Figurina Schleich 14540, Anhanguera

44,00 Lei

Disponibilitate: Stoc terminat

Anhanguera - Schleich - 14540
Aceasta figurina din plastic prinde viata datorita detaliilor si a grijii cu care a fost pictata manual. Gura dinozaurului se deschide.
Stiati ca: Anhanguera este un pterozaur ce are o anvergura de pana la 4 m. In limba Indiana numele lui inseamna "diavol batran". Corpul lui avea putin mai mult de 20 de cm lungime. Caracteristica lui cea mai importanta este craniul prelungita si gura precum a crocodilului.
Denumire stiintifica: Anhanguera
Dimensiuni figurina: 6.0 x 14.2 x 14.0 cm

Descriere

Schleich este bine cunoscut pentru figurinele detaliate de cea mai buna calitate. Fiecare figurina este pictata manual, ceea ce le face aceste jucarii unice. Schleich fabrica figurinele detaliate de mai bine de 75 de ani. Schleich este un brand faimos, copiii iubesc aceste figurine, iar educatorii si invatatorii le folosesc pentru lectii educative. Incercati figurinele Schleich si incurajati-i pe copiii dvs. sa devina tot mai creativi.

Detalii produs

Cod produs 14540S
Gama Dinozauri
Vârstă recomandată 3 ani +
Avertisment! Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Livrarea produselor

Produsele achizitionate pe scamp.ro sunt livrate prin firma de curierat rapid DPD sau GLS, in 2-4 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii *.

DPD GLS Romania

Valoarea comenzii Taxă de livrare (*)
0 – 249 lei 15.99 lei
Peste 249 lei Gratuit

Pentru detalii complete privind livrarea si plata va rugam sa accesati pagina Livrare