Jucarii Bruder

Jucarii Bruder

Produse de la 145 până la 192 din 249 total

Descoperă o gamă variată de camioane, mașini și utilaje Bruder la scară 1:16, unde realitatea se împletește cu joaca. Transformă joaca în aventură cu jucăriile Bruder, concepute pentru a stimula imaginația și creativitatea copiilor.

De la camioane basculante robuste care transportă materiale grele, la betoniere ce toarnă fundația visurilor lor, la mașini de pompieri ce salvează vieți, Bruder oferă o lume fascinantă de posibilități. Fiecare model este realizat cu o atenție deosebită la detalii, din materiale de înaltă calitate, asigurând o durabilitate excepțională și o experiență de joacă autentică.

Jucăriile Bruder nu sunt doar simple jucării, ci instrumente pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor.

  • Politist pe cal, Bruder 62507

    Politistul pe cal, Bruder 62507 - jucărie captivantă cu un set complet de polițist și cal. Echipamentul de călărit inclusiv săla, frumusetea și 4 bete de protecție. Polițistul este prevăzut cu o cască de călărie, centură, baston, lanternă, pistol, catuse și radio. Acest set este perfect pentru a extinde experiența de joc cu Statia de poliție bworld (Cod produs 62730). Scara: 1:16 Fabricate de Bruder, din plastic de inalta calitate, cum ar fi ABS, Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 135,00 Lei

    Pret de vanzare 119,00 Lei

  • Roadster decapotabil cu sofer, Bruder 03481

    Noul Bruder Roadster are toate aceste atribute. Cu designul distinctiv si schema de culori atractiva, va deveni noua jucarie preferata pentru toti micii fani ai masinilor. Figurina B-world se poate aseza pe scaunele sport datorita acoperisului detasabil. Ca un punct culminant special si pentru si mai multa distractie, BRUDER Roadster are noul sistem de schimbare a rotilor, acum cu jante cu luciu ridicat. Cu cheia integrata pentru roti, rotile sport elegante pot fi scoase si atasate din nou. - Usile nu se deschid. - Roti demontabile (Cu cheia integrată, roțile pot fi scoase și fixate din nou.) - Fabricat din material plastic de inalta calitate, cum ar fi ABS Dimensiuni: 27 x 12 x 9 cm Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 160,00 Lei

    Pret de vanzare 129,00 Lei

  • Sectie de politie, set Bruder 62732

    Bucură-te de aventurile pline de acțiune în lumea jocului Bruder cu secția de poliție. Cu elemente de fundal decorate, figurine de polițiști, birou, motocicletă de poliție și multe altele, acest set oferă o experiență realistă și distractivă. Poate fi combinat cu alte seturi tematice Bruder pentru o experiență joc amplă și interactivă.

    PRP PRP: 200,00 Lei

    Pret de vanzare 165,00 Lei

  • Magazin si atelier de biciclete, Bruder 63120

    Un nou set tematic bworld- magazin și service de biciclete (bike shop), cu tot ce așteptați să ofere un magazin de biciclete modern. Bicicletele pot fi reparate complet în atelierul bogat echipat. Standurile de montaj și bancurile de lucru, inclusiv scule, sunt disponibile în acest scop. În magazin, puteți vedea rafturile și puteți căuta accesorii noi sau chiar biciclete complete. Figurina, inclusă în set, vă va oferi consultanță profesională. Setul Bworld Bikeshop este simplu de combinat cu alte seturi tematice Bworld. Caracteristici: - setul include o bicicletă de șosea și una MTB - atelier de reparat biciclete, cu multe dotări și scule - magazin de biciclete cu numeroase echipamente - tejghea cu casă de marcat Scara: 1:16 Fabricat de Bruder Germania. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 155,00 Lei

