Jucarii pentru copii

Produse de la 481 până la 528 din 901 total

  • Dinozaur Ankylosaurus, Schleich 15023

    Fiind un dinozaur erbivor, Ankylosaurus nu vaneaza dar stie foarte bine sa se apere! Se zice ca putea sa zdrobeasca oase masive cu coada!
    60,00 Lei
  • Set Schleich 42443, Calarie pentru sarituri peste obstacole Horse Club al Miei

    Micuta Mia se poate pregati pentru prima ei competitie de calarie cu acest set de clarie.
    175,00 Lei
  • Figurina Schleich 42452, Eldrador, Lupul Zapezilor

    Cu blana lui albă, lupul aprig se poate mișca aproape nevăzut în zăpadă și apoi, la momentul potrivit, ataca adversarii! Nimic nu trece de ochii lui de vultur. Când este singur si are nevoie de ajutor, el poate apela la dragonul de gheață cu urletul său, apoi fiecare adversar va ingheta.
    65,00 Lei
  • Figurina pegas impodobit cu flori, Schleich bayala 70590

    Calul inaripat cu flori by Schleich bayala este ceva aparte. Este timid si misterios la fel ca toti caii magici
    85,00 Lei
  • Figurina unicorn impodobit cu flori, manz, Schleich bayala 70591

    Acest unicorn cu flori este rebel si jucaus. El sughite din cauza rasului puternic.
    35,00 Lei
  • Figurina ciclista cu bicicleta de munte, Bruder 63111

    Clismul este foarte popular. Pentru multi oameni, acest sport inseamna relaxare in afara naturii. Figurina nou dezvoltata bworld intr-o tinuta de bicicleta moderna de top este sportiva pe noua bicicleta de munte Bruder. Setul contine ciclistul cu echipament de protectie si bicicleta de munte. Inaltime figurina: 10,7 cm Fabricat de Bruder Germania. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 85,00 Lei

    Pret de vanzare 79,00 Lei

  • Dinozaur Postosuchus, Schleich 15018

    Dinozaurul Postosuchus a fost un archosaur deci o ruda apropiata cu crocodilii din zilele noastre. De obicei se misca cu toate cele 4 picioare. Avea o piele osificata si un bot lung.
    60,00 Lei
  • Set trenulet cu sine din lemn si accesorii, Big Journey

    Calatoriile cu trenul sunt foarte incitante pentru cei mici. Cu ajutorul acestui circuit cu 40 de piese, cel mic poate construi sinele si calatoria sa cu trenul poate incepe. Setul de trenulet cu sine din lemn include: - elementele pentru constructie circuit cale ferata - vagoane si locomotiva din lemn cu magneti - figurine, copaci, gara Jucarie rezistenta din lemn care ajuta la familiarizarea copilului cu mijloacele de transport, la dezvoltarea abilitatilor motorii, stimuleaza imaginatia si crearea unor jocuri de rol minunate.

    PRP PRP: 190,00 Lei

    Pret de vanzare 159,00 Lei

  • Magazin in cutie, din lemn

    Participa activ la un joc de rol si promovează dezvoltarea competentelor sociale cu acesta jucarie marca Small Foot. Realizat din lemn de calitate superioar, sub forma de cutie securizata cu o incuietoare usor de utilizat, magazinul contine: un suport pentru inghetata, o umbrela de soare, numeroase tipuri de fructe si legume, o casa de marcat, un cantar, o tabla pentru specialitati si o vanzatoare. Magazinul din lemn poate fi transportat oriunde, oferind ore de distractie garantata. Jucariile Small Foot sunt confectionate din materiale regenerabile, sustenabile, rezistente pe termen lung, colorate cu vopsele și lacuri non-toxice, sigure pentru copii. Dimensiuni: 20 x 13 x 22 cm / Dimensiuni vagon de inghetata: 11 x 3 x 8,5 cm

    PRP PRP: 185,00 Lei

    Pret de vanzare 145,00 Lei

  • Tava cu prajituri, briose si tort

    O tava delicioasa cu prajituri gata de servit! Delicatese confectionate din lemn, frumos colorate, fixate intre ele cu arici. Petrecerea papusilor poate incepe! Setul contine 6 dulciuri asezate pe o tava.

    PRP PRP: 110,00 Lei

    Pret de vanzare 96,00 Lei

  • Xilofon colorat, 8 tonuri

    Acest xilofon colorat din lemn este un instrument muzical ideal pentru a incuraja creativitatea muzicala, aptitudinile artistice, pentru a dezvolta coordonarea mana-ochi si ritmul copiilor. Muzica este o componenta foarte importanta a vietii copiilor si nu trebuie sa lipseasca in viata de zi cu zi.

    PRP PRP: 74,00 Lei

    Pret de vanzare 63,00 Lei

  • Cub de activitati din lemn, Pastel

    Veti avea parte de ore nesfarsite de distractie folosind acest cub de activitati in culori pastel. Ideal pentru dezvoltarea abilitatilor motorii, recunoasterea culorilor si a formelor, cubul include suficiente activitati pe fiecare parte a sa, precum si un circuit cu margele pe capac, care poate fi detasat. Introduceti cuburile in formele corespunzatoare, invartiti rotile dintate colorate, ajutati animalutele sa se miste prin traseul in zig-zag sau mutati margelele dintr-o parte in alta - sunt doar o parte din activitatile care vor contribui la dezvoltarea abilitatilor motorii fine si a dexteritatii copilului tau.

    PRP PRP: 145,00 Lei

    Pret de vanzare 125,00 Lei

  • Cub educativ de potrivire forme din lemn, curcubeu, 1 ani +

    Acest cub modern de potrivire forme din lemn robust combina culorile simple albe cu cele luminoase ale curcubeului si cu elementele din lemn masiv foarte vizibile. Cele 13 elemente de forma diferita, colorate diferit, care se potrivesc formelor, le dezvolta copiilor recunoasterea culorilor si formelor, precum si abilitatilor lor motrice. In plus fata de formele geometrice clasice, exista si nori, stele si case de inserat! Imprimarea minimalista pe suprafetele din lemn natural ofera o imbunatatire armonioasa, iar capacul detasabil din lemn poate fi asezat inapoi pe partea superioara si blocat. Acesta este un divertisment de lunga durata, cu un efect de invatare si distractie pentru cei mai mici copii. Deschiderea capacului permite scoaterea din nou a tuturor pieselor inserabile. Cuburile din lemn care se potrivesc formelor sunt clasice populare ale activitatii motorii. Jucariile si accesoriile de gradinita cu curcubeu modern (culori) sunt, de asemenea, o tendinta foarte mare in acest moment – ceea ce inseamna ca aceasta jucarie care se potriveste cu forme apartine cu siguranta activitatilor dvs. pentru copilasi.

    PRP PRP: 125,00 Lei

    Pret de vanzare 105,00 Lei

  • Cub sortare lemn cu chei

    Aceasta jucarie grozava pentru dezvoltarea motorie, o combinatie robusta de placaj colorat si lemn de fag fin lustruit, treneaza mai mult decat forma si recunoasterea culorilor! Abilitatile motorii fine sunt cultivate prin blocarea si deblocarea celor 4 usi cu ajutorul cheilor corespunzatoare. Capacul poate fi deschis. Cele 4 forme detaliate de animale din lemn trebuie sa gaseasca deschiderea corespunzatoare.

    PRP PRP: 199,00 Lei

    Pret de vanzare 123,00 Lei

  • Figurina Schleich 42501, Distractie pentru pisicute dragute

    Pisicile dragute se joaca cu mingea de lana, zgarie instrumentul de joaca si se ascund in mica lor casa.
    85,00 Lei
  • Figurina Calaritul lui Eyelas pe unicornul auriu, Schleich 42508

    Ori de cate ori Eyela insala unicornul de aur, se intreaba ce aventuri o asteapta. Unicornul magic are abilitati foarte speciale si o surprinde din nou pe printesa coroanei de fiecare data cu noi fapte. Cu toate acestea, unicornul de aur se opreste de curtea regala numai in zile speciale si poate fi calarit doar de Eyela.
    99,00 Lei
  • Casa de marcat de jucarie, din lemn

    Casa de marcat pentru copii este o jucarie educativa din lemn care ii va fascina pe cei mici si ii va ajuta sa invete numerele, operatiile matematice si sa isi gestioneze bugetul pentru cumparaturi. Realizata din lemn, frumos colorat si vopsit cu substante non-toxice, aceasta casa de marcat este ideala pentru jocurile de rol pline de imaginatie. Setul include in total 15 elemente, respectiv casa de marcat, bancnote, card de credit, instrument de scanare a produselor cumparate. Casa de marcat aprox. 14 x 16 x 10 cm, note de hârtie aprox. 9 x 5 cm.

