Figurina Schleich 13769, Iapa Knabstrupper

32,00 Lei

Disponibilitate: Stoc terminat

Stiati ca: Punctele si bulinele de pe blana cailor din rasa Knabstrupper sunt unice precum caracterul acestuia. Acesta este plin de vointa, foarte inteligent, ambitios si totusi calm si bine-crescut. De aceia caii din aceasta rasa sunt folositi in terapii. In acelasi timp caii din rasa Knabstrupper pot fi incapatanati. Daca nu sunteti determinati sa aveti de-a face cu incapatanarea lui, acesta va trece peste dumneavoastra. Dar caii din Knabstrupper sunt si foarte loiali si nu pleaca de langa stapan.
Denumire stiintifica: Equus ferus caballus

Descriere

Schleich este bine cunoscut pentru figurinele detaliate de cea mai buna calitate. Fiecare figurina este pictata manual, ceea ce le face aceste jucarii unice. Schleich fabrica figurinele detaliate de mai bine de 75 de ani. Schleich este un brand faimos, copiii iubesc aceste figurine, iar educatorii si invatatorii le folosesc pentru lectii educative. Incercati figurinele Schleich si incurajati-i pe copiii dvs. sa devina tot mai creativi.

Detalii produs

Cod produs 13769S
Gama Horses
Dimensiuni 15 x 3,5 x 10,5 cm
Vârstă recomandată 3 ani +
Avertisment! Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Livrarea produselor

Produsele achizitionate pe scamp.ro sunt livrate prin firma de curierat rapid DPD sau GLS, in 2-4 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii *.

DPD GLS Romania

Valoarea comenzii Taxă de livrare (*)
0 – 249 lei 15.99 lei
Peste 249 lei Gratuit

Pentru detalii complete privind livrarea si plata va rugam sa accesati pagina Livrare