Jucarii pentru copii

Produse de la 433 până la 480 din 909 total

  • Cal Schleich 13909, Mascul Trakehner

    Rasa Trakehner e nobila si cu un caracter cald. Postura lor dinamica inspira voiciune si eleganta. Ei sunt cai sportivi talentati care castiga deseori medalii la competitii. Stamina si inteligenta sunt punctele lor forte si de aceea sunt folositi pentru enduranta si evenimentele de echitatie.
    45,00 Lei
  • Iapa Knabstrupper, Schleich 13910

    Caii Knabstrupper au origini in Danemarca si sunt cunoscuti pentru abilitatile lor terapeutice. Pana si oamenii anxiosi ajung repede sa aiba incredere in ei.
    45,00 Lei
  • Figurina Broasca testoasa uriasa, Schleich 14824

    Testoasele gigant cantaresc peste 400kg. Ele au picioarele scurte dar foarte puternice pentru a cauta iarba proaspata si buruieni. Ele pot trai peste 100 de ani.
    30,00 Lei
  • Figurina Dinozaur Baryonyx, Schleich 15022

    Gatul lung, ingust si plat e similar cu cel al crocodililor. Se zice ca acest dinozaur vana in special in apa, daorita gatului lung. Cand baryonixul de la Schleich Dinosaurs isi deschide maxilarul mobil, puteti vedea o fulgerare a dintilor sai periculosi, asemanatoare cu un ferastrau.
    85,00 Lei
  • Cabana de munte cu Snowmobil si accesorii, Bruder 63102

    Setul include un fundal foarte detaliat, figurina cu accesorii pentru schi, snowmobil si alte accesorii. Snowmobil echipat cu senile de cauciuc si suspensie activa. Toate elementele de fundal bworld pot fi combinate intre ele. Figurina inclusa. Dimensiuni: 47 x 19 x 23 cm Scara: 1:16 Fabricat in Germania. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 165,00 Lei

    Pret de vanzare 149,00 Lei

  • Remorca cu container pentru tractoare, Bruder 02035

    Remorca prezentată cu un container detașabil este o propunere excelentă de a diversifica distracția cu tractoarele Bruder. Remorca poate fi atașată la toate tractoarele Bruder și la alte piese ale altor vehicule ale acestui brand. Remorca în sine este caracterizată de o construcție solidă și o cantitate mare de mici detalii care afectează cu siguranță atractivitatea distracției. Aceste detalii includ roți cu un cauciuc de rulare moale, doi cilindri telescopici care coboară cutia montată pe cârlig, ceea ce facilitează eliminarea containerului. Remorca are uși balamale, care facilitează semnificativ accesul la sarcină. Remorca este un fel de jucărie pentru un băiat care are deja unul dintre tractoarele Bruder sau un camion de la această companie. Setul include un adaptor care vă permite să conectați remorca la majoritatea vehiculelor. Dimensiuni: 49.5 x 18.5 x 19 cm Scara: 1:16 Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 180,00 Lei

    Pret de vanzare 155,00 Lei

  • Figurina rechin ciocan, Schleich 14835

    Rechinii - ciocan se hranesc cu sardine, hering si macrou. Se zice ca obisnuiau sa-si loveasca prada cu capul. Acum stim ca forma capului lor ii ajuta sa vada mai bine (viziune 360 grade). Botul ii ajuta sa perceapa semnale electromagnetice.
    35,00 Lei
  • Figurina ren, Schleich 14837

    Renii sunt o specie de cerbi care traiesc in turme mari in partile reci ale Americii de Nord, Asia de Nord si Nordul Europei. In natura, ei au aceleasi coarne ca cei din Schleich Wild Life. Sunt singura specie in care femelele au coarne. O caracteristica speciala sunt copitele care se despart in mers si creeaza un sunet impunator.
    45,00 Lei
  • Dinozaur cryolophosaurus, Schleich 15020

    Cand dinozaurul Cryolophosaurus isi deschide gura, ii poti vedea dintii periculosi! A fost cel mai mare dinozaur carnivor si primul dinozaur caruia i s-au gasit oasele in Antarctica!
    85,00 Lei
  • Dinozaur Schleich 15021, Agustinia

    Spinii lungi al dinozaurului Agustinia il fac sa para unici. Este acoperit cu piele osificata neobisnuita. El fiind o specie erbovora, spinii il ajuta sa se protejeze de pradatorii carnivori.
    85,00 Lei
  • Motocicleta de politie Ducati Scrambler cu motociclist, Bruder 62731

