Figurina Schleich 42323, Gerbil in culcus

16,00 Lei

Disponibilitate: Stoc terminat

Gerbil in cuib - Schleich 42323
Aceste figurine din plastic prind viata datorita detaliilor si a grijii cu care au fost pictate manual.
Include: o figurina pui de gerbil, un cuib cu agava
Stiati ca: Gerbili traiesc in roci argiloase uscate si nisipuri desertice uscate, stepe si munti. Ei sunt originari din zonele muntoase din inima Mongoliei. Ei au doar cativa pradatori naturali, dar trebuie sa se lupte cu conditiile aspre de viata. In tara lor natala, temperatura poate ajunge la -40 grade Celsius in timpul iernii, in timp ce vara temepratura urca pana 50 de grade Celsius. Gerbili prefera sa sape pesteri adanci si pasaje sub protectia unei plante, unde isi construiesc cuiburi, pentru descendenti si camara pentru alimente

Descriere

Schleich este bine cunoscut pentru figurinele detaliate de cea mai buna calitate. Fiecare figurina este pictata manual, ceea ce le face aceste jucarii unice. Schleich fabrica figurinele detaliate de mai bine de 75 de ani. Schleich este un brand faimos, copiii iubesc aceste figurine, iar educatorii si invatatorii le folosesc pentru lectii educative. Incercati figurinele Schleich si incurajati-i pe copiii dvs. sa devina tot mai creativi.

Detalii produs

Cod produs 42323S
Gama Wild Life
Vârstă recomandată 3 ani +
Avertisment! Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Livrarea produselor

Produsele achizitionate pe scamp.ro sunt livrate prin firma de curierat rapid DPD sau GLS, in 2-4 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii *.

DPD GLS Romania

Valoarea comenzii Taxă de livrare (*)
0 – 249 lei 15.99 lei
Peste 249 lei Gratuit

Pentru detalii complete privind livrarea si plata va rugam sa accesati pagina Livrare