    Pret de vanzare 129,00 Lei

  • Oficiu Curierat UPS, set Bruder 62250

    Oficiile de curierat UPS oferă clientilor posibilitatea de a accesa oferte precum servicii de imprimare, cutii postale si, desigur, soluții de livrare UPS în întreaga lume. BRUDER își îmbogateste acum oferta cu un magazin UPS dotat cu echipamente si caracter (Angajat al magazinului de pachete UPS) . Aici puteti ridica si expedia coletele, cumpăra cutii de transport și puteti utiliza si alte servicii. Angajatul inclus în set va fi bucuros să vă ajute. Magazinul UPS este completarea perfectă a vehiculelor UPS de la Mercedes (nr. Articol 02538), Mack (nr. 02828) si Scania (nr. 03581) deja prezente în gama BRUDER. Continut: Oficiu de pachete cu ghiseu si casier, Scala colet, cutie grila si colete, Angajat al Oficiului de pachete UPS, Dulap de perete cu monitor, sertare si suporturi, Toate accesoriile bworld pot fi combinate între ele. Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 115,00 Lei

    Pret de vanzare 99,00 Lei

  • Incarcator JCB Teletruk, Bruder 02512

    JCB Teletruk, incarcator (cu brat) telescopic este confectionat din plastic de cea mai buna calitate, imita perfect modelul real. - Bratul telescopic poate fi extins la diferite inaltimi, iar inaltimea se poate ajusta cu ajutorul butonului rotativ. - Unghiul cupei poate fi de asemenea ajustat - Cuva poate fi inlocuita cu alte accesorii. - Usile cabinei se pot deschide. - Dotat cu carlig pentru atasarea diferitelor accesorii. - Jucarie fabricata din plastic de calitate ABS, fara suruburi si adezivi. Dimensiuni: 31,7 × 11 × 18,2 cm Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 145,00 Lei

    Pret de vanzare 115,00 Lei

  • Caiac cu figurina femeie, Bruder 63155

    Astazi, caiacul este un simbol al distractiei sportive pe apa. Acest echipament sportiv combina avantajele antrenamentului de fitness holistic cu o apropiere deosebita de natura. Acesti insotitori pe apa va permit sa ajungeti pe insule pe care alti pasionati de sporturi nautice nu le pot atinge. BRUDER a descoperit, de asemenea, acest sport versatil si prezinta noul caiac bworld in lumea sa tematica de agrement. Figurina care vasleste este protejata cu o casca si o vesta de salvare. Caiacul plutitor este echipat cu o protectie anti stropire detasabila si are un suport pentru vasla dubla (inclusa).

    PRP PRP: 90,00 Lei

    Pret de vanzare 79,00 Lei

  • Masina de salvamari RAM 2500, cu figurina si accesorii, Bruder 02506

    Relaxarea și sportul pe și în apă sunt foarte importante la BRUDER în lumea tematică a timpului liber. Siguranța tuturor pasionaților de sporturi nautice bworld este acum asigurată de salvamarul bworld cu RAM 2500 Power Wagon, inclusiv stand-up paddle board (SUP). Salvamarul are un partener puternic care să-l ajute să-și îndeplinească sarcinile. Rezistența RAM și capacitatea off-road sunt legendare și unice până în prezent. Acest vehicul este, de asemenea, foarte impresionant în ceea ce privește performanța. Motorul său V8 HEMI produce 410 CP și generează un cuplu de 582 Nm. Salvamarul este, de asemenea, echipat cu un SUP. Aceasta înseamnă că poate ajunge prompt la orice situație periculoasă de pe apă. Placa extrem de plutitoare asigură un nivel ridicat de stabilitate pe apă.

    PRP PRP: 335,00 Lei

    Pret de vanzare 295,00 Lei

  • Excavator pe senile Caterpillar, Bruder 02483

    Acest excavator mare Caterpillar are o serie de elemente funcționale, care oferă cea mai bună experiență de joc. Excavatorul are șenile mobile și un braț mobil complet funcțional cu cupă. Cabina se rotește la 360°, ușile se pot deschide pentru a așeza în cabină o figurină din ediția bworld. Capota excavatorului CAT se deschide în două locuri. - Cabina si bratul excavatorului se pot roti complet. - Bratul excavatorului este perfect functional si poate fi operat cu o sigura mana. - Capota motorului poate fi deschisă. - Usile cabinei se pot deschide. - senile mobile - Fabricat din material plastic de inalta calitate, cum ar fi ABS. - Imita perfect modelul real. Dimensiuni: 63 × 20 × 28 cm Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 330,00 Lei

