Figurina Schleich 13785, Oaie neagra

14,00 Lei

Disponibilitate: Stoc terminat

Black sheep - Schleich 13785
Aceasta figurina din plastic prinde viata datorita detaliilor si a grijii cu care a fost pictata manual.
Stiati ca: Oile au o exceptionala memorie. Acestea isi pot aminti de fetele celorlalte oi sau ale oamenilor pana la 2 ani. Cand va ganditi la oi de obicei va ganditi la niste animale cu blana alba si carliontata. Dar in fiecare urma mai exista si oi negre care ies in evidenta. Lana lor nu poate fi vopsita precum a oilor albe. De aici vine proverbiala expresie "oaia neagra". Alfel oile negre nu se diferentiaza cu nimic de cele albe. Acestea sunt la fel de inteligente, jucause si sociabile si au o buna memorie.
Denumire stiintifica: Ovis orientalis aries
Dimensiuni figurine: 6.5 x 9.0 x 3.5 cm

Descriere

Schleich este bine cunoscut pentru figurinele detaliate de cea mai buna calitate. Fiecare figurina este pictata manual, ceea ce le face aceste jucarii unice. Schleich fabrica figurinele detaliate de mai bine de 75 de ani. Schleich este un brand faimos, copiii iubesc aceste figurine, iar educatorii si invatatorii le folosesc pentru lectii educative. Incercati figurinele Schleich si incurajati-i pe copiii dvs. sa devina tot mai creativi.

Detalii produs

Cod produs 13785S
Gama Farm World
Vârstă recomandată 3 ani +
Avertisment! Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Livrarea produselor

Produsele achizitionate pe scamp.ro sunt livrate prin firma de curierat rapid DPD sau GLS, in 2-4 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii *.

DPD GLS Romania

Valoarea comenzii Taxă de livrare (*)
0 – 249 lei 15.99 lei
Peste 249 lei Gratuit

Pentru detalii complete privind livrarea si plata va rugam sa accesati pagina Livrare