Figurina Schleich 41422, Kit curatare grajd + vitel+miel

27,00 Lei

Disponibilitate: Stoc terminat

Aceasta figurina din plastic prinde viata datorita detaliilor si a grijii cu care a fost pictata manual.
Contine: -Un set de figurine Ferma (curatare grajd, miel si vitel)
Stiati ca: In fiecare dimineata, fermierul se trezeste devreme pentru a se ingriji de animalele sale. Mielul Shropshire si vitelul Fleckvieh tocmai au venit pe lume, si sunt inca un pic nesiguri pe picioarele lor. Ei au nevoie de o multime de ingrijire. Sunt sanatosi? Dupa ce fermierul a verificat ca acestea sunt fericite si sanatoase, el hraneste animalele si le aduce o galeata de apa proaspata pentru a se asigura ca au suficient sa bea. Apoi, el ia matura si matura trotuarul dintre grajduri.

Descriere

Schleich este bine cunoscut pentru figurinele detaliate de cea mai buna calitate. Fiecare figurina este pictata manual, ceea ce le face aceste jucarii unice. Schleich fabrica figurinele detaliate de mai bine de 75 de ani. Schleich este un brand faimos, copiii iubesc aceste figurine, iar educatorii si invatatorii le folosesc pentru lectii educative. Incercati figurinele Schleich si incurajati-i pe copiii dvs. sa devina tot mai creativi.

Detalii produs

Cod produs 41422S
Gama Farm World
Vârstă recomandată 3 ani +
Avertisment! Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Livrarea produselor

Produsele achizitionate pe scamp.ro sunt livrate prin firma de curierat rapid DPD sau GLS, in 2-4 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii *.

DPD GLS Romania

Valoarea comenzii Taxă de livrare (*)
0 – 249 lei 15.99 lei
Peste 249 lei Gratuit

Pentru detalii complete privind livrarea si plata va rugam sa accesati pagina Livrare