    PRP PRP: 115,00 Lei

    Pret de vanzare 98,00 Lei

  • Blocuri de constructie din lemn, Zoo

    Aceste blocuri solide din lemn, certificate 100% FSC® sunt imprimate cu animale drăguțe de grădină zoologică și încântă cu un peisaj grozav. Blocurile pot fi ținute cu ușurință in cutia de depozitare.

    PRP PRP: 110,00 Lei

    Pret de vanzare 91,00 Lei

  • Iapa Silver Dapple, Schleich 13914

    Iapa Silver Dapple de la Schleich® FARM WORLD are de fapt blana de culoare inchisa, insa asa-numitele „pete de argint“ ii ofera un aspect mult mai deschis si o face sa para argintie. Chiar si genele cailor Silver Dapple sunt de culoare deschisa, deseori chiar albe. Aceste culori sunt comune la caii din Rocky Mountain, poneii scandinavi si rasele de cai americane ca: Morgan, American Saddlered si Tennessee Walking Horse. Stiati ca? Caii Silver Dapple nu sunt o rasa de cai individuala, acestia sunt crescuti pentru culoarea lor.
    45,00 Lei
  • Cal Schleich 13915, Armasar Sorraria Mustang

    Armasarul Sorraia Mustang de la Schleich® FARM WORLD are o dunga ingusta pe partea dorsala a spatelui. Aceasta este o caracteristica a acestor cai, asa cum este si blana cenusie si botul inchis la culoare. Coama si coada arata o alta caracteristica a rasei: ele sunt intotdeauna bi-colorate! Caii Sorraia sunt considerati stramosii cailor andaluzieni si Lusitanos. Datorita lor are aceasta rasa postura inalta si gatul musculos. Stiati ca? Caii Sorraia s-au dezvoltat dintr-o herghelie de cai salbatici de langa raul Sorraia, din Portugalia.
    45,00 Lei
  • Figurina caine Terrier Jack Russell, Schleich 13916

    Jack Russell Terrier de la Schleich® FARM WORLD are modelul blanii tipic pentru aceasta rasa de caine - alb cu pete maronii pe corp si pe fata. Urechile sale sunt in mod caracteristic in forma de V si sunt pliate in fata. Terierii Jack Russell adora sa fie activi si sunt animale de companie perfecte pentru persoanele carora le place sa-si petreaca timpul in aer liber si sa aiba activitate fizica. Stiati ca? Originari din Anglia, Terrierii Jack Russel au fost adusi si crescuti mai apoi si in Australia pentru a vana vulpi.
    25,00 Lei
  • Mercedes-Benz SLS AMG Black Series, Siku 1542

    O masina sport superba din clasa de lux. La Mercedes-AMG, seria Black nu se refera la o culoare si este sinonima cu o serie limitata: sport fara compromisuri, cu un design expresiv si cel mai consistent transfer de tehnologie din motorsport catre producția de serie. Modelele din seria Black sunt raritati exclusive in lumea automobilelor. SLS AMG Coupe Black Series este al cincilea model din gama Black a producatorului Mercedes-Benz. Super-masina sport ajunge in realitate la 100 km / h în 3,6 secunde avand un motor V8 de 6,3 litri ce genereaza 631 CP si un cuplu de 635 Nm. Cu o greutate de doar 1.550 de kilograme, pescarusul trage ajunge la 315 km / h. Chiar si atunci când staționeaza, SLS AMG Coupe Black Series realizat de Siku din metal va face pulsul sa bata mai repede: usile tip aripi de pescarus se deschid in sus, iar pneurile cauciucate cu profil realist par a musca din asfalt. Farurile aplicate realizate din plastic transparent imita foarte bine farurile originale iar eleronul din spate completeaza imaginea acestei supermasini ambalata blister in seria 15 Siku. Dimensiuni: 8 / 3,6 / 2,3 cm
    25,00 Lei
  • Ford F150 Pick-Up Camper, Siku 1693

