Figurina Schleich 13811, Armasar Arab

32,00 Lei

Disponibilitate: Stoc terminat

Contine: Un armasar arab.
Stiati ca: Caii arabi au venit initial din regiunile de desert uscate ale Peninsulei Arabice. Eleganti, netezi si neobositi, ei au fost folositi sa galopeze peste nisipul fierbinte. In zilele noastre, maiestuasele animale sunt inca renumite pentru rezistenta lor extraordinara. In turneele de distanta, ei sunt aproape intotdeauna primii: sunt cei mai rapizi cai din lume pe distante lungi. Caii arabi sunt, in general, prietenosi, blanzi si de incredere. Cu toate acestea, se spune de asemenea, ca sunt nervosi si dificili. Acest lucru se datoreaza faptului ca ei sunt creaturi extrem de sensibile.

Descriere

Schleich este bine cunoscut pentru figurinele detaliate de cea mai buna calitate. Fiecare figurina este pictata manual, ceea ce le face aceste jucarii unice. Schleich fabrica figurinele detaliate de mai bine de 75 de ani. Schleich este un brand faimos, copiii iubesc aceste figurine, iar educatorii si invatatorii le folosesc pentru lectii educative. Incercati figurinele Schleich si incurajati-i pe copiii dvs. sa devina tot mai creativi.

Detalii produs

Cod produs 13811S
Gama Horses
Dimensiuni 12,5 x 3,8 x 10,4 cm
Vârstă recomandată 3 ani +
Avertisment! Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Livrarea produselor

Produsele achizitionate pe scamp.ro sunt livrate prin firma de curierat rapid DPD sau GLS, in 2-4 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii *.

DPD GLS Romania

Valoarea comenzii Taxă de livrare (*)
0 – 249 lei 15.99 lei
Peste 249 lei Gratuit

Pentru detalii complete privind livrarea si plata va rugam sa accesati pagina Livrare