    Setul include Ofiter de politie cu imbracaminte moto, casca si manusi; Motocicleta cu roata frontala ce poate fi virata si suport lateral pliabil. Scara: 1:16 Fabricat in Germania. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 135,00 Lei

    Pret de vanzare 109,00 Lei

  • Masina de politie Land Rover cu remorca cai si figurina, Bruder 02588
    Top Favorite

    Masina de politie Land Rover cu remorca cai si figurina, Bruder 02588

    - Girofarul emite sunete si lumini, la fel ca o masina adevarata. - Usile se pot deschide. - Capota se poate deschide iar motorul este fidel reprezentat. - Land Rover: suspensie pe arcuri la toate rotile. - Include si rulota pentru transportul cailor - Orientare cu ghidon suplimentar prin acoperis - Geamurile cabinei sunt realizate din policarbonat transparent de calitate - Fabricat din material plastic de inalta calitate, cum ar fi ABS. Scara: 1:16 Fabricat in Germania. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 380,00 Lei

    Pret de vanzare 329,00 Lei

  • BMW i8 LCI, Siku 2348, scara 1:50

    Spectaculosul model i8 este acum oferit de Siku la scara 1:50, realizat detaliat din metal. Siku face accesibil acest model copiilor si colectionarilor, detaliile la scara sunt foarte bine realizate, acest dream car este in acelasi timp atat o jucarie solida cat si o masina de colectie. Caroseria este integral realizata din metal. Pe sasiu se vad elementele caracteristice acestui model si sunt inscriptionate performantele masinii iar usile tip gull-wing se deschid intr-un mod unic, patentat de Siku. O alta inovatie Siku care apare pentru prima data la o jucarie: rotile cu profil realist din cauciuc sunt interschimbabile, acestea se pot demonta/monta astfel incat joaca sa poata sa includa o pana sau o schimbare de roata. Rotile sunt prinse pe o osie rezistenta care permite schimburi repetate. Masinuta are dimensiunile: Lungime 9,4 x latime 4,5 x inaltime 2,7 cm si este ambalata intr-o cutie eleganta avand dimensiunile 15,5 x 7,5 x 6,5 cm
    60,00 Lei
  • Set Dodge Charger, Siku 2565, 1:55

    Set compus din doua masini americane: un automobil metalic Dodge Charger care tracteaza o remorca autoplatforma metalica pe care se afla un Dodge Challenger SRT Racing deasemenea metalic. Ușile cu deschidere largă facilitează intrarea și ieșirea. Dimensiuni Dodge Charger: 9 / 3,9 / 2,8 cm. Versiunea Hellcat a Dodge-ului Challenger este in realitate un supercar cu peste 700 CP. Aceasta putere permite mașinii sport americane o tractiune de invidiat, la fel si in cazul miniaturii Siku realizate din metal. In cazul acesteia materialul cauciucat al anvelopelor largi nu au probleme in a aplica forța pe sol. Farurile integrate față oferă modelului un aspect sportiv. Intrarea și ieșirea este posibilă prin ușile care pot fi deschise larg. Puterea Challenger-ului il plasează pe primele locuri ale celor mai rapide mașini, chiar și în camera de joacă. Dimensiuni Challanger: 8,5 / 3,6 / 2,4 cm. Remorca este metalica si permite urcarea/coborarea masinii printr-un sistem basculabil exact ca in realitate. Ambele masini au un carlig pentru remorcă. Dimensiuni masina cu remorca cuplata: 20 x 5,1 x 3,4 cm

    PRP PRP: 119,00 Lei

    Pret de vanzare 109,00 Lei

  • Set Pompieri Siku 5508
    Transport gratuit

    Set Pompieri Siku 5508

    Setul Siku World Fire Station poate fi integrat usor in camera copiilor cu jucariile existente sau cu alte seturi Siku World. Setul este realizat din plastic rezistent cu o noua generatie de imbinari de calitate dezvoltate de Siku, acestea garanteaza o structura solida. Setul contine: doua placi Siku World, una din ele avand si o rampa de acces de pe covor sau parchet, cladire de pompieri modulabila, o cladire cu flacari stilizate, rampa de acces pe acoperis, masinuta de pompieri metalica, elicopter metalic, loc de aterizare elicopter si indicator de vant, abtibilde decor. Dimensiuni: 75 x 33 x 28 cm.

