Tractor cu pedale Rolly Toys 710348, Deutz-Fahr Agrotron TTV Warrior cu incarcator frontal

1.225,00 Lei

Disponibilitate: La comanda

Livrare gratuita in 4-6 zile lucratoare.
Tractor cu pedale, fabricat in Germania de compania Rolly Toys. Face parte din gama rollyFarmtrac, modelul Deutz pentru copii peste 3 ani, greutatea maxima de utilizare este de 40 kg. Tractiunea se face pe o singura roata, rotile sunt din plastic si au benzi de cauciuc pentru atenuarea zgomotului si pentru o aderenta mult mai buna. Lantul este complet integrat in tractor. Scaunul este reglabil. Include un Roll-bar. Capota se deschide. Este dotat cu o cupa rollyTrac Lader care se poate monta/demonta usor astfel incat se poate folosi si fara cupa, ca un tractor simplu. cupa se poate pozitiona in 3 moduri (jos, mijloc, sus) iar bascularea se face cu ajutorul unei manete. Cupa se actioneaza manual. Greutate totala: 14,7 Kg.

Se livreaza demontat impreuna cu o descriere completa a modului de asamblare (inclusiv cu poze). Pentru montarea acestui produs, necesita o minima experienta in asamblare si putina indemanare.

Acest produs iti aduce 258 puncte de loialitate. Detalii

Descriere

Facilitati: – include cupa Rolly Trac Lader, aceasta se actioneaza manual, – cupa se poate pozitiona in 3 moduri (jos, mijloc, sus) iar bascularea se face cu ajutorul unei manete, – scaunul poate fi reglat, include un Roll-bar, – banda de cauciuc la roti, – capota se deschide, – lantul este complet inchis si actioneaza asupra rotii stanga-spate.

Detalii produs

Cod produs 710348
Gama Rolly FarmTrac
Produs licentiat Deutz-Fahr
Varsta recomandata 3 - 8 ani
Greutate 14.7 kg
Dimensiuni dupa asamblare 146 x 53 x 77 cm
Dimensiuni ambalaj 110 x 52 x 54 cm
Cod de bare 4006485710348

Livrarea produselor

Produsele achizitionate pe scamp.ro sunt livrate prin firma de curierat rapid GLS, in 1-3 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii *.

GLS Romania

Valoarea comenzii Taxă de livrare (*)
0 – 349 lei 17.99 lei
Peste 349 lei Gratuit

Pentru detalii complete privind livrarea si plata va rugam sa accesati pagina Livrare