    Pret de vanzare 285,00 Lei

  • Gradinar cu masina de tuns iarba si unelte, Bruder 62103

    Setul contine o figurina gradinar, masina de tuns iarba, grebla, matura. - figurina are capul si membrele mobile. - mainile pot prinde obiecte sau se pot tine de vehicule. - setul poate fi utilizat impreuna cu celelalte jucarii Bruder. Inaltime: 10,7 cm Fabricat in Germania. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 65,00 Lei

    Pret de vanzare 55,00 Lei

  • Tractor de cosit John Deere cu remorca si gradinar, Bruder 62104

    Setul contine tractor, gradinar, remorca cu functie de basculare. Setul poate fi utilizat impreuna cu celelalte jucarii Bruder. Acest set are o remorca basculanta care poate fi atasata rapid si usor la instrumentele de transport si la deseurile de gradinarit. Cu toate acestea, un gradinar este, de asemenea, inclus pentru a adauga la distractie, astfel incat este posibil sa incepeti sa lucrati imediat. Fanii Bruder pot folosi, de asemenea, gradinarul cu masina de tuns iarba (nr. Articol 62103) ca un supliment extraordinar la acest set. Inaltime figurina: 10,7 cm Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 155,00 Lei

    Pret de vanzare 135,00 Lei

  • Masina Land Rover Defender cu padurar, Bruder 02587

    Padurarul Bruder este echipat cu o pusca, binoclu si cutit de vanatoare. El este intotdeauna insotit in munca sa zilnica de cainele sau loial, ciobanescul german. Deoarece locul sau de munca se afla adesea intr-un teren impracticabil, padurarul Bruder depinde de un vehicul de incredere. Land Rover Defender Station Wagon combina calitati off-road fascinante cu un design robust. La fel ca toate vehiculele Bruder, acest model a fost, de asemenea, modelat pe original in detaliu. - Usile se pot deschide. - Suspensie pe arcuri la toate rotile. - Rotile sunt din cauciuc. - Orientare cu ghidon suplimentar prin acoperis - Capota se poate deschide iar motorul este fidel reprezentat. Dimensiuni: 28 x 13,8 x 15,3 cm Scara: 1:16 Fabricat in Germania. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 265,00 Lei

    Pret de vanzare 229,00 Lei

  • Figurina politist cu caine, Bruder 62150

    Setul include ofiter de politie cu accesorii si caine politist cu ham si lesa. Serviciile de urgenta Bruder il intampina pe ofiterul de politie B-world cu caine ca cel mai nou membru al escadrilei lor. Cainele este ghidat in siguranta cu o lesa si ham. Ofiterul de politie bworld este complet echipat pentru a fi pregatit pentru utilizare. Centura de pistol cu lanterna, radio si bastonul incluse, sunt ustensile importante in munca sa. Inaltime figurina: 10,7 cm Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 90,00 Lei

    Pret de vanzare 75,00 Lei

  • Figurina padurar cu caine si echipament, Bruder 62660

    Padurarul Bruder este echipat cu o pusca, binoclu si cutit de vanatoare. El este intotdeauna insotit in munca sa de zi cu zi de loialul sau ciobanesc german. El dirijeaza cainile in siguranta cu o lesa si ham de caine. Setul este completarea ideala pentru gama larga de utilaje forestiere din gama Bruder. Inaltime: 10,7 cm Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 90,00 Lei

    Pret de vanzare 79,00 Lei

  • Tractor forestier John Deere 1270G cu graifer, Bruder 02135

    Tractor forestier John Deere 1270G cu graifer este confectionat din plastic de cea mai buna calitate, imita perfect modelul real. - Usile cabinei se pot deschide. - Dotat cu carlig pentru atasarea diferitelor accesorii. - Capota se poate deschide iar motorul este fidel reprezentat. - Dotat cu directie functionala. - O busteni inclus. Dimensiuni: 50 x 17 x 23 cm Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 375,00 Lei

