Figurina Schleich 41425, Set Dimorphodon si Therizinosaur, mic

66,00 Lei

Disponibilitate: Stoc terminat

Contine: Un set cu dinozauri figurine.
Stiati ca: Primul Dimorphodon a existat acum aproximativ 200-175 milioane de ani. Ciocul sau a fost particular de extraordinar, pentru ca semana cu cel al unui Puffin. Aripile scurte nu sunt chiar adecvate pentru zbor, dar pterozauri au fost cel mai probabil in masura sa se catere la fel de bine ca si veveritele. Spre deosebire de Dimorphodon, Therizinosaurul a trait spre sfarsitul erei dinozaurilor. El a avut cele mai lungi gheare din toate animalele care au trait vreodata pe pamant: ele erau lungi de pana la 70 de centimetri. Cel mai probabil, le-a folosit pentru a desprinde coaja de pe copaci.

Descriere

Schleich este bine cunoscut pentru figurinele detaliate de cea mai buna calitate. Fiecare figurina este pictata manual, ceea ce le face aceste jucarii unice. Schleich fabrica figurinele detaliate de mai bine de 75 de ani. Schleich este un brand faimos, copiii iubesc aceste figurine, iar educatorii si invatatorii le folosesc pentru lectii educative. Incercati figurinele Schleich si incurajati-i pe copiii dvs. sa devina tot mai creativi.

Detalii produs

Cod produs 41425S
Gama Dinozauri
Vârstă recomandată 3 ani +
Avertisment! Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Livrarea produselor

Produsele achizitionate pe scamp.ro sunt livrate prin firma de curierat rapid DPD sau GLS, in 2-4 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii *.

DPD GLS Romania

Valoarea comenzii Taxă de livrare (*)
0 – 249 lei 15.99 lei
Peste 249 lei Gratuit

Pentru detalii complete privind livrarea si plata va rugam sa accesati pagina Livrare