Figurina Schleich 14713, Arici

16,00 Lei

Disponibilitate: Stoc terminat

Figurina Animal Arici de la Schleich - 14713
Aceasta figurina din plastic prinde viata datorita detaliilor si a grijii cu care a fost pictata manual.
Dimensiuni: 5,1 x 4,1 x 2 cm
Greutate: 150 cm
Stiati ca: Cand se nasc aricii sunt surzi si orbi iar tepii lor cresc chiar inainte sa li se dezvolte senzorii. Principalele metode de aparare ale aricilor este sa impuga cu tepii si sa se ghenuiasca intr-o minge de tepi. Aricii cresc pana la 20 cm. Aceste animale sunt omnivore, mancand insecte, amfibieni, oua de pasari, ciuperci, pepeni, fructe de padure si serpi. Datorita imunitatii lor impotriva venilului ei pot manca chiar si serpi veninosi.

Descriere

Schleich este bine cunoscut pentru figurinele detaliate de cea mai buna calitate. Fiecare figurina este pictata manual, ceea ce le face aceste jucarii unice. Schleich fabrica figurinele detaliate de mai bine de 75 de ani. Schleich este un brand faimos, copiii iubesc aceste figurine, iar educatorii si invatatorii le folosesc pentru lectii educative. Incercati figurinele Schleich si incurajati-i pe copiii dvs. sa devina tot mai creativi.

Detalii produs

Cod produs 14713S
Gama Wild Life
Vârstă recomandată 3 ani +
Avertisment! Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Livrarea produselor

Produsele achizitionate pe scamp.ro sunt livrate prin firma de curierat rapid DPD sau GLS, in 2-4 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii *.

DPD GLS Romania

Valoarea comenzii Taxă de livrare (*)
0 – 249 lei 15.99 lei
Peste 249 lei Gratuit

Pentru detalii complete privind livrarea si plata va rugam sa accesati pagina Livrare