LEGO City Police, Camionul gigant de politie si atacul armat 60245

189,00 Lei

Disponibilitate: Stoc terminat

Trosc! Paznicul adormit al băncii tocmai a fost trezit de un bubuit! Escroaca uneltitoare Big Betty și șiretul ei complice și-au echipat super puternicul camion gigant cu un magnet imens. Și tocmai au smuls seiful din peretele băncii! Ajută-l pe ofițer de poliție erou Tom Bennett să dea de urma escrocilor la bordul camionului de supraveghere al poliției. Apoi mobilizează ofițerul de poliție pe motocicleta ei super-rapidă și pornește urmărirea!

Descriere

Mini-eroii și fanii seriei LEGO City își vor găsi chemarea cu acest set de acțiune LEGO City 60245 Furtul cu Monster Truck, care îl include pe bravul erou polițist Tom Bennett și notoria hoață Big Betty. Ghidul de construcție ușor de folosit va asigura că chiar și cei mai noi constructori LEGO se vor bucura de o experiență incredibilă de construcție și joacă. Jucărie pentru copii cu o grămadă de funcții tari. Dacă ești în căutarea unei jucării de acțiune plină de funcții, care să fie îndrăgită de toți copiii atunci acest set de joacă le are pe toate. Cu 5 minifigurine, un monster truck imens care să spargă banca folosind un magnet uriaș, o clădire a băncii cu seif magnetic, un camion de supraveghere al poliției și o motocicletă – scena este pregătită pentru acțiune maximă.

Specificatii

Cod produs 60245
Vârstă recomandată 5 ani +
Colectie LEGO® City
Numărul pieselor în cutie: 362
Numărul minifigurinelor în set: 5
Cod de bare 5702016617795
Avertisment! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs.
Garanția de originalitate a produsului

Toate produsele oferite de Scamp.ro sunt originale și provin direct de la producători sau distribuitori verificați.

Livrarea produselor

Produsele achizitionate pe scamp.ro sunt livrate prin firma de curierat rapid GLS, in 1-3 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii *.

GLS Romania

Valoarea comenzii Taxă de livrare (*)
0 – 349 lei 19.99 lei
Peste 349 lei Gratuit

Pentru detalii complete privind livrarea si plata va rugam sa accesati pagina Livrare