Jucarii Bruder

Jucarii Bruder

Produse de la 97 până la 144 din 249 total

Descoperă o gamă variată de camioane, mașini și utilaje Bruder la scară 1:16, unde realitatea se împletește cu joaca. Transformă joaca în aventură cu jucăriile Bruder, concepute pentru a stimula imaginația și creativitatea copiilor.

De la camioane basculante robuste care transportă materiale grele, la betoniere ce toarnă fundația visurilor lor, la mașini de pompieri ce salvează vieți, Bruder oferă o lume fascinantă de posibilități. Fiecare model este realizat cu o atenție deosebită la detalii, din materiale de înaltă calitate, asigurând o durabilitate excepțională și o experiență de joacă autentică.

Jucăriile Bruder nu sunt doar simple jucării, ci instrumente pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor.

  • Tractor John Deere 7R 350 cu remorca forestiera si 4 busteni, Bruder 03154

    - Orientare cu ghidon suplimentar prin acoperis - Greutate frontala detasabila - Usile se pot deschide. - Capota se poate deschide iar motorul este fidel reprezentat. - Rotile sunt din cauciuc. - Macaraua este functionala pentru incarcarea sau descarcarea bustenilor - Picioare-suport pentru stabilitate. Dimensiuni remorca: 42.9 x 16.8 x 19.5 cm - Tractor: 37,5 x 17,5 x 20,5 cm Scara: 1:16 Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 395,00 Lei

    Pret de vanzare 345,00 Lei

  • Autospeciala service mobil RAM 2500 cu macara, Bruder 02509
    Noutate

    Autospeciala service mobil RAM 2500 cu macara, Bruder 02509

    Brandul RAM se bucură de o înaltă reputație, nu doar în sectorul de agrement. Acest pick-up este, de asemenea, folosit ca bază pentru un număr mare de vehicule comerciale, deoarece acest model a fost dezvoltat de RAM ca un „camion de serviciu greu”. Camionul de service RAM este cea mai recentă adăugare în segmentul vehiculelor comerciale. Este utilizat atunci când măsurile de reparații și service trebuie efectuate pe mașini mari, de exemplu, în agricultură sau pe șantiere. În acest scop, este echipat cu o macara de asamblare rotativă și extensibilă. Uneltele și piesele de schimb necesare pot fi depozitate în numeroasele compartimente. Sunt disponibile și funcții obișnuite, cum ar fi extensia volanului și axele cu arc, precum și o lumină universală pentru a proteja vehiculul. Mecanicul bworld (nr. articol 62100) și setul de șantier bworld (nr. articol 62007) completează acest vehicul versatil pentru și mai multă distracție.

    PRP PRP: 299,00 Lei

    Pret de vanzare 265,00 Lei

  • Baloti rotunzi, 4 bucati, Bruder 02345

    Dimensiuni: 9 x 6,6 x 6,6 cm Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.
    40,00 Lei
  • Grajd pentru vaci cu fermier, Bruder 62611

    Noul set tematic bworld pentru vaci și viței include un grajd modern pentru vaci cu jgheab și perii de masaj. Un mini grajd pentru viței cu găleată pentru băut este inclus pentru acomodarea în siguranță a vițelului. Ambele animale sunt bine îngrijite de fermier, care este și el inclus, care folosește roabe și accesorii atât pentru a hrăni, cât și pentru a curăța grajdul. Cu noile seturi tematice te poți scufunda și mai adânc în lumea Bruder. Elementele de perete imprimate cu picioruse reglabile ușor de montat creează acum fundalul pentru un joc și mai realist, iar noul sistem de rafturi permite interacțiunea cu elementele.

    PRP PRP: 205,00 Lei

    Pret de vanzare 179,00 Lei

  • Barca de politie cu girofar, 2 figurine si accesorii, Bruder 62733

    Poliția Bruder este întărită și își extinde aria de operațiuni la apă. Pentru a putea opera pe viitor pe orice tip de apă, personalul de urgență Bruder va fi suplimentat de o barcă cu scafandru de urgență. Datorită manevrabilității și versatilității sale, barca poliției cu consolă de comandă este un ajutor important în viața de zi cu zi a poliției. Pentru ca micutii să poată relua aceste misiuni cât mai aproape de realitate, barca poliției Bruder este bineînțeles pneumatica și dotată cu o lumină universală. Două figurine bworld completează acest set cuprinzător. În timp ce ofițerul de poliție este desemnat să controleze barca, scafandru de poliție complet echipat se ocupă de operațiunile în apă.

    PRP PRP: 230,00 Lei

    Pret de vanzare 195,00 Lei

  • Girofar Rotativ, Bruder 02807

    Girofarul rotativ de la Bruder poate fi montat pe aproape toate vehiculele si seturile de la Bruder, aducand un plus de distractie. Este echipat cu o lumina avand 3 huse interschimbabile in culorile portocaliu, albastru si rosu. Cu ajutorul unei benzi adezive (incluse), lumina poate fi atasata la aproape toate seturile Bruder. Lumina are o functie de oprire automata, stingandu-se dupa aprox. 30 de secunde.

    PRP PRP: 45,00 Lei

    Pret de vanzare 40,00 Lei

  • Stivuitor Linde HT160D cu accesorii, Bruder 02513

    Modelele Linde HT sunt rapide și economice atunci când manipulează sarcini grele. Aceste modele asigură o manevrabilitate deosebit de ridicată, în special pe distanțe lungi. Nou la BRUDER, Linde HT160 din această serie este un model detaliat în lumea tematică a vehiculelor comerciale. Modelul original are o capacitate de încărcare impresionantă de 16 tone, o înălțime de ridicare de 4 metri și afișaje de ultimă generație în cabina șoferului. Modelul BRUDER este egal în fiecare detaliu. Cabina modernă este complet vitrată și oferă opțional o figură bworld cu o vizibilitate excelentă de jur împrejur. Stivuitorul este echipat cu un catarg cu dublă ridicare, a cărui funcție de ridicare și înclinare poate fi acționată cu o singură mână. Modelul are o direcție ușor de manevrat, care le permite copiilor să manevreze în cele mai înguste spații, la fel ca originalul. În pachetul de livrare sunt incluse un palet rezistent pentru transportul de încărcături mari și 3 cuști pentru paleți. Camionul de șantier Mercedes Benz (nr. articol 03651) și modelul mai mic Linde H30D (nr. articol 02511) din gama largă de transport BRUDER sunt completări deosebit de potrivite. Include palet rezistent și 3 cutii cu plasă Varsta recomandata: potrivit de la 4 ani in sus pentru a juca in interior si exterior fabricat din materiale plastice de înaltă calitate, cum ar fi ABS Made by Bruder Scara 1:16

    PRP PRP: 265,00 Lei

    Pret de vanzare 229,00 Lei

  • Masina de pompieri Mercedes Benz Sprinter, Bruder 02673

    Masina pompieri Mercedes Sprinter cu scara, pompa de apa, lumini si sunet. - Usile se pot deschide. - Rezervorul de apa se poate umple - Roti din cauciuc - Pompa complet functionala - Detalii si functii realistice - Fabricat din material plastic de inalta calitate, cum ar fi ABS. Dimensiuni: 45 x 17,2 x 21,8 cm Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 300,00 Lei

    Pret de vanzare 249,00 Lei

  • Mercedes Benz Sprinter UPS cu sofer si accesorii, Bruder 02678

    Masina Mercedes Benz Sprinter de transportat colete UPS, cu ridicator operat manual, confectionata din plastic de cea mai buna calitate, imita perfect modelul real. - Figurina si accesorii incluse. - Toate usile se deschid. - Rotile sunt din cauciuc. - Bara de tractare detasabila. - Geamurile cabinei sunt realizate din policarbonat transparent de calitate. - Fabricat din material plastic de inalta calitate, cum ar fi ABS. Dimensiuni: 45.5 x 17 x 22 cm Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 300,00 Lei

    Pret de vanzare 269,00 Lei

  • Remorca basculanta, Bruder 02211

    Haionul se deschide automat atunci când prin basculare remorca este înclinata în sus. Bena se potriveste cu toate tractoarele Bruder. Remorca are un carlig in spate permitand atasarea unei remorci suplimentare. Dimensiuni: 39 x 17 x 14,5 cm Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 110,00 Lei

    Pret de vanzare 99,00 Lei

  • Oficiu Curierat DHL, set Bruder 62251

    Oficiile de curierat DHL oferă clientilor posibilitatea de a accesa oferte precum servicii de imprimare, cutii postale si, desigur, soluții de livrare DHL în întreaga lume. BRUDER își îmbogateste acum oferta cu un magazin DHL dotat cu echipamente si caracter (Angajat al magazinului de pachete DHL) . Aici puteti ridica si expedia coletele, cumpăra cutii de transport și puteti utiliza si alte servicii. Angajatul inclus în set va fi bucuros să vă ajute. Continut: Oficiu de pachete cu ghiseu si casier, Scala colet, cutie grila si colete, Angajat al Oficiului de pachete DHL, Dulap de perete cu monitor, sertare si suporturi, Toate accesoriile bworld pot fi combinate între ele. Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.
    130,00 Lei
  • Tractor Deutz Agrotron X720, Bruder 03080

    Tractor Bruder, Deutz Agrotron X720 confectionat din plastic de cea mai buna calitate. Imita perfect modelul real. Caracteristici: - Orientare cu ghidon suplimentar prin acoperis - Greutate frontala detasabila - Usile se pot deschide - Capota se poate deschide iar motorul este fidel reprezentat. - Jucarie fabricata din plastic de calitate ABS, fara suruburi si adezivi Dimensiuni: 35,5 x 18 x 20,4 cm Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 190,00 Lei

    Pret de vanzare 159,00 Lei

  • Masina de politie RAM 2500 Pickup cu remorca si barca, Bruder 02507
    Transport gratuit

    Masina de politie RAM 2500 Pickup cu remorca si barca, Bruder 02507

    Bruder aduce în poliția sa o nouă echipă de intervenție pe apă. Setul include un camion pick-up 4x4 al poliției, o barcă și un scafandru. Vehiculul de intervenție, bazat pe modelul RAM 2500, are modul de sunet și lumină montat pe acoperiș și cabină cu 4 uși ce pot fi deschise. Suspensiile pe ambele axe asigură confort și manevrabilitate pe teren accidentat. Barca de poliție este flotantă și prevăzută cu lumină rotativă. Setul include și 2 figurine bworld: o polițistă și un scafandru. Caracteristici: uși deschise pe cabină, volan suplimentar stocat, hayon deschis. Conținut: modul de sunet și lumină, remorcă de transport cu troliu, scafandru echipat, modul de lumină, polițistă cu echipament complet.

    PRP PRP: 490,00 Lei

    Pret de vanzare 419,00 Lei

  • Betoniera Man TGA, Bruder 02739
    Noutate

    Camion betoniera Man TGA, Bruder 02739

    Învață prin joacă cu betoniera Man TGA Bruder. Această jucărie de construcție impresionantă oferă copiilor experiența autentică a unei betoniere reale. Cu funcții de amestecare prin rotire, cabina rabatabilă și roti din cauciuc, copiii pot crea propriul lor șantier și se pot bucura de momente pline de distracție și creativitate. Betoniera Man TGA Bruder este o alegere excelentă pentru copiii pasionați de construcții și îi va ajuta să-și dezvolte abilitățile motorii și imaginația în timp ce se distrează. Dimensiuni: 49 x 18 x 25,5 cm Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 245,00 Lei

    Pret de vanzare 215,00 Lei

  • Masina de gunoi MAN TGA, Bruder 02772
    Noutate

    Masina de gunoi MAN TGA, Bruder 02772

    Oferă un cadou memorabil micului tău ecologist! Camionul de gunoi MAN TGA este jucăria perfectă pentru a descoperi importanța protejării mediului înconjurător. – Are un sistem de maruntire a gunoaielor si de golire a containerului prin basculare – Include 2 pubele de gunoi. – Rotile sunt de cauciuc. – Cabina rabatabila a camionului MAN ofera o vedere a blocului motor. – Cosul de deseuri poate fi golit din nou prin deschiderea hayonului. – Fabricat din material plastic de inalta calitate, cum ar fi ABS. Dimensiuni: 52 x 18 x 25,8 cm Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 300,00 Lei

    Pret de vanzare 255,00 Lei

  • Camion Scania Super 560R cu macara si 2 paleti, Bruder 03551
    Noutate

    Camion Scania Super 560R cu macara si 2 paleti, Bruder 03551

    Confortabil și robust, camionul Scania Super 560R de la Bruder te poartă în lumea reală a șantierelor. Cabina modernă are oglinzi rabatabile și uși care se deschid, oferind acces la interiorul detaliat. Macaraua este complet funcțională: se rotește 360°, se extinde și se blochează în diverse poziții. Stabilitatea este asigurată de stabilizatoarele reglabile. Caracteristici: – Camion Scania Super 560R detaliat – Macara rotativa 360°, extensibila si telescopica – Suporturi laterale extensibile pentru stabilitate – Include furca de paleti si 2 paleti – Caroserie basculanta cu 3 pereti laterali rabatabili – Oglinzi exterioare pliabile si usi care se deschid – Fabricat din materiale plastice de inalta calitate – Dimensiuni: 55 x 18,5 x 27 cm Acest camion realist stimulează imaginația și oferă ore întregi de joacă distractivă! Perfect pentru joaca in interior si exterior!

    PRP PRP: 370,00 Lei

    Pret de vanzare 309,00 Lei

  • Camion platforma Scania Super 560R cu macara, roadster, Bruder 03552
    Noutate

    Camion platforma Scania Super 560R cu macara, roadster, Bruder 03552

    Un set perfect pentru a recrea scenarii realiste de remorcare și a te bucura de ore întregi de joacă distractivă! Acest set fantastic include: Camion detaliat Scania Super 560R: – Cu platformă coborâbilă – Macara extensibilă și pivotantă – Echipament de încărcare (lanțuri și cleme de roată) – Suporturi rabatabile și anvelope profilate – Cabină cu uși care se deschid și oglinzi rabatabile – Modul Light & Sound preinstalat Roadster BRUDER: – Acoperiș detașabil – Spațiu pentru figurine bworld – Sistem de schimbare a roților Distracție realistă: – Experimentează operațiunile de remorcare ca un profesionist! – Încarcă și descarcă vehicule cu macaraua. – Asigură vehiculele cu calea de roată și suporturile.

    PRP PRP: 490,00 Lei

    Pret de vanzare 395,00 Lei

  • Camion Scania Super 560R cu macara Liebherr, Bruder 03571
    Noutate

    Camion Scania Super 560R cu macara Liebherr, Bruder 03571

    Experimenteaza forta si realismul cu camionul macara Scania Super 560R Liebherr de la Bruder! Caracteristici uimitoare: – Macara gigantica: Extensibila cu telescop si brat suplimentar, atingand o inaltime de 1,30 m. – Stabilitate exceptionala: Stutzfusi ajustabili si contragreutate detasabila (poate fi umpluta cu nisip). – Functionare realistica: Seilwinde cu functie de blocare si carlig functional. – Detalii autentice: Cabina soferului detaliata, cu usi care se deschid si oglinzi rabatabile. – Experienta completa: Modul inclus cu lumini si sunete pentru un plus de realism. – Dimensiuni: 62 x 18,5 x 27 cm

    PRP PRP: 500,00 Lei

    Pret de vanzare 425,00 Lei

  • Camion Scania Super 560R cu container si stivuitor, Bruder 03582
    Noutate

    Camion Scania Super 560R cu container si stivuitor, Bruder 03582

    Experimentează realitatea transporturilor cu acest camion Scania Super 560R UPS Logistik de la Bruder! Acest model robust și detaliat reproduce fidel camionul real, oferind o experiență de joc captivantă pentru copii. Caracteristici: – Camion cu 3 axe și stivuitor inclus: Permite o joacă realistă și complexă, simulând operațiunile de transport și livrare. – Container detaliat: Se poate demonta complet și are uși duble la spate pentru acces facil. – Schimbarea facilă a containerului: Prin ridicarea automată pe suporți, camionul se poate detașa de container. – Design realist: Cabina reflectă designul dinamic al seriei R Scania, cu oglinzi rabatabile, geamuri din policarbonat și uși care se deschid. – Extensibilitate: Permite adăugarea modulului lumină și sunet (se achiziționează separat) pentru o experiență și mai bogată. Acest camion Scania Super 560R UPS Logistik de la Bruder este cadoul ideal pentru copiii pasionați de vehicule și logistică.

    PRP PRP: 440,00 Lei

    Pret de vanzare 359,00 Lei

  • Camion macara MAN TGS, Bruder 03771
    Noutate

    Camion macara MAN TGS, Bruder 03771

    Fii eroul șantierului cu camionul macara MAN TGS Bruder! Acest model detaliat, la scara 1:16, reproduce fidel camionul real MAN TGS, fiind ideal pentru joacă acasă sau în aer liber. Caracteristici: – Macara funcțională: ridică și coboară greutăți cu ajutorul troliului. – Braț extensibil: ajustează lungimea și unghiul brațului macaralei pentru a ajunge în orice loc. – Stabilitate: 4 picioare de sprijin retractabile asigură stabilitatea camionului chiar și cu sarcini mari. – Cabină detaliată: ușile se deschid, oferind acces la un interior realist. – Compatibilitate: perfectă cu figurinele Bworld (se vând separat) pentru un plus de realism. Camionul macara MAN TGS Bruder stimulează imaginația și creativitatea copiilor, oferindu-le o experiență de joacă captivantă.

    PRP PRP: 400,00 Lei

    Pret de vanzare 335,00 Lei

  • Set de santier bworld, Bruder 62008
    Noutate

    Set de santier bworld, Bruder 62008

    Transformă camera copilului tău într-o zonă de construcții reală cu acest set detaliat de la Bruder bworld! Ce include setul: – Barieră de protecție: delimitează zona de șantier pentru siguranță. – Placă vibrantă: pregătește terenul pentru fundație cu vibrații realiste. – Malaxor: amestecă mortarul perfect pentru construcții solide. – Toaletă mobilă: oferă confort și realism scenei. – Figurină muncitor: pune în mișcare șantierul cu un personaj detaliat.

