Figurina Schleich 14757, Pangolin urias

21,00 Lei

Disponibilitate: Stoc terminat

GIANT PANGOLIN Schleich 14757Aceasta figurina din plastic prinde viata datorita detaliilor si a grijii cu care a fost pictata manual.
Contine: O figurina Pangolin
Stiati ca: Corpul gigantului Pangolin este aproape complet acoperit cu solzi ascutiti care se suprapun. Acestia il protejeaza impotriva ghearelor ascutite ale leoparzilor si hienelor. Cu ghearele lor lungi si curbate, ei se cuibareasc in musuroaie de furnici si termite, cu scopul de a scormoni dupa aceste insecte si sa le manance cu pofta. Uneori, el trag coaja de pe copaci, cu scopul de a ajunge la insectele aflate dedesubt. Din moment ce pangolini giganti nu au dinti, ei se folosesc de limba lor lunga si lipicioasa pentru a colecta prada pe care o inghite apoi intreaga.

Descriere

Schleich este bine cunoscut pentru figurinele detaliate de cea mai buna calitate. Fiecare figurina este pictata manual, ceea ce le face aceste jucarii unice. Schleich fabrica figurinele detaliate de mai bine de 75 de ani. Schleich este un brand faimos, copiii iubesc aceste figurine, iar educatorii si invatatorii le folosesc pentru lectii educative. Incercati figurinele Schleich si incurajati-i pe copiii dvs. sa devina tot mai creativi.

Detalii produs

Cod produs 14757S
Gama Wild Life
Vârstă recomandată 3 ani +
Avertisment! Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Livrarea produselor

Produsele achizitionate pe scamp.ro sunt livrate prin firma de curierat rapid DPD sau GLS, in 2-4 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii *.

DPD GLS Romania

Valoarea comenzii Taxă de livrare (*)
0 – 249 lei 15.99 lei
Peste 249 lei Gratuit

Pentru detalii complete privind livrarea si plata va rugam sa accesati pagina Livrare