Tractor cu pedale Rolly Toys 813001, CAT Buldo cu excavator in spate

1.195,00 Lei

Disponibilitate: Stoc terminat

Tractor cu pedale, fabricat in Germania de compania Rolly Toys. Face parte din gama rollyJunior, modelul Caterpillar pentru copii peste 3 ani, greutatea maxima de utilizare este de 40 kg. Ideal pentru copii avand inaltimea intre 104 si 134 cm. Cupele se pot monta/demonta usor. Tractiunea se face pe o singura roata, rotile sunt din plastic si au benzi de cauciuc pentru atenuarea zgomotului si pentru o aderenta mult mai buna. Lantul este complet integrat in tractor. Scaunul este reglabil. Capota se deschide. Este dotat cu o cupa rollyJunior Lader care se poate monta/demonta usor astfel incat se poate folosi si fara cupa, ca un tractor simplu. Cupa se actioneaza manual. Include excavator in spate rollyBackhoe.
Se livreaza demontat impreuna cu o descriere completa a modului de asamblare (inclusiv cu poze). Pentru montarea acestui produs, necesita o minima experienta in asamblare si putina indemanare.

Descriere



Produs fabricat in Germania de compania Rolly Toys sub licenta CAT. Pentru copii cu varsta intre 3-8 ani si inaltimea intre 104 si 134 cm. Este un tractor cu pedale premium dotat cu scaun reglabil, cupa fata si remorca. Tractorul are protectii din cauciuc la rotile din spate. Pedalele actioneaza asupra unor pinioane metalice complet integrate in corpul tractorului prin intermediul unui lant de calitate aflat complet in interiorul tractorului. Capota fata se deschide. Cupa fata este inclusa si se manevreaza manual cu ajutorul unor manete astfel incat functionarea acesteia este la fel ca in realitate. Cupa se poate ridica pe verticala unde are doua pozitii de fixare: mai sus sau mai jos. Aceasta se poate elibera din pozitia fixa cu ajutorul unui maner mobil. Incarcatura din cupa se poate descarca prin actionarea unei manete laterale metalice. Cupa se poate monta/demonta usor astfel incat tractorul se poate folosi si fara acest accesoriu. La spate este prevazut cu un excavator atasabil. Acesta se poate atasa sau dezatasa la tractor atunci cand e nevoie. Excavatorul este prevazut cu un scaun si un cric, acesta are un dispozitiv de siguranta care blocheaza folosirea excavatorului daca nu este montat cricul.. Astfel prima data se coboara cricul, abia apoi se pozitioneaza excavatorul in pozitia de lucru. Odata pozitionat excavatorul se manevreaza cu doua manete ca in realitate. Produsul se livreaza demontat impreuna cu o descriere completa a modului de asamblare (inclusiv cu poze). Atentie! Nu se recomanda copiilor mai mici de 3 ani! Facilitati: include cupa Junior Lader, cupa se actioneaza manual, se poate monta/demonta usor; include cupa spate care se actioneaza manual cu doua manete ca in realitate; cupa spate are un cric care permite functionarea excavatorului numai cand este pozitionat (pentru siguranta); cupa spate este dotata cu carlig astfel incat se poate adauga o remorca; scaunul tractorului poate fi reglat (montaj mai in fata sau mai in spate); banda de cauciuc la rotile din spate; capota se deschide; lantul este complet inchis si actioneaza asupra rotii stanga-spate; Masa produsului: 15 Kg; Dimensiuni tractor cu cupe: Lungime 164 x latime 53 x inaltime 76 cm; Dimensiuni tractor fara cupe: Lungime 100 x latime 53 x inaltime 62 cm.

Specificatii

Cod produs 813001
Gama Rolly Junior
Produs licentiat CAT
Varsta recomandata 3 - 8 ani
Greutate 13 kg
Dimensiuni dupa asamblare 165 x 53 x 76 cm
Dimensiuni ambalaj 117 x 40,4 x 56 cm
Cod de bare 4006485813001
Garanția de originalitate a produsului

Toate produsele oferite de Scamp.ro sunt originale și provin direct de la producători sau distribuitori verificați.

Livrarea produselor

Produsele achizitionate pe scamp.ro sunt livrate prin firma de curierat rapid GLS, in 1-3 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii *.

GLS Romania

Valoarea comenzii Taxă de livrare (*)
0 – 349 lei 19.99 lei
Peste 349 lei Gratuit

Pentru detalii complete privind livrarea si plata va rugam sa accesati pagina Livrare

Review-uri

5
1 de review-uri
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie un review

Cel mai util review pozitiv

  • 1 din 1 de persoane au considerat acest review util.

    Sunt Multumit

    Copilul meu a fost foarte incantat de el, a fost usor de asamblat.

    review scris de in

    Adauga un comentariu
    Ti-a fost util acest review? Voteaza: