Jucarii siku

Jucarii siku

Produse de la 97 până la 144 din 250 total

Bucură-te de colecția noastră de jucării metalice Siku, machete și miniaturi. Fiecare produs este meticulos realizat, aducând realismul și pasiunea pentru mașini, camioane și utilaje în mâinile copiilor și colecționarilor.
  • Camion Volvo FH16 cu macara, Siku 1683
    Noutate

    Camion Volvo FH16 cu macara, Siku 1683

    Camion Volvo FH16 750HP realizat de Siku la scara 1:87 din metal (cabina-sasiu) cu roti din cauciuc si remorca cu sasiu metalic echipata pentru transport container. Camionul Volvo original are 500 CP, patru axe, ridicare container cu cârlig și macara: containerul basculant HGVeste multifuncțional pentru șantier. Macara poate fi rotita la 360 de grade. Echipată cu două îmbinări stabile, macara poate fi de asemenea manevrată în diferite poziții. Cu ajutorul mecanismului manual ridicător, containerul basculant poate fi descărcat, apoi reîncărcat și tras înapoi pe vehicul. Este ambalat intr-o cutie tip blister avand dimensiunile 21 x 3 x 5 cm. Dimensiuni camion: 13 x 3 x 6 cm.
    45,00 Lei
  • Tractor Claas Axion 950, Siku 1030
    Noutate

    Tractor Claas Axion 950, Siku 1030

    Tractor solid realizat din metal, Claas Axion 950 cod Siku 1030, in seria de buget 10, ambalat blister, cu cabina din plastic demontabila. Dimensiuni 6,7 x 3,5 x 4,1 cm.
    20,00 Lei
  • Audi Q4 e-tron ADAC, blister, Siku 1565

    Bine ați venit în lumea captivantă a electromobilității! Cu Q4 e-tron, Audi prezintă un SUV compact, dar spațios, cu un design curat și spirit sportiv. Și la scară mică, Q4 captivează prin aspectul său caracteristic: de la caroseria metalică cu trapa transparenta, la farurile și lămpile din spate evidențiate prin imprimare de înaltă calitate și până la jantele sport cu benzi de rulare cauciucate, modelul se potrivește cu mașina originală. până la cel mai mic detaliu. Șasiul și interiorul sunt fabricate din plastic robust, iar datorită cuplajului remorcii, Q4 e-tron este gata în orice moment pentru remorcarea masinilor aflate in pana. Vopseaua tipica ADAC a Q4 e-tron este deosebita: în culoarea originală, cu inscripționare de calitate, cu vopsea. Dimensiuni: 8,3 / 3,2 / 2,7 cm

    PRP PRP: 30,00 Lei

    Pret de vanzare 25,00 Lei

  • Camion containere, Blister, Siku 1695

    Moloz sau gunoi - aceste camioane sunt de baza pe fiecare santier. Camionul stilizat Volvo din metal este dotat cu o remorca metalica si cu doua containere basculabile/detasabile din plastic rezistent. Remorca metalica este dotata cu 2 axe. Containerele pot fi încarcate cu ajutorul excavatoarelor SIKU si a incarcatoarelor frontale cu roti. Dupa ce am ajuns la locul de descarcare, containerele pot fi descarcate manual cu ajutorul dispozitivului care functioneaza ca in realitate. Remorca se poate detasa. Dimensiuni: 15.2 x 3.5 x 4.7 cm. Ambalata intr-o cutie tip blister de 21 x 3 x 5 cm.
    45,00 Lei
  • Tractor Fendt cu tambur de irigare, Siku 1677

    Tractor Fendt Vario realizat de Siku din metal in seria entry level Blister 16 cu remorca - set irigatii. Aceasta are sasiu metalic echipata pentru un mosor cu un furtun plasat pe o bobina care se poate roti. Dimensiuni: 13,7 x 3,9 x 4,2 cm. Este ambalat intr-o cutie tip blister avand dimensiunile 21 x 3 x 5 cm.
    45,00 Lei
  • Masinuta Lotus Elise, Siku 1531

    Siku va ofera in miniatura, ambalat blister si realizat detaliat, modelul sportiv Lotus Elise. Secretul britanic a fost mereu acelasi in materie de masini sport: dimensiuni compacte, construcție inteligentă ușoară, un motor mediu si un pret rezonabil: de mai bine de 20 de ani, aceasta a fost si rețeta succesului masinii Lotus Elise. Mașina sport britanica se desprinde de mașinile mult mai puternice: 100 km / h se ating după numai 4,1 secunde. SIKU va ofera acest model cu roți sport negre cu anvelope largi din cauciuc si o culoare dinamica. Dimensiuni: 7,1 / 3,4 / 2,2 cm
    25,00 Lei
  • Masinuta Apollo IE, Siku 1527