    PRP PRP: 125,00 Lei

    Pret de vanzare 105,00 Lei

  • Salvamar cu paddleboard, Bruder 62785
    Noutate

    Salvamar cu paddleboard, Bruder 62785

    Echipa de salvatori bworld se extinde cu un nou membru dotat cu un SUP agil și o boie de salvare! Pregătit pentru orice urgență pe apă: – Salvator bworld detaliat, echipat pentru acțiuni de salvare – Placă SUP funcțională, cu design realist, perfectă pentru navigare – Boie de salvare inclusă pentru a marca zona de pericol Distracție maximă în lumea bworld: – Compatibil cu alte figurine și accesorii bworld (ex: caiac 63155, stație salvatori 62780) – Stimulează imaginația și joaca creativă.

    PRP PRP: 85,00 Lei

    Pret de vanzare 70,00 Lei

  • Camion de deszapezire MAN TGS, Bruder 03685
    Noutate

    Camion de deszapezire MAN TGS, Bruder 03785

    Experimentează aventurile deszăpezirii cu acest camion de deszăpezire Mercedes Arocs de la Bruder. Rotile din cauciuc și designul autentic imită perfect modelul real. Camionul este dotat cu un plug de zapada frontal reglabil, care poate fi poziționat spre stânga/dreapta drumului sau ridicat și coborât. Setul include atât camionul de deszăpezire Mercedes Arocs, cât și plugul lama. Jucăria este prevăzută cu uși deschise și oglinzi laterale rabatabile, oferind o experiență de joc realistă și captivantă. Copiii vor putea simula operațiunile de deszăpezire și vor explora lumea fascinantă a acestor vehicule speciale. Dimensiuni: 62 x 21 x 21,5 cm Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 370,00 Lei

    Pret de vanzare 315,00 Lei

  • Tractor Fendt Vario 211, Bruder 02180
    Noutate

    Tractor Fendt Vario 211, Bruder 02180

    Acest tractor compact și în același timp foarte puternic, în binecunoscutul detaliu BRUDER, este o nouă completare la flota extinsă de tractoare. Bineînțeles, acest tractor are și proprietățile tipice de frate, precum axa față cu pendul off-road sau tija de direcție suplimentară. Acest tractor poate fi combinat și cu aproape toate echipamentele și accesoriile agricole din gama BRUDER. - Detalii si functii realistice. - Rotile sunt din cauciuc - Orientare cu ghidon suplimentar prin acoperis. - Fabricat din material plastic de inalta calitate, cum ar fi ABS. Dimensiuni: 25,5 x 13,0 x 16,0 cm Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 120,00 Lei

    Pret de vanzare 98,00 Lei

  • Tractor Fendt Vario 211 cu incarcator frontal si remorca, Bruder 02182
    Noutate

    Tractor Fendt Vario 211 cu incarcator frontal si remorca, Bruder 02182

    Tractorul Fendt Vario 211 Bruder este o jucărie interactivă și captivantă, echipată cu un brat de încărcare complet funcțional și detasabil. Remorca sa este dotată cu funcție de basculare și obloane cu funcție de deschidere. Jucăria oferă o orientare precisă cu ajutorul ghidonului suplimentar prin acoperiș. Rotile din cauciuc adaugă autenticitate și stabilitate în timpul jocului. Dimensiuni: 55 x 13 x 6,0 cm Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 205,00 Lei

    Pret de vanzare 179,00 Lei

  • Statie de pompieri cu figurina, Bruder 62702

    Setul contine: figurina de pompier, centrul de operațiuni, pat, echipamente de stingere a incendiilor, stalp, pereti imprimati pe doua fete. Toate accesoriile bworld pot fi combinate între ele. Scara: 1:16 Varsta recomandata: potrivit de la 4 ani in sus pentru a juca in interior si exterior. Fabricat din material plastic de inalta calitate, cum ar fi ABS. Fabricat de Bruder

    PRP PRP: 255,00 Lei

    Pret de vanzare 219,00 Lei

  • Camion basculanta, Dumper XD 5000, Bruder 03420
    Noutate

    Camion basculanta, Dumper XD 5000, Bruder 03420

    Micii constructori din lumea Bruder au nevoie să transporte moloz sau să aducă nisip, pietriș de diferite dimensiuni și alte materiale din când în când, iar aici este utilă această basculantă Bruder XD 5000 03415. Modelul detaliat, cu puntea față directoare și caroseria pliabilă, va fi un ajutor extraordinar nu numai în groapa de nisip, dar micii constructori îl vor folosi cu siguranță și pe șantier. Luați Bruder 03420 Dumper XD 5000 împreună cu alte ajutoare de construcții la îndemână, cum ar fi încărcătorul pe roți 03412 sau excavatorul pe roți 03413 și bucurați-vă de și mai multă distracție din lumea constructorilor Bruder. Dimensiuni: 42,5 x 17,5 x 20,4 cm Made by Bruder