    Pret de vanzare 345,00 Lei

  • Figurina ciclist cu bicicleta de curse, Bruder 63110

    Clismul este foarte popular. Pentru multi oameni, acest sport inseamna relaxare in afara naturii. Figurina nou dezvoltata bworld intr-o tinuta de bicicleta moderna de top este sportiva pe noua bicicleta de curse Bruder. Setul contine ciclistul cu echipament de protectie si bicicleta de curse. Inaltime figurina: 10,7 cm Fabricat de Bruder Germania. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 85,00 Lei

    Pret de vanzare 79,00 Lei

  • Figurina ciclista cu bicicleta de munte, Bruder 63111

    Clismul este foarte popular. Pentru multi oameni, acest sport inseamna relaxare in afara naturii. Figurina nou dezvoltata bworld intr-o tinuta de bicicleta moderna de top este sportiva pe noua bicicleta de munte Bruder. Setul contine ciclistul cu echipament de protectie si bicicleta de munte. Inaltime figurina: 10,7 cm Fabricat de Bruder Germania. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 85,00 Lei

    Pret de vanzare 79,00 Lei

  • Tractor Claas Axion 950 cu incarcator frontal, Bruder 03013

    Oferă un cadou memorabil micului tău fermier! Claas Axion 950 cu încărcător frontal este jucăria perfectă pentru a descoperi fascinanta lume a agriculturii. - Orientare cu ghidon suplimentar prin acoperis - Greutate frontala detasabila - Usile se pot deschide. - Roti din cauciuc. - Capota se poate deschide iar motorul este fidel reprezentat. - Se poate conecta la o gamă largă de remorci Bruder (se achiziționează separat). Dimensiuni: 44,5 × 18 × 20,5 cm Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 270,00 Lei

    Pret de vanzare 230,00 Lei

  • Masina de dezapezit Mercedes Unimog, Bruder 02572

    Masina de dezapezit Mercedes Unimog Bruder este confectionat din plastic de cea mai buna calitate, imita perfect modelul real. Masina de deszapezit Mercedes Unimog este echipata cu un container, care poate fi umplut cu material antiderapant. - Frontal are un plug de zapada, care poate fi pozitionat spre stanga/dreapta drumului sau poate fi ridicat si lasat jos. - De asemenea, utilajul are macanism de imprastiere material antiderapant complet functional. - Rotile sunt din cauciuc. Dimensiuni: 47 x 16 x 19,5 cm Scara: 1:16 Fabricat in Germania. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 175,00 Lei

    Pret de vanzare 155,00 Lei

  • Masina albastra de teren cu sofer, Bruder 02541

    Masina albastra de teren cu sofer Bruder este confectionat din plastic de cea mai buna calitate, imita perfect modelul real. - Capota se poate deschide. - Suspensie pe arcuri la toate rotile. - Usile cabinei se pot deschide - Setul contine masina 4X4 de curse si o figurina cu casca si manusi de protectie. Dimensiuni: 29,5 x 15 x 15 cm Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 170,00 Lei

    Pret de vanzare 145,00 Lei

  • Tractor forestier John Deere 1210E cu graifer, Bruder 02133

    Tractor forestier John Deere 1210E cu graifer este confectionat din plastic de cea mai buna calitate, imita perfect modelul real. - Usile cabinei se pot deschide. - Dotat cu carlig pentru atasarea diferitelor accesorii. - Capota se poate deschide iar motorul este fidel reprezentat. - Dotat cu directie functionala. - 4 busteni incluse. - Jucarie fabricata din plastic de calitate ABS, fara suruburi si adezivi Dimensiuni: 64 x 16,4 x 22,5 cm Scara: 1:16 Fabricat in Germania. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 335,00 Lei

    Pret de vanzare 305,00 Lei

  • Tractor Massey Ferguson 7480 cu remorca basculanta, Bruder 02045

    Bruder tractor Massey Ferguson 7480 cu remorca basculanta va fi jucaria preferata a copiilor care isi imagineaza ca lucreaza intr-o ferma. - Dotat cu directie functionala, orientare cu ghidon suplimentar prin acoperis - Se preteaza jocurilor atat indoor cat si outdoor - Capota se poate deschide iar motorul este fidel reprezentat. - Jucarie fabricata din plastic de calitate ABS, fara suruburi si adezivi - Detalii si functii realistice - Cu remorca basculanta - Greutate frontala detasabila - Rotile sunt din cauciuc. Dimensiuni: 67 x 16,5 x 17,5 cm Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 245,00 Lei

