Figurina Schleich 70531, Ursul lui Iloris

16,00 Lei

Disponibilitate: Stoc terminat

Aceasta figurina din plastic prinde viata datorita detaliilor si a grijii cu care a fost pictata manual.
Contine: O figurina ursulet
Stiati ca: Recent, un val de ursi a inceput sa traiasca in copacul din spatele casei Iloris. El se muta printre ramuri si, din ce in ce mai adesea, ajunge in gradina Iloris, unde ii place sa se joace cu Leolynn, tanarul fiu al elfului. Iloris a fost ingrozita cand l-a vazut pe fiul ei luand parte la o cursa in zbor impotriva ursului. Ea i-a urmarit o vreme si a vazut cu cata dragoste si atentie se trateaza perechea reciproc. De atunci, micul animal cu blana a fost o parte din familie. Ii este chiar permis sa fure nuci de la masa de micul dejun.Dimensiuni: 4.7 x 4.4 x 3.6

Descriere

Schleich este bine cunoscut pentru figurinele detaliate de cea mai buna calitate. Fiecare figurina este pictata manual, ceea ce le face aceste jucarii unice. Schleich fabrica figurinele detaliate de mai bine de 75 de ani. Schleich este un brand faimos, copiii iubesc aceste figurine, iar educatorii si invatatorii le folosesc pentru lectii educative. Incercati figurinele Schleich si incurajati-i pe copiii dvs. sa devina tot mai creativi.

Detalii produs

Cod produs 70531S
Gama Bayala
Vârstă recomandată 3 ani +
Avertisment! Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Livrarea produselor

Produsele achizitionate pe scamp.ro sunt livrate prin firma de curierat rapid DPD sau GLS, in 2-4 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii *.

DPD GLS Romania

Valoarea comenzii Taxă de livrare (*)
0 – 249 lei 15.99 lei
Peste 249 lei Gratuit

Pentru detalii complete privind livrarea si plata va rugam sa accesati pagina Livrare