    PRP PRP: 165,00 Lei

    Pret de vanzare 139,00 Lei

  • Excavator de constructii XE 5000, Bruder 03413
    Top Favorite

    Excavator de constructii XE 5000, Bruder 03413

    Excavator XE 5000 Bruder confectionat din plastic de cea mai buna calitate. - Dotat cu sistem de operare cuva - poate sapa, ridica si varsa pamant. - Cuva poate fi detasata. - Lama de impins in spatele incarcatorului. - Baza fixa ce permite pivotarea corpului. - Rotile sunt din cauciuc. Dimensiuni: 44 x 17 x 27 cm Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 2 ani.

    PRP PRP: 160,00 Lei

    Pret de vanzare 139,00 Lei

  • Incarcator frontal articulat, Bruder 03412
    Noutate

    Incarcator frontal articulat, Bruder 03412

    - Brat de incarcare complet functional. - Roti solide din cauciuc. Dimensiuni: 46 x 17,5 x 22,0 cm Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 2 ani.

    PRP PRP: 165,00 Lei

    Pret de vanzare 139,00 Lei

  • Camion Mercedes Benz Arocs forestier, cu macara, Bruder 03669
    Noutate

    Camion Mercedes Benz Arocs forestier, cu macara, Bruder 03669

    Camionul forestier Mercedes Benz Arocs cu macara este cel mai nou utilaj de transport, conceput sa parcurga cu usurinta distante mari de drum. - Usile cabinei se pot deschide. - Macaraua este functionala pentru incarcarea sau descarcarea bustenilor. - Platforma rabatabila. - Rotile sunt din cauciuc. - Picioare-suport pentru stabilitate. - Fabricat din material plastic de inalta calitate, cum ar fi ABS. Dimensiuni: 55,0 x 18,5 x 28,5 cm Scara: 1:16 Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 375,00 Lei

    Pret de vanzare 319,00 Lei

  • Set Camion MAN TGS cu container basculant și încărcător Schäffer, Bruder 03767
    Noutate

    Camion MAN TGS cu container Abroll, cu incarcator Schaffer, Bruder 03767

    Camion Mercedes-Benz Arocs cu incarcare container Abroll este confectionat din plastic de cea mai buna calitate, imita perfect modelul real. - Usile se pot deschide. - Geamurile cabinei sunt realizate din policarbonat transparent de calitate - Oglinzi exterioare rabatabile - Containerul poate fi coborat Incarcator compact Schaffer 2034 Bruder are brat articulat. - Cuva poate fi inlocuita cu alte accesorii (ex.: 02332) - Brat de incarcare articulate si complet functional. - Roti din cauciuc. Dimensiuni camion: 53,5 x 18,5 x 22,5 cm, incarcator Schaffer: 29.5 x 9.6 x 15.7 cm Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 355,00 Lei

    Pret de vanzare 295,00 Lei

  • Remorca de irigatii, Bruder 02034
    Noutate

    Remorca de irigatii, Bruder 02034

    Acest utilaj important pentru agricultura de succes este nou pentru gama extinsă BRUDER. Tinerii fermieri pot întinde un furtun lung de 1,8 metri cu o bobină de furtun acționată cu manivelă, la care este atașat un vagon de pulverizare detaliat. Conform motto-ului BRUDER „Just like the real thing”, este instalat un rezervor cu o pompă funcțională. Cu sistemul de pompare, apa poate fi distribuita usor si realist. Această remorcă cu sprinklere interesantă poate fi trasă de toate tractoarele BRUDER din lumea tematică agricolă. - Tambur pentru furtun - Furtun cu lungimea de 1,8 m - Pompa functionala - Picioare de sprijin retractabile - Poate fi umplut cu apă

    PRP PRP: 190,00 Lei

    Pret de vanzare 165,00 Lei

  • Betoniera Mercedes-Benz Arocs, Bruder 03655
    Noutate

    Camion betoniera Mercedes-Benz Arocs, Bruder 03655

    Jucăria betoniera Mercedes-Benz Arocs de la Bruder, o replică realistă și captivantă a camionului de betonare. Cu un design impresionant, uși deschizătoare, tambur rotativ și manivelă funcțională, această jucărie oferă copiilor o experiență autentică în lumea construcțiilor. Fabricată cu atenție la detalii și din materiale durabile, Betoniera Mercedes-Benz Arocs de la Bruder promite ore întregi de distracție și aventură. Dimensiuni: 58 x 18,5 x 27,0 cm Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 355,00 Lei