    Pret de vanzare 215,00 Lei

  • Incarcator telescopic CAT, cu directie pe toate rotile, Bruder 02141

    Acest încărcător telescopic CAT Bruder 02141 este o replică fidelă a modelului real, oferind o experiență de joacă realistă și distractivă pentru copii. – Brat telescopic extensibil: Se poate extinde la diferite înălțimi și se poate ajusta cu ajutorul butonului rotativ. – Unghiul cupei reglabil: Permite o manipulare precisă a materialelor. – Direcție activă pe patru roți: Facilitează manevrarea vehiculului în spații strâmte. – Cupă detașabilă: Poate fi înlocuită cu alte accesorii Bruder (se achiziționează separat). – Uși de cabină deschise: Permit accesul la interiorul cabinei pentru o joacă mai detaliată. – Carlig de remorcare: Permite atașarea diverselor accesorii. – Fabricat din plastic ABS de înaltă calitate: Robust și durabil pentru o joacă îndelungată. – Dimensiuni: 33,5 x 14,2 x 14 cm, Scara: 1:16.

    PRP PRP: 145,00 Lei

    Pret de vanzare 125,00 Lei

  • Buldozer Caterpillar pe senile, Bruder 02452

    Experimentează forța brută a șantierului cu buldozerul pe șenile Cat, o jucărie detaliată și funcțională, perfectă pentru micii constructori pasionați. - Incarcatorul frontal poate fi ridicat sau coborat cu un levier - Usile cabinei se pot deschide - Cabina soferului este confectionata din policarbonat transparent, rezistent la soc - Jucarie fabricata din plastic de calitate ABS, fara suruburi si adezivi. Se poate completa cu accesorii de șantier Bruder pentru o experiență de joacă și mai bogată. Dimensiuni: 54 x 28,5 x 27 cm Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 405,00 Lei

    Pret de vanzare 345,00 Lei

  • Semanator Lemken Solitair 9, Bruder 02026

    Lemken oferă clienților săi o gamă largă de produse pentru tratarea solului, însămânțare și protecția plantelor. Există la fel de multe procedeuri de tratare a solului pe cât există diferite tipuri de sol. Pentru ca tratamentul solului să aibă efecte rapide și mai eficient, fermierii au recurs la utilaje capabile să dea rezultate excelente chiar și în condiții meteorologice mai puțîn prietenoase. Un exemplu de astfel de utilaj este combina de semănat Lemken Solitair 9 de la Bruder. Cu acest impresionant instrument remorcat, Bruder dovedește încă o dată că utilaje originale și avansate tehnologic, pot fi transformate în jucării foarte atractive ce aduc multă distracție. Aceasta este o extindere cu adevărat inovatoare a liniei de echipamente agricole Bruder. Dimensiuni: 43 x 32 x 15 cm Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 225,00 Lei

    Pret de vanzare 195,00 Lei

  • Figurina barbat cu schiuri, Bruder bworld 60040

    Multi dintre noi vad sporturile de iarna ca sinonim pentru evadarea din viata noastra stresanta de zi cu zi, briza muntoasa proaspata si o priveliste uimitoare a varfurilor montane acoperite de zapada. Echipamentul schiorului de la Bruder se potriveste cu schiurile sale si, in mod firesc, produsul include bete de schi. Casca si manusile incluse reprezinta un echipament de protectie vital, astfel incat sa puteti incepe imediat curse pe pantele inzapezite. Inaltime: 10,7 cm Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 65,00 Lei

    Pret de vanzare 59,00 Lei

  • Figurina barbat pompier, Bruder bworld 60100

    Extinde setul tau Bruder cu figurine! La un utilaj agricol sau un camion Bruder, este esential un sofer propriu! Toate membrele figurinei sunt mobile. Setul contine: stingator, casca, emitator radio, manusi. Inaltime: 10,7 cm Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 65,00 Lei

