Dragi Mămici şi Tătici, Mătuşi, Unchi, Naşe şi Naşi, şi toţi ai căror viaţă este sau va fi în viitorul apropiat luminată de sosirea unui bebeluş minunat!

Înainte de toate, să vorbim un pic despre trecut.

Firma Prince Oliver Bt. a fost înfiinţată în 1993, ca o întreprindere de familie, în anul naşterii primului nostru copil. De atunci, ne ocupăm de confecţionarea şi comercializarea lenjeriei pentru bebeluşi. De-a lungul anilor, am "testat" astfel pe propriul nostru copil, iar mai târziu pe proprii noştri copii body-urile în calitate de mamă şi tată în viaţa reală. De multe ori, motivele despre maşina favorită sau ursuleţul iubit s-au născut în urma rugăminţii fiilor noştri, ei au fost primii care au purtat noile modele, "body-urile cu picior" şi "body-urile mulate". Menţionăm că au detestat foarte mult când au trebuit să probeze modele pentru fete, de ex. "salopeta cu volane", chiar şi pentru două minute.

Înapoi

Ceea ce ne-a satisfăcut aşteptările, va satisface aşteptările şi celorlalţi părinţi. Primim din ce în ce mai multe confirmări, că ceea ce facem, este de calitate bună şi este pe placul oamenilor.

Fibrele de import utilizate provin de mulţi ani de la acelaşi fabricant, nu facem compromisuri pentru utilizarea materialelor de bază mai ieftine, dar eventual de o calitate mai proastă. Ţesutul textilelor se face deja de noi, având loc un control riguros al calităţii. Pentru pregătirea şi vopsirea textilelor folosim materiale, coloranţi fabricaţi exclusiv pe teritoriul UE şi care corespund celor mai stricte norme de sănătate. Motivele sunt imprimate prin sită textilă, prin brodare, sau prin aplicarea de matriţe pe body-uri, în propriul nostru atelier.

Capsele aplicate pe body-uri sunt fabricate din materiale fără nichel, astfel pot fi îmbrăcate şi de către copii alergici la metale. Ca o ultimă fază a confecţionării, body-urile mai sunt supuse la două controale ale calităţii.

Ar fi însă arogant să spunem, că nu pot apărea erori niciodată. În ciuda tuturor străduinţelor noastre, acestea se pot întâmpla. În aceste cazuri însă încercăm să înlocuim produsul într-un termen cât mai scurt şi să ne revanşăm faţă de Client cu un produs nou.

În urma muncii noastre de-a lungul anilor, se pare că am creat o marcă proprie, iar noi am dat acestei mărci numele SCAMP, care este marcă înregistrată din anul 2006. Prin acest nume (care în română înseamnă puşti, copil neastâmpărat) sperăm că putem ilustra în mod corespunzător gama de forme, de modele şi culori care se află în spatele acestuia.  Noi am ales varianta în engleză a numelui din cauza partenerilor noştri străini.

Prezentul şi viitorul planificat

Magazinul nostru online scamp.ro s-a deschis în septembrie 2013. Deşi nu am avut nicio experienţă în comercializarea online, ne-am străduit să facem faţă acestei provocări. Am depăşit greutăţile de la început, pentru care am primit multe încurajări şi din partea Dumneavoastră. Sperăm că şi Dvs. consideraţi că am reuşit: magazinul online funcţionează bine, clienţii sunt satisfăcuţi de produsele noastre şi modul de servire!

Avem în plan să vă oferim o gamă cât mai bogată de produse. Am dori să obţinem ca acei părinţi şi copii care au făcut cunoştinţă şi au îndrăgit marca Scamp, să poată purta piesele vestimentare favorite şi în mărimi mai mari.

Sperăm că cei care au încercat până acum produsele noastre să ne rămână fideli şi sperăm ca din ce în ce mai mulţi să aleagă hainele noastre pentru bebeluşi. Şi sperăm să apară pe hainele din ce în ce mai multor bebeluşi, copii poznaşi şi drăcuşori:

Scamp logo