Body-uri bebelusi si copii

Produse de la 49 până la 52 din 52 total

Sunt confectionate in mai multe modele si deschideri la gat, pentru ca toti sa poata gasi alegerea potrivita pentru propriul copil. Sunt confectionate din material de baza din 100% bumbac. Deschiderea de la gat cat si cea de jos este prevazuta cu capse fara nichel, pentru ca si bebelusii alergici la metale sa le poata purta in siguranta.

  • Body bebe cu maneca scurta /PO4

    Body bebe cu maneca scurta din bumbac dau o senzatie de confort bebelusului. Combinati-le cu pantalonasii nostri pentru o mai mare varietate. Capsele intarite, fara nichel, rezista la nenumaratele schimburi de scutece.
    19,00 Lei
  • Body bebe cu capsa simpla la umar /PO6

    Body din bumbac, cu mânecă scurtă dau o senzaţie de confort bebeluşului. Combinaţi-le cu pantalonaşii noştri pentru o mai mare varietate. Capsele întărite, fără nichel, rezistă la nenumăratele schimburi de scutece.
    19,00 Lei
  • Body maneca lunga bebe /PO4

    Body cu mânecă lungă pentru băieți, cu capsele fără nichel, cu modele de mașină de gunoi, 100% bumbac. Este util, durabil și confortabil; îți va lipsi numai în timpul spălării. Este primul cadoul perfect!
    18,00 Lei
  • Body bebe cu maneca lunga /PO5

    Body cu mânecă lungă pentru băieți, cu capsele fără nichel, cu modele de mașină de gunoi, 100% bumbac. Este util, durabil și confortabil; îți va lipsi numai în timpul spălării. Este primul cadoul perfect! Combinaţi-le cu pantalonaşii noştri pentru o mai mare varietate.
    17,00 Lei
Pagina:
  1. 1
  2. 2