    Pret de vanzare 55,00 Lei

  • Combina pentru recoltarea cartofilor Grimme SE75-30, Bruder 02130

    - Lada de cartofi ajustabila in functie de greutate - Cartofii pot fi transportati in lada special destinata - Bena se potriveste cu toate tractoarele Bruder. - Inclus: 80 buc de "cartofi" Dimensiuni: 49,1 x 18 x 18,4 cm Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 275,00 Lei

    Pret de vanzare 239,00 Lei

  • Set accesorii sunet si lumini, girofar Bruder 02801

    Oferă un cadou memorabil micului tău șofer! Modulul de lumină și sunet este accesoriul perfect pentru a completa experiența de joacă cu camioanele Bruder. Girofarul are 4 functii: claxon, zgomot motor, lumina intermitenta, sunet sirena. Se stinge automat dupa aprox. 18 secunde. Modulul este potrivit pentru toate camioanele Scania, MAN, Mercedes Benz Actros si Mercedes Benz Unimog. Contine 2 baterii AAA. Dimensiuni: 3 x 3,8 x 11,7 cm Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 45,00 Lei

    Pret de vanzare 39,00 Lei

  • Set accesorii sunet si lumini, girofar universal, Bruder 02802

    Girofarul are 4 functii: claxon, zgomot motor, lumina intermitenta, sunet sirena. Se stinge automat dupa aprox. 20 secunde. Contine 3 baterii LR44. Dimensiuni: 8,3 x 2,2 x 1,5 cm Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 50,00 Lei

    Pret de vanzare 42,00 Lei

  • Camion betoniera Mack Granite, Bruder 02814

    Descoperă fascinația construcțiilor cu camionul betonieră MACK Granite, o jucărie detaliată și funcțională, perfectă pentru micii constructori pasionați. - Geamurile cabinei sunt realizate din policarbonat transparent; - Rotile sunt din cauciuc, - Usile se pot deschide. - Capota se poate rabata pentru a vedea motorul, - Oglinzi retrovizoare pliabile, - Sistem de amestec prin rotire, Dimensiuni: 66.5 x 18.5 x 27.5 cm Scara: 1:16 Fabricat in Germania. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 400,00 Lei

    Pret de vanzare 345,00 Lei

  • Motostivuitor Linde H30D cu 2 paleti, Bruder 02511
    Top Favorite

    Stivuitor Linde H30D cu 2 paleti, Bruder 02511

    Acest stivuitor Linde H30D Bruder este o replică fidelă a modelului real, oferind o experiență de joacă captivantă și realistă pentru copiii pasionați de utilaje.

    Caracteristici:

    • Design atractiv: Inspirat de modelul real, oferă un aspect elegant și modern.
    • Funcționalitate detaliată: Include un catarg dublu cu funcție de ridicare și înclinare, furci reglabile și detașabile, cu cârlig de remorcare.
    • Manevrabilitate ușoară: Permite copiilor să manevreze stivuitorul cu ușurință în spații strâmte.
    • Accesorii incluse: Include două paleți pentru o joacă mai realistă.
    • Distracție garantată: Ore întregi de joacă imaginativă și distractivă.
    • Dimensiuni: 29 x 9.2 x 22 cm Scara: 1:16

    PRP PRP: 110,00 Lei

    Pret de vanzare 95,00 Lei

  • Figurina barbat cu camasa bej, Bruder bworld 60006

    Extinde setul tau Bruder cu figurine! La un utilaj agricol sau un camion Bruder, este esential un sofer propriu! Toate membrele figurinei sunt mobile. Inaltime: 10,7 cm Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 55,00 Lei

    Pret de vanzare 49,00 Lei

  • Figurina barbat cu camasa turcoaz Bruder bworld 60003

    Extinde setul tau Bruder cu figurine! La un utilaj agricol sau un camion Bruder, este esential un sofer propriu! Toate membrele figurinei sunt mobile. Inaltime: 10,7 cm Fabricat in Germania. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 55,00 Lei

    Pret de vanzare 45,00 Lei

  • Figurina barbat cu camasa portocalie Bruder 60007, bworld

    Extinde setul tau Bruder cu figurine! La un utilaj agricol sau un camion Bruder, este esential un sofer propriu! Toate membrele figurinei sunt mobile. Inaltime: 10,7 cm Fabricat in Germania. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 55,00 Lei