    Apollo IE înseamnă Intenza Emozione. Este fabricat incepand cu anul 2019 de către producătorul german de automobile Apollo și proiectat de șeful lor de design, Joe Wong, pe baza fluxului de aer și a unor elemente din natura, în special insecte și animale marine. Numele în sine înseamnă „emoție intensă” în italiană. Acesta este primul vehicul fabricat de Apollo de la modelul Apollo Gumpert care a intrat în producție cu 14 ani înainte. La pornire, un motor de aspirație V12 cu 730 CP creează o mulțime de vibrații și accelerează Apollo IE până la 334 km / h. Mașina in culoarea negru mat pare ca vine de pe alta planeta: contururi proiectate puternic, un spoiler uriaș spate acoperit de o aripă mare deportanta. De asemenea, în miniatură, mașina Siku este realizată din metal, iar ușile tip fluture cu deschidere largă ofera imaginea interiorului atent studiat care este complet roșu. Dimensiuni: 8,3 / 3,3 / 2 cm
    25,00 Lei
  • Tractor Deutz cu distribuitor universal, Siku 1673

    Jucaria premium realizata de catre producatorul german Siku reprezinta unicul tractor Deutz de clasă superioară care, in realitate, este folosit la pregatirea campurilor. Vehiculul trage cu putere împrăștiatorul universal de gunoi de grajd Strautmann pe câmpurile proaspăt pregătite. Dispozitivul de împrăștiere cu 2 axe are o clapetă spate care se deschide și detine o supapă spate flexibilă care este reglabilă.
    45,00 Lei
  • Set maturator municipal si camion de gunoi, Siku 1687

    Doua camioane municipale, unul de aspirat/curatat cu licenta Faun VIAJET, celalalt de gunoi. Ambele sunt realizate din metal (cabina si sasiu) cu structura spate realizata din plastic. Sunt prezentate in seria Siku 16, ambalate blister. Structura de lucru este basculabila la ambele camioane. In interiorul structurii camionului de aspirat si pe sasiul acestuia se pot observa detaliile aspiratorului. La spate camioanele sunt prevazute cu un carlig de remorcare. Dimensiunile fiecarui camion: 8 x 3,2 x 4 cm.
    45,00 Lei
  • VW Beetle roz, Siku 1488

    Acest VW aparține catalogului Siku pe parcursul multor generatii și a fost un clasic popular încă din primele zile ale modelelor die-cast. VW Beetle vă invită să vă bucurați de o croazieră relaxată în fiecare zi. Rozul VW The Beetle este o culoare foarte specială. Mai multe flori strălucitoare pe o foaie de autocolante sunt incluse in pachet. Atunci când decorați modelul cu florile incluse, fantezia este cea care va conduce. Modelul are calitatea dovedită SIKU, uși care pot fi deschise și faruri integrate. Colorarea roz a caroseriei metalice împreună cu jantele sport de culoare neagră, conferă modelului aspectul său dinamic. Dimensiuni: 7,8 / 3,6 / 2,7 cm
    25,00 Lei
  • Camion cu remorca si barca, blister, Siku 1613

    Camion stilizat tip Scania realizat de Siku din metal (cabina-sasiu-remorca) cu barca de agrement. Barca pluteste. Remorca cu sasiu metalic este echipata cu rampa de acces. Remorca se poate detasa de camion. Dimensiuni: 15,8 x 4,7 x 4,4 cm. Este ambalat intr-o cutie tip blister avand dimensiunile 21 x 3 x 5 cm.
    45,00 Lei
  • Jeep Wrangler cu remorca, blister, Siku 1651

    Jeep Wrangler din metal, decapotabil cu remorcă si cal. Remorca are licenta originala Bokmann. Acest set îmbină activitățile distractive și de agrement. Remorcarea cailor către următorul hipodrom cu remorca avand baza din metal turnat este un lucru ușor pentru acest Jeep solid! Acoperisul remorcii se poate scoate iar o trapa aflata in partea din spate ajuta la coborarea calului inclus in pachet. Dimensiuni totale: 14,6 x 3,8 x 4,2 cm. Este ambalat într-o cutie cu blister de 21 x 3 x 5 cm.
    45,00 Lei
  • Volkswagen T5 Multivan, blister, Siku 1338

