Jucarii LEGO City

Jucarii LEGO City

11 Produs(e)

Seturile LEGO City sunt inspirate din viaţa de zi cu zi a unui oraş aglomerat cu maşinuţe, elicoptere, trenuri, clădiri de poliţie şi pompieri. Cu ajutorul acestor seturi LEGO copiii îşi pot construi un oraş numai al lor, aşa cum şi-l imaginează ei!
  • LEGO City - Laborator mobil de criminalistica 60418, 674 piese

    Politistii au sarcina de a investiga indiciile lasate de pungasii fugari cu jucaria LEGO® City Laborator mobil de criminalistica (60418). Acest set de joc captivant pentru copii de 7 ani si mai mari contine un camion de jucarie, care se deschide pentru a dezvalui un laborator de ancheta la locul faptei pe 2 niveluri, dotat cu statii de lucru, o harta, monitoare CCTV, un microscop, o cafetiera si o inchisoare. Setul mai include si un decor de investigatie si ATV-ul pungasilor. Adauga cele 2 minifigurine politist, 1 minifigurina om de stiinta si 2 minifigurine pungas pentru aventuri memorabile!

    PRP PRP: 289,99 Lei

    Pret de vanzare 229,00 Lei

  • LEGO City - Masina unitatii de pompieri 60374, 502 piese

    Aprinde scânteia jocului de-a pompierii a copiilor cu setul LEGO® City Camion de pompieri (60374). Acest camion de jucărie bogat în detalii vine cu un centru de control detașabil, o dronă de foc și o dronă terestră. Copiii pot lansa diferite elemente din camion și din drona de foc pentru a recrea acțiunea de stingere a focului cu apă și spumă. Adaugă locațiile cu pădurea și orașul cuprinse de flăcări și cele 3 minifigurine pentru ore întregi de joacă incendiară. Acest set de construcție LEGO include un ghid de construit printat și ilustrat pas cu pas și aplicația LEGO Builder - un ghid de construit interactiv cu unelte intuitive de mărit și rotit permite copiilor să vizualizeze fiecare model din toate unghiurile pe măsură ce îl construiesc.

    PRP PRP: 279,99 Lei

    Pret de vanzare 229,00 Lei

  • LEGO City - Masina de politie 60312, 94 piese

    Prezinta copiilor o lume pasionanta a distractiei cu acest set de joc LEGO® City! Masina de politie (60312), constand dintr-o jucarie masina politista sport de patrulare cu jante cool, aripi late si anvelope cu priza la sol. Adauga minifigurina politist, care include o jucarie lanterna si chipiu de politist, pentru ore intregi de actiune fantezista cu urmariri de infractori!

    PRP PRP: 44,99 Lei

    Pret de vanzare 39,00 Lei

  • LEGO City - Politia in urmarirea furgonetei cu inghetata 60314, 317 piese

    Copiii pot recrea scene din serialul TV LEGO City Adventures cu acest set LEGO City Urmărirea mașinii de înghețată (60314) care include o mașină de înghețată cu un lansator plus o mașină de interceptare a poliției echipată cu un lansator de spini anti-cauciucuri. Adaugă cei doi tâlhari deghizați în cornete de înghețată și polițista și joaca poate începe! Acest set include instrucțiuni ilustrate pas-cu-pas precum și instrucțiuni digitale interactive pentru a face experiența de construcție și mai distractivă. Sunt disponibile în aplicația gratuită LEGO Building Instructions disponibilă pentru smartphone și tabletă și includ funcții de zoom și rotire care îi vor ajuta pe copii să vizualizeze modelul în timp ce construiesc. Seturile de joacă LEGO City Police pun copiii în mijlocul acțiunii cu jucării care duc joaca la următorul nivel. Ei pot explora așa lumea prin scenarii de joacă ce redau aspecte ale vieții reale în moduri distractive.

    PRP PRP: 149,99 Lei

    Pret de vanzare 139,00 Lei

  • LEGO City: Brigada de pompieri 60321, 7 ani+, 766 piese

    Setul LEGO City Brigada de Pompieri (60321) este plin de inspirație de joacă. Creat pentru vârste de la 7 ani în sus, setul include o fabrică de conserve de pește cu flăcări LEGO care pot fi lovite de proiectile, un rezervor cu ”sos secret”, plus un camion de pompieri cu remorcă ce lansează proiectile de apă, o motocicletă de pompieri și o camionetă pentru șeful pompierilor. Adaugă la toate acestea și figurinele cu câine și pisică și cele 5 minifigurine (inclusiv 2 personaje LEGO City TV) și joaca poate să înceapă! Acest set include instrucțiuni ilustrate pas-cu-pas precum și instrucțiuni digitale interactive pentru a face experiența de construcție și mai distractivă. Sunt disponibile în aplicația gratuită LEGO Building Instructions disponibilă pentru smartphone și tabletă și includ funcții de zoom și rotire care îi vor ajuta pe copii să vizualizeze modelul în timp ce construiesc. Seturile de joacă LEGO City Police pun copiii în mijlocul acțiunii cu jucării care duc joaca la următorul nivel. Ei pot explora așa lumea prin scenarii de joacă ce redau aspecte ale vieții reale în moduri distractive.