    Pret de vanzare 49,00 Lei

  • Remorca basculabila Joskin, Bruder 02212

    Una dintre cele mai mari și mai grele. Proiectat pentru sarcini grele și transport în condiții extreme, cum ar fi de lucru în subteran sau in scopuri agricole în teren dificil rezuma aceste "monștri", in original, de pana la 24 de tone de sarcina utila sau pana la 29 de metri cubi de volum de marfa. - Fabricat din material plastic de inalta calitate, cum ar fi ABS. Dimensiuni: 45.7 x 18.1 x 20.8 cm Scara: 1:16 Made by Bruder. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 160,00 Lei

    Pret de vanzare 139,00 Lei

  • Remorca de transport baloti, Bruder 02220

    Fermierii sunt nevoiti sa transporte, toamna, balotii catre hambare intr-un mod cat se poate de eficient. Vehiculul de transport baloti de la Bruder te va ajuta sa-ti completezi colectia. Setul contine remorca cu multiple functiuni si 8 baloti. Remorca are un carlig in spate permitand atasarea inca unei remorci. Piciorul de sprijin este rabatabil. Aceasta remorca poate fi atasata oricarui tractor din gama Bruder. Dimensiuni: 43,9 x 15,5 x 15,5 cm Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 120,00 Lei

    Pret de vanzare 105,00 Lei

  • Camion forestier MAN cu macara de incarcare, Bruder 02769

    Camion forestier Bruder MAN cu macara de incarcare este confectionat din plastic de cea mai buna calitate, imita perfect modelul real. - Cabina este basculabila - Macaraua este functionala pentru incarcarea sau descarcarea bustenilor - Rotile sunt din cauciuc - Fabricat din material plastic de inalta calitate, cum ar fi ABS. Dimensiuni: 47 x 17,5 x 24,2 cm Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 255,00 Lei

    Pret de vanzare 215,00 Lei

  • Masina Land Rover Defender cu remorca, cu excavator JCB, Bruder 02593

    Masina Land Rover Defender Bruder: - Usile se pot deschide. - Suspensie pe arcuri la toate rotile. - Rotile sunt din cauciuc. - Orientare cu ghidon suplimentar prin acoperis - Capota se poate deschide iar motorul este fidel reprezentat. Setul contine remorca, micro excavatorul JCB 8010 CTS Bruder 62003 si o figurina muncitor. Dimensiuni: 60,8 x 16,6 x 15,3 cm Scara: 1:16 Fabricat in Germania. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 300,00 Lei

    Pret de vanzare 255,00 Lei

  • Combina de treierat John Deere T670i, Bruder 02132

    Combina John Deere are incorporate multe detalii ale modelului original, printre care: directie functionala Ackerman, acces la compartimentul motorului, brat de descarcare cereale. - lame de cosit in partea din fata; - compartiment colectare grau cu trapa care se deschide; - cabina soferului este realizata din policarbonat transparent; - capacul lateral se poate ridica pentru a vedea motorul; - header de recoltat detasabil cu suspensie; - brat rotativ de descarcare cereale; - roti solide din cauciuc; - fabricat din material plastic de inalta calitate; Dimensiuni: 60,3 x 47,3 x 23,7 cm, Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 415,00 Lei

    Pret de vanzare 348,00 Lei

  • Combina de treierat Claas Jaguar 900, Bruder 02131

    Caracteristici: - Geamurile cabinei soferului este realizata din policarbonat transparent de calitate. - Utilajul este complet functional. - Ax oscilant in functie de suprafata - Dimensiuni: 45 x 32,5 x 22 cm Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 280,00 Lei

    Pret de vanzare 255,00 Lei

  • Tractor Massey Ferguson 7600, Bruder 03046

    Oferă un cadou memorabil micului tău fermier! Massey Ferguson 7624 este jucăria perfectă pentru a descoperi fascinanta lume a agriculturii. - Orientare cu ghidon suplimentar prin acoperis - Greutate frontala detasabila. - Usile se pot deschide. - Roti din cauciuc. - Capota se poate deschide iar motorul este fidel reprezentat. - Dotat cu carlig pentru atasarea diferitelor accesorii. Figurine Bruder disponibile separat pentru a completa experiența de joacă. Dimensiuni: 34,5 x 17,5 x 19,8 cm Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 202,00 Lei

