flutura aripioarele atunci cand viseaza. Continut: 2x Flori, 2x fructe de padure, 1x jumatate de ou, 2x pui de bufnita, 1x frunza, 1x stea, 1x cristal, 1x trunchi de copac, 1x suprafata copac, 1x tobogan, 1x cuib
    85,00 Lei
  • LEGO DUPLO, Cutie in forma de caramida 10913, 65 piese

    Cand deschizi aceasta cutie colorata de caramizi LEGO® DUPLO®, deschizi o lume a jocului creativ si a beneficiilor de dezvoltare. Acest set de joc versatil este plin de idei si inspiratie pentru copii. Descopera o masina cu roti mobile, un acoperis, fereastra, flori, paine... toate combinandu-se cu o varietate de caramizi si piese pentru o joaca fara sfarsit. Poti prezenta chiar si numerele cu caramizile 1, 2 si 3.

    PRP PRP: 149,99 Lei

    Pret de vanzare 119,00 Lei

  • Incarcator JCB Teletruk, Bruder 02512

    JCB Teletruk, incarcator (cu brat) telescopic este confectionat din plastic de cea mai buna calitate, imita perfect modelul real. - Bratul telescopic poate fi extins la diferite inaltimi, iar inaltimea se poate ajusta cu ajutorul butonului rotativ. - Unghiul cupei poate fi de asemenea ajustat - Cuva poate fi inlocuita cu alte accesorii. - Usile cabinei se pot deschide. - Dotat cu carlig pentru atasarea diferitelor accesorii. - Jucarie fabricata din plastic de calitate ABS, fara suruburi si adezivi. Dimensiuni: 31,7 × 11 × 18,2 cm Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 145,00 Lei

    Pret de vanzare 115,00 Lei

  • Ambulanta metalica Siku 2116 Volkswagen T6 Scara 1:50

    Aceasta ambulanta aduce rutina misiunilor zilnice de salvare in lumea jucariilor sau machetelor SIKU la scara 1:50. Datorita reproducerii fidele si solide a componentelor aceasta ambulanta este atat o jucarie rezistenta cat si o masina de colectie. Usile solide din metal se deschid: usile fata si usa spate. Structura este complet metalica si sasiul este din plastic rezistent iar pentru evidentierea detaliilor farurile sunt din plastic aplicat iar sigla VW este reprodusa foarte clar atat in fata cat si in spate. Detaliile fine ale microbuzului la scara 1:50 sunt realizate pe baza masinilor VW realizate in uzinele din Germania si transformate in ambulante. Detaliile interiorului sunt bine redate. Ambulanta contine 3 genti specifice medicilor de urgenta realizate in mod stilizat din plastic, pe acestea se pot aplica niste abtibilde incluse. Anvelopele cauciucate sunt ca cele din realitate, astfel incat atat originalitatea cat si manevrabilitatea sunt la un nivel ridicat de calitate. In plus rotile se pot scoate pentru a simula o pana sau un schimb de roti, aceasta fiind o inovatie Siku. Nerecomandat copiilor sub 3 ani. Dimensiuni: Lungime: 10 cm / inaltime: 4 cm / latime: 4.2 cm. Este ambalata intr-o cutie eleganta avand dimensiunile: Lungime: 15,5 cm / inaltime: 8,7 cm / latime: 5,1 cm.
    80,00 Lei
  • Duba politie metalica Siku 2305 Mercedes Sprinter III scara 1:50

