Figurina Schleich 70501, Elf Crin, calarind pe ponei

63,00 Lei

Disponibilitate: Stoc terminat

Delicate lily elf, riding a pony - Schleich 70501 Delicat precum un crin, acest elf isi petrece zilele calarind poneiul ei. Ore intregi ea calareste pajistile inflorite impreuna cu prietenii ei. Elfilor le place sa calareasca de dimineata pana seara. Pajistile sunt inca umede de roua si un voal delicat de ceata acopera iarba. Daca gasesc un loc frumos, ei descaleca, au grija de ponei si stau pe o piatra visant cu ochii deschisi toata dupamasa pana cand se intorc acasa.Dimensiuni: 18.0 x 15.0 x 8.5 cm
Contine magneti inaccesibili: Tineti departe de produsele sensibile la magnetism si de dispozitivele medicale (ex. Stimulatoare Cardiace).

Descriere

Schleich este bine cunoscut pentru figurinele detaliate de cea mai buna calitate. Fiecare figurina este pictata manual, ceea ce le face aceste jucarii unice. Schleich fabrica figurinele detaliate de mai bine de 75 de ani. Schleich este un brand faimos, copiii iubesc aceste figurine, iar educatorii si invatatorii le folosesc pentru lectii educative. Incercati figurinele Schleich si incurajati-i pe copiii dvs. sa devina tot mai creativi.

Detalii produs

Cod produs 70501S
Gama Bayala
Vârstă recomandată 3 ani +
Avertisment! Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Livrarea produselor

Produsele achizitionate pe scamp.ro sunt livrate prin firma de curierat rapid DPD sau GLS, in 2-4 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii *.

DPD GLS Romania

Valoarea comenzii Taxă de livrare (*)
0 – 249 lei 15.99 lei
Peste 249 lei Gratuit

Pentru detalii complete privind livrarea si plata va rugam sa accesati pagina Livrare