Batman (Batman v Superman) Schleich-22526

27,00 Lei

Disponibilitate: Stoc terminat

Aceasta figurina din plastic prinde viata datorita detaliilor si a grijii cu care a fost pictata manual.
Contine: - O figurina Batman
Stiati ca: Batman este eroul intunecat al Gotham City. El se lupta cu toata puterea impotriva raului, impotriva celor care vor sa-i distruga lumea. El este ca un cavaler negru al secolului 21 in noul sau costum de super-erou. Cea mai mare parte a timpului el lupta singur impotriva inamicului sau viclean Darkseid, dar el lupta, de asemenea, alaturi de alti super-eroi ai Justice League si in curand probabil el chiar va trebui sa lupte impotriva lui Superman. Are Batman vreo sansa? Nimeni nu stie inca.

Descriere

Schleich este bine cunoscut pentru figurinele detaliate de cea mai buna calitate. Fiecare figurina este pictata manual, ceea ce le face aceste jucarii unice. Schleich fabrica figurinele detaliate de mai bine de 75 de ani. Schleich este un brand faimos, copiii iubesc aceste figurine, iar educatorii si invatatorii le folosesc pentru lectii educative. Incercati figurinele Schleich si incurajati-i pe copiii dvs. sa devina tot mai creativi.

Detalii produs

Cod produs 22526S
Vârstă recomandată 3 ani +
Avertisment! Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Livrarea produselor

Produsele achizitionate pe scamp.ro sunt livrate prin firma de curierat rapid DPD sau GLS, in 2-4 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii *.

DPD GLS Romania

Valoarea comenzii Taxă de livrare (*)
0 – 249 lei 15.99 lei
Peste 249 lei Gratuit

Pentru detalii complete privind livrarea si plata va rugam sa accesati pagina Livrare