    Acest microbuz aduce rutina transporturilor in lumea jucariilor sau machetelor SIKU la scara 1:55. Datorită reproducerii fidele si solide a componentelor usa de la spate a microbuzului se deschide, structura este complet metalica iar pentru evidentierea detaliilor farurile sunt din plastic aplicat. Detaliile fine ale microbuzului la scara 1: 55 sunt realizate pe baza mașinilor VW realizate in uzinele din Germania. De exemplu detaliile interiorului sunt foarte bine redate. Anvelopele cauciucate garantează o tracțiune solidă astfel incat manevrabilitatea ofera multa placere!
    25,00 Lei
  • Jeep Wrangler, blister, Siku 1342

    Legendarul Jeep Wrangler își face acum și el loc în gama SIKU la scară mică. Caroseria metalică unghiulară asociată cu roți mari de teren, cu un aspect cool, conferă acestui model caracterul său natural.
    25,00 Lei
  • VW Amarok ADAC, blister, Siku 1469

    Îngerul galben de pe soselele germane apare ca un pick-up puternic! Noul VW Amarok a fost modelul acestui vehicul nou excepțional de la Siku, cu design ADAC. Anvelopele sunt confecționate din cauciuc de înaltă aderență pozitionate jante sport. Caroserie metalica prevăzuta cu uși metalice avand deschidere larga. Farurile fine detaliate, precum și girofarul stilizat rotunjesc imaginea acestui model SIKU. Dimensiuni: 8,6 / 3,5 / 3,1 cm
    25,00 Lei
  • Tractor Fendt 942 cu cupa, Siku 1990, scara 1:50

    Fendt 942 Vario "Blackline" cu incarcator frontal, cod Siku 1990. Acest tractor aduce rutina agriculturii zilnice in lumea jucariilor sau machetelor SIKU Farmer la scara 1:50. Reproducere fidela si solida a componentelor, incarcatorul frontal este complet mobil ca in realitate, se poate manevra manual. De asemenea, cupa culiseaza pentru incarcare si descarcare. Cuplajele (carligele) fata si spate ale acestui tractor sunt de asemenea, pe deplin compatibile cu remorcile agricole Siku la scara 1:50. Detaliile continua cu baza tractorului realizata din metal, cabina din plastic detasabila ce imita perfect cabina tractorului real, interiorul bine redat. Bratele cupei sunt solide, realizate din metal. Anvelopele cauciucate realizate cu profil original agricol garanteaza o tractiune solida astfel incat manevrabilitatea ofera multa placere! Neecomandat copiilor sub 3 ani. Dimensiuni produs: Lungime: 15 cm / inaltime: 7 cm / latime: 5,5 cm. Este ambalat intr-o cutie eleganta avand dimensiunile: Lungime: 19,5 cm / inaltime: 11,5 cm / latime: 6,5 cm

    PRP PRP: 119,00 Lei

    Pret de vanzare 109,00 Lei

  • Dodge RAM 1500, Siku 2358, scara 1:50

    Dodge RAM in versiunea Siku avand roti mari si suspensii arcuite aduce performanta in lumea jucariilor sau machetelor SIKU la scara 1:50. Reproducere fidela si solida a componentelor, caroserie metalica. Usile fata, capota de la motor si oblonul din spate sunt metalice si se deschid, farurile sunt din plastic aplicat, detaliile camionetei la scara 1:50 fiind realizate pe baza mașinilor Dodge realizate in uzinele din FCA din SUA. Pe sasiul masinii dar si pe cutie sunt inscriptionate performantele masinii reale. Caroseria metalica este decorata cu flacari pe lateral si cu sigla RAM pe capota, acestea fiind vopsite. Detaliile interiorului sunt foarte bine redate, inclusiv bena dotata cu roll-bar. Anvelopele cauciucate si suspensia arcuita garantează o tracțiune solidă astfel incat manevrabilitatea ofera multa placere! Rotile se pot demonta / remonta in cazul in care reparati o pana sau faceti o revizie, aceasta fiind o inovatie SIKU (se trag afara si se remonteaza manual). Recomandat copiilor peste 3 ani. Dimensiuni produs: Lungime: 12 cm / inaltime: 6,3 cm / latime: 5,6 cm. Este ambalat intr-o cutie eleganta avand dimensiunile: Lungime: 17,5 cm / inaltime: 8,5 cm / latime: 6,5 cm

    PRP PRP: 90,00 Lei

    Pret de vanzare 85,00 Lei

  • Set cadou, masini de curse, Siku 6331

    Noul set “Race” este format din trio-ul de succes Mercedes-AMG GT4, Audi RS 5 Racing si BMW M4 Racing, toate fiind realizate din metal si vopsite in culori originale sub licenta marilor producatori germani. Setul contine si 6 jaloane cu inaltimea de 2.8 cm. Audi RS5 Racing. Propulsia mașinii sport reale cu o putere de 460 CP o impinge la viteze ametitoare in lumea reala a circuitelor DTM. Cu jantele sale sport cu cauciucuri largi din cauciuc, RS5 este impresionant si in lumea miniaturala Siku. Farurile și vopseaua cu elemente distincte realizate exact ca in realitate, fac o impresie uriașă chiar și pe raftul cu jucarii. Dimensiuni: 8,1 / 3,3 / 2,1 cm. BMW M4: cea mai modernă tehnologie și o aerodinamica sofisticata, in miniatura. Propulsia mașinii sport reale asigura o putere de 480 CP. Cu jantele sale sport cu cauciucuri largi din cauciuc, M4 Racing este impresionant si in miniatura. Farurile și vopseaua cu elemente distincte M realizate exact ca in realitate. Dimensiuni: 8 / 3,4 / 2,3 cm. AMG GT4 in miniatura, realizat de Siku. Propulsia mașinii sport reale ofera 510 CP. Avand jante sport cu cauciucuri largi din cauciuc, AMG GT4 este impresionant. Farurile flush și vopseaua cu elemente distincte realizate exact ca in realitate. Dimensiuni: 8 / 3,7 / 2,2 cm Dimensiunile cutiei in care sunt ambalate: 26 x 11 x 4.6 cm
    79,00 Lei
  • Tractor John Deere, Siku 1395

    Tractor solid realizat din metal, John Deere 6215R cod Siku 1395, in seria 13, ambalat blister, cu cabina din plastic demontabila si cupa mobila actionata manual. Dimensiuni 9,2 x 3,6 x 4,5 cm.
    25,00 Lei
  • Lamborghini Aventador, Siku 1449

    O mașină sport superbă din clasa de lux, Aventador LP700-4 este o super-sportiva. Acest model rulează pe anvelope cu dimensiuni foarte largi, iar designul sau îl face special. Caroseria metalică cu aerodinamică sofisticată asigură stabilitatea potrivită pentru un model, a cărui versiune inițială atinge viteze mult peste 300 km / h. Dimensiuni: 8 x 3,4 x 2,1 cm
    25,00 Lei
  • Nissan GT-R Nismo, Siku 1579

    Siku va ofera in miniatura, ambalat blister si realizat detaliat, modelul sportiv Nissan GT-R Nismo, Blister15 cod Siku 1579. GT-R este o masina cult in lumea pasionatilor realizata de designer-ul Nissan Shiro Nakamura. Fostul director Nissan Carlos Ghosn a decis ca modelul GT-R produs incepand cu 2007 sa fie vandut in toata lumea, nu numai in Japonia, acesta fiind o emblema a marcii Nissan ce trebuie sa fie accesibila tuturor pasionatilor. Masina sport japoneza este oferita in miniatura de SIKU avand ca model editia 2017 GT-R Nismo, cu roti sport avand anvelope largi din cauciuc si o culoare tipica versiunii Nismo, inscriptionarea fiind realizata cu vopsea de inalta calitate. Pe sasiu sunt inscriptionate performantele masinii reale. Detaliile precise continua cu eleronul spate si existenta numerelor de inmatriculare. Dimensiuni: 8 / 3,4 / 2,5 cm
    25,00 Lei
  • Tractor New Holland, Siku 1544

    Tractor solid realizat din metal, New Holland Blister15 cod Siku 1544, in seria 15, ambalat blister, cu roti din cauciuc rezistent, cabina din plastic demontabila si brate fata mobile actionate manual. Un palet este inclus. Dimensiuni 9,8 x 3,6 x 4,3 cm.
    25,00 Lei
  • Gumpert Apollo, Siku 1444

