Figurina Schleich 70525, Manz unicorn curcubeu, cu strasuri

39,00 Lei

Disponibilitate: Stoc terminat

Aceasta familie de unicorni traieste pe campia cu iarba deasa de pe malurile raului de curcubeu. In lumina soarelui de dimineata, coama de curcubeu a unicornilor straluceste in toate culorile curcubeului. Coama acestora este decorata cu pietre pretioase. Multe basme sunt spuse despre aceste animale fantastice dar nimeni nu le cunoaste cu adevarat. Se zice ca unicornii de curcubeu sunt magici si pot insanatosii oamenii.

Descriere

Schleich este bine cunoscut pentru figurinele detaliate de cea mai buna calitate. Fiecare figurina este pictata manual, ceea ce le face aceste jucarii unice. Schleich fabrica figurinele detaliate de mai bine de 75 de ani. Schleich este un brand faimos, copiii iubesc aceste figurine, iar educatorii si invatatorii le folosesc pentru lectii educative. Incercati figurinele Schleich si incurajati-i pe copiii dvs. sa devina tot mai creativi.

Detalii produs

Cod produs 70525S
Gama Bayala
Dimensiuni cutie / ambalaj 9 x 6 x 16 cm
Vârstă recomandată 3 ani +
Cod de bare 4005086705258
Avertisment! Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Livrarea produselor

Produsele achizitionate pe scamp.ro sunt livrate prin firma de curierat rapid DPD sau GLS, in 2-4 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii *.

DPD GLS Romania

Valoarea comenzii Taxă de livrare (*)
0 – 249 lei 15.99 lei
Peste 249 lei Gratuit

Pentru detalii complete privind livrarea si plata va rugam sa accesati pagina Livrare