    Microbuz politie Mercedes Sprinter din generatia a III-a (model 2019) realizat de Siku la scara 1:50. Este din metal, toate usile se deschid: cele doua usi din fata, cele doua usi din spate si usa laterala (culiseaza). Rotile sunt din cauciuc, pe spate are roti duble. Farurile sunt din plastic aplicat si arata ca in realitate. Este inscriptionata cu vopsea de inalta calitate iar siglele Mercedes Benz sunt bine redate atat in fata cat si in spate. Este ambalat intr-o cutie eleganta avand dimensiunile: 17 x 9 x 6 cm. Pe cutie sunt inscriptionate performantele masinii reale. Dimensiunile masinii: Lungime 12,4 cm, latime 4,7 cm; inaltime 5,5 cm. Nerecomandat copiilor sub 3 ani.
    80,00 Lei
  • Maturator Rolly Toys 409884, RollySweepy

    Se livreaza demontat impreuna cu o descriere completa a modului de asamblare (inclusiv cu poze). Pentru montarea acestui produs, necesita o minima experienta in asamblare si putina indemanare.
    545,00 Lei
  • Set Schleich 42482, Cursa de agilitate cu ponei

    Figurinele Schleich® sunt modelate în cele mai fine detalii, pictate cu drag și încurajează copiii să se joace și să învețe în același timp. Dacă un ponei a terminat cu succes antrenamentul, acesta poate participa la cursa de agilitate.
    110,00 Lei
  • Set Schleich 41468, Atacuri din aer

    Elicopterul de la Atacuri din aer Schleich® DINOSAURS este perfect pentru urmarirea si prinderea dinozaurilor din aer. Cercetatorul Luis a creat in mod special un tun cu tranchilizant care va fi atasat elicopterului. Luis decoleaza pentru a face o tura in aer cu elicopterul sau. Dar cu grija! Un Tapejara mare nu este deloc incantat sa afle ca elicopterul a intrat pe teritoriul sau, si incepe sa-l urmareasca imediat. Luis foloseste cu pricepere manivela pentru a face o intoarcere de 180 grade. Tapejara-ul incearca sa vireze dar Luis activeaza la perfect sageata tranchilizatoare si plasa. Dinozaurul este prins si poate fi carat cu usurinta cu vinciul de pe elicopter. Stiati ca? Vinciul Elicopterului poate fi folosit de asemenea pentru a transporta lucruri cu usurinta intr-o valiza!
    206,00 Lei
  • Figurina Unicorn Impodobit, Iapa, Schleich bayala 70573

    Exista o multime de creaturi magice in bayala, dar mare parte din ele sunt foarte timide, prin urmare le poti trage o privire scurta, doar daca esti foarte norocos. Cele mai frumoase animale sunt fara indoiala, caii zburatori si unicornii. Intr-un luminis din padure, nu departe de orasul elfilor, Soleyas, locuieste o familie foarte speciala: un pegas, o iapa unicorn si puiul lor. Iapei unicorn ii place sa isi priveasca manzul zburdand imprejur si zburand. Ei ii mai place, aproape la fel de mult, atunci cand prietenii sai elfi o viziteaza pentru a-i pieptana coama si sa o impodobeasca cu flori si pietricele. Chiar si printesele elf o viziteaza regulat, privesc frumusetea ei, se joaca cu puiul sau, si o si calaresc din cand in cand. Este magie absoluta. Nu ti-ar placea sa calaresti si tu pe un unicorn intr-o zi? Stiati ca? Fiecare unicorn magic are puteri magice. Unii pot indeplini dorinte, altii pot vedea viitorul.
    75,00 Lei
  • Set Schleich 42533, Excursie la camping cu Sarah

    Excursia la camping de la Schleich Horse Club o entuziasmeaza pe figurina complet mobila, Sarah Horse Club si pe iapa sa Pinto! Sarah foloseste hamul pentru a-si lega calul de remorca pe care o umple cu cortul si alte necesitati. Apoi isi pune toca si apuca capastru. E timpul sa plece! La sosire, calul patat primeste un mar verde delicios ca recompensa pentru ca a tras remorca. Sarah monteaza cortul, despacheteaza sacul de dormit si plaseaza calul de plus in el. O veverita priveste curioasa cum Sarah ridica steagul secret Horse Club inainte de culcare!
    208,00 Lei
  • Mercedes G class Siku 2350, scara 1:50

