LEGO® Ninjago se bazează pe serialul TV de succes în care o echipă de viteji ninja înfruntă răufăcătorii care vor să le distrugă lumea. Copilul tău se va bucura să întâlnească personajele pe care le recunoaşte. Construitul face parte din distracție, aceste seturi palpitante și colorate asigurând inspirația ideală pentru micuții în creștere cu imaginațiile lor active.
 • LEGO Ninjago, Templul invierii, 70643
  Exploreaza Templul invierii cu Cole, Lloyd

  Preţ normal: 359,99 Lei

  Promotie 339,00 Lei

  Previzualizeaza
  Previzualizeaza
 • LEGO Ninjago, Lloyd - Maestru Spinjitzu, 70628
  Fii ninja si stapaneste stravechea arta Spinjitzu cu Lloyd! Plaseaza-l pe Ninja verde in capsula cu shurikenii lui, ataseaza-l la spinner si trage snurul de lansare. Roteste-te, rostogoleste-te, sari si deprinde abilitati super precum Rotitul pe palme. Apoi creeaza propriile tale provocari de Spinjitzu si lupta-te cu prietenii tai pentru a deveni maestrul suprem in Spinjitzu!
  49,99 Lei
  Previzualizeaza
  Previzualizeaza
 • LEGO Ninjago, Destiny's Bounty, 70618
  Alatura-te lui Kai, Lloyd, Zane, Nya, Jay si Cole la antrenamentul ninja la bordul imensei nave zburatoare a lui Wu, Darul destinului! Construieste aceasta splendida nava cu panze decorate, arme ascunse, o baie, dormitor pentru Wu si arme ascunse. Descopera arma suprema

  Preţ normal: 849,99 Lei

  Promotie 799,00 Lei

  Previzualizeaza
  Previzualizeaza
 • LEGO Ninjago, Templul armei supreme, 70617
  Uneste-ti fortele cu eroii ninja pentru a cauta Templul armei supreme extreme. Cauta semnalizatorul de pe varf pentru a gasi cladirea asta sinistra. Distrage atentia gardienilor templului si descopera intrarea secreta in templu. Fii precaut inauntru

  Preţ normal: 499,99 Lei

  Promotie 449,00 Lei

  Previzualizeaza
  Previzualizeaza
 • LEGO Ninjago, Avion cu reactie, 70614
  Grabeste-te sa-i salvezi pe Ed si Edna de armata de rechini cu super grozavul Avion cu reactie! Pune-l pe Jay in carlinga si foloseste maneta pentru a te avanta la fata locului. Declanseaza lansatorul actionat cu arc impotriva soldatilor rechin si evita lansatorul rapid al crabului. Aterizeaza lin si elibereaza-l pe Ed din clestele crabului. Respinge soldatii rechin cu biciul cu piroane al lui Jay si condu-i pe Ed si Edna intr-un loc sigur!

  Preţ normal: 299,99 Lei

  Promotie 279,00 Lei

  Previzualizeaza
  Previzualizeaza
 • LEGO Ninjago, Robotul-balaur Ninja Verde, 70612
  Incaleca Robotul-balaur in batalia impotriva maleficului tata al lui Ninja Verde, Garmadon! indrumat de inteleptul Wu, scoate propulsoarele ascunse ale balaurului robot si porneste spre inamic. Trage cu lansatoarele de piroane montate pe picior si activeaza coada sfichiuitoare pentru a-l pune pe fuga pe Charlie. Apuca apoi sabia lui Ninja Verde si infrunta-l pe Garmadon
  259,99 Lei
  Previzualizeaza
  Previzualizeaza
 • LEGO Ninjago, Paianjen de apa, 70611
  Patruleaza canalele si golful orasului NINJAGO cu teribilul robot Paianjenul de apa al lui Nya! inchipuie-ti ca mergi pe apa si urci pe pereti cu picioarele pozitionabile si labele tip planor. Respinge atacurile armatei de rechini cu tragatorul rapid cu 6 piroane. Foloseste cele 2 sabii ale lui Kai pentru a-ti dobori adversarii de pe robot. Puffer si Batausul armatei de rechini n-au nici o sansa in confruntarea cu ninja si Paianjenul de apa!
  209,99 Lei
  Previzualizeaza
  Previzualizeaza
 • LEGO Ninjago, Bombardier Diavol de Mare, 70609
  Alarma! Soldatii armatei de rechini arunca bombe asupra orasului NINJAGO din Bombardierul Diavol de Mare. Avanta-te in actiune cu eroul ninja Cole pentru a-l salva pe Shen-Li. Fereste-te de lansatoarele actionate cu arc ale Bombardierului Diavol de Mare si riposteaza cu ciocanul mare. Iar cand rechinii desprind barca, pregateste-te de o alta batalie palpitanta pe apa!
  149,99 Lei
  Previzualizeaza
  Previzualizeaza
 • LEGO Ninjago, Cascada principala, 70608
  Pregateste-te pentru o confruntare epica intre Maestrul Wu si maleficul Garmadon pe podul din jungla! Respinge cu lancea lui Wu atacurile cu sabii ale lui Garmadon cel cu 4 brate. Ataca cu katanele lui Kai pentru a-l ajuta pe Wu. Captureaza-l pe Garmadon in cusca, apoi cauta scheletul in pestera cu harta secreta!
  149,99 Lei
  Previzualizeaza
  Previzualizeaza
 • LEGO Ninjago, Vizuina din vulcan a lui Garmadon, 70631
  Darama peretele cu piciorul pentru a patrunde in Adapostul din vulcan al lui Garmadon cu Zane! Descopera laboratorul de informatica si zona de constructie unde se asambleaza robotii sai rechin. Fereste-te de drona scoica si de falcile muscatoare ale rechinului ridicat de macara. Adaposteste-te cand Garmadon trage cu General 1 din varful vulcanului. Apoi foloseste-ti toate abilitatile de ninja pentru a-l birui pe Garmadon si soldatii lui rechini, si preia controlul asupra bazei!
  249,99 Lei
  Previzualizeaza
  Previzualizeaza
 • LEGO Ninjago, Robotul lui Cole, 70632
  Salveaza-l pe reporterul de televiziune Fred de armata de rechini cu teribilul Robot cutremur al lui Cole! Sari in carlinga si avanta-te in actiune. Apuca Zdrobitorul cu pumnii gigantici ai Robotului. Uneste-ti fortele cu Misako pentru a-l proteja pe Fred de Mike ?epusa. Apoi desfasoara difuzoarele imense de pe umerii Robotului cutremur si lanseaza unde sonore pentru a anula amenintarea maleficei armate de rechini!