    PRP PRP: 425,00 Lei

    Pret de vanzare 389,00 Lei

  • Bugatti Chiron, Siku 1541

    Siku va ofera in miniatura, ambalat blister si realizat detaliat, modelul super sport Chiron in varianta Jandarmeriei franceze. Cea mai rapidă mașină de poliție din lume atinge rapid viteza de 420 km / h. În Franța, Bugatti Chiron este condus numai de polițiști special instruiți. La Siku, mașina super sport este vopsită în culorile originale. Chiron-ul arată ca un prădător gata să atace avand in realitate 1.500 CP si 16 cilindri. Modelul SIKU rulează pe anvelope din cauciuc cu profil original si tractiune optima iar ușile cu deschidere largă fac ușoară ieșirea din vehicul după goana in mare viteză prin camera de joacă. Performantele masinii sunt inscriptionate pe sasiu. Cu Bugatti Chiron, SIKU adaugă coroana flotei sale de mașini de politie. Dimensiuni: 8 / 3,7 / 2,2 cm. Recomandat copiilor peste 3 ani.
    25,00 Lei
  • Ford F150, Siku 1535

    Siku a realizat modelul metalic al Ford-ului F150, acesta este jucarie si macheta in acelasi timp. De mai bine de 30 de ani, Ford F-150 a fost cel mai vândut pick-up din SUA. Pick-up-ul, astăzi aflat la cea de-a 13-a generație, a fost construit incepand din 1948. Vehiculul este confortabil, mare și robust, iar datorită capacitatii sale mari de încărcare, este foarte popular mai ales în zonele rurale ale SUA. În aceste regiuni, acesta este de obicei vândut cu un cuplaj pentru remorcă, la fel ca omologul său Siku. Deschideți ușile, aruncați-vă în cabină și porniți cu imaginatia motorul V8. Este dotat cu anvelope din material cauciucat și roți cu design premium. Pe sasiu sunt inscriptionate performantele masinii reale. Dimensiuni: 8,9 / 3,2 / 2,6 cm.
    25,00 Lei
  • Volvo FH16 Performance, Siku 1543

    Realizat din metal, fiind jucarie si macheta in acelasi timp, camionul suedez emblematic este oferit de Siku in ambalaj blister. In realitate Volvo FH este dotat cu un motor de 13 litri ce produce 551 CP și un cuplu de 2.652 metri Newton. Volvo FH16 își demonstrează puterea prin vopseaua speciala neagră. Siku furnizează capul tractor cu 2 axe pe anvelope cauciucate cu roți HGV. Toate semiremorcile la scara 1:87 Siku pot fi remorcate folosind cuplajul. Dimensiuni: 6,9 / 2,9 / 4,7 cm. Recomandat copiilor peste 3 ani.
    25,00 Lei
  • Transport helicopter, Blister, Siku 1689

    Elicopter metalic Siku cu două rotoare. Este dotat cu o trapa care se poate deschide. Cele doua elici pot fi rotite. Dimensiuni: 17 x 8,4 x 3,9 cm. Este ambalat intr-o cutie tip blister avand dimensiunile 21 x 3 x 5 cm. Recomandat copiilor peste 3 ani.
    45,00 Lei
  • Construction set Siku 1692

    Set blister compus din doua camioane solide realizate din metal, basculabile: primul camion este stilizat Scania, cu betoniera, realizat din metal (cabina si sasiu) iar betoniera este realizata din plastic. Betoniera este basculabila si se roteste manual avand dimensiunile 8,7 x 2,8 x 4,4 cm. Al doilea camion, tip Bergmann 3012 Dumper este basculabil si are dimensiunile 8,2 x 3,5 x 5,5 cm. Recomandat copiilor peste 3 ani.
    45,00 Lei
  • Figurina Schleich 13896, Caine Cocker Spaniel englez

    Cu expresia sa fericita, Cockerul Englez Spaniel radiaza fericire si arata caracterul vesel al acestei rase. Caracterul afectuos si sociabil face aceasta rasa sa fie pupulara printre familii si copii. Majoritatea cockerilor prefera inotul si sa se joace fetch.
    30,00 Lei
  • Figurina Schleich 13900, Curcan

