Figurina Schleich 41432, Familie de ponei Shetland miniatura

Preţ normal: 72,00 Lei

Promotie 66,00 Lei

Disponibilitate: Stoc terminat

Stiati ca: Exista noi adaosuri la familia in miniatura Shetland Pony! Stangacia nou-nascutului manz face pe toata lumea de la grajduri sa rada. Atunci cand grajdarul umple cutia de alimente cu mere crocante, manzul vine drept la el si curios investigheaza cu botul. Intre timp, armasarul si iapa au inceput sa adulmece sacul de hrana pentru animale in timp ce nimeni nu se uita. Grajdarul nu trebuia sa ii scape din ochi! Cele doua figurine ponei Shetland sunt deja energice si pasteau departe incercand sa ajunga la hrana de animale din interiorul sacului, care miroasea extrem de tentant.

Descriere

Schleich este bine cunoscut pentru figurinele detaliate de cea mai buna calitate. Fiecare figurina este pictata manual, ceea ce le face aceste jucarii unice. Schleich fabrica figurinele detaliate de mai bine de 75 de ani. Schleich este un brand faimos, copiii iubesc aceste figurine, iar educatorii si invatatorii le folosesc pentru lectii educative. Incercati figurinele Schleich si incurajati-i pe copiii dvs. sa devina tot mai creativi.

Detalii produs

Cod produs 41432S
Gama Horses
Dimensiuni 24,2 x 5,1 x 18,9 cm
Vârstă recomandată 3 ani +
Avertisment! Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Livrarea produselor

Produsele achizitionate pe scamp.ro sunt livrate prin firma de curierat rapid DPD sau GLS, in 2-4 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii *.

DPD GLS Romania

Valoarea comenzii Taxă de livrare (*)
0 – 249 lei 15.99 lei
Peste 249 lei Gratuit

Pentru detalii complete privind livrarea si plata va rugam sa accesati pagina Livrare