    Pret de vanzare 309,00 Lei

  • Incarcator Caterpillar, Bruder 02481
    Top Favorite

    Incarcator Caterpillar, Bruder 02481

    CAT Mini Incarcator este, intr-adevar, un utilaj multifunctional. - cuva functionala. - functii si detalii realistice. - model in miniatura. - Fabricat din material plastic de inalta calitate, cum ar fi ABS. - Potrivit pentru activitatii atat indoor, cat si outdoor. Dimensiuni: 23 x 10,5 x 13 cm Scara: 1:16 Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 95,00 Lei

    Pret de vanzare 83,00 Lei

  • Tractor Massey Ferguson 7624 cu incarcator frontal, Bruder 03047

    - Orientare cu ghidon suplimentar prin acoperis - Greutate frontala detasabila. - Usile se pot deschide. - Roti din cauciuc. - Capota se poate deschide iar motorul este fidel reprezentat. - Dotat cu carlig pentru atasarea diferitelor accesorii. - Fabricat din material plastic de inalta calitate, cum ar fi ABS. Dimensiuni: 44.5 x 17.5 x 19.8 cm Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 245,00 Lei

    Pret de vanzare 225,00 Lei

  • Masina de maturat strada, MAN TGS Bruder 03780

    - Doua perii rotunde rotative cu inaltime reglabila - Rotile sunt din cauciuc. - Oglinzile exterioare se pot plia. - Usile se pot deschide. - Fabricat din material plastic de inalta calitate, cum ar fi ABS. Dimensiuni: 47 x 19 x 23 cm Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 370,00 Lei

    Pret de vanzare 319,00 Lei

  • Cabana de munte cu Snowmobil si accesorii, Bruder 63102

    Setul include un fundal foarte detaliat, figurina cu accesorii pentru schi, snowmobil si alte accesorii. Snowmobil echipat cu senile de cauciuc si suspensie activa. Toate elementele de fundal bworld pot fi combinate intre ele. Figurina inclusa. Dimensiuni: 47 x 19 x 23 cm Scara: 1:16 Fabricat in Germania. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 165,00 Lei

    Pret de vanzare 149,00 Lei

  • Remorca cu container pentru tractoare, Bruder 02035

    Remorca prezentată cu un container detașabil este o propunere excelentă de a diversifica distracția cu tractoarele Bruder. Remorca poate fi atașată la toate tractoarele Bruder și la alte piese ale altor vehicule ale acestui brand. Remorca în sine este caracterizată de o construcție solidă și o cantitate mare de mici detalii care afectează cu siguranță atractivitatea distracției. Aceste detalii includ roți cu un cauciuc de rulare moale, doi cilindri telescopici care coboară cutia montată pe cârlig, ceea ce facilitează eliminarea containerului. Remorca are uși balamale, care facilitează semnificativ accesul la sarcină. Remorca este un fel de jucărie pentru un băiat care are deja unul dintre tractoarele Bruder sau un camion de la această companie. Setul include un adaptor care vă permite să conectați remorca la majoritatea vehiculelor. Dimensiuni: 49.5 x 18.5 x 19 cm Scara: 1:16 Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 180,00 Lei

    Pret de vanzare 155,00 Lei

  • Motocicleta de politie Ducati Scrambler cu motociclist, Bruder 62731

    Setul include Ofiter de politie cu imbracaminte moto, casca si manusi; Motocicleta cu roata frontala ce poate fi virata si suport lateral pliabil. Scara: 1:16 Fabricat in Germania. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 135,00 Lei

    Pret de vanzare 109,00 Lei

  • Masina de politie Land Rover cu remorca cai si figurina, Bruder 02588
    Top Favorite

    Masina de politie Land Rover cu remorca cai si figurina, Bruder 02588

    - Girofarul emite sunete si lumini, la fel ca o masina adevarata. - Usile se pot deschide. - Capota se poate deschide iar motorul este fidel reprezentat. - Land Rover: suspensie pe arcuri la toate rotile. - Include si rulota pentru transportul cailor - Orientare cu ghidon suplimentar prin acoperis - Geamurile cabinei sunt realizate din policarbonat transparent de calitate - Fabricat din material plastic de inalta calitate, cum ar fi ABS. Scara: 1:16 Fabricat in Germania. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 380,00 Lei