    Gumpert Apollo a fost fabricat de producătorul german de automobile Gumpert din Germania până în 2013. A fost proiectat de Marco Vanetta. Totul a început în anul 2000, când Roland Gumpert a propus o nouă generație de mașini sport. Unul dintre principalele criterii pentru acest autoturism a fost ca acesta să fie legal pe sosele, dar totuși pregătit pentru circuite. Rezultatul: o mașină sport superbă in clasa de lux. Gumpert Apollo este o mașină de curse 100%, cu aprobare oficială pe drum. Acest model Siku fabricat din metal rulează pe anvelope foarte largi, iar ușile sale tip fluture îl fac special. Caroseria metalică cu spoiler asigură stabilitatea potrivită pentru acest model, a cărui versiune originală reală atinge viteze de peste 300 km / h. Dimensiuni: 8,1 / 3,6 / 2,3 cm
    25,00 Lei
  • Porsche 918 Spyder, Siku 1475

    O mașină sport superbă din clasa de lux. Porsche 918 Spyder este o mașină supersportiva de lux, hibrida. Acest model rulează pe anvelope cu dimensiuni foarte largi, iar dotarea cabrio îl face special. Caroseria metalică cu aerodinamică sofisticată asigură stabilitatea potrivită pentru un model, a cărui versiune inițială atinge viteze mult peste 300 km / h. Dimensiuni: 8,1 / 3,3 / 2,3 cm
    25,00 Lei
  • Incarcator frontal Liebherr, Siku 1477

    Vehicul excepțional de la Siku realizat din metal. Anvelopele sunt confecționate din cauciuc de înaltă calitate. Caroseria metalica este prevăzuta cu o cupa mobila. Detaliile fine precum și logo-ul stilizat rotunjesc imaginea acestui model SIKU. Dimensiuni: 8,5 / 3,0 / 3,2 cm
    25,00 Lei
  • Lamborghini Veneno, Siku 1485

    O mașină unica in clasa de lux, Lambo Veneno este supersportiva suprema. Acest model rulează pe anvelope cu dimensiuni foarte largi, iar designul sau îl face special. Caroseria metalică cu aerodinamică sofisticată asigură stabilitatea potrivită pentru un model, a cărui versiune inițială atinge viteze mult peste 300 km / h. Dimensiuni: 8,1 / 3,3 / 2,1 cm
    25,00 Lei
  • Bergmann Dumper, Siku 1486

    Camion solid realizat din metal, in seria 14, ambalat blister, basculabil. Dimensiuni 8,2 x 3,5 x 5,5 cm.
    25,00 Lei
  • Elicopter, Siku 1647

    Elicopter metalic exclusiv la scară 1:87 cu inscripții "Contry Air Ambulance". Rotoare rotative, roți stabile și un nivel ridicat de detalii completează acest model.
    45,00 Lei
  • Tractor New Holland, Siku 1396

    Tractor solid realizat din metal, New Holland Blister13 cod Siku 1355, in seria 13, ambalat blister, cu cabina din plastic demontabila si cupa mobila actionata manual. Dimensiuni 9,3 x 3,5 x 4,2 cm.
    25,00 Lei
  • Set Cadou, Siku 6332

    Setul este format din trei modele de vehicule și diverse accesorii. Un VW Beetle cu inscripția internațională „Ambulanță”, livre roșie și o bară de lumină albastră pe acoperiș acționează ca o ambulanță de urgență. Ușile vehiculului pot fi deschise. Un Mercedes Sprinter galben strălucitor, cu tipărire complexă și multicoloră a semnalului și inscripționare verde „Ambulanță” pe suprafețele laterale, se grăbește în ajutorul său ca ambulanță. Un elicopter este folosit și pentru sprijinul aerian. Palele rotorului său sunt pliabile, iar elicea poate fi rotită. Pentru a securiza locul accidentului, setul conține și două balize de avertizare și două stâlpi portocalii și albi. Dimensiuni cutie: 29 x 11 x 4,8 cm.
    79,00 Lei
  • Camion cu platforma si excavator, Blister 16, Siku 1611

    Camion stilizat tip Scania realizat de Siku din metal (cabina-sasiu-remorca) cu excavator metalic. Remorca cu sasiu metalic este echipata cu rampa de acces. Remorca se poate detasa de camion. Dimensiuni: 15,8 x 4,7 x 4,4 cm. Este ambalat intr-o cutie tip blister avand dimensiunile 21 x 3 x 5 cm.
    45,00 Lei
  • Camion cu platforma, Siku 1610

