Figurina Schleich 14738, Bufnita vultur

26,00 Lei

Disponibilitate: Stoc terminat

Eagle owl - Schleich 14738
Aceasta figurina din plastic prinde viata datorita detaliilor si a grijii cu care a fost pictata manual.
Stiati ca: Impreuna cu bufnita gri si bufnita peste, bufnita vultur este una dintre cele mai mari din lume. Bufnita vultur poate fi identificata dupa ochii ei galben-portocaliu aprins si smocurile de la urechi.
Aceasta are un auz extraordinar si poate auzi un soarece in iarma la 100 m distanta. Fata lui se comporta ca si o antena satelit, directioneaza sunetul catre urechi. Ea poate vedea chiar si noaptea cand este foarte intuneric. Datorita faptului ca nu isi poate misca ochii, bufnita vultur isi misca capul cu totul. Capul ei este atat de flexibil incat se poate invarti la 270 de grade.
Denumire oficiala: Bubo bubo
Dimensiuni figurina: 6.1 x 11.3 x 6.0 cm

Descriere

Schleich este bine cunoscut pentru figurinele detaliate de cea mai buna calitate. Fiecare figurina este pictata manual, ceea ce le face aceste jucarii unice. Schleich fabrica figurinele detaliate de mai bine de 75 de ani. Schleich este un brand faimos, copiii iubesc aceste figurine, iar educatorii si invatatorii le folosesc pentru lectii educative. Incercati figurinele Schleich si incurajati-i pe copiii dvs. sa devina tot mai creativi.

Detalii produs

Cod produs 14738S
Gama Wild Life
Vârstă recomandată 3 ani +
Avertisment! Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Livrarea produselor

Produsele achizitionate pe scamp.ro sunt livrate prin firma de curierat rapid DPD sau GLS, in 2-4 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii *.

DPD GLS Romania

Valoarea comenzii Taxă de livrare (*)
0 – 249 lei 15.99 lei
Peste 249 lei Gratuit

Pentru detalii complete privind livrarea si plata va rugam sa accesati pagina Livrare