Figurine Animale Sălbatice

Figurine Animale Sălbatice

Produse de la 49 până la 58 din 58 total

Transformă camera copilului tău într-un univers fascinant al animalelor sălbatice cu figurinele Schleich! Descoperă o lume magică unde imaginația prinde aripi și aventurile se scriu la fiecare pas. Fie că ești în jungla Amazoniană, în savana africană sau în adâncurile oceanului, figurinele Schleich te transpun în habitatul natural al animalelor preferate.

De la lei maiestuoși la girafe grațioase, de la pinguini jucăuși la rechini fioroși, Schleich oferă o gamă variată de figurine detaliate, pictate manual cu o precizie uimitoare. Fiecare figurină este realizată din materiale de înaltă calitate, asigurând o durabilitate excepțională și o experiență de joacă autentică.

Mai mult decât simple jucării, figurinele Schleich sunt instrumente pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor. Stimulând imaginația și creativitatea, ele permit copiilor să exploreze lumea animalelor, să învețe despre speciile exotice și să își dezvolte abilitățile cognitive și motorii.

  • Figurina Leu care rage, Schleich 14726

    Stiati ca: Lei sunt singurele feline mari ale caror coama distinge clar masculii fata de femele. Cu cat mai mare este coama unui leu cu atata mai inspaimantatoare este pentru intrusii ce ii patrund pe teritoriul pe care leul il apara. Leii sunt singurele feline care vaneaza in grupuri - chiar daca Aceasta sarcina le revine in special leoaicelor. Deoarece nu sunt destul de rapide, spre deosebire de ghepard, acestea isi folosesc forta. Ele pandesc din diferite directii, incercuiesc prada si folosesc elementul surpriza. Ei pot sa omoare antilope mari, zebre si bizoni, precum si elefanti slabiti. Denumire stiintifica: Panthera leo
    35,00 Lei
  • Figurina pui de tigru, Schleich 14730

    Stiati ca: TIgrul Siberian este cea mai mare felina din lume si poate creste pana la 3 m lungime, masurat de la nas pana in varful cozii. Dungile tigrului sunt variate si unice la fiecare tigru, fiind amprenta lui personala. Chiar si pielea de sub blana e dungata. La prima vedere modelul de pe corp nu pare sa ii aduca vreun beneficiu deoarece tigrul nu vrea sa fie descoperit de prada sa. Cand tigrul nu vaneaza la amurg acesta este perfect camuflat. Acestia apar in iarba inalta miscandu-se deodata cu vantul sau precum umbrele. Spre deosebire de alte feline, tigrul poate sa si inoate. Denumire stiintifica: Panthera tigris
    30,00 Lei
  • Figurina elefant african, femela, Schleich 14761

    Aceasta figurina din plastic prinde viata datorita detaliilor si a grijii cu care a fost pictata manual. Contine: O figurina elefant Stiati ca: Elefanti sunt cunoscuti ca fiind animale cu pielea groasa. Totusi, pielea lor este atat de sensibila incat ei pot obtine usor arsuri solare. Acesta este motivul pentru care elefanti arunca de multe ori, mai multe straturi de noroi peste ei. Aceste straturi "pachete de racire" combat, de asemenea, caldura torida. Cu toate ca elefanti nu pot auzi mai bine decat alte animale, ei folosesc de fapt urechile lor uriase, sa faca fata caldurii africane. Cand se racesc cu urechile, sangele se raceste si le ofera prospetime.Dimensiuni: 9.1 x 14.6 x 8.3 cm
    65,00 Lei
  • Figurina balena albastra, Schleich 14806

    Schleich este bine cunoscut pentru figurinele detaliate de cea mai buna calitate. Fiecare figurina este pictata manual, ceea ce le face aceste jucarii unice. Schleich fabrica figurinele detaliate de mai bine de 75 de ani. Schleich este un brand faimos, copiii iubesc aceste figurine, iar educatorii si invatatorii le folosesc pentru lectii educative. Incercati figurinele Schleich si incurajati-i pe copiii dvs. sa devina tot mai creativi.
    75,00 Lei
  • Figurina manz zebra, Schleich 14811