    Camion stilizat tip Scania realizat de Siku din metal (cabina-sasiu-remorca) cu elicopter metalic. Remorca cu sasiu metalic este echipata cu rampa de acces. Remorca se poate detasa de camion. Dimensiuni: 15,8 x 4,7 x 4,4 cm Este ambalat intr-o cutie tip blister avand dimensiunile 21 x 3 x 5 cm.
    45,00 Lei
  • Van Transport Valori, Siku 1926, scara 1:50

    Rheinmetall Survivor la scara 1:50, metalic. Transportorul de numerar Rheinmetall Survivor este in realitate un vehicul special destinat transportului de marfuri deosebit de valoroase sau sensibile. Cabina din otel blindat, un sasiu puternic de camion 4x4 si cea mai recenta tehnologie de protectie. Fie ca este vorba despre bancnote, bijuterii, opere de arta importante sau documente – incarcatura exclusiva este protejata 100% in cabina din otel blindat. Transportorul de bani in miniatura de la siku este si el realizat din metal. Exteriorul este vopsit in albastru metalic iar suprafetele laterale sunt inscriptionate cu vopsea de calitate - sigla „Global Security”. Usile fata si cea din spate pot fi deschise. Vehiculul poate fi decorat suplimentar si cu autocolantele incluse, de exemplu cu informatiile „Transport numerar și valori” și „Monitorizat prin GPS” în diferite limbi: de exemplu Germana, Engleza, Italiana. Pentru distractie deosebit de realista, setul include si patru lingouri mici care imita aurul si doua foi de carton cu elemente de joc suplimentare. Aceste elemente se desprind din rama cartonata si prezinta diverse încarcaturi, cum ar fi saci de bani, casete de bani, tablouri sau certificate. Elementele preimprimate pot fi desprinse cu usurinta din foile de carton si depozitate in transportor. Un amanunt creativ: Colile de carton sunt in dublu exemplar - o coala de carton este deja imprimata, a doua arata doar contururile, astfel incat elementele individuale sa poata fi colorate in mod creativ de catre copii.
    95,00 Lei
  • Cisterna Joskin, Siku 2270, scara 1:50

    Cisterna Siku este o machete din metal si plastic, robusta dar totodata si foarte realistica, construita in detaliu dupa modelul original. Scara: 1:32
    205,00 Lei
  • Camion American Freightliner Cascadia, Siku 2717, 1:50

    Camion American Freightliner Cascadia la scara 1:50, metalic. Acest camion este in realitate un vehicul greu destinat transportului de marfuri cu semiremorci. Cabina din otel, un sasiu puternic pe 3 axe si cea mai recenta tehnologie. Camionul in miniatura de la siku este si el realizat din metal. Exteriorul este vopsit in albastru iar detaliile laterale sunt inscriptionate cu vopsea de calitate, neagra. Parasolarul, aripile spate bara fata si grila fata sunt cromate. Capota fata poat fi deschisa iar detaliile motorului sunt realizate stilizat. Rotile sunt din cauciuc rezistent. Remorca nu este inclusa. Se poate folosi orice semiremorca Siku la scara 1:50. Remorca se poate atasa cu ajutorul unei manete care o blocheaza pe saua camionului, ca in realitate, aceasta fiind o veche inovatie Siku. Pe cutie sunt inscriptionate performantele camionului. Dimensiuni camion: 18 x 6,5 x 8,2 cm. Dimensiuni cutie: 23,5 x 7 x 11 cm
    119,00 Lei
  • Aston Martin DBS Superleggera, Siku 1582

    Siku va ofera in miniatura, ambalat blister si realizat detaliat, modelul Aston Martin DBS Superleggera, Blister15 cod Siku 1582. Reteta a fost mereu aceeasi in materie de masini sport elegante: motor puternic, pozitie joasa si design exclusiv. Masina sport britanica este oferita in miniatura de SIKU cu roti sport avand anvelope largi din cauciuc si o culoare tipica, inscriptionarea este realizata cu vopsea de calitate. Usile se deschid. Pe sasiu sunt inscriptionate performantele masinii reale. Detaliile precise continua cu existenta numerelor de inmatriculare, inscriptionarea cu vopsea fina a siglelor Aston Martin si plafonul in culoarea neagra. Dimensiuni: 7,7 / 3,2 / 2,1 cm
    25,00 Lei
  • VW T5 Multivan, Siku 1070