    Pret de vanzare 329,00 Lei

  • Tractor Case IH Optum 300 CVX cu remorca de transport baloti, Bruder 03198

    Fermierii sunt nevoiti sa transporte, toamna, balotii catre hambare intr-un mod cat se poate de eficient. Vehiculul de transport baloti de la Bruder te va ajuta sa-ti completezi colectia. - Setul contine remorca cu multiple functiuni si 8 baloti. - Remorca are un carlig in spate permitand atasarea inca unei remorci. - Tractorul: orientare cu ghidon suplimentar prin acoperis, greutate frontala detasabila, usile se pot deschide, capota se poate deschide iar motorul este fidel reprezentat. Dimensiuni remorca: 43,9 x 15,5 x 15,5 cm Dimensiuni tractor: 34.5 x 18 x 20.5 cm Scara: 1:16 Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 370,00 Lei

    Pret de vanzare 320,00 Lei

  • Motocicleta Ducati Scrambler cu figurina motociclist, Bruder 63053

    Pentru multi oameni mari si mici, motocicletele sunt o atractie instanta, iar Ducati dezvolta pasiuni pana si celor mici, datorita modelelor create. Motocicleta Ducati Scrambler este creata cu detalii ce imita perfect modelul original, cu pilot si accesorii care ii vor da celui mic, multe moduri de joaca si exploatare. - O motocicleta Ducati Scrambler cu super detalii, fabricat din plastic de inalta calitate, precum ABS - Stand cu picior - Directie asistata furca fata - Figurina pilot cu echipament stylish, casca de protectie si manusi. Dimensiuni: 14.5 x 6.5 x 8.5 cm Scara: 1:16 Fabricat in Germania. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 125,00 Lei

    Pret de vanzare 115,00 Lei

  • Set atelier de service motociclete Ducati, Bruder 62102

    - Motocicleta Scrambler Ducati Full Throttle - Figurina mecanic cu scule, casca si manusi - Toate membrele figurinei sunt mobile. - Suport pentru perete cu rafturi - Elevator pentru ridicare motocicleta Cutie: 23 x 8 x 17 cm, Figurina: aprox. 11 cm inaltime Scara: 1:16 Fabricat in Germania. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 160,00 Lei

    Pret de vanzare 135,00 Lei

  • Micro excavator JCB 8010 CTS, Bruder 62003

    Setul contine micro excavatorul JCB 8010 CTS Bruder 62003. - realizat din plastic de calitate ABS, - functii si detalii realistice, - model in miniatura. Dimensiuni: 13.5 x 6.3 x 13.5 cm Scara: 1:16 Made by Bruder Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 75,00 Lei

    Pret de vanzare 69,00 Lei

  • Lada basculabila in tiranti pentru tractor, Bruder 02336

    Cutia de incarcare mobila complet functionala poate fi coborata si pliata. Este potrivita pentru toate tractoarele din seria Profi. Această lada basculabilă are un design detaliat și funcții realiste, oferindu-le micuților posibilitatea de a se juca într-un mod creativ și educativ. Comandă acum și oferă-i copilului tău o experiență autentică de explorare a lumii agricole! Dimensiuni: 13.5 x 12.6 x 8 cm Scara: 1:16 Fabricat in Germania. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 45,00 Lei

    Pret de vanzare 35,00 Lei

  • Figurina femeie cu jeans violet, bworld Bruder

    Extinde setul tau Bruder cu figurine! La un utilaj agricol sau un camion Bruder, este esential un sofer propriu! Toate membrele figurinei sunt mobile. Inaltime: 10,7 cm Fabricat in Germania. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 55,00 Lei

    Pret de vanzare 45,00 Lei

  • Excavator pe roti Liebherr 912, Bruder 02426

    Excavator Liebherr confectionat din plastic de cea mai buna calitate. Imita perfect modelul real. - Dotat cu sistem de operare cuva - poate sapa, ridica si varsa pamant. - Dotat cu picioare stabilizatoare. - Baza fixa ce permite pivotarea corpului. Dimensiuni: 39 x 15.5 x 22 cm Scara: 1:16 Fabricat in Germania. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

    PRP PRP: 130,00 Lei

    Pret de vanzare 118,00 Lei

  • Utilaj nivelare partie de schi Prinoth PistenBully Leitwolf, Bruder 02545

    - Ridicare și basculare trunchi spate cu tambur rotativ de frezare și aripi exterioare reglabile - lamă de plug ridicabilă și pivotantă cu aripi exterioare reglabile Dimensiuni: 55 x 37 x 19 cm Scara: 1:16 Fabricat in Germania. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 4 ani.

    PRP PRP: 465,00 Lei

    Pret de vanzare 379,00 Lei