LEGO City, Atelier de tuning 60258

338,00 Lei

Disponibilitate: Stoc terminat

E activitate febrilă la Atelierul de tuning al lui Tread Octane! Excentricul meșter Harl Hubbs lucrează la motocicleta sa rachetă, Tread sudează prețioasa sa mașină de curse ultra rapidă, iar mecanicul a sosit cu camionul de remorcare cu o mașină sport defectă. Între timp, cel mai „cinstit” dealer de mașini din oraș este în rulota sa și pregătește încă o ofertă specială! Alătură-te distracției cu acest set super LEGO® City!

Descriere

Copiii care adoră mașinile și fanii seriei TV LEGO City nu își vor putea lua mâinile de pe acest set de joacă LEGO City Atelier de Tuning 60258. Setul include un atelier de reparații, un camion de remorcări, și chiar și o reprezentanță auto care vinde mașini dubioase la prețuri joase! Iar distracția nu se termină acolo! Copiii mai primesc și o selecție de personaje distractive cu vehicule super tari, inclusiv Tread Octane și hot rod-ul lui prețuit și Harl Hubbs cu nebuneasca lui motocicletă cu reacție. O combinație perfectă pentru aventuri de tot râsul. Un set de construcție nemaipomenit! Acest set de joacă LEGO City include instrucțiuni simple de construcție care vor ajuta tinerii constructori să ajungă maeștri cât ai clipi. Seturile de joacă LEGO City oferă o experiență super distractivă de construcție și joacă. Cu vehicule ca în realitate, clădiri detaliate și personaje amuzante, copiii pot crea povești și scenarii care ilustrează viața la oraș într-un mod distractiv și creativ.

Specificatii

Cod produs 60258
Vârstă recomandată 6 ani +
Colectie LEGO® City
Numărul pieselor în cutie: 897
Numărul minifigurinelor în set: 7
Cod de bare 5702016617924
Avertisment! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs.
Garanția de originalitate a produsului

Toate produsele oferite de Scamp.ro sunt originale și provin direct de la producători sau distribuitori verificați.

Livrarea produselor

Produsele achizitionate pe scamp.ro sunt livrate prin firma de curierat rapid GLS, in 1-3 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii *.

GLS Romania

Valoarea comenzii Taxă de livrare (*)
0 – 349 lei 19.99 lei
Peste 349 lei Gratuit

Pentru detalii complete privind livrarea si plata va rugam sa accesati pagina Livrare