    PRP PRP: 549,99 Lei

    Pret de vanzare 355,00 Lei

  • LEGO City - Camion de reciclare 60386, 261 piese

    Acest set LEGO® City Camion de reciclare (60386) pentru vârstele 5+ prezintă o mulțime de trăsături realiste, inclusiv un centru de reciclat cu 3 containere. Camionul are o platformă de înclinare pentru a goli containerele și o platformă cu ridicare pentru descărcare. Adaugă cele 3 minifigurine și figurina pisicii și distracția e gata să înceapă. Include un ghid de construit ilustrat și ușor de urmărit, laolaltă cu aplicația LEGO Builder - un ghid digital de construit cu unelte intuitive de mărit și rotit care permite copiilor să vizualizeze modelul finalizat din toate unghiurile pe măsură ce construiesc.

    PRP PRP: 169,99 Lei

    Pret de vanzare 119,00 Lei

  • LEGO City - Urmarire cu masina de politie si masina puternica 60415, 213 piese

    Set de joc LEGO® City cu masina pentru actiune distractiva cu urmarirea infractorilor de catre politie!

    PRP PRP: 99,99 Lei

    Pret de vanzare 79,00 Lei

  • LEGO City - Spalatorie de masini 60362, 243 piese

    Set de joc City cu spalatorie de masini! Curatarea masinilor este o joaca de copii cu setul 6+ LEGO® City Spalatorie de masini (60362), care include perii rotative de spalare, ventilatoare mobile de uscare, un dozator de spuma de sapun, o pompa pentru cauciucuri si o masina de jucarie. Nu trebuie decat sa mai adaugi minifigurinele sofer si angajat si un strop de imaginatie pentru multe ore de distractie.

    PRP PRP: 99,99 Lei

    Pret de vanzare 82,00 Lei

  • LEGO City - Antrenament canin al politiei mobile 60369, 197 piese

    Setul LEGO® City Antrenament canin al politiei mobile include un SUV, o remorca, 3 activitati de antrenament, 2 minifigurine si 2 figurine caini, intre care un catelus. Ham! Ham! Alatura-re unitatii canine din LEGO® City Police pentru antrenarea cainilor si dezvoltarea catelusilor. Incarca echipamentul in remorca. Nu uita sa iei bolurile pentru hrana! Ajuta-i pe entuziastii caine si catelus politist sa urce in SUV-ul grozav si porneste spre terenul de antrenament. Cand ajungi, monteaza balansoarul, bara de sarituri si platformele ridicate si pregateste-te pentru o zi de distractie.

    PRP PRP: 99,99 Lei

    Pret de vanzare 84,00 Lei

  • LEGO City - Service pentru personalizarea masinilor 60389, 507 piese

    Bun venit la LEGO® City Service pentru personalizarea masinilor. Foloseste peretele inteligent de configurare pentru a crea modele spectaculoase. Ajuta mecanicii sa monteze faruri cool, spoilere pe spate si bare de protectie pentru raliuri si curse de drift. Condu vehiculele pe rampe pentru a fi modificate, vopsite si sudate. Foloseste troliul pentru a instala diferite motoare si viziteaza statia de tuning inainte sa pornesti la drum. Atelierul acesta este grozav!

    PRP PRP: 259,99 Lei

    Pret de vanzare 199,00 Lei

  • LEGO City - Aventuri off road cu vehicul 4x4 60387, 252 piese

    Copiii pot porni în vacanțe de drumeție în fiecare zi cu acest set LEGO® City 4x4 Off-Roader (60387). Vehiculul 4x4 este dotat cu roți masive și suspensii înalte care îi conferă un look cool de off-road. Copiii primesc și 2 biciclete de teren de jucărie, un cort LEGO și accesorii cool care includ un foc de tabără. Adaugă cele 2 minifigurine și figurina de animal și dă startul la aventură! Acest set de jucărie pentru vârstele 6+ vine cu instrucțiuni ilustrate ușor de urmărit și cu aplicația LEGO Builder - un ghid digital de construit cu unelte intuitive de mărit și rotit care permite copiilor să vizualizeze modelul finalizat din toate unghiurile pe măsură ce construiesc.

    PRP PRP: 149,99 Lei

    Pret de vanzare 105,00 Lei