Jucarii BIG

 • Masina de pompieri Big Power Worker
  Autoscara de incendiu poate fi extinsa pana la 41cm, se poate intoarce si roti. Masina a fost proiectata ergonomic pentru a fi potrivita mainilor micute ale copiilor. Masina are anvelopele durabile, realizate dintr-un material moale, o caracteristica standard a tuturor masinutelor Big. Acest lucru face ca vehiculele sa fie potrivite pentru jocul in interior, dar si afara. - Recomandat copiilor cu varsta peste 2 ani. - Fabricat din plastic de cea mai buna calitate. - Dimensiuni: 31 x 20 x 26 cm - Fabricat in Germania.

  Preţ normal: 123,00 Lei

  Promotie 110,70 Lei

 • Escavator Big Power Worker
  Excavatorul este proiectat ergonomic tocmai pentru a fi potrivit pentru maini mici, facandu-l usor de folosit pentru copii pentru a-l împinge, muta sau excava. Capacitatea cupei excavatorului este de 0.5 litri. Masina are anvelopele durabile, realizate dintr-un material moale, o caracteristica standard a tuturor masinutelor Big. Acest lucru face ca vehiculele sa fie potrivite pentru jocul in interior, dar si afara. - Recomandat copiilor cu varsta peste 2 ani. - Fabricat din plastic de cea mai buna calitate. - Dimensiuni: 67 x 20 x 25 cm - Fabricat in Germania.

  Preţ normal: 123,00 Lei

  Promotie 110,70 Lei

 • Escavator cu cupa Big Power Worker
  Incarcator frontal cu cupa mare care are o capacitate de încarcare de pana la 0,5 litri. Escavatorul cu cupa este proiectat ergonomic tocmai pentru a fi potrivit pentru mainile mici ale copiilor, facandu-l usor de impins si transportat. Masina are anvelopele durabile, realizate dintr-un material moale, o caracteristica standard a tuturor masinutelor Big. Acest lucru face ca vehiculele sa fie potrivite pentru jocul in interior, dar si afara. - Recomandat copiilor cu varsta peste 2 ani. - Fabricat din plastic de cea mai buna calitate. - Dimensiuni: 47 x 20 x 23 cm - Fabricat in Germania.

  Preţ normal: 123,00 Lei

  Promotie 110,70 Lei

 • Basculanta Big Power Worker
  Poti muta pamant sau nisip, construieste drumuri, sisteme de apa si baraje cu ajutorul acestei basculante. Camion autobasculanta este proiectat ergonomic pentru a fi tocmai potrivit pentru maini mici, facandu-l usor pentru copii mici pentru a impinge sau transporta, sau pentru a goli platforma de incarcare. Basculanta are un volum de 1 litru. Masina are anvelopele durabile, realizate dintr-un material moale, o caracteristica standard a tuturor masinutelor Big. Acest lucru face ca vehiculele sa fie potrivite pentru jocul in interior, dar si afara. - Recomandat copiilor cu varsta peste 2 ani. - Fabricat din plastic de cea mai buna calitate. - Dimensiuni: 33 x 20 x 23 cm - Fabricat in Germania.

  Preţ normal: 123,00 Lei

  Promotie 110,70 Lei

 • Tractor Big Power Worker
  Masina are anvelopele durabile, realizate dintr-un material moale, o caracteristica standard a tuturor masinutelor Big. Acest lucru face ca vehiculele sa fie potrivite pentru jocul in interior, dar si afara. - Recomandat copiilor cu varsta peste 2 ani. - Fabricat din plastic de cea mai buna calitate. - Dimensiuni: 33 x 20 x 23 cm - Fabricat in Germania.

  Preţ normal: 123,00 Lei

  Promotie 110,70 Lei

 • Camion cu container Big Power Worker
  Masina are anvelopele durabile, realizate dintr-un material moale, o caracteristica standard a tuturor masinutelor Big. Acest lucru face ca vehiculele sa fie potrivite pentru jocul in interior, dar si afara. - Recomandat copiilor cu varsta peste 2 ani. - Fabricat din plastic de cea mai buna calitate. - Dimensiuni: 31,5 x 19,5 x 26 cm - Fabricat in Germania.

  Preţ normal: 123,00 Lei

  Promotie 110,70 Lei

 • Camion de dezapezire BIG Power Worker
  Masina de lucru Power Worker, Camion de dezapezire BIG. Masina are anvelopele durabile, realizate dintr-un material moale, o caracteristica standard a tuturor masinutelor Big. Acest lucru face ca vehiculele sa fie potrivite pentru jocul in interior, dar si afara. - Recomandat copiilor cu varsta peste 2 ani. - Fabricat din plastic de cea mai buna calitate. - Dimensiuni: 43 x 41 x 20 cm - Fabricat in Germania.

  Preţ normal: 123,00 Lei

  Promotie 110,70 Lei