Seturile LEGO Juniors fac trecerea de la seturile cu cărămizi mari, LEGO DUPLO la seturile cu cărămizi LEGO. Piesele sunt ambalate în punguțe numerotate, fiecare punguță reprezentând o construcție, ceea ce oferă copilului, în scurt timp, mândria reușitei. Majoritatea seturilor LEGO Juniors sunt ambalate în cutii de depozitare - un avantaj important apreciat de părinți. Ideea de bază a acestor seturi este simplitatea, iar micuții vor învăța să construiască singuri, schițând scene din lumea reală sau cea imaginară, cu super-eroi și prințese.
 • LEGO Juniors, Depozitul de fier vechi al lui Bucsa 10733
  Ajută-l pe Mater de la Disney•Pixar să ia o pauză și să se conecteze pe ecranul video cu cel mai bun prieten și mașina de curse legendară, Fulger McQueen. Dar nu uita, mai este mult de lucru! Piesele de mașini se adună în cimitirul de mașini, deci folosește macaraua pentru a le atașa de Bucșă și vezi dacă mai funcționează!

  Preţ normal: 49,99 Lei

  Promotie 39,00 Lei

 • LEGO Juniors, Antrenamentul de viteza al lui Willy 10742
  Depășește viteza maximă cu Fulger McQueen de la Disney•Pixar în timpul antrenamentului de la Dealul abrupt al lui Willy. Condu-l pe Sheriff în poziție și pregătește-te să măsori cu radarul viteza mașinii de curse campioane care trece, doboară semnul rutier de la Valea Radiatorului și străpunge un baraj rutier. Este un record! Dar îl poate oare doborî încă o dată Fulger McQueen?

  Preţ normal: 89,99 Lei

  Promotie 65,00 Lei