Grajd cai Siku World 5609

PRP PRP: 375,00 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

Pret de vanzare 345,00 Lei

Disponibilitate: Stoc terminat

Setul SIKUWORLD - Grajd pentru cai ofera o noua pasiune copiilor. Se integreaza in lumea jucariilor pe care le aveti deja ca o ferma, sau se poate integra in alte seturi SIKUWORLD. Cu ajutorul rampelor laterale se poate trece cu usurinta cu o masinuta de pe covor pe placile Siku World.
Un tractor Fendt 939 cu incarcator frontal pentru baloti la scara 1:50 SIKU este inclus in set, desemenea sunt incluse doua placi Siku World, un grajd, doi copaci, doi cai, baloti si garduri. Tractorul Fendt este realizat foarte detaliat, datorită reproducerii fidele si solide a componentelor vehiculului, încărcătorul frontal este complet mobil si poate prinde si transporta balotii. De asemenea, clestele culiseaza pentru o incarcare sau descarcare precisa. Cuplajele (carligele) spate ale acestui tractor sunt, de asemenea, pe deplin compatibile cu remorcile agricole Siku la scara 1:50, baza tractorului este metalica, cabina din plastic este detasabila si imita perfect cabina tractorului real, detaliile interiorului sunt foarte bine redate. Bratele cupei sunt solide, realizate din metal. Anvelopele cauciucate garantează o tracțiune solidă astfel incat manevrabilitatea ofera multa placere! Grajdul este realizat din module de plastic rezistent care indeamna la o constructie intuitiva. Elementele de fixare asigura o structura solida si modulabila.
Ferma se poate extinde oricand cu ajutorul altor seturi SIKU WORLD prin conexiunile sale robuste. Lungime / latime: 540 / 270 mm

Specificatii

Cod produs 5609
Cod de bare 4006874056095
Vârstă recomandată 3 ani +
Scara 1:50
Dimensiuni 270 x 495 x 210 mm
Avertisment! Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.
Garanția de originalitate a produsului

Toate produsele oferite de Scamp.ro sunt originale și provin direct de la producători sau distribuitori verificați.

Livrarea produselor

Produsele achizitionate pe scamp.ro sunt livrate prin firma de curierat rapid GLS, in 1-3 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii *.

GLS Romania

Valoarea comenzii Taxă de livrare (*)
0 – 349 lei 19.99 lei
Peste 349 lei Gratuit

Pentru detalii complete privind livrarea si plata va rugam sa accesati pagina Livrare