    Manzii de zebra pot fugi alaturi de turma lor in doar 20 de minute dupa ce se nasc. Totusi, in primele zile dupa nastere, iapa sta in preajma puiului sau pentru ca acesta sa se poata familiariza cu mirosul ei, aspectul si vocea sa. Puii de zebra nu au o coama pe gat doar, aceasta se lungeste de-a lungul spatelui lor si pana la coada. Stiati ca? La nastere, puii de zebră nu au dungi negre, ci maro.
    30,00 Lei
  • Figurina zebra femela, Schleich 14810

    Zebrele traiesc in savana Africana si apartin familei cailor. Fiecare zebra are un model unic de blana, constand in dungi alb-negru. Pana si coama le este striata. Modelul asigura camuflaj acestora, facandu-i pe pradatori confuzi, le protejeaza impotriva mustelor, face caldura mai suportabila si le ajuta sa se recunoasca intre ele. Stiati ca? Zebrele au o coama ridicata deoarece ascunde un strat de grasime sustinator sub ea.
    45,00 Lei
  • Figurina mascul gorila, Schleich 14770

    Gorilele mascul isi bat des cu pumnii in piept. Ei fac asta pentru a arata cine este cel mai puternic din grup. Cu toate acestea, gestul poate fi folosit ca un fel de salutare. Gorilele nu merg pe palmele mainilor, ci pe incheieturile degetelor. Gorilele mascul pot cantari pana in 200 de kilograme.
    45,00 Lei
  • Figurina Ara Hiacint, un papagal magnific, Schleich 14859

    Ara hiacint este o pasăre cu adevărat spectaculoasă, cu penajul său albastru de cobalt. Coada sa este lungă și elegantă, iar când își desfașoară aripile, ajunge la o anvergură de un metru! Este cel mai mare papagal zburător din lume, iar zborul său este o imagine uimitoare. Ara hiacint se prinde cu dexteritate de coaja copacilor. Cu ghearele sale puternice și cu ajutorul ciocului, papagalul urcă rapid pe trunchiul copacului. Unde se grăbește? Ah, a zărit niște nuci delicioase! Nucile sunt preferatele sale. Acest papagal superb are un penaj albastru strălucitor, cu o piele galben-solară în jurul ciocului și ochilor. Contrastul cu penajul este superb!
    30,00 Lei
  • Figurina Bivol African, Schleich 14872

    Imaginează-ți un colos negru ca abanosul, cu coarne masive curbate pe frunte: Bivolul African, o creatură magnifică din savana fierbinte. Forța sa este evidentă, de la mușchii puternici la coarnele impunătoare, o avertizare clară pentru cei care ar dori să-l provoace. Dar Bivolul African nu este doar o forță brutală. În cele mai multe momente, el este o ființă calmă, care își petrece zilele pășunând alene sub soarele arzător al Africii. Cu toate acestea, nu te lăsa purtat de falsa impresie de pace.
    45,00 Lei
  • Expeditie in Antarctica, Figurina Schleich 42558

    Imaginează-ți o călătorie uimitoare: Alătură-te lui Ranger Tom și husky-lor săi loiali într-o expediție palpitantă prin Antarctica, tărâmul gheții și al zăpezii. Călătorie pe tărâmul înghețat: Cu sania trasă de husky curajoși, Ranger Tom explorează peisajul rece și bătut de vânt. Ce descoperiri îl așteaptă în această regiune fascinantă? Un iglu primitor: Setul include un iglu cu acoperiș detașabil, perfect pentru a admira stelele polare după o zi plină de aventuri. O cană cu ceai fierbinte și pături călduroase așteaptă în interior pentru a te încălzi după o expediție epuizantă. O poveste creată de tine: Fie că e vorba de căutarea unui pinguin pierdut, descoperirea unui pasaj secret sau o simplă ieșire la cafea, povestea expediției este la latitudinea ta!
    150,00 Lei
Pagina:
  1. 1
  2. 2