    Pret de vanzare 175,00 Lei

  • Tractor Deutz Agrotron X720 cu incarcator frontal, Bruder 03081

    Tractorul Deutz Agrotron X720 este confectionat din plastic de cea mai buna calitate, imita perfect modelul real. - Dotat cu suspensii. - Usile cabinei se pot deschide. - Dotat cu carlig pentru atasarea diferitelor accesorii. - Capota se poate deschide iar motorul este fidel reprezentat. - Dotat cu directie functionala. Dimensiuni: 45,5 x 18 x 20,4 cm Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 230,00 Lei

    Pret de vanzare 195,00 Lei

  • John Deere 5115M cu remorcă - Jucărie tractor realistă pentru micii fermieri
    Top Favorite

    Tractor John Deere 5115M cu remorca, Bruder 02108

    Pregătește-te să explorezi lumea fascinantă a agriculturii cu John Deere 5115M, un tractor robust și versatil, perfect pentru micii fermieri pasionați. - Dotat cu carlig pentru atasarea diferitelor accesorii. - Orientare cu ghidon suplimentar prin acoperis - Rotile sunt din cauciuc. - Include si remorca. Nu rata ocazia de a oferi un cadou excepțional micului tău fermier! John Deere 5115M cu remorcă este jucăria perfectă pentru o aventură agricolă plină de satisfacții. Dimensiuni: 58,5 x 27,5 x 26,8 cm Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 190,00 Lei

    Pret de vanzare 159,00 Lei

  • Tractor John Deere 5115M, Bruder 02106

    - Dotat cu carlig pentru atasarea diferitelor accesorii. - Dotat cu directie functionala. - Orientare cu ghidon suplimentar prin acoperis - Roti din cauciuc. - Fabricat din material plastic de inalta calitate, cum ar fi ABS. Dimensiuni: 26 x 12,7 x 16 cm Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 119,00 Lei

    Pret de vanzare 99,00 Lei

  • Tractor Fendt 936 Vario cu incarcator frontal, Bruder 03041

    Fendt 936 Vario cu incarcator frontal este confectionat din plastic de cea mai buna calitate, imita perfect modelul real. - Usile cabinei se pot deschide. - Dotat cu carlig pentru atasarea diferitelor accesorii. - Capota se poate deschide iar motorul este fidel reprezentat. - Dotat cu directie functionala. - Rotile sunt din cauciuc. - Jucarie fabricata din plastic de calitate ABS, fara suruburi si adezivi Dimensiuni: 44,5 x 17,5 x 20 cm Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 235,00 Lei

    Pret de vanzare 205,00 Lei

  • Tractor John Deere 6920 cu incarcator frontal, Bruder 02052
    Top Favorite

    Tractor John Deere 6920 cu incarcator frontal, Bruder 02052

    John Deere 6920 cu incarcator frontal va fi jucaria preferata a copiilor care isi imagineaza ca lucreaza intr-o ferma. - Orientare cu ghidon suplimentar prin acoperis - Usile cabinei se pot deschide. - Capota se poate deschide iar motorul este fidel reprezentat. - Greutate frontala detasabila - Roti din cauciuc - Jucarie fabricata din plastic de calitate ABS, fara suruburi si adezivi Dimensiuni: 38,5 x 16,5 x 17,7 cm Scara: 1:16 Fabricat in Germania. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 195,00 Lei

    Pret de vanzare 175,00 Lei

  • Camion Mercedes-Benz Arocs cu macara, si accesorii, Bruder 03651

    - Macaraua este functionala pentru incarcarea sau descarcarea paletilor. - Platforma rabatabila. - Picioare-suport pentru stabilitate. - Usile se pot deschide. - Rotile sunt din cauciuc. - Fabricat din material plastic de inalta calitate, cum ar fi ABS, imita perfect modelul real. Dimensiuni: 54,5 x 18,5 x 27 cm Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 375,00 Lei

    Pret de vanzare 345,00 Lei