  Preţ normal: 399,99 Lei

  Promotie 379,00 Lei

  Previzualizeaza
  Previzualizeaza
 • LEGO Ninjago, Killow contra Samurai X, 70642
  Confrunta-te cu puternicul Killow impreuna cu Samurai X si Jay! Sari in carlinga Robotului Samurai X si trage cu lansatoarele de piroane asupra Chopper-ului Oni al lui Killow. Fereste-de din calea lamei ferastrau rotitoare si lamelor extensibile ale Chopper-ului Oni. Ataca cu lama rotitoare a robotului dar ai grija - Killow a sarit pe skateboard-urile sale si trage cu lansatoarele de piroane ale pachetului sau propulsor. Fereste-te de bata sa de baseball cu tepi si riposteaza cu nunciakurile lui Jay. Impreuna, trebuie sa-l doborati pe Killow si sa luati Masca Oni a inselaciunii!
  259,99 Lei
  Previzualizeaza
  Previzualizeaza
 • LEGO Ninjago, Cartierul general S.O.G., 70640
  Invadeaza Cartierul general S.O.G. cu Lloyd si actioneaza sub acoperire ca Jaguar sarpe cu Zane! Activeaza spinnerul Spinjitzu al lui Lloyd pentru a te roti sau rostogoli in actiune. Darama bancomatul, dar fereste-te de laturile mobile si armele rotitoare ale acestui dojo subteran. ?i fii atent la Ultra Violet si Prospectele ei ce ataca cu Motocicleta Oni. Lupta impotriva lui Nails si Skip rautaciosul, si zdrobeste poarta de intrare cu spinnerul pentru a elibera Masca Oni a urii!

  Preţ normal: 209,99 Lei

  Promotie 198,00 Lei

  Previzualizeaza
  Previzualizeaza
 • LEGO Ninjago, Cole - Maestru Spinjitzu, 70637
  Du-ti abilitatile Spinjitzu la un nivel superior cu Cole! Plaseaza Ninja negru in capsula cu shurikenii lui, prinde-l de spinner si trage snurul de lansare. Roteste, rostogoleste, sari si invata trucuri super precum Doborarea. Apoi creeaza-ti propriile provocari Spinjitzu si lupta-te cu prietenii tai pentru a deveni o legenda Spinjitzu!
  49,99 Lei
  Previzualizeaza
  Previzualizeaza
 • LEGO Ninjago, Zane - Maestru Spinjitzu, 70636
  Demonstreaza-ti abilitatile super Spinjitzu cu Zane! Plaseaza Ninja de gheata in capsula cu shurikenii lui, prinde-l de spinner si trage snurul de lansare. Roteste, rostogoleste, sari si invata trucuri nastrusnice precum Devierea. Apoi creeaza-ti propriile provocari Spinjitzu si lupta-te cu prietenii tai pentru a demonstra cine este expertul suprem Spinjitzu!
  49,99 Lei
  Previzualizeaza
  Previzualizeaza
 • LEGO Ninjago, Jay - Maestru Spinjitzu, 70635
  Fii ninja si demonstreaza-ti trucurile Spinjitzu cu Jay! Plaseaza Ninja albastru in capsula cu shurikenii lui, prinde-l de spinner si trage snurul de lansare. Roteste, rostogoleste, sari si invata super trucuri precum Saritura. Apoi creeaza-ti propriile provocari Spinjitzu si lupta-te cu prietenii tai pentru a deveni maestrul suprem Spinjitzu!
  49,99 Lei
  Previzualizeaza
  Previzualizeaza
 • LEGO Ninjago, Nya - Maestru Spinjitzu, 70634
  Demonstreaza-ti abilitatile Spinjitzu cu Nya! Plaseaza Ninja de apa in capsula cu shurikenii ei, prinde-o de spinner si trage snurul de lansare. Roteste, rostogoleste, sari si invata trucuri uimitoare precum Zenul. Apoi creeaza-ti propriile provocari Spinjitzu si lupta-te cu prietenii tai pentru a deveni maestrul tuturor maestrilor Spinjitzu!
  49,99 Lei
  Previzualizeaza
  Previzualizeaza
 • LEGO Ninjago, Kai - Maestru Spinjitzu, 70633
  Devino un maestru Spinjitzu cu Kai! Plaseaza-l pe Ninja rosu in capsula cu shurikenii lui, prinde-l de spinner si trage snurul de lansare. Roteste, rostogoleste, sari si invata trucuri uimitoare precum Invartirea. Apoi creeaza-ti propriile provocari Spinjitzu si lupta-te cu prietenii tai pentru a deveni maestrul suprem Spinjitzu!
  49,99 Lei
  Previzualizeaza
  Previzualizeaza