    Curcanii fac parte din familia fazanior si au originea in America de Nord. Curcanii masculi au penaj negru cu pene colorate individual. Capul si gatul nu prezinta pene si sunt colorate intr-un rosu stralucitor. Cand masculii se intrec pentru femele in sezonul de imperechere, isi raspandesc penele ca un evantai.
    35,00 Lei
  • Cusca iepurilor si a porcilor guineea, Schleich 42500

    Sunt multe de descoperit in cusca iepurilor si a porcilor guineea. Animalutele se ascund in cusca, se hidrateaza, ciugulesc varza si se urca pe jucarie.
    85,00 Lei
  • Tractor Case IH Optum 300 CVX cu remorca de transport baloti, Bruder 03198

    Fermierii sunt nevoiti sa transporte, toamna, balotii catre hambare intr-un mod cat se poate de eficient. Vehiculul de transport baloti de la Bruder te va ajuta sa-ti completezi colectia. - Setul contine remorca cu multiple functiuni si 8 baloti. - Remorca are un carlig in spate permitand atasarea inca unei remorci. - Tractorul: orientare cu ghidon suplimentar prin acoperis, greutate frontala detasabila, usile se pot deschide, capota se poate deschide iar motorul este fidel reprezentat. Dimensiuni remorca: 43,9 x 15,5 x 15,5 cm Dimensiuni tractor: 34.5 x 18 x 20.5 cm Scara: 1:16 Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 370,00 Lei

    Pret de vanzare 320,00 Lei

  • Politist pe cal, Bruder 62507

    Politistul pe cal, Bruder 62507 - jucărie captivantă cu un set complet de polițist și cal. Echipamentul de călărit inclusiv săla, frumusetea și 4 bete de protecție. Polițistul este prevăzut cu o cască de călărie, centură, baston, lanternă, pistol, catuse și radio. Acest set este perfect pentru a extinde experiența de joc cu Statia de poliție bworld (Cod produs 62730). Scara: 1:16 Fabricate de Bruder, din plastic de inalta calitate, cum ar fi ABS, Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 135,00 Lei

    Pret de vanzare 119,00 Lei

  • Tractor Fendt 1050 Vario, Siku 1539

    Tractor Fendt 1050 Vario, solid, realizat din metal, in seria 15, ambalat blister, cu cabina din plastic demontabila si brate fata pentru manipulat baloti actionate manual. Este inclus si un balot stilizat, realizat din plastic rezistent. Rotile tractorului reproduc design-ul original, acestea sunt din cauciuc rezistent. Inscriptionarile sunt realizate cu vopsea de inalta calitate si reproduc imaginea tipica Fendt. Dimensiuni 9,3 x 3,5 x 4,2 cm.
    25,00 Lei
  • Transportor MAN TGX cu incarcator JCB 457, Siku 1790

    Acest set de vehicule realizate detaliat este in acelasi timp o macheta dar si o jucarie, Siku va propune camion metalic MAN TGX laa scara 1:87 - transportor pe 3 axe, o remorca detasabila din metal si un incarcator metalic tip JCB 457. Remorca se poate decupla de la elementul de cuplare. JCB 457 la scara 1:87 are sasiul, capota si piesele mobile din metal. Remorca metalica, are 3 axe si rampa de incarcare basculabila. Incarcatorul JCB este realizat foarte detaliat, cupa se actioneaza manual avand articulatii metalice solide, exact ca in realitate iar articulatia centrala este mobila si permite virarea incarcatorului. Toate rotile - de la camion, remorca si incarcator sunt din cauciuc. Lungimea / latimea / inaltimea camionului cu remorca cuplata: 19,8 / 3,8 / 5,3 cm. Dimensiuni cutie: 26 / 4,5 / 7,5 cm.

    PRP PRP: 160,00 Lei

    Pret de vanzare 149,00 Lei

  • Figurina pisica maine coon, Schleich 13893

    Figurile Schleich sunt modelate cu atentie la cele mai fine detalii, pictate manual cu grija, incurajandu-i pe copii sa se joace si sa invete in acelasi timp. Pisicile Maine Coon sunt mari, grele, dar foarte calme, sunt pisici echilibrate cu o istorie nobila si indelungata. Ele sunt denumite adesea "gigantii blanzi". Nu le place sa stea tolanite pe canapea, ci prefera, mai degraba, sa umble pe afara. Acestor pisici nu le este frica de apa - dimpotriva-o iubesc.
    25,00 Lei
  • Figurina pisica americana cu par scurt, Schleich 13896