    "Pick-up for the American way of life". Siku a realizat modelul metalic al Ford-ului F150, acesta este jucarie si macheta in acelasi timp. De mai bine de 30 de ani, Ford F-150 a fost cel mai vandut pick-up din SUA. Pick-up-ul, aflat la a 13-a generație, a fost construit incepand din 1948. Vehiculul este confortabil, mare și robust, iar datorita capacitatii sale mari de incarcare, poate avea multe utilitati. Ca si modelul real, masinuta Siku este realizata din metal, este dotata cu carlig de remorcare, usile din fata se deschid iar anvelopele sunt din material cauciucat montate pe roți late cu design premium. Impreuna cu aceasta camioneta Siku va ofera un camper detasabil. Acesta este dotat cu un parasolar actionat manual si cu o usa care se deschide. In set sunt incluse piese de mobilier pentru camping: o masuta, doua scaune mari si doua scaunele. Dimensiunile camionetei fara camper montat: 8,9 / 3,2 / 2,6 cm. Dimensiunile camionetei avand camper-ul montat: 9,9 / 3,8 / 4,4 cm.
    45,00 Lei
  • Incarcator frontal Liebherr L 566, Siku 3561, 1:50

    Liebherr L566 Siku realizat de Siku la scara 1:50. Datorita reproducerii fidele si solide a componentelor vehiculului, incarcătorul frontal este complet mobil si functional (actionare manuala) iar pentru abordarea virajelor este dotat cu o articulatie centrala, exact ca in realitate. De asemenea, cupa culiseaza actionata manual pentru incarcare și descarcare. Detaliile fine ale utilajului la scara 1: 50 sunt realizate pe baza utilajelor reale Liebherr. De exemplu: baza tractorului este metalica, cabina din plastic solid imita perfect cabina tractorului real, detaliile interiorului sunt foarte bine redate. Bratele cupei sunt solide, realizate din metal. Capota spate se deschide si ofera o imagine asupra detaliilor motorului realizat stilizat. Anvelopele cauciucate garantează o tracțiune optima astfel incat manevrabilitatea ofera multa placere! Recomandat copiilor peste 3 ani. Dimensiuni produs: Lungime: 17,1 cm / inaltime: 7,3 cm / latime: 5,5 cm. Este ambalat intr-o cutie eleganta avand dimensiunile: Lungime: 21 cm / inaltime: 11,5 cm / latime: 7,2 cm 

    PRP PRP: 132,00 Lei

    Pret de vanzare 125,00 Lei

  • Set trei masini de urgenta, Siku 6326

    Trei masini de urgenta superbe combinate intr-un singur set. Realizate fidel versiunii originale, aceste masini sunt gata de interventie in orice scenariu de joaca! Masinutele incluse in set sunt combinatia perfecta pentru salvare: setul include o ambulanta Mercedes Sprinter cu sasiu si cabina metalice si suprastructura din plastic rezistent si doua camioane Scania de pompieri cu sasiu si cabina metalice, suprastructuri din plastic rezistent, unul avand o scara ce se poate ridica manual. Inscriptionarile sunt imprimate cu o vopsea de calitate, nu au abtibilde. Dimensiuni cutie: 17 x 7 x 10 cm. Dimensiuni masinute: Salvare: 8,2 x 3,2 x 3,8 cm / Camion Scania: 8,4 x 3,1 x 3,6 cm.
    99,00 Lei
  • Caine Pudel, Schleich 13917

    Pudelul de la Schleich® FARM WORLD este un caine frumos care gafaie fericit si curios in timp ce priveste tot ce se intampla in jurul sau. Pudelii sunt animale de companie populare, si sunt cunoscute pentru blana lor moale, buclata. Pudelii, cum e si Border Collie, au o gramada de energie si sunt foarte inteligenti. De aceea au nevoie de o multime de activitati fizice si mentale, cum ar fi si invatarea de trucuri noi. Stiati ca? Pudelii trebuie sa fie tunsi in mod regulat, dat fiind ca acestora rar le pica vreun fir de par, prin urmare nu naparlesc de unii singuri.
    30,00 Lei
  • Taur Hochland, Schleich 13919

    Taurul Hochland de la Schleich® FARM WORLD are blana lunga, calduroasa. Aceasta este atat de groasa si lanoasa incat nici macar gerul nu-l deranjeaza. Acesta este motivul pentru care el poate sta afara pe tot parcursul anului. Taurii sunt usor de diferentiat de vaci - coarnele masculilor stau aproape orizontal si sunt indoite in fata. Coarnele femelelor sunt semnificativ mai lungi si curbate in sus. Stiati ca? Bovinele Hochland apartin celei mai vechi rase de bovine inregistrate.
    45,00 Lei
  • Figurina Lama, Schleich 13920

