LEGO Creator, Masina pentru curse de raliu turbo 31070

249,99 Lei

Disponibilitate: Stoc terminat

Pornește pe pista de curse cu această ultra-grozavă Mașină de raliu turbo, cu schemă de culori albastru deschis cu o dungă de curse albă, lată, deflector posterior alb și jante alb-negru elegante cu pneuri cu profil jos. Apasă deflectorul și vezi cum se deschid ușile pe verticală, dezvăluind un interior detaliat cu volan de curse, vitezometru, schimbător de viteze mobil, manetă de frână de urgență, și scaune de curse reglabile gri și galben aprins, într-o caroserie robustă. Deschide capota posterioară și vei găsi un motor imens cu grile de culoarea cromului și piese în mișcare. Farurile și lămpile posterioare detaliate, capota ce se deschide, oglinzile laterale și parbrizul fumuriu completează aspectul acestui model impresionant 3‑în‑1. Se reconstruiește ca Motostivuitor sau ca o grozavă Mașină de curse albastră.

Specificatii

Cod produs 31070
Vârstă recomandată 9 - 12 ani
Colectie LEGO® Creator
Numărul pieselor în cutie: 664
Avertisment! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs.
Garanția de originalitate a produsului

Toate produsele oferite de Scamp.ro sunt originale și provin direct de la producători sau distribuitori verificați.

Livrarea produselor

Produsele achizitionate pe scamp.ro sunt livrate prin firma de curierat rapid GLS, in 1-3 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii *.

GLS Romania

Valoarea comenzii Taxă de livrare (*)
0 – 349 lei 19.99 lei
Peste 349 lei Gratuit

Pentru detalii complete privind livrarea si plata va rugam sa accesati pagina Livrare