Seturile LEGO Juniors fac trecerea de la seturile cu cărămizi mari, LEGO DUPLO la seturile cu cărămizi LEGO. Piesele sunt ambalate în punguțe numerotate, fiecare punguță reprezentând o construcție, ceea ce oferă copilului, în scurt timp, mândria reușitei. Majoritatea seturilor LEGO Juniors sunt ambalate în cutii de depozitare - un avantaj important apreciat de părinți. Ideea de bază a acestor seturi este simplitatea, iar micuții vor învăța să construiască singuri, schițând scene din lumea reală sau cea imaginară, cu super-eroi și prințese.
 • LEGO Juniors, Valiza Patrula de pompieri 10740
  Casa abandonata a luat foc! Cheama pompierii si grabeste-te sa ajungi la serviciul de urgenta LEGO® City cu camioneta si motocicleta de pompieri rapida! Ajuta-i pe eroii pompieri sa ajunga la acoperis cu elevatorul, si stinge incendiul cu extinctoarele - insa atentie la flacarile ce izbucnesc pe usa! La fiecare pas apare o surpriza cu acest captivant set de joc valiza LEGO Juniori.

  Preţ normal: 89,99 Lei

  Promotie 80,99 Lei

  Previzualizeaza
  Previzualizeaza
 • LEGO Juniors, Valiza de ferma a Miei 10746
  Incarca alimentele in partea din spate a camionetei si mergi cu Mia la ferma. Foloseste roaba pentru a duce baloturile de fan la grajd, apoi hraneste micutul miel cu biberonul in tarcul sau. Sunt atat de multe de facut la ferma LEGO® Friends - dar nu uita sa dai drumul manzului ca sa poata alerga! Ingrijeste animalele oriunde ai fi cu aceasta valiza distractiva LEGO Juniori.

  Preţ normal: 89,99 Lei

  Promotie 80,99 Lei

  Previzualizeaza
  Previzualizeaza
 • LEGO Friends, Cursa nebuneasca de la Thunder Hollow 10744
  Prezintă-te la derbiul de demolare de la Cursa nebunească în 8 de la Thunder Hollow Disney Pixar! Salvează-i pe Fulger McQueen si Cruz Ramirez de la Disney•Pixar de Miss Moloz, care a pătruns în Cursa nebunească în 8 de la Thunder Hollow, și a plecat în urmărirea lor - asta nu mai e o cursă normală, e un derbi pe demolare! Virează din fața marelui autobuz școlar galben, ferește-te de cauciucurile în flăcări si de jaloanele de trafic, și păstrează-ți calmul în cursa vieții lui Fulger! Vârstă recomandată: 4 - 7 ani
  179,99 Lei
  Previzualizeaza
  Previzualizeaza
 • LEGO Juniors, Antrenamentul de viteza al lui Willy 10742
  Depășește viteza maximă cu Fulger McQueen de la Disney•Pixar în timpul antrenamentului de la Dealul abrupt al lui Willy. Condu-l pe Sheriff în poziție și pregătește-te să măsori cu radarul viteza mașinii de curse campioane care trece, doboară semnul rutier de la Valea Radiatorului și străpunge un baraj rutier. Este un record! Dar îl poate oare doborî încă o dată Fulger McQueen?
  89,99 Lei
  Previzualizeaza
  Previzualizeaza
 • LEGO Juniors, Casuta din padure a Albei ca Zapada 10738
  Ajut-o pe Albă ca Zăpada să pregătească o plăcintă pentru prietenii săi! Viziteaz-o pe Albă ca Zăpada și pe prietenii săi animale, la coliba din pădure! Cunoaște-i pe nobilul cerb și pe simpatica veveriță, apoi ajut-o pe Albă ca Zăpadă la culesul delicioaselor fructe de pădure. Întoarceți-vă la o plăcintă caldă cu ceai, savurate chiar înainte de a începe să spuneți povești lângă cuptorul încălzit!
  74,99 Lei
  Previzualizeaza
  Previzualizeaza
 • LEGO Juniors, Santier de demolari 10734
  Intra in echipa de constructii a orasului! Monteaza barajul rutier, urca-te la volanul autobasculantei si descarca o incarcatura de materiale de constructii la santier. Foloseste statia de emisie-receptie pentru a ghida bila de demolari spre zidul de caramida, apoi sari in excavator si ajuta echipa sa ridice grinda pentru noua cladire. Mereu exista ceva palpitant de facut pe santierul de constructii LEGO Juniors!

  Preţ normal: 149,99 Lei

  Promotie 134,99 Lei

  Previzualizeaza
  Previzualizeaza
 • LEGO Juniors, Cursa finala Florida 500 10745
  Cursa finală Florida 500 Pregătește-te pentru cea mai mare cursă dintre toate! Încarcă-i pe Fulger McQueen si Cruz Ramirez de la Disney•Pixar în remorca lui Mack, și îndreaptă-te spre pista de curse. Pune-l pe Guido lângă standul şefului de echipaj pentru a ajuta la pregătirea mașinilor înainte de începerea cursei. Condu-i pe Fulger, Cruz și Jackson Vârtej la linia de start, apoi flutură steagul verde și privește-i cum demarează! Guido și Mac vor fi acolo pentru a-i îmbărbăta pe Fulger și pe Cruz!
  249,99 Lei
  Previzualizeaza
  Previzualizeaza