Figurina Schleich 22055, Set peisaj Lucy si Schroeder

63,00 Lei

Disponibilitate: Stoc terminat

SET SCENARIU LUCY SI SCHROEDER Schleich 22055
Lucy este iremediabil indragostita de Schroeder, dar Schroeder are doar un singur lucru in minte, pianul lui. Lucy incearca in mod constant sa-i atraga atentia, dar el pur si simplu, nu asculta, deoarece acest fan Beethoven este profund cufundat in muzica sa. "Nu este Beethoven cel mai tare!" Lucy face tot ce poate pentru a-l castiga pe Schroeder, dar daca ea ii jigneste eroul sau, de cele mai multe ori ea sfarseste prin a ramane singura cu pianul. Saraca Lucy, acest lucru, probabil, nu ii va servi la nimic.
Aceste figurine din plastic prind viata datorita detaliilor si a grijii cu care au fost pictate manual.

Descriere

Schleich este bine cunoscut pentru figurinele detaliate de cea mai buna calitate. Fiecare figurina este pictata manual, ceea ce le face aceste jucarii unice. Schleich fabrica figurinele detaliate de mai bine de 75 de ani. Schleich este un brand faimos, copiii iubesc aceste figurine, iar educatorii si invatatorii le folosesc pentru lectii educative. Incercati figurinele Schleich si incurajati-i pe copiii dvs. sa devina tot mai creativi.

Detalii produs

Cod produs 22055S
Gama Peanuts
Vârstă recomandată 3 ani +
Avertisment! Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Livrarea produselor

Produsele achizitionate pe scamp.ro sunt livrate prin firma de curierat rapid DPD sau GLS, in 2-4 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii *.

DPD GLS Romania

Valoarea comenzii Taxă de livrare (*)
0 – 249 lei 15.99 lei
Peste 249 lei Gratuit

Pentru detalii complete privind livrarea si plata va rugam sa accesati pagina Livrare