Figurina Schleich 41428, Familie de vaci la pasune

157,00 Lei

Disponibilitate: Stoc terminat

FAMILIE DE VACI PE PASUNE Schleich 41428
Vacilor le place sa fie pe pasune, deoarece, aici ele pot sa pasca linistite toata ziua. Este inutil sa spunem ca acest lucru le provoaca sete. De aceea, fermierul umple in mod regulat cisterna mare cu apa proaspata si distribuie animalelor. Cand e gol, el il tracteaza deoparte cu tractorul si-l reumple. Dupa o zi frumoasa pe pasune, seara fermierul conduce vacile la aparatul de muls in cladirea animalelor si umple cutiile de lapte cu lapte proaspat.
Aceste figurine din plastic prind viata datorita detaliilor si a grijii cu care au fost pictate manual.
Varsta recomandata: 3-8 ani.

Descriere

Schleich este bine cunoscut pentru figurinele detaliate de cea mai buna calitate. Fiecare figurina este pictata manual, ceea ce le face aceste jucarii unice. Schleich fabrica figurinele detaliate de mai bine de 75 de ani. Schleich este un brand faimos, copiii iubesc aceste figurine, iar educatorii si invatatorii le folosesc pentru lectii educative. Incercati figurinele Schleich si incurajati-i pe copiii dvs. sa devina tot mai creativi.

Detalii produs

Cod produs 41428S
Gama Farm World
Vârstă recomandată 3 ani +
Avertisment! Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Livrarea produselor

Produsele achizitionate pe scamp.ro sunt livrate prin firma de curierat rapid DPD sau GLS, in 2-4 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii *.

DPD GLS Romania

Valoarea comenzii Taxă de livrare (*)
0 – 249 lei 15.99 lei
Peste 249 lei Gratuit

Pentru detalii complete privind livrarea si plata va rugam sa accesati pagina Livrare