    VW T5 face-lift la scara 1:55 este disponibil acum și in gama de masinute Seria 10 SIKU. Designul masiv si structura metalica este completat de jantele cu roți late din cauciuc, sigla VW si design-ul tipic al microbuzelor germane. Grila radiatorului este realizata detaliat punand in evidenta aspectul tipic VW împreună cu farurile integrate. Ușa spate care poate fi deschisa ușurează scoaterea bagajelor din masina. Un cuplaj de remorcă aflat in spate nu lasă nicio dorință neîmplinită pentru sarcinile de transport. Dimensiuni: 8,5 / 3,5 / 3,6 cm
    20,00 Lei
  • Porsche Carrera GT, Siku 1001

    Masinuta Porsche Carrera GT Blister10 cod Siku 1001, metalica, usile se deschid, rotile sunt din cauciuc cu profil si design similar rotilor adevarate, cu licenta oficiala, ambalata blister in grupa de produse Siku Seria 10, realizata in conditii de calitate premium, scara 1:55, lungimea 8 cm, latimea 3,3 cm, inaltimea 2 cm.
    20,00 Lei
  • Camion cu semne de circulatie, Siku 1322

    Camion stilizat Scania, de intretinere drumuri, realizat din metal (cabina si sasiu) cu structura din spate realizata din plastic si 8 semne de circulatie, in seria 13, ambalat blister. Semnele se poate scoate si pozitiona manual la locul de joaca deoarece au o baza circulara. In camion acestea stau fixate cu ajutorul unui suport tip sina. Dimensiuni 8 x 2,8 x 3,9 cm.
    25,00 Lei
  • Camion Volvo, Siku 1627, scara 1:87

    Camion Volvo FH16 750HP realizat de Siku la scara 1:87 din metal (cabina-sasiu) cu roti din cauciuc si remorca cu sasiu metalic echipata cu cisterna din plastic. Remorca are rotile din cauciuc si se poate detasa de camion, este inscriptionata detaliat la fel ca in realitate. Usile spate se deschid. Lungime: 18,5 cm, latime 3 cm, inaltime 4,5 cm. Este ambalat intr-o cutie tip blister avand dimensiunile 21 x 3 x 5 cm.
    45,00 Lei
  • Macara Blister 16, Siku 1623

    Macara metalica din gama blister realizata de Siku din metal. Bratul este telescopic. Este dotata cu suporti laterali culisanti de stabilizare. Dimensiuni: 14,7 x 3 x 24 cm. Este ambalat intr-o cutie tip blister avand dimensiunile 21 x 3 x 5 cm.
    45,00 Lei
  • Motostivuitor Linde, Siku 1722, scara 1:50

    Motostivuitor Linde realizat de Siku la scara 1:50. Pachetul include 2 paleti din plastic la scara 1:50. Motostivuitorul este metalic avand structura superioara neagra realizata din plastic. Realizarea detaliata permite miscarile tipice ale stivuitorului cu ajutorul pistonaselor pe orizontala, cadrului mobil care culiseaza pe verticala si furcilor mobile pe verticala. Lungimea totala cu furcile pozitionate jos: 9 cm. Inaltime in pozitie de mers 6 cm. Inaltime cabina 4,5 cm
    59,00 Lei
  • Camion Mercedes Benz Actros cu remorca Fliegl, Siku 3537, scara 1:50

    Camion Mercedes Benz Actros 2048 cu remorca Fliegl realizat de Siku la scara 1:50. Camionul are cabina si sasiul metalice cu accesorii de plastic, rotile sunt din cauciuc (duble pe spate). Remorca are sasiu metalic si rotile din cauciuc. Remorca se poate decupla/cupla manual, usor si precis cu ajutorul manetei tipice Siku iar atunci cand este decuplata se poate pozitiona pe cei doi piloni metalici care se rabateaza. Bena remorcii este din plastic, oblonul din spate se deschide iar bena se basculeaza manual. Este ambalata intr-o cutie eleganta avand dimensiunile: 31 x 11 x 6 cm. Pe cutie sunt inscriptionate performantele macaralei din realitate. Dimensiunile camionului cu remorca: Lungime 27 cm, latime 5 cm; inaltime 7 cm.