    Petele frumoase de pe chipul shorthair-ului american by Schleich Farm World arata variatiile formelor de la pisica la pisica. Ele sunt foarte tandre si blande ceea ce le face foarte populare intre rasele de pisici. Ele sunt si foarte destepte - le plac puzzle-urile.
    25,00 Lei
  • Masina de politie RAM 2500 Pickup cu figurina politist, Bruder 02505

    - Figurina politist Bruder, cu accesorii politist. - modul de lumini si sunet - Suspensie pe arcuri la toate rotile. - Orientare cu ghidon suplimentar prin acoperis. - Toate usile se deschid - Axe fata si spate pe arc. - Fabricat din material plastic de inalta calitate, cum ar fi ABS Dimensiuni: 40 x 17 x 15 cm Model la scara: 1:16 Fabricat in Germania. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 285,00 Lei

    Pret de vanzare 239,00 Lei

  • Roadster decapotabil cu sofer, Bruder 03481

    Noul Bruder Roadster are toate aceste atribute. Cu designul distinctiv si schema de culori atractiva, va deveni noua jucarie preferata pentru toti micii fani ai masinilor. Figurina B-world se poate aseza pe scaunele sport datorita acoperisului detasabil. Ca un punct culminant special si pentru si mai multa distractie, BRUDER Roadster are noul sistem de schimbare a rotilor, acum cu jante cu luciu ridicat. Cu cheia integrata pentru roti, rotile sport elegante pot fi scoase si atasate din nou. - Usile nu se deschid. - Roti demontabile (Cu cheia integrată, roțile pot fi scoase și fixate din nou.) - Fabricat din material plastic de inalta calitate, cum ar fi ABS Dimensiuni: 27 x 12 x 9 cm Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 160,00 Lei

    Pret de vanzare 129,00 Lei

  • Gradinar cu masina de tuns iarba si unelte, Bruder 62103

    Setul contine o figurina gradinar, masina de tuns iarba, grebla, matura. - figurina are capul si membrele mobile. - mainile pot prinde obiecte sau se pot tine de vehicule. - setul poate fi utilizat impreuna cu celelalte jucarii Bruder. Inaltime: 10,7 cm Fabricat in Germania. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 65,00 Lei

    Pret de vanzare 55,00 Lei

  • Tractor de cosit John Deere cu remorca si gradinar, Bruder 62104

    Setul contine tractor, gradinar, remorca cu functie de basculare. Setul poate fi utilizat impreuna cu celelalte jucarii Bruder. Acest set are o remorca basculanta care poate fi atasata rapid si usor la instrumentele de transport si la deseurile de gradinarit. Cu toate acestea, un gradinar este, de asemenea, inclus pentru a adauga la distractie, astfel incat este posibil sa incepeti sa lucrati imediat. Fanii Bruder pot folosi, de asemenea, gradinarul cu masina de tuns iarba (nr. Articol 62103) ca un supliment extraordinar la acest set. Inaltime figurina: 10,7 cm Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 155,00 Lei

    Pret de vanzare 135,00 Lei

  • Masina Land Rover Defender cu padurar, Bruder 02587

    Padurarul Bruder este echipat cu o pusca, binoclu si cutit de vanatoare. El este intotdeauna insotit in munca sa zilnica de cainele sau loial, ciobanescul german. Deoarece locul sau de munca se afla adesea intr-un teren impracticabil, padurarul Bruder depinde de un vehicul de incredere. Land Rover Defender Station Wagon combina calitati off-road fascinante cu un design robust. La fel ca toate vehiculele Bruder, acest model a fost, de asemenea, modelat pe original in detaliu. - Usile se pot deschide. - Suspensie pe arcuri la toate rotile. - Rotile sunt din cauciuc. - Orientare cu ghidon suplimentar prin acoperis - Capota se poate deschide iar motorul este fidel reprezentat. Dimensiuni: 28 x 13,8 x 15,3 cm Scara: 1:16 Fabricat in Germania. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 265,00 Lei

    Pret de vanzare 229,00 Lei

  • Figurina politist cu caine, Bruder 62150

    Setul include ofiter de politie cu accesorii si caine politist cu ham si lesa. Serviciile de urgenta Bruder il intampina pe ofiterul de politie B-world cu caine ca cel mai nou membru al escadrilei lor. Cainele este ghidat in siguranta cu o lesa si ham. Ofiterul de politie bworld este complet echipat pentru a fi pregatit pentru utilizare. Centura de pistol cu lanterna, radio si bastonul incluse, sunt ustensile importante in munca sa. Inaltime figurina: 10,7 cm Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 90,00 Lei

    Pret de vanzare 75,00 Lei

  • Figurina padurar cu caine si echipament, Bruder 62660

    Padurarul Bruder este echipat cu o pusca, binoclu si cutit de vanatoare. El este intotdeauna insotit in munca sa de zi cu zi de loialul sau ciobanesc german. El dirijeaza cainile in siguranta cu o lesa si ham de caine. Setul este completarea ideala pentru gama larga de utilaje forestiere din gama Bruder. Inaltime: 10,7 cm Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 90,00 Lei

    Pret de vanzare 79,00 Lei

  • Salupa de politie Siku 5401

    Cu noua salupa de politie copii se pot juca si in apa deoarece pluteste. Este realizata din plastic de inalta calitate si este dotata cu girofar, sirena si un tun de apa rotativ si reglabil manual pe inaltime prin care se poate pompa apa manual, dintr-un rezervor incorporat in salupa. Sirena si girofarele se alimenteaza de la 3 baterii LR41 incluse. Acestea se actioneaza de la un buton. O geamandura este deasemenea inclusa. Barca este inscriptionata conform Pazei de coasta germane, inscriptionarea este de calitate, realizata cu vopsea. Este ambalata intr-o cutie eleganta cu lungimea de 47 cm, latimea 20 cm, inaltimea 17 cm. Dimensiunile salupei: lungimea de 31,8 cm, latimea 8,8 cm, inaltimea 13,7 cm.
    215,00 Lei
  • Set trenulet cu sine din lemn si accesorii

    Calatoriile cu trenul sunt foarte incitante pentru cei mici. Cu ajutorul acestui circuit cu 24 de piese, cel mic poate construi sinele si calatoria sa cu trenul poate incepe. Setul de trenulet cu sine din lemn include: - elementele pentru constructie circuit cale ferata - vagoane si locomotiva din lemn cu magneti - figurine animale, copaci, gara - semne de circulatie din lemn Jucarie rezistenta din lemn care ajuta la familiarizarea copilului cu mijloacele de transport, la dezvoltarea abilitatilor motorii, stimuleaza imaginatia si crearea unor jocuri de rol minunate.

    PRP PRP: 135,00 Lei

    Pret de vanzare 104,00 Lei

  • Mercedes-Benz E class 4x4, Siku 2349, scara 1:50

    Mercedes E class 4x4 Siku scara 1:50, cod 2349, in versiunea 4x4 la puterea a doua aduce performanta in lumea jucariilor sau machetelor SIKU la scara 1:50. Datorită reproducerii fidele si solide a componentelor vehiculului capotele din fata si cea din spate se deschid, structura este complet metalica iar pentru evidentierea detaliilor farurile sunt din plastic aplicat. Este dotat cu un carlig de remorcare. Detaliile fine ale E-ului la scara 1: 50 sunt realizate pe baza mașinilor Mercedes Benz adevarate. De exemplu: caroseria este identica cu cea adevarata, detaliile interiorului sunt foarte bine redate, inclusiv portbagajul. Usile sunt solide, realizate din metal. Anvelopele cauciucate garantează o tracțiune solidă astfel incat manevrabilitatea ofera multa placere! Rotile se pot demonta in cazul in care reparati o pana sau faceti o revizie, aceasta inovatie SIKU a pregatit terenul pentru un auto-service aparut in 2018 ca extindere la gama SIKU World.
    59,00 Lei
  • Tractor Claas Axion cu incarcator frontal, Siku 1392

    Tractor solid realizat din metal, Claas Axion 950, in seria 13, ambalat blister, cu cabina demontabila si incarcator frontal din plastic. Dimensiuni 9,3 x 3,5 x 4,2 cm.
    25,00 Lei
  • Mercedes-AMG GT4, Siku 1529

    AMG GT4: cea mai modernă tehnologie și o aerodinamică sofisticată, in miniatura, realizata de Siku din metal. Propulsia mașinii sport reale cu o putere de 510 CP o impinge la viteze ametitoare. Cu jantele sale sport cu cauciucuri largi din cauciuc, AMG GT4 este impresionant si in lumea miniaturala Siku. Farurile flush și vopseaua cu elemente distincte realizate exact ca in realitate, fac o impresie uriașă chiar și pe raftul cu jucarii. Dimensiuni: 8 / 3,7 / 2,2 cm
    25,00 Lei
  • Ford Mustang GT, Siku 1530