    Mercedes G class Siku scara 1:50, code 2350. Mercedes clasa G in versiunea AMG 6,5 aduce performanta in lumea jucariilor sau machetelor SIKU la scara 1:50. Datorită reproducerii fidele si solide a componentelor vehiculului usile fata si cea din spate se deschid, structura este complet metalica iar pentru evidentierea detaliilor farurile sunt din plastic aplicat. Detaliile fine ale G-ului la scara 1: 50 sunt realizate pe baza mașinilor Mercedes Benz adevarate. De exemplu: caroseria este identica cu cea adevarata, detaliile interiorului sunt foarte bine redate, inclusiv portbagajul. Usile sunt solide, realizate din metal. Anvelopele cauciucate garantează o tracțiune solidă astfel incat manevrabilitatea ofera multa placere! Rotile se pot demonta in cazul in care reparati o pana sau faceti o revizie, aceasta inovatie SIKU a pregatit terenul pentru un auto-service aparut in 2018 ca extindere la gama SIKU World. Recomandat copiilor peste 3 ani. Dimensiuni produs: Lungime: 9 cm / inaltime: 4 cm / latime: 4 cm. Este ambalat intr-o cutie eleganta avand dimensiunile: Lungime: 15,5 cm / inaltime: 7,5 cm / latime: 6,5 cm
    80,00 Lei
  • Cisterna Rolly Toys 122868, cu pompa de apa

    Remorca cisterna functionala pentru tractoare cu pedale fabricata de Rolly Toys in Germania, pentru copii peste 3 ani si tractoare de dimensiuni multiple Se livreaza demontata impreuna cu o descriere completa a modului de asamblare (inclusiv cu poze). Respectati ordinea si detaliile montarii. Este un accesoriu util si indragit de copii. Apa se pompeaza cu ajutorul unei pompe care include un furtun, ideal este ca joaca sa fie efectuata de doi copii, unul sa stropeasca iar celalalt sa pompeze. Apa iese numai in momentul pomparii. Apa se poate evacua cu ajutorul unui robinet posterior actionat manual. Se dezvolta functiile de coordonare. Facilitati: include pompa actionata manual, include un robinet posterior pentru evacuarea apei cu un debit controlat.
    375,00 Lei
  • Caiac cu figurina femeie, Bruder 63155

    Astazi, caiacul este un simbol al distractiei sportive pe apa. Acest echipament sportiv combina avantajele antrenamentului de fitness holistic cu o apropiere deosebita de natura. Acesti insotitori pe apa va permit sa ajungeti pe insule pe care alti pasionati de sporturi nautice nu le pot atinge. BRUDER a descoperit, de asemenea, acest sport versatil si prezinta noul caiac bworld in lumea sa tematica de agrement. Figurina care vasleste este protejata cu o casca si o vesta de salvare. Caiacul plutitor este echipat cu o protectie anti stropire detasabila si are un suport pentru vasla dubla (inclusa).

    PRP PRP: 90,00 Lei

    Pret de vanzare 79,00 Lei

  • Masina de salvamari RAM 2500, cu figurina si accesorii, Bruder 02506

    Relaxarea și sportul pe și în apă sunt foarte importante la BRUDER în lumea tematică a timpului liber. Siguranța tuturor pasionaților de sporturi nautice bworld este acum asigurată de salvamarul bworld cu RAM 2500 Power Wagon, inclusiv stand-up paddle board (SUP). Salvamarul are un partener puternic care să-l ajute să-și îndeplinească sarcinile. Rezistența RAM și capacitatea off-road sunt legendare și unice până în prezent. Acest vehicul este, de asemenea, foarte impresionant în ceea ce privește performanța. Motorul său V8 HEMI produce 410 CP și generează un cuplu de 582 Nm. Salvamarul este, de asemenea, echipat cu un SUP. Aceasta înseamnă că poate ajunge prompt la orice situație periculoasă de pe apă. Placa extrem de plutitoare asigură un nivel ridicat de stabilitate pe apă.