    Lama de la Schleich® FARM WORLD are un strat de blana groasa si alba. Lana ei este uimitor de moale, calda si perfecta pentru persoanele cu alergii. Lamele sunt ca niste camile fara cocoasa, originare din Anzii Americii de Sud. Acestea mananca plante si ierburi. Buza de sus a lamelor este despartita in doua si sunt cunoscute pentru faptul ca scuipa rivalii lor pentru a stabili clasamentele in herghelie. Lasand asta la o parte, lamele sunt extraordinar de blande si prietenoase cu oamenii. Stiati ca? O lama fericita se poate identifica daca are urechile ridicate si daca coada ii este indreptata in jos.
    30,00 Lei
  • Figurina Lebada, Schleich 13921

    Lebada de la Schleich® FARM WORLD are un ciot negru, pronuntat, la baza ciocului. Lebedele de vara sunt mai putin galagioase decat alte specii de lebede. Aceste pasari mari fac parte din speciile pasarilor de apa si prefera sa traiasca in preajma lacurilor si iazurilor. Acestea se hranesc cu plante de apa si animale mici. Cand sunt in cautare de hrana, lebedele de vara isi scufunda gaturile lungi si capetele in apa. Lebedele naparlesc o data pe an, scapandu-se de vechiul penaj si isi reinoindu-si-l. Stiati ca? Lebedele de vara sunt monogame. Odata ce si-au gasit un partener, raman impreuna cu acesta pe viata.
    30,00 Lei
  • Figurina Schleich 70578, Unicorn Selenar Mascul

    Acest armasar mandru, este un unicorn selenar si isi tine mereu ochii pe familie - manzul cu stea cazatoare si iapa cu stea in frunte. Chiar daca el este la fel de timid si misterios ca ceilalti unicorni, ii poti simti puterea si temperamentul de armasar care isi accepta rolul de protector cu trupul si sufletul. Stiati ca? Mandrul unicorn stelar este un protector curajos si este foarte vizibil acest lucru.
    75,00 Lei
  • Iapa pur sange spaniol, Schleich 13922

    Iapa pur sange spaniol de la Schleich® Horse Club uimeste cu coama sa lunga si deasa care este tipica pentru aceasta rasa de cai. Similaritatea acesteia cu caii andaluzieni nu este o coincidenta din moment ce rasa pur sange spaniol, sau PSS prescurtat, sunt o linie de reproducere din rasa andaluziana. Aceasta rasa a fost recunoscuta ca fiind o rasa independenta de asociatia reproducatoare spaniola in anul 1912. Prin urmare se poate spune ca toti caii PSS sunt andaluzieni, dar nu toti andaluzienii sunt PSS. Stiati ca? Caii din rasa pur sange spaniol sunt crescuti in regiunile spaniole Extremadura si Andalusia.
    45,00 Lei
  • Cal Schleich 13923, Armasar pur sange spaniol

    Armasarul pur sange spaniol de la Schleich® Horse Club este un cal mandru, de culoare neagra cu un gat boltit, elegant, cu o coama lunga, curgatoare si are o coada luxurianta. Caii din aceasta rasa sunt adesea confundati cu andaluzienii si vice versa. Acest lucru nu este de mirare, fiindca ei sunt doar o linie reproducatoare diferita printre andaluzieni. Cartile legate de herghelii au pastrat niste reguli fixe pentru a-i diferentia unii de ceilalti. Stiati ca? Caii din rasa pur sange spaniol sunt perfecti pentru solicitarile pentru echitatie de inalta clasa.
    45,00 Lei
  • Cal Schleich 13924, Manz pur sange spaniol

    Manzul pur sange spaniol de la Schleich® Horse Club este un cal curios, gri inchis si pestrit cu o privire atenta si urechile ciulite. Pura Raza Espanola se misca la fel de gratios ca niste dansatori de mici, prin urmare sunt instruiti adesea cu dragoste si rabdare inca de la varste fragede pentru solicitarile pentru echitatie de clasa inalta. Acestia invata elemente impresionante de dresaj cum ar fi piruetele si galopul. Stiati ca? Caii din rasa pur sange spaniol traditionali sunt albi, insa acestia pot fi si de culorile maro sau negri.
    35,00 Lei
  • Cal Schleich 13927, Iapa rasa Hanoverian, sarg