    PRP PRP: 190,00 Lei

    Pret de vanzare 178,00 Lei

  • Autobuz etajat MAN, Siku 1884, scara 1:87

    Realizat de Siku la scara 1:87 din metal si echipat cu roți de cauciuc, autobuzul MAN Doubledecker, care este renumit la Berlin, nu este doar un model atrăgător în versiunea reala. Chiar și modelul metalic la scara 1:87 SIKU face posibilă imaginarea adevăratei dimensiuni a acestui autobuz. Modelul cu 3 axe pe anvelope cu design original. Formatul extrem de detaliat al modelului atat la interior cat și la exterior este de neegalat pe piața jucăriilor. Vehiculul este suficient de robust pentru copii, dar și de calitate pentru vitrina de colecție. Dimensiuni: 16 x 3,6 x 4,7 cm.
    80,00 Lei
  • Camion John Deere Dumper, Siku 3506, scara 1:50

    Realizat de Siku sub codul 3506, aproape in intregime din metal, ca in vremurile bune, acest John Deere Dumper 410 E detaliat, la scara 1:50, prin realizarea detaliata si extrem de robusta va inspira copii si colectionarii. Detaliile, cum ar fi articulatia centrala rotativa, cupa basculabila, rotile masive din cauciuc cu profil realist si mecanica detaliata subliniaza calitatea superioara a acestui model, impreuna cu design-ul la scara si autenticitatea produsului realizat sub licenta John Deere. Cu autobasculanta sa articulata 410E, un vehicul de constructie marca John Deere pentru constructii a intrat in gama SIKU pentru prima data, este unic pe piata, jucarie si macheta in acelasi timp. Dimensiunile: 24 / 9 / 7 cm. Este ambalat intr-o cutie eleganta cu dimensiunile L / h / l = 27 / 10 / 8 cm.

    PRP PRP: 190,00 Lei

    Pret de vanzare 178,00 Lei

  • Tractor Claas Axion 850, cu incarcator frontal si remorca, Siku 1946, scara 1:50

    Acest tractor Claas aduce rutina agriculturii zilnice in lumea jucariilor sau machetelor SIKU Farmer la scara 1:50. Datorită reproducerii fidele si solide a componentelor vehiculului, încărcătorul frontal este complet mobil, avcesta culiseaza pentru încărcarea și descărcarea balotilor. Cuplajele (carligele) față și spate ale acestui tractor Claas sunt, de asemenea, pe deplin compatibile cu remorcile agricole de dimensiune 1:50. Detaliile fine ale tractorului la scara 1: 50 sunt realizate pe baza mașinilor agricole reale Claas realizate in uzinele din Harsewinkel – Germania. De exemplu: baza tractorului este metalica, cabina din plastic este detasabila si imita perfect cabina tractorului real, detaliile interiorului sunt foarte bine redate. Bratele incarcatorului sunt solide, realizate din metal. Anvelopele cauciucate garantează o tracțiune solidă astfel incat manevrabilitatea ofera multa placere! Remorca este marca OEHLER si se actioneaza ca in realitate (balotii sunt inclusi). Recomandat numai copiilor peste 3 ani. Dimensiuni produs: Lungime: 38 cm / inaltime: 7 cm / latime: 5,5 cm. Este ambalat intr-o cutie eleganta avand dimensiunile: Lungime: 42 cm / inaltime: 11,5 cm / latime: 6,5 cm

    PRP PRP: 190,00 Lei

    Pret de vanzare 180,00 Lei

  • Parcare etajata Siku World, 5505

    Parcare etajata Siku din seria Siku World realizata din plastic de calitate, are 3 nivele, lift actionat mecanic, bariere, configuratie locuri de parcare, contine o masinuta Siku. Se poate folosi cu orice masinute avand scara de pana la 1:50, cu cauciucuri sau roti din plastic. Se poate folosi individual sau se poate integra in seturile Siku World. Rampele innovative Siku asigura o viteza mare la vale a masinilor. Inaltimea maxima montata este de 51 cm iar latimea 70 cm. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 275,00 Lei

    Pret de vanzare 259,00 Lei

  • Camion Liebherr Mining, Siku 1807, scara 1:87

    Camion Siku scara 1:87 marca Liebherr T 264 Mining, alb, din metal avand cupa basculabila din metal. Rotile sunt din cauciuc si au profil realist. Dimensiuni cutie: Lungime: 21 cm; Latime: 10 cm; Inaltime: 13 cm. Lungime camion: 18 cm Dimensiuni: 164 x 92 x 84 mm Scara: 1:87

    PRP PRP: 135,00 Lei

    Pret de vanzare 125,00 Lei