    Ford Mustang: elementele de stil clasice sunt combinate in mod impresionant cu cea mai modernă tehnologie și o aerodinamică sofisticată. Cu jantele sale sport cu cauciucuri largi din cauciuc, Mustang-ul este impresionant si in lumea miniaturala Siku. Este din metal, capota fata care se poate deschide și vopseaua galbena cu dungi negre, fac o impresie uriașă chiar și atunci când staționează. Dimensiuni: 8,2 / 3,2 / 2,4 cm
    25,00 Lei
  • McLaren Senna, Siku 1537

    In lumea reala modelul Senna de la McLaren este fabricat incepand cu anul 2017 intr-o serie limitata de 500 buc. Numele este al campionului Senna. La pornire, un motor V8 cu 800 CP creează o mulțime de vibrații și accelerează până la 340 km / h (limitat). Mașina in culoarea originala pare ca vine de pe alta planeta: contururi proiectate puternic, un spoiler uriaș spate acoperit de o aripă mare deportanta. De asemenea, în miniatură, mașina Siku este realizată din metal, iar geamul larg ofera imaginea interiorului atent studiat. Dimensiuni: 8 / 3,5 / 2.3 cm
    25,00 Lei
  • Tractor John Deere cu busteni, Siku 1540

    Tractor solid realizat din metal, John Deere, in seria 15, ambalat blister, cu cabina din plastic demontabila si incarcator fata din plastic. Contine 3 busteni. Dimensiuni: 9,3 x 3,5 x 4,2 cm.
    25,00 Lei
  • Audi RS 5 Racing, Siku 1580

    Audi RS5 Racing: cea mai modernă tehnologie și o aerodinamică sofisticată, in miniatura, realizata de Siku din metal. Propulsia mașinii sport reale cu o putere de 4600 CP o impinge la viteze ametitoare in lumea reala a circuitelor DTM. Cu jantele sale sport cu cauciucuri largi din cauciuc, RS5 este impresionant si in lumea miniaturala Siku. Farurile și vopseaua cu elemente distincte realizate exact ca in realitate, fac o impresie uriașă chiar și pe raftul cu jucarii. Dimensiuni: 8,1 / 3,3 / 2,1 cm.
    25,00 Lei
  • Incarcator frontal Claas Torion 1914, Siku 1999, scara 1:50

    Claas Torion 1914 Siku scara 1:50. Acest incarcator frontal aduce inca un model premium in lumea jucariilor sau machetelor SIKU la scara 1:50. Datorită reproducerii fidele si solide a componentelor vehiculului, încărcătorul frontal este complet mobil si functional (actionare manuala). De asemenea, cupa culiseaza pentru încărcare și descărcare. Detaliile fine ale utilajului la scara 1: 50 sunt realizate pe baza mașinilor reale Claas. De exemplu: baza incarcatorului este metalica, cabina din plastic solid imita perfect cabina reala, detaliile interiorului sunt foarte bine redate. Bratele cupei sunt solide, realizate din metal. Anvelopele cauciucate garantează o tracțiune solidă astfel incat manevrabilitatea ofera multa placere! Recomandat copiilor peste 3 ani. Dimensiuni produs: Lungime: 17,1 cm / inaltime: 7,3 cm / latime: 5,5 cm. Este ambalat intr-o cutie eleganta cu fereastra transparenta avand dimensiunile: Lungime: 21 cm / inaltime: 11,5 cm / latime: 7,2 cm

    PRP PRP: 119,00 Lei

    Pret de vanzare 109,00 Lei

  • Caine Rhodesian Ridgeback, Schleich 13895

    Cainele Rhodesian Ridgeback are o caracteritica unica pe spate - firele de par cresc in directia opusa celorlalte fire, in forma de pieptene ingust. Sunt caini de familie, ei fiind calmi si loiali si destepti.
    30,00 Lei
  • Figurina Dromader, Schleich 14832

    Dromaderii traiesc in deserturile din Asia si Africa. Mananca frunze, iarba uscata si plante spinoase. Cocoasa animalelor nu aduna apa, ci grasime. Ei pot rezista multe saptamani fara a manca datorita cocoasei.
    45,00 Lei