    Coama iepei de rasa Hanoverian, sarga, de la Schleich® Horse Club este impletita in codite mici pentru turnament. Postura ei vioaie indica faptul ca este plina de energie si ca abia asteapta sa performeze cu calaretul sau. Caii de rasa Hanoverian sunt printre cele mai vechi rase de warmblood si sunt cai excelenti pentru turnamente. Acestia sunt usor de dresat, indrazneti si determinati, cu un caracter bland si binevoitor. Stiati ca? Caii de rasa Hanoverian au castigat multe medalii olimpice la competitii de sarituri si dresaj.
    45,00 Lei
  • Cal Schleich 13928, Armasar rasa Hanoverian, sarg

    Armasarul sarg de rasa Hanoverian de la Schleich® Horse Club are o blana sarga lucioasa si splendida, picioarele si botul fiind inchise la culoare. El este pregatit pentru urmatoarea sa competitie cu coama si coada frumos impletite. Dresaj sau competitie de sarituri? Caii de rasa Hanoverian au un talent exceptional in ambele discipline. Acestia sunt competitivi, invata rapid, au un temperament stabil si se misca atat gratios cat si vioi. Stiati ca? Istoria cresterii hanoverienilor dataza inca din secolul al XVI-lea.
    45,00 Lei
  • Cal Schleich 13929, Manz rasa Hanoverian, sarg

    Blana de culoare deschisa a manzului de rasa Hanoverian sarg de la Schleich® Horse Club este exceptionala. Coama si coada sunt inchise la culoare, caracteristici tipice pentru caii de culoare sarga. Cu siguranta va fi o frumusete atunci cand va creste. Postura rafinata pe care o are deja, arata faptul ca va fi talentat la sarituri si dresaj pentru turnamentele din viitor. Stiati ca? Împletiturile manzului pentru turnament stau ridicate chiar deasupra coamei.
    30,00 Lei
  • Jucarie de ciocanit din lemn, Space

    Puneti figurinele in orificiul colorat corespunzator, loviti parghia cu ciocanul din lemn (17 x 5 x 2.5 cm), iar bastoanele vor fi aruncate in aer. Lemnul colorat ajuta la invatarea culorilor si copiii dezvolta abilitati motorii.

    PRP PRP: 95,00 Lei

    Pret de vanzare 74,00 Lei

  • Set Schleich 42476, Salvarea animalelor cu elicopterul

    Cu elicopterul de salvare a animalelor din Schleich Wild Life, rangerul salveaza hipopotamul dintr-un canion. El este vanat de leu. El foloseste un troliu pentru cablu pentru a cobori plasa de transport din elicopter. Tanarul hipopotam se avanta in plasa in ultimul moment, apoi rangerul zboara cu elicopterul departe de leu. Salvarea a avut succes! Continut: 1x leu, 1x hipopotam pentru bebelusi, 1x ranger, 1x elicopter, 1x casca, 1x troliu de cablu, 1x plasa, 1x lopata.
    175,00 Lei
  • Set Schleich 42528, Stand mobil pentru vanzarea produselor

    Ben FW si mama sa, Laura incarca standul mobil al fermei de la Schleich® FARM WORLD cu produse proaspete direct din ferma. Mere suculente, oua proaspete, salata proaspata, cartofi de pe teren, lapte rece si painea crocanta, toate incap pe standul lor. Odata ce totul este incarcat, il leaga pe harnicul Poppy, poneiul, de carucior, si se indreapta sa vanda produsele. Oare au suficiente mere cu ei? Produsele pot fi aranjate pe standul mobil dupa cum este nevoie si indicatorul de pe cantar se poate misca. Setul ofera o varietate de optiuni de joaca si completeaza perfect Marea Casa a Fermei, Farm World 43407. Fapt amuzant: Ben are mereu morcovi proaspeti pe post de recompensa pentru Poppy!
    175,00 Lei
  • Mobilier pentru casuta papusi, camera copiilor

    Un set complet de mobilier pentru camera copiilor din casuta papusilor, compus din 3 piese din lemn, frumos lucrate si finisate. Dimensiune pat: 12 x 5.5 x 11 cm Dimensiune cal balansoar: 8 x 5 x 6 cm

    PRP PRP: 63,00 Lei

    Pret de vanzare 49,00 Lei

  • Carusel din lemn "Space"

    Întreg sistemul solar veghează somnul micului mărgăritar. Recomandat pentru bebeluși încă din prima lună de viață. Acest carusel din materiale naturale, de cea mai bună calitate și îndelung testate, îndeplinește toate standardele de siguranță pentru un obiect pe care să îl păstrezi cu încredere în preajma bebelușului. Pentru că îți dorești ca cel mic să privească lucruri delicate și lucrate cu blândețe atunci când se pregătește să decoleze către lumea viselor.

