Figurina Schleich 14768, Caracatita

39,00 Lei

Disponibilitate: Stoc terminat

Stiati ca: Caracatita poate fi distinsa cu usurinta de alti calmari, deoarece acestea au opt tentacule. Acesta este motivul pentru care sunt numite caracatita, pentru ca cuvantul grecesc "octo" inseamna opt si "puos" inseamna picior. In cazul in care se simt amenintate, ele elibereaza un lichid ca si cerneala, care se raspandeste in apa ca un nor intunecat, imens . Caracatita isi poate, astfel, ascunde directia sa de evadare. Mai mult decat atat, animalele sunt maestri ai camuflajului, deoarece ele isi pot schimba instantaneu culoarea corpului lor de la gri-maro la albastru-verde, rosu sau roz.

Descriere

Schleich este bine cunoscut pentru figurinele detaliate de cea mai buna calitate. Fiecare figurina este pictata manual, ceea ce le face aceste jucarii unice. Schleich fabrica figurinele detaliate de mai bine de 75 de ani. Schleich este un brand faimos, copiii iubesc aceste figurine, iar educatorii si invatatorii le folosesc pentru lectii educative. Incercati figurinele Schleich si incurajati-i pe copiii dvs. sa devina tot mai creativi.

Detalii produs

Cod produs 14768S
Gama Wild Life
Dimensiuni 9 x 8,8 x 4,5 cm
Vârstă recomandată 3 ani +
Avertisment! Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Livrarea produselor

Produsele achizitionate pe scamp.ro sunt livrate prin firma de curierat rapid DPD sau GLS, in 2-4 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii *.

DPD GLS Romania

Valoarea comenzii Taxă de livrare (*)
0 – 249 lei 15.99 lei
Peste 249 lei Gratuit

Pentru detalii complete privind livrarea si plata va rugam sa accesati pagina Livrare