    PRP PRP: 335,00 Lei

    Pret de vanzare 295,00 Lei

  • Tren regio, Siku 1791, scara 1:87

    Tren regio Siku scara 1:87 cod 1791 realizat in cea mai mare parte din metal cu componente din plastic. Este realizat detaliat dupa modelul trenurilor de navetisti etajate germane. Articulatiile solide din plastic din cele doua capete ale trenului permit posibilitatea de cuplare a altui tren similar Siku. Interiorul este realizat detaliat, cu scaune configurate ca in realitate. Exteriorul are un desen tip grafiti realizat cu vopsea (nu cu abtibild) - este in acelasi timp macheta dar si o jucarie rezistenta. Rotile sunt cu profil caracteristic de tren. Siku nu ofera sine, trenul se poate folosi pe orice suprafata (covor, parchet, etc.). Recomandat numai copiilor peste 3 ani. Dimensiuni produs: Lungime: 20 cm / inaltime: 4 cm / latime: 2,7 cm. Este ambalat intr-o cutie eleganta avand dimensiunile: Lungime: 25 cm / inaltime: 7,5 cm / latime: 4 cm
    99,00 Lei
  • Vapor croaziera Mein Schiff 1, Siku 1730

    Mein Schiff 1 este noul flagship al flotei TUI Cruises. Nava navighează prin oceanele lumii din 2018. La bord, nava lungă de 315 metri are spațiu pentru 2.894 de pasageri în 1.447 de cabine, precum și 12 restaurante și bistrouri, 17 baruri și saloane și o zonă de spa și fitness de 2.400 m² . Nu este flotabil.
    80,00 Lei
  • Mercedes-Benz Sprinter UPS, Siku 1920, scara 1:50

    Aceast microbuz de livrari UPS aduce rutina livrarilor zilnice in lumea jucariilor sau machetelor SIKU la scara 1:50. Datorita reproducerii fidele si solide a componentelor vehiculul este in acelasi timp o jucarie sau o macheta. Este realizat din metal. Toate usile sunt metalice si se deschid: usile fata, spate si laterale, structura este complet metalica, sasiul este din plastic rezistent iar pentru evidentierea detaliilor farurile sunt din plastic transparent, aplicat astfel incat arata ca cele adevarate. Detaliile fine ale microbuzului la scara 1: 50 sunt realizate pe baza mașinilor Mercedes Benz. De exemplu: caroseria metalica este inscriptionata cu vopsea de inalta calitate, sigla Mercedes este evidentiata clar, rotile spate sunt duble, detaliile interiorului sunt foarte bine redate. Duba are un capac detasabil care ofera acces la interior. Anvelopele cauciucate garantează o tracțiune solida astfel incat manevrabilitatea ofera multa placere! Nerecomandat copiilor sub 3 ani. Dimensiuni produs: L=12,7/l=5,5/h=5 cm. Este ambalat intr-o cutie eleganta avand dimensiunile: L=17,5/l=5,8/h=8,6 cm

    PRP PRP: 90,00 Lei

    Pret de vanzare 69,00 Lei

  • Tren local sageata, Blister Siku 1646

    Nu este nicio problemă pentru copii și colecționarii SIKU să treacă la transportul public - acum trenul local este inclus și în catalogul Siku! O caracteristică specială a acestui model metalic Siku la scara 1:120 extrem de detaliat sunt accesoriile de conexiune față și spate. Acestea fac posibilă conectarea mai multor trenuri printr-un click și extinderea trenului, după dorință. Este ambalat intr-o cutie tip blister avand dimensiunile 21 x 3 x 5 cm. Dimensiuni: 17,8 x 2,4 x 3 cm.
    45,00 Lei