    PRP PRP: 59,00 Lei

    Pret de vanzare 48,00 Lei

  • Cub din lemn cu activitati, Iepure

    Cubul educativ este o jucarie motrica datorita partii superioare care reprezinta un traseu complicat pe care se misca bilele, este o jucarie educativa pentru ca exista laturi cu labirint, numaratoare, acestea ajutand la invatarea notiunilor esentiale pentru lumea din jur.

    PRP PRP: 200,00 Lei

    Pret de vanzare 182,00 Lei

  • Jucarie de tras din lemn, Zebra

    Zebra realizata din lemn natural de culoare deschisa, este o jucarie perfecta pentru a insoti copiii mici care iau primii pasi. Jucaria este perfecta pentru a face plimbari cu ea, imbunatatind in acelasi timp reflexul datorita formei sale ergonomice concepute special pentru cei mici. Toate materialele folosite la producerea jucariilor au certificatele necesare si au fost vopsite cu vopsele netoxice.

    PRP PRP: 49,00 Lei

    Pret de vanzare 42,00 Lei

  • Carusel din lemn, Spring Dream

    Carusel din lemn colorat in culori vesele ce poate fi agatat oriunde cu ajutorul snurului. Materialul folosit este lemn pictat cu vopsele ecologice.

    PRP PRP: 83,00 Lei

    Pret de vanzare 72,00 Lei

  • Puzzle lemn educativ cu maner, Familie

    Un puzzle din lemn educativ ce ii va ajuta pe cei mici in dezvoltarea abilitatilor motrice si cognitive. Dimensiuni: ~30 x 22 x 1,5 cm
    49,00 Lei
  • Camion DHL cu remorca, Siku 1694

    Pachetele sunt transportațe intre orase folosind camioane cu remorca, o combinatie furnizata de Siku si in seria entry level Blister 16: Camionul stilizat Scania dotat cu o remorca cu 2 axe. Acest set este practic și face ca manevrabilitatea sa fie distractiva! Camionul cu trei axe este din metal, vopsit in culoarea tipica DHL si are suprastructura din plastic rezistent. Remorca tandem este cu sasiu metalic si o suprastructura din plastic rezistent. Usile spate de dimensiuni mari se deschid ca o rampa pentru a usura incarcarea. Dimensiunile camionului cu remorca montata: 15,2 x 2,8 x 3,5 cm. Este ambalat intr-o cutie tip blister de 21 x 3 x 5 cm.
    45,00 Lei
  • Chevrolet Corvette ZR1 Politie, Siku 1545

    Siku va ofera in miniatura, ambalat blister si realizat detaliat, modelul sportiv Chevrolet Corvette ZR1 de politie, Blister15 cod Siku 1545. Reteta americana a fost mereu aceeasi in materie de masini sport: motor V8, pozitie joasa si un pret rezonabil in comparatie cu alte supermasini: aceasta a fost mereu reteta succesului pentru Chevy Corvette. Este echipat cu roti sport negre avand anvelope late din cauciuc si o culoare specifica masinilor americane de politie. Capota metalica se poate deschide oferind o imagine detaliata a motorului. Dimensiuni: 8,5 / 3,2 / 2,2 cm.
    25,00 Lei
  • MS Silja Serenade, Siku 1729

    MS Silja Serenade este in realitate o combinatie intre un vapor de croaziera si un feribot pentru transportul masinilor avand 200 de metri si o capacitate de 2852 pasageri si 450 masini. Este operat de Tallink Cruises in Marea Baltica avand o nava sora Silja Serenade. Vaporul la scara 1:1000 este realizat de Siku din metal si plastic rezistent si are dimensiunile de 21 x 2,9 x 5,4 cm. Este ambalat intr-o cutie eleganta cu fereastra transparenta avand dimensiunile 26 x 4,8 x 7,5 cm.
    80,00 Lei